Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Aynen öyle, sorununuzu güzel tespit etmişsin. Şöyle ki; brezilya fönü saçta ki bir takım sorunları kamufle ediyor fakat eğer gerekli özeni gösterip bakım uygulamaya devam etmezsek ürünün etkisi geçtiğinde karşımıza çıkacak olan saç tipine göre kuru, sert, mat saçlar olabilir. Bu yüzden ben brezilya fönü uygulamaya başladığım andan bu güne kadar bakımlarımı uygulamayı asla ihmal etmedim. Bu sayede aslında fönün dayanıklılığı da artmış oluyor. Ilık yağ bakımı ve başarılı bir saç maskesi ile saçlarınızı desteklemeyi ihmal etmeyin lütfen.

Uygulamayı yaparken de ısıyı yüksek tutmayın, saçlar kuruduysa demek ki bir sorun var o yüzden 200-210 dereceyi kesinlikle geçmeyin.
keşke bende dikkat edebilseydim sanırım saçlarımı o kadar güzel görünce amaaan dedim ya bu arada benim saçlarım ne kadar kurumuş ki pureology hala bende etki etmedi gibi OKYANUSYAA OKYANUSYAA ve N nscckts ilk seferden bile memnun kalmıştı.

Ambalajı altın rengiyse iade et o ürün bir işe yaramıyor.

Vah canım kıyamam sana, zaten yoğunluğun başladı farkındayım. :KK200:

Bu seferkiler ne renk olacak :KK48:

Ne renk olsunnn :)))))
Bu projeler bitti kuzum sene başından beri devam ediyorlardı hepsi tamamladı inşaat işlerini :)
bir sonraki kafile yıl başında başlar, sen şimdiden söyle olmasını istediğin rengi, seneye haziran-eylül arası mutlaka yaptırırım :KK70: bitiminde de atarım fotosunu :KK66:))

keşke bende dikkat edebilseydim sanırım saçlarımı o kadar güzel görünce amaaan dedim ya bu arada benim saçlarım ne kadar kurumuş ki pureology hala bende etki etmedi gibi OKYANUSYAA OKYANUSYAA ve N nscckts ilk seferden bile memnun kalmıştı.

Sen saçlara bakma bakma sonra şampuan iki günde toparlasın diye bekle... Daha dur bakalım, seni uzun bir süreç bekliyor :KK48:

Acaba acil kurtarma seti mi düşünsem?

Acil kurtarma setinin şampuanı sülfatlı zaten ürün daha çok kimyasal işlem sonucu dokusu bozulmuş saçı düzeltmeyi vaad ediyor. Dolayısıyla senin nem vermeyi vaad eden ürünlere yönelmen gerek.

Ne renk olsunnn :)))))
Bu projeler bitti kuzum sene başından beri devam ediyorlardı hepsi tamamladı inşaat işlerini :)
bir sonraki kafile yıl başında başlar, sen şimdiden söyle olmasını istediğin rengi, seneye haziran-eylül arası mutlaka yaptırırım :KK70: bitiminde de atarım fotosunu :KK66:))

Hadi yine iyiyim :KK48: :KK200:

Ya aslında çok haklısın tam diyorum ki evet istikrarla devam edeceğim bakımlara sonra bi bakıyorum yine ihmal etmişim KilicBaligi KilicBaligi o vakit ne acil kurtarma serisiymiş bakıma devam diyoruz.

Henüz bilgim yok ürünü kullanmadım canım ama araştırmaya derhal başlayıp bu ürünü salonlarında kullanan bir arkadaşıma soracağım hemen.
Çok sevinirim soruşturursan canım, bi kuaför bana yıpranmış saçı tek seferde %90 iyileştirdiğini söyledi. Ama ben nedense güvenemedim, reklamı aşırı derece yapılan ürünleri samimi bulamıyorum :63:

Çok sevinirim soruşturursan canım, bi kuaför bana yıpranmış saçı tek seferde %90 iyileştirdiğini söyledi. Ama ben nedense güvenemedim, reklamı aşırı derece yapılan ürünleri samimi bulamıyorum :63:
Ne tür bir yıpranma olduğuna bağlı, fön çekme veya düzleştiricinin verdiği bir yıpranma varsa, denizden güneşten yıprandıysa %90 kabul edilebilir ama kimyasal işlemlerin verdiği hasar için çok uç bir oran bu.

Acil kurtarma dediğiniz Schwarzkopf'un olan mı? Öyleyse arkanıza bakmadan kaçın. Bir işe yaramadığı gibi kalıntı, kızarıklık, kepek problemlerinden birini ya da hepsini birden yapıyor.

Bende sadece kepek yaptı kuzum, ama neyi yaptı bilmiyorum, şampuan, krem ve maske olarak almıştım. Bir de salak gibi gittim en dana boyunu aldım :KK70: 1250 miydi neydi. Oy evlerden ırak.
Krem ve maskeyi kafa derine sürmediğine göre kepek yapan şampuan... Annem için aldım, test ettim onaylamadım. Kaşıntı ve kepekten delirtti beni. O artık kazak yıkama şampuanı :KK48:

Ne yani boşa mı gitsin... Yalnız forumda kullanan bir kaç kişi dha var, hep aynı sorunlar yaşanmış biliyor musun... Çok can sıkıcı bir durum.
Ya ben akıllanmadım zamanında, dedim ki benim saçıma gitmemiştir bu. Tuttum nem bombası mı ne (mavi renkli)ondan aldım. Tek akıllı davrandığım konu mini mini boyunu almam. Benim saçlar oldu mu bonus ötesi, nem verecektin arkadaş saçıma nem, neme sahip saç bonus mı olur? Benim için o marka bitmiştir, varsa yoksa Davines'tir; ama çok korkuyorum onlar da bozarsa diye :KK43:

Ya ben akıllanmadım zamanında, dedim ki benim saçıma gitmemiştir bu. Tuttum nem bombası mı ne (mavi renkli)ondan aldım. Tek akıllı davrandığım konu mini mini boyunu almam. Benim saçlar oldu mu bonus ötesi, nem verecektin arkadaş saçıma nem, neme sahip saç bonus mı olur? Benim için o marka bitmiştir, varsa yoksa Davines'tir; ama çok korkuyorum onlar da bozarsa diye :KK43:
Umarım bozmazlar çünkü BC'nin eski serileri gerçekten çok iyiydi. Şimdi kürü bile eh işte denilebilecek durumda. Umudumuz Davines :KK9:

Ne tür bir yıpranma olduğuna bağlı, fön çekme veya düzleştiricinin verdiği bir yıpranma varsa, denizden güneşten yıprandıysa %90 kabul edilebilir ama kimyasal işlemlerin verdiği hasar için çok uç bir oran bu.
Aynen, sana katılıyorum.
Davines keratini bi kuaför bana 250 ml satabileceğini söyledi. Üstelik uygun 70 tl dedi, kargo ile yollayacak. Sence alsam mı Kılıçbalığı'm :21:
Saçlarım açıcı ve saç boyalarndan dolayı çok yıpranık ve aşırı ince telli. Şekil bile almıyor.
Senin önceki mesajlarında dediğin gibi at yelesi oluyo mu cidden :KK48:
Ve almam gereken tam olarak bu değil mi ?
Arındırıcısı şampuanını ayrı almayı düşünüyorum...

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    25,1 KB · Görüntüleme: 47
Aynen, sana katılıyorum.
Davines keratini bi kuaför bana 250 ml satabileceğini söyledi. Üstelik uygun 70 tl dedi, kargo ile yollayacak. Sence alsam mı Kılıçbalığı'm :21:
Saçlarım açıcı ve saç boyalarndan dolayı çok yıpranık ve aşırı ince telli. Şekil bile almıyor.
Senin önceki mesajlarında dediğin gibi at yelesi oluyo mu cidden :KK48:
Ve almam gereken tam olarak bu değil mi ?
Arındırıcısı şampuanını ayrı almayı düşünüyorum...
Bende var bundan HoppaAncak ben gözü doymaz bir insan olduğum için 1000lik boyunu aldım. 3lü set, her biri 1000lik.
Kuaför 50 tlden yapıyordu, zam gelecek sinyali de veriyordu. Ben 3lü seti 500lü bir fiyata aldım, 520 gibi. Gayet de güzel, bir süre ayda 1 yaptım, son 2 defadır 3 ayda bir yapıyorum.

Set olarak alın, tek tek alınca daha pahalıya gelir. Benim gibi 1000lik almanıza gerek yok :KK48:

X