Canım Davines'in de brezilya fönü yok, sadece saç botoksu var. Saçını yıkıyorsun, üzerine losyonu sürüp 15 dakika sonra duruluyorsun ve saç kremi sürüyorsun. Isı vs kullanılmıyor :) Senin kuaförün cidden kafası karışmış.
Kalıcı düzleştirme konusunda daha önce bilgi vermiştim, sülfür bağlarının kopartılıp yeniden bağlanması ile uygulanan bir işlem,bir nevi permanın tersi bir durum. Saçları yıpratır, inceltir. İstediğin düzlüğü sağlayamazsan üzerine yeniden uygulama yaparsan oryal ile yanmış saç etkisi alırsın yani kopar. Yeni nesil ürünler çıkmış olmasına rağmen yine de güvenli sonuçlar alınamıyor, ilk etapta mükemmel düzlük ve parlaklık 2 ay sonra matlaşmış uçları kopan saçlar. Hele saçta geçmişten kalan kimyasal işlemler varsa sorun garanti...
Erkekler için mükemmel çözüm ama onların saçı kısa, olası bir kazada saçlarını 0 numaraya vursalar bile kayıpları olmaz.
Ben bu yüzden tavsiye etmiyorum, zaten kızlar genellikle dalgalarının biçimsizliğinden bakımsızlığından şikayet ederek hem bakım hem daha iyi bir görüntü için yaptırıyorlar brezilya fönünü, ilerleyen aylarda tamamen saçtan akıp eski haline dönmesi bir avantaj. İlerde kalıcı perma için sıfır hasarlı ürünler çıkıp bir de üzerine bakım yaparsa bunlar da denenebilir neden olmasın...
Brezilya fönü ile kalıcı düzleştirmenin hibrit versiyonu Alfaparf ürünüdür mesela. Benim gibi mükemmel sonuç alan da var , saçlarımı mahvetti diyen de...
Sen yine de denemek istersen dene ama mümkünse o kuaförden uzak dur, bana güven vermedi, ısrarla seni yanıltmaya çalışıyor. Google'da kısa bir araştırma yaparsan zaten Davines'in saç düzleştirmeyeceğini görürsün.
Ben bu ara foruma yine zaman ayıramayacağım bu yüzden sorular
OKYANUSYAA 'ya kızlar...