Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende geçen haftalarda yazmıştım elektriklenme kabarma sorunum yüzünden keratin bakımı yakmayı düşünüyordum. Nem sorunumu çözdüm. bi kaç akşam üst üste zeytin yağı surdum ve hindistan cevizi yağı surdum saatlerce dönüşümlü olarak.Birde tuzsuz sampuan kullanmaya başladım. Şimdi o elektriklenmeden kurtuldum. kuruttugumda kabarık oluyor ama sabaha yatısmıs oluyor. acık kullanamılıyorum. benım ıcın extra bı ıslem yapmadan sacımı acık kullanmak ımkansızdı.
Elektirklenme ve kabarma nemsizliktense bu cozulmeden dıger sorunlar cozulmezmış anladım.
Bi süre sonra keratin yüklemesi yapmak hala aklımda tabi..

Canım sadece şampuan ya da saç kremi ile o kabarıklık geçmez ki, biz başa çıkmak için brezilya fönü yapıyoruz mesela :)

Biliyorum :)
Ama internetten baktığımda nano keratin diye ayrı ayrı saç kremi saç şampuan veya saç serumu çıkıyor hepsini birlikte mi kullanıyorsunuz pres yapmak için yoksa sadece serum yeterli olur mu

Bende geçen haftalarda yazmıştım elektriklenme kabarma sorunum yüzünden keratin bakımı yakmayı düşünüyordum. Nem sorunumu çözdüm. bi kaç akşam üst üste zeytin yağı surdum ve hindistan cevizi yağı surdum saatlerce dönüşümlü olarak.Birde tuzsuz sampuan kullanmaya başladım. Şimdi o elektriklenmeden kurtuldum. kuruttugumda kabarık oluyor ama sabaha yatısmıs oluyor. acık kullanamılıyorum. benım ıcın extra bı ıslem yapmadan sacımı acık kullanmak ımkansızdı.
Elektirklenme ve kabarma nemsizliktense bu cozulmeden dıger sorunlar cozulmezmış anladım.
Bi süre sonra keratin yüklemesi yapmak hala aklımda tabi..

Hangi marka kullanıyorsun tuzsuz şampuan
Ben otaci kullanıyorum memnunum ama senin dediğini de denemek isterim :)

Hangi marka kullanıyorsun tuzsuz şampuan
Ben otaci kullanıyorum memnunum ama senin dediğini de denemek isterim :)
Redist aldım.
Redisttin argan yağı ve keratinli yağını kullanmıstım memnun kalmıstım. Risk aldım denedim. Uygun fiyatlı olunca etkisinden memnun kalmam diye düşünüyordum ama şu an çok memnunum. İlk 2 yıkamamda sacımda olumlu bır gelişme hissetmedim. onuda not düşeyim. alırsan ilk 2-3 yıkamanda sonuc bekleme.

Biliyorum :)
Ama internetten baktığımda nano keratin diye ayrı ayrı saç kremi saç şampuan veya saç serumu çıkıyor hepsini birlikte mi kullanıyorsunuz pres yapmak için yoksa sadece serum yeterli olur mu
Canım :)
saç kremi şampuan serum.. bunlarla saçına pres yapamazsın öyle bir ürün yok.
brezilya fönü keratin losyonu var ve bizle bu ürünle saçımızı düzleştiriyoruz senin deyiminle presliyoruz.

Senin dediğin ürünlerle sadece bakım yapıyoruz.
şampuan saç kremi saç serumu ve brezilya fönü keratin losyonu tamamennnn farklı şeyler.

Bence sen geçmişi oku :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi acaba bu sampuani kullanabilirmiyim?foto yuklemeye calistim ama insalllah olmusttr

Eklentiler

• 20160204_223344.jpg
    20160204_223344.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar merhaba bende evde brezilya fönü yapmayı düşünüyorum da keratin yaptığınız markayı önerebilirmisiniz şampuanla birlikte ??

Benim sacim gecenyil ombre yaparken kuafor tarafindan yakildi ve hala atlatamadi sacim uclarinda hala yanik var bircok kez kestirmeme ragmen bir turlu toparlanmiyor. Piyasada bulunabilecek tum yaglari ve markalari denedim en son olarak baska bir kuafor sac botoksundan bahsetti sacimi artik kimseye guvenemiyorum. Zarari var mi ? Bir de 6 saatte olur dedi nette arastirdim o kadar uzun surmuyor kac dk surer islem ?

Benim sacim gecenyil ombre yaparken kuafor tarafindan yakildi ve hala atlatamadi sacim uclarinda hala yanik var bircok kez kestirmeme ragmen bir turlu toparlanmiyor. Piyasada bulunabilecek tum yaglari ve markalari denedim en son olarak baska bir kuafor sac botoksundan bahsetti sacimi artik kimseye guvenemiyorum. Zarari var mi ? Bir de 6 saatte olur dedi nette arastirdim o kadar uzun surmuyor kac dk surer islem ?

Canım davines in ürünü var botoks görevi yapıyor saça. Geçmiş sayfaları okursan gerekli bilgiyi edinebilirsin

Canım sls yok gibi duruyor ama dalan galiba market şampuanlarındandı, yanlış yönlendirmek istemem :)
Evet evet
Canım sls yok gibi duruyor ama dalan galiba market şampuanlarındandı, yanlış yönlendirmek istemem :)
Evet evet bildigimiz market sampuani:KK49: ama paraben falan yok yaziyo ustundr ben bunu kullaniyodum keratin yapmadan once saclarimi yumusacik yapiyodu ama iste keratini bozuyomu bilmiyorum:))

Benim de saçlarım gür ve uzun olmasına rağmen bir türlü o söndürme olayını yaşayamadım :))
Asla sönük pırasa gibi olmadı benim saçlarım en iyisi olan maxide bile.
Ha bu halinden daha çok memnunum koca koca dalgaları oluyor saçlarımın köpük sürünce, sanki maşalamış gibi, uzun olduğu için de pek havalı duruyor.

Bence emeğine yazık normal şampuan kullanma okadar kokusunu çektin yaptığın işlemin, kendini toplar sönüklüğü gider diye düşünüyorum.

Kepek ve kaşıntı konusuna gelince ben hiç o sorunu yaşamadım hiçbir üründe, illaki bünye ile ilgilidir. Geçmiş olsun canım
Ben kendi basima yaparsam ustune diplere de geldi mecburen hala kabuk kabuk kepeklenme var cok kotu oldu :KK43:

Ben kendi basima yaparsam ustune diplere de geldi mecburen hala kabuk kabuk kepeklenme var cok kotu oldu :KK43:

Saç dplerin çok kuru olduğu için mi acaba kepekleniyor. Bakım yağları kullanabilirsin saç diplerine de sürebileceğin yağlardan. Hindistan cevizi yağı dene derim :KK66:

X