- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.001
Kızlar erkek arkadaşım in saçı mahvoldu. Bugün kestitecek keçe gibi oldu. Sakın silindir saç duzlestirici yapmayin. Yazik oldu. Duz olmasına dümdüz ama keçe gibi. Kalıp gibi hiç hareket etmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar erkek arkadaşım in saçı mahvoldu. Bugün kestitecek keçe gibi oldu. Sakın silindir saç duzlestirici yapmayin. Yazik oldu. Duz olmasına dümdüz ama keçe gibi. Kalıp gibi hiç hareket etmiyor.
kuzenim bi yerde okudum cok sürmek iyi gelmiyor demişti ama tekrar bol bol uygulaarım artık. diğerlerine harfiyen uydum ince tutamlar alarak ortaya kadar beş kere uca kadar da on kere düzleştrdim sonrasında o üç gün boyunca sabah aksam düzleştrdi ama sacı kalın telli ve düzleştrici max 200 derece oluyo belkide ondan olmamiştir ama bi daha deneyecgız bende bugun kendime denemek istiyorum ama yarın toplum içine gircem yağlı durursa diye tereddüt ediyorumAz sürmüş olabilirsin :) 3 gün uyguladın mı derecesini ne yaptın saçı kalın telli ise 200 ve fazlası yapabilirsin. Elini ilaç konusunda korkak alıştırma :) tutamları ince al 6-8 kez düzleştirici ile üzerinden geç ve bunu 3 gün boyunca yap.
kuzenim bi yerde okudum cok sürmek iyi gelmiyor demişti ama tekrar bol bol uygulaarım artık. diğerlerine harfiyen uydum ince tutamlar alarak ortaya kadar beş kere uca kadar da on kere düzleştrdim sonrasında o üç gün boyunca sabah aksam düzleştrdi ama sacı kalın telli ve düzleştrici max 200 derece oluyo belkide ondan olmamiştir ama bi daha deneyecgız bende bugun kendime denemek istiyorum ama yarın toplum içine gircem yağlı durursa diye tereddüt ediyorum
3 :)4 gün boyunca saçımızı yıkamayacak mıyız ?
Konuya çok vakıf değilim lakin birde düzleştirici krem denen şeyleri okudum,izledim.Bundan farkı nedir ?
Konuya çok vakıf değilim lakin birde düzleştirici krem denen şeyleri okudum,izledim.Bundan farkı nedir ?
Bence fazla abartilmiş bende surekli yapiyorum evde 230 derecede 10 defa bir tutam saç için çok fazla.yanar saclariniz.duzlestiginden emin oldugunuzda birakin.sacinizin kalınlığına gore ayarlayin.benim sacim normal kalinlikta ve ben ilk gün 210 diyer gunlerde 200 yaptim hemde yaptigim gun dahil 2 gün en fazla 3 gun durmasi yeterli.
Bence fazla abartilmiş bende surekli yapiyorum evde 230 derecede 10 defa bir tutam saç için çok fazla.yanar saclariniz.duzlestiginden emin oldugunuzda birakin.sacinizin kalınlığına gore ayarlayin.benim sacim normal kalinlikta ve ben ilk gün 210 diyer gunlerde 200 yaptim hemde yaptigim gun dahil 2 gün en fazla 3 gun durmasi yeterli.
Düzleştirici kremler saçın sülfür bağlarında kalıcı değişim yapan glatt tarzı ürünler. Tabii bunların yeni nesilleri çıktı ama glatt kadar zararlılar mı bilemiyorum. Brezilya fönünde çoğumuzun amacı saçı hem düzelştirip uysallaştırmak hem hasarları onarmak. Düzleştirici kremlerde maalesef onarım özelliği bulunmuyor. Gerçi son nesil brezilya fönü ürünlerinde de pek onarım özelliği kalmadı ya neyse... Araştırın derim, keşfettiğiniz bir şeyler olursa bizimle de paylaşın, münazara yapalım.Konuya çok vakıf değilim lakin birde düzleştirici krem denen şeyleri okudum,izledim.Bundan farkı nedir ?
Erkek arkadaşım a silindir saç duzlestirici krem uyguladik. Saçı çok kabarik ve asi dalgaliydi. Cok sekilsizdi. Özellikle arkalari. Brezilya fonu yapmistik ona. Fix nano style ve alfa parf. Hiçbirinde dümdüz olmadı özellikle arkasi. Terleyince bozuluyordu bi de. Biraz kilolu o yüzden çok da terler. Neyse yeni yaptik silindir kremi. Saç dümdüz oldu. Ama saçı yipratiyor biraz . Ama bence değer. Krem falan kullanip saçı guclendiririz. İstediğiniz şampuan i da kullanabiliyoruz. Oyle sülfatsiz olacak diye Nude kullanip saçı kupkuru yapmaya gerek yok artık. Öncesi sonrası fotoğraf çekmek istedim ama erkek işte kabul etmedi. Bi araştırın bence. Ben çok beğendim. Brezilya fonu iyi hoş da uygularken maşa saça çok zarar veriyor tam düz yapmiyor bir de bozuluyor. Bu bir kez zarar veriyor ama sonra rahat. Saçı Brezilya fonleri yüzünden yıpranmış olmasa idi bu uygulama daha az zarar verirdi. Yine de sonuç çok iyi.
Forumu emanet ederken gözümün arkada kalmayacağını biliyordum... Emeğine teşekkür ederim OKYANUSYAA
Bu sampuan bunun keratin urununu mu diyorsunmerhaba arkadaşlar...bence piyasada ki bu zehirli ürünlerle kendinizi daha fazla zehirlemeyin...afro kıvırcık saçlara sahip olarak keratin bakımına katılıyorum fakat doğru ürün olmalı..iki senedir İlker Yavrutürk'ün salonuna gidiyorum..kullandığı ürün amerikadan geliyor..formaldehit sıfır ve food eat teknolojisiyle üretilmiş yani yenilebilecek kadar doğal bir ürün...youtube'dan amerikan fönü diye girersiniz bu bakım hakkında bilgilenmiş olursunuz..ürünüde biliyorum..fotosunu koyarım..sizde araştırın..ama Türkiye'yok..Sevgiler...Eki Görüntüle 1817365