Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kilicbaligi merhaba ben bugun brezilya fönü yaptim ama uclarimda sari ombre vardi resmen yeşil oldu napicam simdi bensennde sacin sariydi sende bi degisme oldumu acaba

Ben alfapart memnun kalmadim arkadaşlar saçimda sadece sari ombre vardi ve sari kisimlarim bildiginiz yesil oldukuafore gttim pulcuklarin kapali 15 gun sonra cila yapabilirim dedi bu igrenc renkle su an basbasayim ve napicagimida bilmiyorum
Sarilari sizde kotu yapmis bende de biraz koyu kaldi sac rengim hani oylede dumduzzz parlakta olmadi gerci benim aldigim marka sizinkinden farkli
Cok gecmis olsun insallah akar yesilligi

Sarilari sizde kotu yapmis bende de biraz koyu kaldi sac rengim hani oylede dumduzzz parlakta olmadi gerci benim aldigim marka sizinkinden farkli
Cok gecmis olsun insallah akar yesilligi
Vhttps://i.instagram.com/sonerdalkilinc/ insallahvalla rezil oldum bildiginiz ki sarilarimi cok seviyodum benim icin alfaparf bitmistr

Okyanus merhaba ben alfaparf aldim ama şişe yarisina kadar dolu ben anlamadım bu isi herkestemi bole?

Şişe tam dolu değil derken, nasıl yani anlamadım canım. Kullanılmış olabileceğini mi düşünüyorsun yani. Yada az dolum yapıldığını mı ? Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım

Tatlım evet maxi bio keratinde kullanım esnasında aşırı bir koku ve yanma oluyor, hatta kullandığım diğer ürünlere nazaran en fazlası maxi. Yıkamadan sonra kokusu azaldı bende 2. 3. yıkamalarda da kalmadı koku canım.
Yani saç boyası b.fönünden önce yapılması yavsiye edilmiyoru çünkü ilaç saç rengini açıyor. Benim saçımda daha önce boya olmamasına rağmen rengi açılıyor mesela. Boyada da bu olacak. O nedenle önce keratin sonra boya derim ben.

Saç kremi olarak ise önceden nudeninkini kullanıyordum fakat uzun zamandır krem kullanmıyorum ben de arayış içindeyim. Elimde bc acil kurtarma kürü var şimdilik onu saç kremi niyetine kullanıyorum azar azar Dediğin ürüne gelince, kullanmadım ama iyi bir ürün olduğunu buradan ve başka başlıklardan okumuştum, elimdeki ürünler bittiğinde deneyeceğim ürünlerdendir kendisi

Evet canım sisenin yarisi doluydu sadece sabirsizligim yuzunden de kullandim zatenyetsmedigi gibi hic memnun kalmadim sacimn su an sari kisimlari degisik bi yesil yansiyocila attrayim dedim kuafor olmaz pulcuklar kapali dedinapcagimi bilmiorum bu şekilde kaldim bidaha asla alfaparf kullanmicamsen bu konuda cok deneyimlisin sende bole bi sorun oldu mu?sacim cok yipranmams olsa da guzel bi duzlesme olmadi sadece yatisti sacimhic memnun kalmadim sence ben yapabilirim?

Canım hep söylediğim şey şudur, düzleştirme etkisi var evet ama asla bakım yaptığına inanmıyorum. Saçının rengi konusunda evet açıyor keratin ama yeşile dönmesi konusunda yardımcı olamayacağım çünkü boya konusunda zır cahilim hiç boyatmadım. Sanırsam boya çıkarıcılar var KilicBaligi müsait olduğunda daha doğru bilgiler verecektir sınavları var bu aralar pek bakamıyor başlığa.

Onun dışında alfaparf benim için de bitmiştir

Bide sacima masa yapmayaa calistim ama tutmadi gbi ilk yikama die belki olmamistr die dusundum ben sacimin hep duz olmasını da istemiorm masa tutuyo die okumustum sende tutuyomu acaba?bide bu urunu kullandim artik yarim yollamislar ya aricam sachaneyi konuscam ama elimde urun olmadigi icin muhtemelen bisi ispat edemicem sence bu konuda ne yapabilirim?kilicabaligicim umarim mesaji gorur cok müşgül durumdayım

Bide sacima masa yapmayaa calistim ama tutmadi gbi ilk yikama die belki olmamistr die dusundum ben sacimin hep duz olmasını da istemiorm masa tutuyo die okumustum sende tutuyomu acaba?bide bu urunu kullandim artik yarim yollamislar ya aricam sachaneyi konuscam ama elimde urun olmadigiicin muhtemelen bisi ispat edemicem sence bu konuda ne yapabilirim?kilicabaligicim umarim mesaji gorurcok müşgül durumdayım

Bu arada cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin..

Açıkçası maşa benim de tutmuyor ya da ben yapamıyorum. O yüzden ara ara kuaföre gidip kırık fön çektiriyorum süper oluyor. Saçhane konusunda şansını dene canım

Açıkçası maşa benim de tutmuyor ya da ben yapamıyorum. O yüzden ara ara kuaföre gidip kırık fön çektiriyorum süper oluyor. Saçhane konusunda şansını dene canım
Sachaneyi aradim kutunun 60 ml fazla oldugunu ama icerigindeki urunun yarim olmasinin normal oldugunu bunla ilgili geri donuslerin oldugunu ama merak etmememiz gerektiğini soledi canım. .bilmiorm artik herkese ole gdiomus anlamadim bu isi benmaxi bio keratinde sacin rengini degistriyomu canım bide onu sorim sana ? Bide daha mi duz yapiyo?ben 205 dereceyle duzlestrdim ondan mi olmadi acaba? Hos bu haliyle bile masa tutmuyo o zman hic tutmazyardimlarin icin cok tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…