Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Buzamana kadar hiç 200 derecenin uzerine cikmamistim iri dagalı oluyordu saclarım havalı gorünurdü. Ilk defa 230 yaptım pirasa gibi oldu :)) bu halini kendime yakıştırmadım amaaa parlaklık canlılık on numara yine yaptı maxi bio yapacagıni :)

Kızlar sürerken artık firca kullanmadım beni oyalıyor ve daha cok kokuya maruz kaliyorum. Taktim eldiveni elimle heryerine surdum 5 dk da. Böyle yapın demiyorum tabiki sizin bileceginiz iş. Ama bundan sonraki taktigim budur.

Sacınıza fazla surdugunuz keratini tarakla kesinlikle siyirın defalarca bu isinizi kolaylastiracak bogulmayacaksiniz duzlestirirken. Ben sürdüm fazlaligi alip 10 dk bekleyip makineyle direk kuruttum sonra yarim saat bekleyip duzlestirmeye basladim. Oncekilerden daha az yandı genzim. Cıss cısss sesleri de cıkmadı 230 derece olmasina ragmen

Eh size kolay geleee çabuk bite kızlarcım
darısı başımıza :) saçların kalın telli mi canım 230 dereceyi ince telli sac kaldrmaz heralde? birde sürerken fırça kullanmadım yazmışsın ya diplere değmedi mi değdiğii zaman kabuklnama oluyo diye okumuştum da

darısı başımıza :) saçların kalın telli mi canım 230 dereceyi ince telli sac kaldrmaz heralde? birde sürerken fırça kullanmadım yazmışsın ya diplere değmedi mi değdiğii zaman kabuklnama oluyo diye okumuştum da

Saçınızın durumuna göre dereceyi siz belirleyin benim saçım kalın telli evet. Diplere illaki değiyor fırça ile sürerseniz de değiyor çünkü sürme işlemi bittikten sonra tarakla tarıyorsunuz ilaç daha fazla yayılsın diye, bu da derinize değmesine sebep oluyor, ben artık ona aldırmıyorum. Fırça işimi uzatıyor genzim tahriş oluyor işlemem devam edemiyorum. Eldiven bana göre en iyisi. Bende kabuklanma falan olmadı. 3 gün de beklemedim, uzun zamandır yaptığım fönlerde beklemiyorum artık. ikinci gün tekrardan düzleştirip yıkıyorum yetiyor.

Siz yine de kurallara uygun yapın ben size örnek olmayayım sonra vay okyanusya böyle demişti bilmem ne kabul etmem :) çünkü şöyle şöyle yapın demedim hiç, kendi yaptığım yöntemi yazdım okadar. Hep "ben" diye başlayan cümleler kullandım:)

Siz usulüne uygun yapın, sonra zaten kendinize göre yöntemler geliştiriyorsunuz :))

Saçınızın durumuna göre dereceyi siz belirleyin benim saçım kalın telli evet. Diplere illaki değiyor fırça ile sürerseniz de değiyor çünkü sürme işlemi bittikten sonra tarakla tarıyorsunuz ilaç daha fazla yayılsın diye, bu da derinize değmesine sebep oluyor, ben artık ona aldırmıyorum. Fırça işimi uzatıyor genzim tahriş oluyor işlemem devam edemiyorum. Eldiven bana göre en iyisi. Bende kabuklanma falan olmadı. 3 gün de beklemedim, uzun zamandır yaptığım fönlerde beklemiyorum artık. ikinci gün tekrardan düzleştirip yıkıyorum yetiyor.

Siz yine de kurallara uygun yapın ben size örnek olmayayım sonra vay okyanusya böyle demişti bilmem ne kabul etmem :) çünkü şöyle şöyle yapın demedim hiç, kendi yaptığım yöntemi yazdım okadar. Hep "ben" diye başlayan cümleler kullandım:)

Siz usulüne uygun yapın, sonra zaten kendinize göre yöntemler geliştiriyorsunuz :))
anladımm tabi kimse kimseyi suclayamaz zaten nasıl yapılması gerektgi söyleniliyor ama tecrübelerden yararlanmak adına soruyorum. bu hafta sonu deneyecegm inşallah sonuç istediğim gibi olur :)

Bunlarla neden ugrasiyorsunuz silindir saç duzlestirici 15 dk sürüyor sadece. Ne koku var ne zarar. Daha ucuz hem. Youtube ta iizleyin

Bunlarla neden ugrasiyorsunuz silindir saç duzlestirici 15 dk sürüyor sadece. Ne koku var ne zarar. Daha ucuz hem. Youtube ta iizleyin

Ben yaptım da öncesinin fotosu yok.benim kötü birniyetim yok ki. Şunu izler misiniz sonuna bakin özellikle

Tatlım biz de kötü niyetle birşey demedik ki sana, yap bize de referans olursun dedik :)
Bir hatırlatma sadece, brezilya fönünün içerisinde saçın ana maddesi olan keratin de var, satı tamir etme özelliği yüksek. Biz bu sıkıntıyı ayrıca bakım için de çekiyoruz anlayacağın :KK66:

Sonrasının fotoğrafını koyabilirmisin acaba hem hepimiz görmüş oluruz
Ayrıca bişey sorucam saçların yıprandımi memnun kaldınmı???

Ben şimdi yapmayı düşünüyorum saçımı tamamen kurutup mu keratini sürmem gerekiyor yoksa hafif nemli mi kalması mı gerekiyor???okyanusyaaaa nerelerdesin :KK43:

Ben şimdi yapmayı düşünüyorum saçımı tamamen kurutup mu keratini sürmem gerekiyor yoksa hafif nemli mi kalması mı gerekiyor???okyanusyaaaa nerelerdesin :KK43:

Canım çok çok hafif nemliyken sürebilirsin tamamen kurutma. Lütfen oyalanmadan sürmeye çalış, yüzüne birşey sar burun ve ağzını kapatacak şekilde. Hemen yanında fön makinesi olsun boğulduğunda soğuk kısmını açıp yüzüne tutman için. Vantilatör varsa ne ala :)

Kızlar geçen kuaforumde de davines keratini gördüm. 2.5 ay duzlestirici etkisi olduğunu söyledi. Davines keratin bakım için degil miydi? Duzlestirici özelliği de var mıydı?

Kızlar geçen kuaforumde de davines keratini gördüm. 2.5 ay duzlestirici etkisi olduğunu söyledi. Davines keratin bakım için degil miydi? Duzlestirici özelliği de var mıydı?

Kuaförünüzle ilişkileriniz nasıl bilemiyorum o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın :)

Çoğunlukla uyduruyorlar, bilmiyorlar, müşterinin nabzını yoklayıp çekmek için her taklayı atıyorlar :) Dediğiniz ürünün bakım ve botoks etkisinin dışında düzleştirme özelliği yok tatlım :)

Daha önce de birisine kuaför maxi bio keratini almana gerek yok onun tek özelliği kokusunun olmaması demişti, hatta ürünü satan kuaför demişti :) Halbuki doğru değil, kokudan takla açıyorsunuz :))

Erkek arkadaşım a silindir saç duzlestirici krem uyguladik. Saçı çok kabarik ve asi dalgaliydi. Cok sekilsizdi. Özellikle arkalari. Brezilya fonu yapmistik ona. Fix nano style ve alfa parf. Hiçbirinde dümdüz olmadı özellikle arkasi. Terleyince bozuluyordu bi de. Biraz kilolu o yüzden çok da terler. Neyse yeni yaptik silindir kremi. Saç dümdüz oldu. Ama saçı yipratiyor biraz . Ama bence değer. Krem falan kullanip saçı guclendiririz. İstediğiniz şampuan i da kullanabiliyoruz. Oyle sülfatsiz olacak diye Nude kullanip saçı kupkuru yapmaya gerek yok artık. Öncesi sonrası fotoğraf çekmek istedim ama erkek işte kabul etmedi. Bi araştırın bence. Ben çok beğendim. Brezilya fonu iyi hoş da uygularken maşa saça çok zarar veriyor tam düz yapmiyor bir de bozuluyor. Bu bir kez zarar veriyor ama sonra rahat. Saçı Brezilya fonleri yüzünden yıpranmış olmasa idi bu uygulama daha az zarar verirdi. Yine de sonuç çok iyi.

Erkek arkadaşım a silindir saç duzlestirici krem uyguladik. Saçı çok kabarik ve asi dalgaliydi. Cok sekilsizdi. Özellikle arkalari. Brezilya fonu yapmistik ona. Fix nano style ve alfa parf. Hiçbirinde dümdüz olmadı özellikle arkasi. Terleyince bozuluyordu bi de. Biraz kilolu o yüzden çok da terler. Neyse yeni yaptik silindir kremi. Saç dümdüz oldu. Ama saçı yipratiyor biraz . Ama bence değer. Krem falan kullanip saçı guclendiririz. İstediğiniz şampuan i da kullanabiliyoruz. Oyle sülfatsiz olacak diye Nude kullanip saçı kupkuru yapmaya gerek yok artık. Öncesi sonrası fotoğraf çekmek istedim ama erkek işte kabul etmedi. Bi araştırın bence. Ben çok beğendim. Brezilya fonu iyi hoş da uygularken maşa saça çok zarar veriyor tam düz yapmiyor bir de bozuluyor. Bu bir kez zarar veriyor ama sonra rahat. Saçı Brezilya fonleri yüzünden yıpranmış olmasa idi bu uygulama daha az zarar verirdi. Yine de sonuç çok iyi.

Tatlım brezilya fönü ve o an uygulanan maşa (ısısını ayarlarsan) saça zarar vermez ki burada sırf bakım için o işlemi yapanlar var ayrıca yanlış bir düşünce sendeki. Dümdüz olmaması ve terleyince yavaştan bozulması konusunda haklı olabilirsin birşey diyemem ben de yaşadım. Bizler nude şampuandan vazgeçeli okadar uzun zaman oldu ki sanırım bayağa geriden takip ediyorsun :) köprünün altından çokkk sular çooook ta iyi şampuanlar geçti :KK66: Herşeyin sonu olduğu gibi brezilya fönünün de sonu var ve bozulacak elbette, tıpkı senin şuan uyguladığın ürünün baki olmayacağı gibi :)

Bizler öncesi ve sonrası fotolarını görmek isteriz çünkü tamamen farklı bir uygulama sendeki ve burası evde brezilya fönü yapmak isteyenlerin toplandığı bir grup, o nedenle yeni bir konu açıp daha verimli olabilirsin insanlara :) dediğim gibi öncesi ve sonrası fotolarını ihmal etme insanlar o fotolardan cesaret alıp deneyecekler ürününü :)

ben kuzenimin saçında bir kısmına denedim herşeye harfiyen uydum yalnız keratini az sürdüm sanırım çünkü taradıgımda hiç fazlalık cıkmadı ve saç düzleşmedi :KK70: sonuç hüsran :KK70:

Az sürmüş olabilirsin :) 3 gün uyguladın mı derecesini ne yaptın saçı kalın telli ise 200 ve fazlası yapabilirsin. Elini ilaç konusunda korkak alıştırma :) tutamları ince al 6-8 kez düzleştirici ile üzerinden geç ve bunu 3 gün boyunca yap.

X