Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

peki sadece sülfatli sampuani kullansam olmazmi cok sordumkusura bakma.

Kullanıma sadık kalmak gerek diye düşünüyorum canım, neticede sodyum keratinin bozulmasına sebep oluyorsa sodyumdan arındırılmamış saça keratin uygulamak, başlangıçta sorun yaşatmasada ilerleyen günlerde keratinin hızla çözülmesine sebep olacaktır...Bir çok kuaför bunu bilemediği içinde işlemi uyguladıktan sonra bir çok müşterinin mutsuz olmasına sebep oluyor...

Bu arada kızlar, fırsat bulduğumda evde kendi kendine kirpik perması yapma ile alakalı bir konu açmayı düşünüyorum...Hazır eliniz saçlarınıza değmişken kirpiklerinizide kıvırtalım ne dersiniz?

Kullanıma sadık kalmak gerek diye düşünüyorum canım, neticede sodyum keratinin bozulmasına sebep oluyorsa sodyumdan arındırılmamış saça keratin uygulamak, başlangıçta sorun yaşatmasada ilerleyen günlerde keratinin hızla çözülmesine sebep olacaktır...Bir çok kuaför bunu bilemediği içinde işlemi uyguladıktan sonra bir çok müşterinin mutsuz olmasına sebep oluyor...

cok sagol canim cok sorusordumusanmadan bikmadan cevap verdigin icin tekrar tekrar tesekkurler:KK71::KK71:

kirpik uzaması ve gürleşmesiyle ilgili denenmiş bir ürün varsa da paylaşalım birbirimizle.
Ben 20 gündür kadınlar kulubunden öğrediğim bir şeyi deniyorum. Kayısı çekirdeği yağı kremi sürüyorum kirpiklerime. Şimdilik pek değişiklik yok gibi . İlerleyen günlerde sonuçlaını paylaşırım.

Sizde varmı böyle deneyimler..

sevgili kılıçbalığı sipariş verdiğim keratinimin kullanımına baktım da uygulamadan sonraki 3-4 gün saçı yukarıda toplayın diyo..sence ne yapmalıyım?

kirpik uzaması ve gürleşmesiyle ilgili denenmiş bir ürün varsa da paylaşalım birbirimizle.
Ben 20 gündür kadınlar kulubunden öğrediğim bir şeyi deniyorum. Kayısı çekirdeği yağı kremi sürüyorum kirpiklerime. Şimdilik pek değişiklik yok gibi . İlerleyen günlerde sonuçlaını paylaşırım.

Sizde varmı böyle deneyimler..

Mavalanın bu konuda çok başarılı bir ürünü var ama eğer doğal olsun diyorsan hint yağı ile badem yağını karıştırıp bir aplikatör yardımı ile her akşam uygulayacaksın...Kayısı çekirdeği yağı saç, kirpik için kullanılmaz...Çok başarılı bir antioksidandır ama sadece cilt için...Bu başlıktan sadece bu kadar bilgi verebilirim ama açacağım kirpik perması başlığına, kirpik perması haricinde kirpik bakımı ve boyanması konularınıda ekleyebilirim...

Ben yikadim bugun ve sonuc husran:KK43: duz olmayacagini zaten biliyordumda yinede icten ice fazla umutlanmisim demekki..

Ben yikadim bugun ve sonuc husran:KK43: duz olmayacagini zaten biliyordumda yinede icten ice fazla umutlanmisim demekki..

Hüsran derken sorun nedir hiç mi işe yaramamış yanmış mı ne oldu tatlım? Üzülme...İşlemi yaptırdığın kuaföre git durumu göster canım...

Son düzenleme:
Hüsran derken sorun nedir hiç mi işe yaramamış yanmış mı ne oldu tatlım? Üzülme...İşlemi yaptırdığın kuaföre git durumu göster canım...

Cok sukur yanmadilar, korkumdan isiyi dusuk tutturdum biliyosun, 24 saat bekleme suresi olmasina ragmen 3 gunde bekledim saclarim kuru zaten sorun olmadi. Yaptirdigim markanin sampuani ve sac kremini kullandim. Bende ucu acma taragi gibi aparatli sac kurutma makinesi var, onunla tarayarak kuruttum ( normalde onunla kuruttugumda elektriklenmis fon oluyor) her fon cektirdigimde kendim yikayip kuruttugumda sacimi (fonden sonraki ilk yikamamdan sonra yani) sacim az kabarir iste bundada olan bu oldu:KK43: yani sacim suanda elektriklenmis fonlu gibi. Sadece fark ettigim bisey var saclarimin ust kisimlari biraz daha yumusak baskada bi fark yok cnm:KK43: p.tesi gidicem bakalim ne diycekler, belki 2.uygulamayi yaparlar

Cok sukur yanmadilar, korkumdan isiyi dusuk tutturdum

Üzüldüm canım ya.Umarım bi şekilde telafi ederler..
Kaç derecelik ısı uyguladılar??

KilicBaligi bende Braun ES1 (seramik plak) var. Maximum 180 derece ısınıyor. Zaten saçım yıpranmış 200+derece yakar yani ama 180 ile yaparsam nolur bilmiyorum.Denemedim o derecesini :86:
Isıyı 180 de tutsam işe yarar mı??Emirgul'ün başına gelen benimde başıma gelmesin
offf ya bu saçlardan çektiğimiz ne bizim.:KK43:

kılıcbalığı arkadasımla yaptık şmdi ama saclarımız inanılmaz sert oldu kuaförde yapan arkadasımızın sacları bukadr sert değildi 100ml kullandık bız keratını arkadasımın saclarıda kısa benımde uzun ama çok seyrek nedeni ne olabılır sence bırazdanda resımlerı eklerım.

$SANY2175.jpg $SANY2173.jpg
ve durumda bu :)

Cok sukur yanmadilar, korkumdan isiyi dusuk tutturdum biliyosun, 24 saat bekleme suresi olmasina ragmen 3 gunde bekledim saclarim kuru zaten sorun olmadi. Yaptirdigim markanin sampuani ve sac kremini kullandim. Bende ucu acma taragi gibi aparatli sac kurutma makinesi var, onunla tarayarak kuruttum ( normalde onunla kuruttugumda elektriklenmis fon oluyor) her fon cektirdigimde kendim yikayip kuruttugumda sacimi (fonden sonraki ilk yikamamdan sonra yani) sacim az kabarir iste bundada olan bu oldu:KK43: yani sacim suanda elektriklenmis fonlu gibi. Sadece fark ettigim bisey var saclarimin ust kisimlari biraz daha yumusak baskada bi fark yok cnm:KK43: p.tesi gidicem bakalim ne diycekler, belki 2.uygulamayi yaparlar

Tatlım aklında olsun kuruturken fönü yukarıdan tutacaksıb ve tarak falan kullanmayacaksın bir de böyle dene ama muhtemelen ısıyı düşük tutma konusunu abartmışlar biraz...

KilicBaligi bende Braun ES1 (seramik plak) var. Maximum 180 derece ısınıyor. Zaten saçım yıpranmış 200+derece yakar yani ama 180 ile yaparsam nolur bilmiyorum.Denemedim o derecesini :86:
Isıyı 180 de tutsam işe yarar mı??Emirgul'ün başına gelen benimde başıma gelmesin

İşe yarayacağını sanmıyorum tatlım bu ilacın bir saça tutunma, sabitlenme ısısı var o derece yakalanmazsa saç düzleşmiyor:KK59:

kılıcbalığı arkadasımla yaptık şmdi ama saclarımız inanılmaz sert oldu kuaförde yapan arkadasımızın sacları bukadr sert değildi 100ml kullandık bız keratını arkadasımın saclarıda kısa benımde uzun ama çok seyrek nedeni ne olabılır sence bırazdanda resımlerı eklerım.
Benim saçlarımda sertleşmedi tatlım ama 100 ml keratin biraz fazla olmuş, normal boy ve gürlükte bir saça 80 ml yeterli...Ürünü fazla kaçırmışsınız büyük ihtimal, sertlik ondan ötürü olabilir...

Güzel görünüyor, sert gibide durmuyor tatlım:nazar::nazar::nazar:

saçlarımın bazı yerleri daha fazlka yıpranmıştı oralara 180, diğer yerlere 200 derece uyguladılar cnm. şu ısı işi çok büyük muamma aslında, 200 uyguluyorsun tutumuyor, 230 uyguluyorsun yanıyo falan :KK43: haklısın valla nedir bizim bu saçlardan çektiğimiz? biraz daha güzel olalım diye birsürü kimyasal işlemden geçirip saçlarımızı yıpratıyoruz sonrada ne uzatabiliyoruz, ne eski haline geri getirebiliyoruz:KK14: bence kullanılan ısıdan çok o ısıyla saç tutamının üzerinden kaç kez geçtiğinde önemli. misal, her saç tutamını 10 kez preslemek gerekiyorsa, bizimki gibi yıpranmış saçlarda 5 kez geçmek yeterli, yakmamak adına. ve saçı yakmaktansa bence belirli aralıklarla birkaç seans yapıp sonuca öyle ulaşmka daha mantıklı. benim saçlarım asidir kuaför dışında söz dinlemez, çok kabarır, dalgalıdır falan. hani zaten ipek gibi dümdüz saçlarımın (kılıçbalığınınki gibi:nazar:) olmayacağını biliyordum ama insan içten içe öyle şartlanıyor demekki. yıkayınca o preslenmiş halinden eser kalmadığını görünce hüsrana uğradım. ama p.tesi gidicem tekrar belki 2.kez uygulatıcam ozaman daha ii olacağını umut ediyorum. mutlaka yazıcam hatta bidahaki yıkamamda kılıçbalığının dediği gibi sadece fön tutup (taramadan) kurutup fotoda koyucam. umarım istediğin gibi olur saçların cnm:KK34:

Tatlım aklında olsun kuruturken fönü yukarıdan tutacaksıb ve tarak falan kullanmayacaksın bir de böyle dene ama muhtemelen ısıyı düşük tutma konusunu abartmışlar biraz...

onlara kalsa aslında pres bile uygulamak istemediler, yok bu saçlar yanar başımıza geldi, çok yıpranmış, lastiklenme var vs. bende ısıyı düşük tutarak yapmalarını istedim işte. dediğin gibide kurutup denerim mutlaka ama tarayarak (ki zaten fönü üstten tutarak tarak yönünde kurutmuştum) fönlemekle dümdüz olmadıysa sadece fön tutarak nasıl olur tahmin edemiyorum doğrusu:KK9: hindi gibi kabarır benim saçlarım normalde direk fönle taramadan kurutulduğunda:KK9: cidden çok komik bir görüntü. çıkabilirsem bu gün, yoksa artık p.tesi, bende aktara gidip hem bu kırık kuru saç uçları için olan forumda okuduğum ve birçoğunuzun uyguladığı fön suyunun, hemde saç uzatma forumundaki sinamekili karışımın malzemelerini alıcam, parfümeridende protek alıcam. yaza kadar bunlarla ciddi bir bakım yapıcam saçlarım şuanda omuzlarımdan aşağıda, bakalım nekadar uzatabileceğim. bu forumlardaki paylaşımlar için herkese kucak dolusu teşekkürler:KK71:, kirpiklerle ilgili olanıda sabırsızlıkla bekliyorm:KK66: birsürü yağ kullandım, ipek kirpik bile uygulattım ama hiçbiri istediğim sonucu vermedi. kirpik permasını denemedim sayende onuda uygulamayı öğrenicez, yaşasın:KK64::KK54:

X