Tatlım aklında olsun kuruturken fönü yukarıdan tutacaksıb ve tarak falan kullanmayacaksın bir de böyle dene ama muhtemelen ısıyı düşük tutma konusunu abartmışlar biraz...
onlara kalsa aslında pres bile uygulamak istemediler, yok bu saçlar yanar başımıza geldi, çok yıpranmış, lastiklenme var vs. bende ısıyı düşük tutarak yapmalarını istedim işte. dediğin gibide kurutup denerim mutlaka ama tarayarak (ki zaten fönü üstten tutarak tarak yönünde kurutmuştum) fönlemekle dümdüz olmadıysa sadece fön tutarak nasıl olur tahmin edemiyorum doğrusu
hindi gibi kabarır benim saçlarım normalde direk fönle taramadan kurutulduğunda
cidden çok komik bir görüntü. çıkabilirsem bu gün, yoksa artık p.tesi, bende aktara gidip hem bu kırık kuru saç uçları için olan forumda okuduğum ve birçoğunuzun uyguladığı fön suyunun, hemde saç uzatma forumundaki sinamekili karışımın malzemelerini alıcam, parfümeridende protek alıcam. yaza kadar bunlarla ciddi bir bakım yapıcam saçlarım şuanda omuzlarımdan aşağıda, bakalım nekadar uzatabileceğim. bu forumlardaki paylaşımlar için herkese kucak dolusu teşekkürler
, kirpiklerle ilgili olanıda sabırsızlıkla bekliyorm
birsürü yağ kullandım, ipek kirpik bile uygulattım ama hiçbiri istediğim sonucu vermedi. kirpik permasını denemedim sayende onuda uygulamayı öğrenicez, yaşasın