Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlarcım araştırınca bulunuyor, google amcada her sorunun cevabı var. Gittigidiyorda yoksa başka yerde olur. Ben tel. nosu da paylaştım geçmiş sayfalarda :)
Üşenmemek gerek bakmak gerek bulmak gerek değil mi :KK66:))
İnşallah memnun kalırsınız yaptıktan sonra yorumlarınızı yazmayı ihmal etmeyin lütfen.

Kızlarcım araştırınca bulunuyor, google amcada her sorunun cevabı var. Gittigidiyorda yoksa başka yerde olur. Ben tel. nosu da paylaştım geçmiş sayfalarda :)
Üşenmemek gerek bakmak gerek bulmak gerek değil mi :KK66:))
İnşallah memnun kalırsınız yaptıktan sonra yorumlarınızı yazmayı ihmal etmeyin lütfen.
:) üşenmedim aradım ama onu atlamışız demek ki googleden buldm ama güvenilirliğini bilemediğim için soraym tecrübeli arkadaslara dedim :) sonucu muhakkak yazarm umarım işe yarar

bulduğuna sevindim canım,bende bu üründen alıcam 1 lt benim için çok fazla hatta yarım ltsi bile fazla,senle ortaklaşa alsak olurmu bu ürünü,sen daha parayı yatırmadın herhalde.
*
bizde 3 kişi alacagız canım kuzenlerle sen 250 ye mi aldın peki? ben gittigidiyordaki satıcıyla görüştüm elinde maxi bio varmiş 1 litresi 200 tl dedi almadysan 4. olablrsin :)

:) üşenmedim aradım ama onu atlamışız demek ki googleden buldm ama güvenilirliğini bilemediğim için soraym tecrübeli arkadaslara dedim :) sonucu muhakkak yazarm umarım işe yarar

Şimdi canım o satıcı gittigidiyora koyduğu için ben de 260 a aldım sanırım komisyon koydu vicdansız site :)), direk almaya cesaret edemedim bende, ama ikinciye gözüm kapalı alırım direk. Hataydaki satıcı, güvenebilirsin 60 tl de daha az ödersin hem. Arındırıcı şampuan almayı unutma. Satıcı ilgili bir satıcı zaten arayıp bir sorununuzun olup olmadığını soruyor.

*
bizde 3 kişi alacagız canım kuzenlerle sen 250 ye mi aldın peki? ben gittigidiyordaki satıcıyla görüştüm elinde maxi bio varmiş 1 litresi 200 tl dedi almadysan 4. olablrsin :)
ben daha parayı yatırmadım bankaya,bugün yatırmayı düşünüyordum,evet bana 250 lira dedi.Ben facebookta bir hesap var bio maxi keratin diye ordaki tlf nosuna ettim(sonu 065) senle aynı kişidenmi bahsediyoruz acaba.

bu arada eveet 4. kişi olabilirim canım çok iyi olur,bana 1lt çok fazla,saçlarım cok uzun değil omuzumda dalgalı ince telli.

bu arada eveet 4. kişi olabilirim canım çok iyi olur,bana 1lt çok fazla,saçlarım cok uzun değil omuzumda dalgalı ince telli.
CANIM BEN GİTTİGİDİYORDAKİ ADAMLA GÖRÜŞTÜM MAXİ BİO ALMA SADECE KOKUSUZ OLDUGU İÇİN TERCİH EDİLİYO BİO KERATNDE KOKU VAR 100 LİRA FARK ÖDEME BOŞUNA DEDİ BENDE BİO KERATİNİ SİPARİŞ ETTİM BUGÜN İSTERSEN ÖZELDEN NUMARAMI YAZIYM 250 ML DE SANA GÖNDERİRİM

CANIM BEN GİTTİGİDİYORDAKİ ADAMLA GÖRÜŞTÜM MAXİ BİO ALMA SADECE KOKUSUZ OLDUGU İÇİN TERCİH EDİLİYO BİO KERATNDE KOKU VAR 100 LİRA FARK ÖDEME BOŞUNA DEDİ BENDE BİO KERATİNİ SİPARİŞ ETTİM BUGÜN İSTERSEN ÖZELDEN NUMARAMI YAZIYM 250 ML DE SANA GÖNDERİRİM

özelden numaranı yazsan çok iyi olur sonra tlfla birbirimizle msjlaşırız.Hoppa:KK200:

Biokeratinde ya da bio keratin gold da içerik bilgisi bulunmuyordu ve geçmiş sayfalarda kızlar bunun tartışmasını yapmışlardı hatta tehlikeli bulmuşlardı keşke bir okusaydın canım. Ayrıca satıcı birazcık saçmalamış bu ürünler aynı ürünler değil sadece 100 tl fark için kokulu ve kokusuz diye ayırmış kendince :)) Bu arada maxi bio keratin de kokuludur yanlış bilgi vermiş ve biz bunu da geçmiş sayfalarda paylaştık :)

Birde maxi bio keratinde diğer ürünlerden farklı olarak ve fiyatı artıracak kollagen madde var. Yapı taşı aa (aminoasit) olan bir madde, protein yani. Tamir onarım işini görür vücutta falan filan :)

Ayrıntıyı bilmiyor satıcı, dikkat edin arkadaşlar okuyun araştırın buralardaki deneyimlere dikkat edin derim. Saç bu yazık yani, yine de siz bilirsiniz tabi :) saç sizin hayat sizin :))

Biokeratinde ya da bio keratin gold da içerik bilgisi bulunmuyordu ve geçmiş sayfalarda kızlar bunun tartışmasını yapmışlardı hatta tehlikeli bulmuşlardı keşke bir okusaydın canım. Ayrıca satıcı birazcık saçmalamış bu ürünler aynı ürünler değil sadece 100 tl fark için kokulu ve kokusuz diye ayırmış kendince :)) Bu arada maxi bio keratin de kokuludur yanlış bilgi vermiş ve biz bunu da geçmiş sayfalarda paylaştık :)

Birde maxi bio keratinde diğer ürünlerden farklı olarak ve fiyatı artıracak kollagen madde var. Yapı taşı aa (aminoasit) olan bir madde, protein yani. Tamir onarım işini görür vücutta falan filan :)

Ayrıntıyı bilmiyor satıcı, dikkat edin arkadaşlar okuyun araştırın buralardaki deneyimlere dikkat edin derim. Saç bu yazık yani, yine de siz bilirsiniz tabi :) saç sizin hayat sizin :))
AYY CANIM BİLGİLENDİRME İÇİN ÇOK SAĞOL İNAN GEÇMİŞ KONULARI OKUDUM AMA 800 SAYFA OLUNCA ATLAYAATLAYA OKUDUM ODA COK SAGLIKLI OLMADI SANIRIM. YANİ BİZDE ÜRÜNÜ BİREBİR GÖRMEDİĞİMZ İÇİN SATICIYA İNANIYORZ İŞTE O ZAMAN BENDE MAXİ BİO ALAYM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR YARDIMIN İÇİN.

Arkadaşlar youtube a silindir saç duzlestitici yazıp izler misiniz. Saça bi krem suruyor bir kez tarıyor onbeş dakika bekliyor saç dumduz oluyor. Glatt degil. Çok da etkili gibi duruyor. Ne dersiniz bi baksanıza

Arkadaşlar youtube a silindir saç duzlestitici yazıp izler misiniz. Saça bi krem suruyor bir kez tarıyor onbeş dakika bekliyor saç dumduz oluyor. Glatt degil. Çok da etkili gibi duruyor. Ne dersiniz bi baksanıza
izledim ama sadece saç düzleştrmek değil mesela benm maksatım aynı zamanda bakım yapmak zarar vererek düzleştriyorda olablr

bu çıkıyor hep doğru mu

Aynen öyle canım, o numaranın sahibine ulaştım ben. Ve gittigidiyora koymuştu garanti olsun diye gittigidiyorun komisyonuna rağmen ordan aldım.
Ben memnunum gerisi sana kalmış elbette :KK66:

okyanusyaaa seni de belki biraz yoruyoruz ama kusura bakma sen bu fotoğraftaki telefona ettin değilmi ?
ürün hataydan geliyor kuaför galiba 065 sonu tlf numaranın sayfa 767deki foto.dan bahsediyorum.

okyanusyaaa seni de belki biraz yoruyoruz ama kusura bakma sen bu fotoğraftaki telefona ettin değilmi ?
ürün hataydan geliyor kuaför galiba 065 sonu tlf numaranın sayfa 767deki foto.dan bahsediyorum.

Evet canım evettt daha öncede bahsettiğim gibi bu no ile iletişime geçtim beni gittigidiyora yönlendirdi. Ürünüm orada satışta alabilirsiniz dedi ben de daha önce alışveriş yapmadığımdan direk satıcıdan almaktansa gittigidiyor aracılığı ile aldım.

Canım senin tercihin :)) ben bir bayan olarak uyarmayı uygun gördüm hangisini istersen onu al, ben burada ürün reklamı yapmıyorum :) deneyim paylaşıyorum tercih şahsımıza aittir tabikide

biz finansci38 ile beraber keratin alıcaz 4 kişi ortaklaşa,yanlış ürünü almak istemiyoruz:110:

Yanlış ürünü almazsınız çünkü aynı şeyler defalarca defalarcaaa tekrarlandııı :))
İlle de bu ürünün olmasına da gerek yok, başka ürün alıp deneyip bizi de bilgilendirebilirsiniz mesela :)

Yanlış ürünü almazsınız çünkü aynı şeyler defalarca defalarcaaa tekrarlandııı :))
İlle de bu ürünün olmasına da gerek yok, başka ürün alıp deneyip bizi de bilgilendirebilirsiniz mesela :)
tamam cnm çok teşekkür ederiz.Biz finansci38 ile keratini aldık bile,pzt ona kargolayıcam keratinin birkısmını.Hatta keratini uyguladıktan sonra burdan fotoğraf paylaşmayı düşünüyoruz.

Kızlar ben de az önce surdüm kurutup bekliyorum düzleştirmeye geçmedim. Çok dikkat edin ağız ve burnu maske ile kapatın ne olur ne olmaz diye yanınızda vantilatör, olmadi saç kurutma makinesi olsun kokuyu uzaklaştirmak için. Ben ölmek uzereyim :)) sonucu mucize olmasa bir dakika bile çekmem bunu. :)

Buzamana kadar hiç 200 derecenin uzerine cikmamistim iri dagalı oluyordu saclarım havalı gorünurdü. Ilk defa 230 yaptım pirasa gibi oldu :)) bu halini kendime yakıştırmadım amaaa parlaklık canlılık on numara yine yaptı maxi bio yapacagıni :)

Kızlar sürerken artık firca kullanmadım beni oyalıyor ve daha cok kokuya maruz kaliyorum. Taktim eldiveni elimle heryerine surdum 5 dk da. Böyle yapın demiyorum tabiki sizin bileceginiz iş. Ama bundan sonraki taktigim budur.

Sacınıza fazla surdugunuz keratini tarakla kesinlikle siyirın defalarca bu isinizi kolaylastiracak bogulmayacaksiniz duzlestirirken. Ben sürdüm fazlaligi alip 10 dk bekleyip makineyle direk kuruttum sonra yarim saat bekleyip duzlestirmeye basladim. Oncekilerden daha az yandı genzim. Cıss cısss sesleri de cıkmadı 230 derece olmasina ragmen

Eh size kolay geleee çabuk bite kızlarcım

X