Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sachaneyi aradim kutunun 60 ml fazla oldugunu ama icerigindeki urunun yarim olmasinin normal oldugunu bunla ilgili geri donuslerin oldugunu ama merak etmememiz gerektiğini soledi canım. .bilmiorm artik herkese ole gdiomus anlamadim bu isi ben:110:maxi bio keratinde sacin rengini degistriyomu canım bide onu sorim sana ? Bide daha mi duz yapiyo?ben 205 dereceyle duzlestrdim ondan mi olmadi acaba? Hos bu haliyle bile masa tutmuyo o zman hic tutmaz:KK12:yardimlarin icin cok tesekkur ederim canim:21::21:

Maxi buzamana kadar gördüğüm en iyi üründür. Düzleştirmesi parlaklığı bakımı yönünden diğer ürünler bence yanına yaklaşamaz. Renk değişimi afaki boyutta olmadı hatta olmadı bile diyebilirim. Ben genelde 180 derecede yaparım fönleri saçlarımın yanmasından korktuğumdan ama maxide 200 yapmıştım. Ben seviyorum :)

Maxi buzamana kadar gördüğüm en iyi üründür. Düzleştirmesi parlaklığı bakımı yönünden diğer ürünler bence yanına yaklaşamaz. Renk değişimi afaki boyutta olmadı hatta olmadı bile diyebilirim. Ben genelde 180 derecede yaparım fönleri saçlarımın yanmasından korktuğumdan ama maxide 200 yapmıştım. Ben seviyorum :)
Peki cok tesekkur ediyorum zaten cok soru sordum bunalttim resmen cok tesekkurler:KK76::KK31:

Peki cok tesekkur ediyorum zaten cok soru sordum bunalttim resmen cok tesekkurler:KK76::KK31:

geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsınz alfapartf'la
benim saçlarım da ombre uçlarım bebek sarısı, alparfarfı uyguladığımda küllü bir ton yapıyor, bir kaç yıkama sonrası eski haline geliyor. bir hafta kadar bekleyin eminim eski rengi gelir.
şişenin eksik kalması ise şöyle düşünün cips alıyoruz ama koca paketin içinde küçük bir kısımda cips oluyor ama yine de üzerinde yazan gram kadar cips oluyor :) bu da aynı durumdur. yani akma vs. olmasın diye şişe büyük ama içinde 60 ml ürün vardır mutlaka.
maalesef ki her ürünün eksisi ve artısı var. ya da her saçta ve uygulamada farklı sonuçlar çıkabiliyor.
benim saçım hem düzleşti hem parladı. yani olumlu sonuç aldım. ama aynı ürünü bir arkadaşım da yaptı kötü sonuç aldı. hoş kendisi ile sonradan konuşunca yanlış uygulama yaptığı da ortaya çıktı :)
o yüzden uygulama hatalarını da göz önüne alın derim. bir de umarım işinize yarayan bir keratin markasını bulursunuz.

sevgiler..

benim saçlarım da ombre uçlarım bebek sarısı, alparfarfı uyguladığımda küllü bir ton yapıyor, bir kaç yıkama sonrası eski haline geliyor. bir hafta kadar bekleyin eminim eski rengi gelir.
şişenin eksik kalması ise şöyle düşünün cips alıyoruz ama koca paketin içinde küçük bir kısımda cips oluyor ama yine de üzerinde yazan gram kadar cips oluyor :) bu da aynı durumdur. yani akma vs. olmasın diye şişe büyük ama içinde 60 ml ürün vardır mutlaka.
maalesef ki her ürünün eksisi ve artısı var. ya da her saçta ve uygulamada farklı sonuçlar çıkabiliyor.
benim saçım hem düzleşti hem parladı. yani olumlu sonuç aldım. ama aynı ürünü bir arkadaşım da yaptı kötü sonuç aldı. hoş kendisi ile sonradan konuşunca yanlış uygulama yaptığı da ortaya çıktı :)
o yüzden uygulama hatalarını da göz önüne alın derim. bir de umarım işinize yarayan bir keratin markasını bulursunuz.

sevgiler..
Ayyy insallah inanin uclarimdaki sarinin geri gelmesini cok istiyorum insallah gelir icime su serptiniz insallah benimkide gelir:KK50:siz hangi sampuani kullanıyorsunuz acaba sakincasi yoksa bana soleyebilirmisniz sirf rengi gelsin die sulfatli bike kullanmayi dusunuorum yani o derece:KK17:ama yine yatisti yani yaptm artik bosa gtmesin ama sarilarim gelsin istiyorum sizin ki tamaemn geri geldimi ayy nasil sevindiim ya:KK50:sizin adınıza cok sevindim:KK15:sizde masa tutuyomu peki ben maxi bio keratin kullancam sanirim bidahakine bakalim bi renk olayini halledeyimde:KK51:cok tesekkurler icimi ferahlattiniz:KK15:

sevgiler..

sevgiler..
Bu arada yanlis bi uygulama yapmadim sanırım KilicBaligi KilicBaligi nin dediklerini yaptim set seklinde almıştım zaten 1 numarali arindirici sampuanla 2 kez yikadim saclarimi ardindan kuruladim ve 200 dereceyle duzlestrdim 2 numarali keratini tum sacima yaydim ama yetsmedi bi kismi sonra 40 dk bekledim ardindan 3 numaralı maskeyi surdum 5 dk bekledim sonra tekrar kurutabildigim kadar kuruttum ve ince ince duzlestrdim sonrada sadece suyla sacimi duruladim ve 4 numarali maskeyi surup 10 dk bekledim tekrar suyla duruladim ve çıktım sonucu biliyosunuz zaten:KK16::KK16: insallah bi yanlislik yoktur:oops:

Ayyy insallah inanin uclarimdaki sarinin geri gelmesini cok istiyorum insallah gelir icime su serptiniz insallah benimkide gelir:KK50:siz hangi sampuani kullanıyorsunuz acaba sakincasi yoksa bana soleyebilirmisniz sirf rengi gelsin die sulfatli bike kullanmayi dusunuorum yani o derece:KK17:ama yine yatisti yani yaptm artik bosa gtmesin ama sarilarim gelsin istiyorum sizin ki tamaemn geri geldimi ayy nasil sevindiim ya:KK50:sizin adınıza cok sevindim:KK15:sizde masa tutuyomu peki ben maxi bio keratin kullancam sanirim bidahakine bakalim bi renk olayini halledeyimde:KK51:cok tesekkurler icimi ferahlattiniz:KK15:

Ben Ogx markasının şampuanlarını kullanıyorum.

benim sormak istediğim şey doakozmetikte satılıan keratin var onunla saça keratin bakımı yapılır mı ? yapan varsa nasıl yapılır ?

Tatlım evet maxi bio keratinde kullanım esnasında aşırı bir koku ve yanma oluyor, hatta kullandığım diğer ürünlere nazaran en fazlası maxi. Yıkamadan sonra kokusu azaldı bende 2. 3. yıkamalarda da kalmadı koku canım.
Yani saç boyası b.fönünden önce yapılması yavsiye edilmiyoru çünkü ilaç saç rengini açıyor. Benim saçımda daha önce boya olmamasına rağmen rengi açılıyor mesela. Boyada da bu olacak. O nedenle önce keratin sonra boya derim ben.

Saç kremi olarak ise önceden nudeninkini kullanıyordum fakat uzun zamandır krem kullanmıyorum ben de arayış içindeyim. Elimde bc acil kurtarma kürü var şimdilik onu saç kremi niyetine kullanıyorum azar azar :KK66: Dediğin ürüne gelince, kullanmadım ama iyi bir ürün olduğunu buradan ve başka başlıklardan okumuştum, elimdeki ürünler bittiğinde deneyeceğim ürünlerdendir kendisi :KK66:

Bende suan kasinti oldu cok fena hemde hafif kepeklenme proplemide oldu.duz olmasi guzel ama saclarim gur olmadigi icin cok sonuk kaldi o yuzden normal sampuan kullanicam ki normale donsun bir an once

Bende suan kasinti oldu cok fena hemde hafif kepeklenme proplemide oldu.duz olmasi guzel ama saclarim gur olmadigi icin cok sonuk kaldi o yuzden normal sampuan kullanicam ki normale donsun bir an once

Benim de saçlarım gür ve uzun olmasına rağmen bir türlü o söndürme olayını yaşayamadım :))
Asla sönük pırasa gibi olmadı benim saçlarım en iyisi olan maxide bile.
Ha bu halinden daha çok memnunum koca koca dalgaları oluyor saçlarımın köpük sürünce, sanki maşalamış gibi, uzun olduğu için de pek havalı duruyor.

Bence emeğine yazık normal şampuan kullanma okadar kokusunu çektin yaptığın işlemin, kendini toplar sönüklüğü gider diye düşünüyorum.

Kepek ve kaşıntı konusuna gelince ben hiç o sorunu yaşamadım hiçbir üründe, illaki bünye ile ilgilidir. Geçmiş olsun canım

merhabalar,
şampuan konusunda bu kadar takıntı yapmayın bence, ömrümüz boyunca 1 kere aldığımız bir şey değil ki bu şampuan. sülfatsız olmasına takılıyorsanız gündelik hayatta brezilya fönü saçınızda yoksa bile şampuanı sülfatsız parabensiz zaten kullanmak lazım.
bakın watsons ya da gratisler bugün her yerde olan mağazalar. girin birine sülfatsız şampuan sorun saç tipinize göre deneyin birini, siz günlük şampuanınızı neye göre seçip karar veriyorsunuz acaba bu endişe ile :)
lütfen dediklerimi yanlış da anlamayın, alt tarafı şampuan ve kıstasımız sülfatsız olması. bununla ilgili önerilen bir sürü şampuan var ve sadece birini deneyin bu kadar.
ben ogx'i watsons'dan alıyorum. google'a ogx şampuan yazarsanız resimlerini görebilirsiniz
başarılar...

merhabalar,
şampuan konusunda bu kadar takıntı yapmayın bence, ömrümüz boyunca 1 kere aldığımız bir şey değil ki bu şampuan. sülfatsız olmasına takılıyorsanız gündelik hayatta brezilya fönü saçınızda yoksa bile şampuanı sülfatsız parabensiz zaten kullanmak lazım.
bakın watsons ya da gratisler bugün her yerde olan mağazalar. girin birine sülfatsız şampuan sorun saç tipinize göre deneyin birini, siz günlük şampuanınızı neye göre seçip karar veriyorsunuz acaba bu endişe ile :)
lütfen dediklerimi yanlış da anlamayın, alt tarafı şampuan ve kıstasımız sülfatsız olması. bununla ilgili önerilen bir sürü şampuan var ve sadece birini deneyin bu kadar.
ben ogx'i watsons'dan alıyorum. google'a ogx şampuan yazarsanız resimlerini görebilirsiniz
başarılar...

:)

Kısmen haklısın canım :) çok dert etmemeli evet ama sadece temizlemek dışında bakım yapan sakinleştiren tipleri de var fiyat fazla olunca insan kararsız kalıyor.
pahalı bir ürün alınmadığı sürece bukadar derin düşünmeye gerek yok bence de, dediğin mağazalardan 9-10 tl ye sülfatsız bir şampuan alınır, kepek mi yaptı başka alınır, döktü mü başka alınır.. İlla doğrusu bulunur sonunda :KK66:

baştan okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım :)
bana da bi tavsiye verir misiniz ?
ben internetten sipariş vericem de fix nano şampuan mı yoksa kremini mi almak gerekli

baştan okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım :)
bana da bi tavsiye verir misiniz ?
ben internetten sipariş vericem de fix nano şampuan mı yoksa kremini mi almak gerekli

Tatlım neyi ne için istediğini yazar mısın :)
Ayrıca hepsini değil son 50 sayfaya göz gezdir yeter

X