- 21 Ocak 2016
- 30
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.881
Okyanus merhaba ben alfaparf aldim ama şişe yarisina kadar dolu ben anlamadım bu isi herkestemi bole?Ben alfaparfın bakım yaptığına pek inanmıyorum şahsen kullandım düzleştiriyor mu evet :)
Kullanırsan da yine sülfatsız şampuan ile devam etmen gerek tatlım
Ben alfapart memnun kalmadim arkadaşlar saçimda sadece sari ombre vardi ve sari kisimlarim bildiginiz yesil oldukuafore gttim pulcuklarin kapali 15 gun sonra cila yapabilirim dedi bu igrenc renkle su an basbasayim ve napicagimida bilmiyorumKoku gelmiyor boya etkisini azaltır yani zarar görür
Sarilari sizde kotu yapmis bende de biraz koyu kaldi sac rengim hani oylede dumduzzz parlakta olmadi gerci benim aldigim marka sizinkinden farkliBen alfapart memnun kalmadim arkadaşlar saçimda sadece sari ombre vardi ve sari kisimlarim bildiginiz yesil oldukuafore gttim pulcuklarin kapali 15 gun sonra cila yapabilirim dedi bu igrenc renkle su an basbasayim ve napicagimida bilmiyorum
Vhttps://i.instagram.com/sonerdalkilinc/ insallahvalla rezil oldum bildiginiz ki sarilarimi cok seviyodum benim icin alfaparf bitmistrSarilari sizde kotu yapmis bende de biraz koyu kaldi sac rengim hani oylede dumduzzz parlakta olmadi gerci benim aldigim marka sizinkinden farkli
Cok gecmis olsun insallah akar yesilligi
Benimde oyle dumduz ve parlak olmadi zatenVhttps://i.instagram.com/sonerdalkilinc/ insallahvalla rezil oldum bildiginiz ki sarilarimi cok seviyodum benim icin alfaparf bitmistr
Bu ne simdi instagram hesabi yazmissiniz ne alakaBenimde oyle dumduz ve parlak olmadi zaten
Bu ne simdi instagram hesabi yazmissiniz ne alaka
Yanlislikla olmus telefondan giriyorum bi arkadasima gondercektim buraya kopyalanmis bilerek yapilan bisi diil siz solediniz o sekikde farkettim.Bu ne simdi instagram hesabi yazmissiniz ne alaka
:))Yanlislikla olmus telefondan giriyorum bi arkadasima gondercektim buraya kopyalanmis bilerek yapilan bisi diil siz solediniz o sekikde farkettim.
:))
Okyanus merhaba ben alfaparf aldim ama şişe yarisina kadar dolu ben anlamadım bu isi herkestemi bole?
Ben farkli marka kullandim gerci ama bende cok zorlandim ikinci yikamam ama yine kokuyor bu sefer ve o kadar da duz degil duzlestirici ile bi ufak ustunden gecmem gerekiyor sizin de boyle mi oluyor. maxi bio markasini kullanan arkadaslar oda ayni koku yapiyormu yikamadan sonra
Okyanus yogunsun sanirim siz anladigim kadari ile tecrubelisiniz bu konuda duzlestrici keratin sonrasi sac boyanabilirmi sizce ve sac kremi olarak ne kullaniyorsunuz ben selective nin amino keratinini kullanmak zorunda kaldim ama sizler ne kullaniyorsunuz
Evet canım sisenin yarisi doluydu sadece sabirsizligim yuzunden de kullandim zatenyetsmedigi gibi hic memnun kalmadim sacimn su an sari kisimlari degisik bi yesil yansiyo cila attrayim dedim kuafor olmaz pulcuklar kapali dedi napcagimi bilmiorum bu şekilde kaldim bidaha asla alfaparf kullanmicam sen bu konuda cok deneyimlisin sende bole bi sorun oldu mu?sacim cok yipranmams olsa da guzel bi duzlesme olmadi sadece yatisti sacim hic memnun kalmadim sence ben yapabilirim?
Bide sacima masa yapmayaa calistim ama tutmadi gbi ilk yikama die belki olmamistr die dusundum ben sacimin hep duz olmasını da istemiorm masa tutuyo die okumustum sende tutuyomu acaba?bide bu urunu kullandim artik yarim yollamislar ya aricam sachaneyi konuscam ama elimde urun olmadigiicin muhtemelen bisi ispat edemicem sence bu konuda ne yapabilirim?kilicabaligicim umarim mesaji gorurcok müşgül durumdayımCanım hep söylediğim şey şudur, düzleştirme etkisi var evet ama asla bakım yaptığına inanmıyorum. Saçının rengi konusunda evet açıyor keratin ama yeşile dönmesi konusunda yardımcı olamayacağım çünkü boya konusunda zır cahilim hiç boyatmadım. Sanırsam boya çıkarıcılar varKilicBaligi müsait olduğunda daha doğru bilgiler verecektir sınavları var bu aralar pek bakamıyor başlığa.
Onun dışında alfaparf benim için de bitmiştir
Bu arada cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin..Bide sacima masa yapmayaa calistim ama tutmadi gbi ilk yikama die belki olmamistr die dusundum ben sacimin hep duz olmasını da istemiorm masa tutuyo die okumustum sende tutuyomu acaba?bide bu urunu kullandim artik yarim yollamislar ya aricam sachaneyi konuscam ama elimde urun olmadigiicin muhtemelen bisi ispat edemicem sence bu konuda ne yapabilirim?kilicabaligicim umarim mesaji gorurcok müşgül durumdayım
Bide sacima masa yapmayaa calistim ama tutmadi gbi ilk yikama die belki olmamistr die dusundum ben sacimin hep duz olmasını da istemiorm masa tutuyo die okumustum sende tutuyomu acaba?bide bu urunu kullandim artik yarim yollamislar ya aricam sachaneyi konuscam ama elimde urun olmadigiicin muhtemelen bisi ispat edemicem sence bu konuda ne yapabilirim?kilicabaligicim umarim mesaji gorurcok müşgül durumdayım
Açıkçası maşa benim de tutmuyor ya da ben yapamıyorum. O yüzden ara ara kuaföre gidip kırık fön çektiriyorum süper oluyor. Saçhane konusunda şansını dene canım
Sachaneyi aradim kutunun 60 ml fazla oldugunu ama icerigindeki urunun yarim olmasinin normal oldugunu bunla ilgili geri donuslerin oldugunu ama merak etmememiz gerektiğini soledi canım. .bilmiorm artik herkese ole gdiomus anlamadim bu isi benAçıkçası maşa benim de tutmuyor ya da ben yapamıyorum. O yüzden ara ara kuaföre gidip kırık fön çektiriyorum süper oluyor. Saçhane konusunda şansını dene canım