- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.521
aa bu sampuanı ılk defa duydum benAma keratin öncesi ve sonrası diyor canım şampuanın üzerinde
markası neydı pardon aklımda kalmamıs...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa bu sampuanı ılk defa duydum benAma keratin öncesi ve sonrası diyor canım şampuanın üzerinde
Canım uzunca bir süre o hatayı yaptım ya ben uçlarıda özellikle şampuanladım durdum ama artık bikaç yıkamadır dikkat ediyorumTatlım bolca bolca kullanmana gerek yok ama o şampuanı, hatta diğerlerini de.
Eline bir miktar dök ve mini mini alarak saç diplerine sür dipleri köpürt. Durulamadan köpükleri saç uclarına doğru sıyır.
Yani saç uçlarına ayrıca kullanmana gerek yok. Şampuan hangi marka olursa olsun kurutur saçları, önemli olan saç derisi. Uclara zaten bir şekilde şampuan değiyor
Saç kremi ise tam tersi, diplere değdirmeden saç uclarına kullan
şampuan dip krem uç tamam mı kızlar
e hadi inşallah bu sefer olurda sende rahat edersin ama N nscckts sanki doğru söylemiş sonrasında arındırıcı kullanmasan mı?evett canım tekrar dendm arındırı şampuan içinde var mış yani sürekli kullanacgm şampuan i aslında keratin öncesi olaraak da kullanckmşm o ayrntıyı atlamışm ilk in de şu an ilk günün 3 gün bekletcm bakalım nasıl olcak bu defa şu an ilkin den çok iyi durumu
Fix nano canımaa bu sampuanı ılk defa duydum ben
markası neydı pardon aklımda kalmamıs...
Canım sağol fix nano yu almak istemiyorum bir daha şubat a natura keratin getirmeyi düşünüyorum bakm amaçlı olanı fix nano nun içeriğmd uydum ve öyle yaptım tekrar önce ki n den iyi ama verimsz.KIZLAAAR KIZLAR, BİR KURAL VAR DEMEKKİ UYULDUĞU TAKDİRDE BİRŞEYLER YOLUNA GİRİYOR DEĞİL Mİ
Öncesinde arındırıcı kullanmanız gerekiyor daha dahaaa önce yazdığım gibi arındırıcı şampuan normal şampuanın temizleyemediği kalıntıları temizlediği gibi saç pullarını açarak ilacın saç pulları arasına girmesini sağlar. Aksi takdirde kullandığınız normal şampuanla bu açılmayı elde edemezsiniz, ilaç saç pulları arasına girmezzzz. Girmezse ilacı sürmenizin hiçbir anlamı kalmaz yüzeysel işlem yapmış olursunuz
Bunun yanında fön sonrası da tekrardan arındırıcı şampuan kullanırsanız fönün ömrünü kısaltırsınız, brezilya fönü saçınızın etrafını bir mum tabakası gibi sararak düzlüğü muhafaza ediyor, eeee siz tekrardan arındırıcı şampuan kullanmaya devam ederseniz ne anladık yaptığınız iş boşa gidiyor.
BENCE, KULLANDIĞINIZ ÜRÜNÜN ŞAMPUANIN HEM FÖN ÖNCESİ HEM FÖN SONRASI KULLANILABİLDİĞİNDEN EMİN OLUN Kİ BEN BÖYLE BİR ÜRÜNLE HİÇ KARŞILAŞMADIM MANTIĞA AYKIRI.
EMEĞİNİZE YAZIK, ÜZÜLÜYORUM YANİ HEM OKADAR KOKU ÇEK HEM KALICI OLMASIN BİRŞEYLER.
KİMİNİZİN BEBİŞİ DE VAR ÜSTELİK, YAPTIĞINIZ İŞE DEĞSİN DEĞİL Mİ :)
Son kez sizin üzülüp bu uyarıyı yaptıktan sonraaa artıkkkk gerisini size bırakıyorum :)
Harika olmuş renk, bir dahakine mavi boyayı bir tık arttırırsan sonuç muazzam olacak...Toplaşın kızlar toplaşın, toplanın. Ta daaaaaaaaaa. KilicBaligi @3-5izmir OKYANUSYAA
Çoooook çok hafif turuncumsu bir renk var, farkındayım. Ancak mavi boyayı o kadar az koydum ki... Yine de ilk boyamada çoğunu kırdı. Bu arada boya sonrası şampuan yapmadım, sadece su ile yıkadım saçımı. 1 ton belki açar, belki açmaz.
Turuncumsu :) özel yerine burdan sorabilirsin sıkıntı yok cevaplarım bildiğim kadarıyla. hem diğerlerine de bilgi lazım :)
Evet fön sonresı organik aqua boost kullandım 1 er litrelik tam iki şişe. güzel bir sampuandır. saçhaneden almıştum uygundu da fiyatı. içerisinde sls yok. onun dışında matrix biolage de kullanmıştim aynı anda. sürekli aqua yı kullanmamak için.
Onun dışında bu aralar himalayanın bir şampuanı var ilk başta bende kepek yapmıştı hiç karşılaşmadığım şey ama saçıma yağ sürdüğüm zamanlar durulamayı onunla yapıyorum sorun yaşamıyorum artık.
organix in biotinli mor şampuanım vardu daha dün bitti o da güzel bir şampuandır. yani şampuan işte bu saydıklarım. en azından fönü bozmuyorlar.
Ama benim en favorim pureology mavi olan. Her zaman diyorum, bu şampuan değil başka bir şey. Gerçekten nem veriyor kurutmuyor standartların dışında harkulade bir şampuan. Onu da kullanıyorum.
Bu şampuanların hepsi fön sonrası kullanabileceğin sls siz şampuanlardır
organix urunu ıcın bana satıs elemanı
saclarımın kurulugundan nem kaybından bahsettıgım ıcın genelde yaglı ve normal saclar ıcın uygun dedı
dolgunlastırma etkısı goz ardı edılemez ama kuru sacı sertlestırır dedı
bu sebeple organıx almaktan vazgectım
ben sanırım ya preology ya da organik aqua boots alıcam
ıkısı arasında arastırma yapıyorum :)
Kızlar ben yaptım fix nano brezilya keratin i 3lü set di aldığım memnun kalmadım ben yanında arındırı şampuan almadım hiç br marka almadım kuafögm sordum arındırıcı olmadan yapsam diye bir şey olmaz dedi evde yapmayın kansorejn yapar falan dedi neyse ben eve geldim kızm i uyuttunca başladım yapmya bu arada keratin i yaptıkdan sonra farkettim şampuan öncesi ve sonra kullanılıyor muş
Neyse keratin i yaparken kuru saç a uyguladım gözlerim yandi ama çok değil nefes almakta çok zorlandım keratin i saçım da bir buçuk gün durdumdum dgs sınavını hiç hesaba katmadgm ondan cumartesi gece yıkadım saçım düz olmaya düz ancak ben ipek gibi saç istiydm dolaşmayan kırılmayan
Şimdi size saçlarımın öncesini ve sonrasını koyçgm
Eki Görüntüle 1873443 Eki Görüntüle 1873443 bu öncesi çok kırık ti kötü görüntüye sahipti çok kestirdim ancak uzuyor yine aynı kırık di.keratin in pek faydası olmadı yada benim yaptığım yanlışlardan oldu ama beğenmedm saç krem i iyi sadece ve eşim e bugün dedim ki gel ve saçı mi kes kızlar saçmin uzunluğu hemen hemen belim e geliyordu bir karış a yakın eşim kesti ve şeklinde idi saçlarım ama düz olsun istedim ve eşim saçı mı kesti en kötüsü de saçlarnın kötü görünen yerlerini aldım dedi ona biraz darıldım ama haklı adam şimdi ekleycgm foto keratin ki hali ve kesilmiş şekildeEki Görüntüle 1873444
Ne diyelim kızlar olmazsa daha çok kestircm bıktım yani dolaşk gezmek ten eğer kuruluk için önerecgnz ne varsa söyle yin?
Bir de az bir keratn kaldı onu tekrar yapıp 3gün bekletecm bakalım öyle nasıl olacak çok üzgünüm çok
Yanlışların çok, buralarda çok görüyorduk seni tatlım keşke söylenenleri yapsaydın...
Kafamıza göre hareket etme zamanı ancak defalarca yaptıktan sonra olabiliyor. Hele ki arındırıcı kullanmamışsın ne diyimmm. Arındırıcısız olmaz diye defalarca yazmıştım birine o sen miydin hatırlayamadım.
Ayrıca yerinde olsaydım o saça fön uygulamazdım parlak ve dalgalı görünüyor hoş yani, bana göre yazık etmişsin.
Maskeler ve kremlerle çok güzel hale girerdi.
Tabi senin tercihin :)
Eki Görüntüle 1874256 Eki Görüntüle 1874257
arkadaslar oncesı ve sonrası resımlerım 4 gun bekleme surecım var 4 gun sonra resmımı yukleyecegım tekrar
balkonda vantılator karsısında yaptıgım ıcın goz yanması keskın konu hıc bı sorun yasamadım aksıne cok guzel kokuyordu :)
40 dk bekledım
once arındırıcı sampuanla yıkadım
ıyıce fon makınasıyla kuruttum
sonra keratını surup 40 dk bekledım
ondan sonra duzlestırdım ama ıyı duzlestırememısım uclarım bı tuhaf duruyor
bıraz kestırmeyı dusunuyorum 4 gun sonra saclarımı yıkadıgımda sonuca gore kestırırım ...
tesekkurler kızlar
keratınını paylastıgın ıcın mınnettarım Turuncumsu :)
Ne mutlu canım darısı bana ama haftaya denize gideceğim büyük ihtimalle o yüzden denizden sonraya saklıyorum. Bu arada şampuanım geldi çok merak ediyorum birazdan kullanırım kullanınca bi ziyaret ederim tekrar
Kızlar saçlarınız harika olmuş, güle güle kullanın.
Ayrıca KilicBaligi gel artik gari, saçlarımın rengi için etiketledim seni ama sen gelmez oldun
KIZLAAAR KIZLAR, BİR KURAL VAR DEMEKKİ UYULDUĞU TAKDİRDE BİRŞEYLER YOLUNA GİRİYOR DEĞİL Mİ
Öncesinde arındırıcı kullanmanız gerekiyor daha dahaaa önce yazdığım gibi arındırıcı şampuan normal şampuanın temizleyemediği kalıntıları temizlediği gibi saç pullarını açarak ilacın saç pulları arasına girmesini sağlar. Aksi takdirde kullandığınız normal şampuanla bu açılmayı elde edemezsiniz, ilaç saç pulları arasına girmezzzz. Girmezse ilacı sürmenizin hiçbir anlamı kalmaz yüzeysel işlem yapmış olursunuz
Bunun yanında fön sonrası da tekrardan arındırıcı şampuan kullanırsanız fönün ömrünü kısaltırsınız, brezilya fönü saçınızın etrafını bir mum tabakası gibi sararak düzlüğü muhafaza ediyor, eeee siz tekrardan arındırıcı şampuan kullanmaya devam ederseniz ne anladık yaptığınız iş boşa gidiyor.
BENCE, KULLANDIĞINIZ ÜRÜNÜN ŞAMPUANIN HEM FÖN ÖNCESİ HEM FÖN SONRASI KULLANILABİLDİĞİNDEN EMİN OLUN Kİ BEN BÖYLE BİR ÜRÜNLE HİÇ KARŞILAŞMADIM MANTIĞA AYKIRI.
EMEĞİNİZE YAZIK, ÜZÜLÜYORUM YANİ HEM OKADAR KOKU ÇEK HEM KALICI OLMASIN BİRŞEYLER.
KİMİNİZİN BEBİŞİ DE VAR ÜSTELİK, YAPTIĞINIZ İŞE DEĞSİN DEĞİL Mİ :)
Son kez sizin üzülüp bu uyarıyı yaptıktan sonraaa artıkkkk gerisini size bırakıyorum :)
natura keratin. cıssssCanım sağol fix nano yu almak istemiyorum bir daha şubat a natura keratin getirmeyi düşünüyorum bakm amaçlı olanı fix nano nun içeriğmd uydum ve öyle yaptım tekrar önce ki n den iyi ama verimsz.
Bakalım ne olcak
merhaba arkadaşlar .....bi kac gündür yazılanları okuyorum ama
ancak 100 sayfa okuyabildim .Benim kalın telli oldukça kabarık ve şekilsiz saçlarım var 2 yıl bi sorun yaşamadan natura keratin kullandım sonra sanırım ürünün içeriği degişti ve bende işe yaramamaya başladı bende alfaparf denedim sadece fön çekerek uyguladıgım halde benim saçlarımı acayip kuruttu ve bazı kısımları koptu ..... neyse incelemelerim sonucu maxi bio keratinin su an en iyi seçenek olduguna karar verdim zira su an saçlarıma şekil vermek cok ama cok zor .OKYANUSYAA bu ürünü nasıl uyguladığını yazabilirmisin
İçinden ne geçiyorsa onu yap, yalnız önemli olan şudur, paradan kaçayım derken canım gülüm saçlarınızdan olmayınKizlar merhabalar. Yıllardır okuyorum evde brezilya fönü yapanlari. Bi cesaret bende yapayim dedim. Fon oncesi ve sonrasi kullanilacak sampuanlari siparis ettim. Keratin tavsiyelerinde maxi bio yu gördüm. Ama ben maxi bio yerine collagen bio diye bi marka siparişi vermisim. Maxi nin yari fiyatiymis simdi baktim niye sazan gibi atlayip hemen siparis vermisim diye. Ambalajlari da benziyo birbirlerine. Bununlada olurmu acep denesemmi yoksa iade mi etsem.
oysa ben şey etmiştim OKYANUSYAA ve ben ve diğerleri yani maxi keratin kullanan hepimiz tamda ilk sayfadaki gibi talimatlara uyduk diye arkadaşla özelden de konuştuk bence nasıl yapacağını çözdüOlmasss ben yazamammm 97578357945613467. kere yazdım birdaha olmassss :))
Kızçeler, kızımıza yardım edin olmaz mı :)
Haydi ama bura hepimizin başlığı taşın altına sokuverin elinizi,
Siz de son birkaç sayfaları okuyunuz efendim, ya da ennn en baştaki uygulamayı okuyun kafi
ya sanırım keratini yaptıktan sonraki süreçtede bakıma devam ve dikkat etmek lazım şu ara bende aşırııı kurumasından şikayetçiyim saçımı elime sürdükçe çatırtılrı duyabiliyorum ciddi manada. Bi hafta sonra bende yenileyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacakAslında yıllardan beri defalarca yaptım brezilya fönünü hatta son bi kaç seferde sadece fönle pres yapmadanda uyguladım yıpranmasın diye oda işe yarıyodu bende. Saçlarımın aşırı derecede kuruması ve yer yer kopması beni tedirgi etti biraz bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm.... bende tıpkı ilk sayfadaki gibi uyguluyorum bi farklılık yok sanırım ....
Kizlar merhabalar. Yıllardır okuyorum evde brezilya fönü yapanlari. Bi cesaret bende yapayim dedim. Fon oncesi ve sonrasi kullanilacak sampuanlari siparis ettim. Keratin tavsiyelerinde maxi bio yu gördüm. Ama ben maxi bio yerine collagen bio diye bi marka siparişi vermisim. Maxi nin yari fiyatiymis simdi baktim niye sazan gibi atlayip hemen siparis vermisim diye. Ambalajlari da benziyo birbirlerine. Bununlada olurmu acep denesemmi yoksa iade mi etsem.
"
Ama bu garip Kılıçbalığı kendini Okyanuslara vurmasa mıydı?
Geldim geldim, bir süre buralardayım"
haahahhahahah KilicBaligi seviyorum seni yaaa :))))))))))
Ben de bu aralar çekilebilirim formdan, önümdeki iki hafta öyle yoğun olacak ki :S
Mesai ve hatta haftasonu bile çalışabilirim
Aslında yıllardan beri defalarca yaptım brezilya fönünü hatta son bi kaç seferde sadece fönle pres yapmadanda uyguladım yıpranmasın diye oda işe yarıyodu bende. Saçlarımın aşırı derecede kuruması ve yer yer kopması beni tedirgi etti biraz bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm.... bende tıpkı ilk sayfadaki gibi uyguluyorum bi farklılık yok sanırım ....
ya sanırım keratini yaptıktan sonraki süreçtede bakıma devam ve dikkat etmek lazım şu ara bende aşırııı kurumasından şikayetçiyim saçımı elime sürdükçe çatırtılrı duyabiliyorum ciddi manada. Bi hafta sonra bende yenileyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak