Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kuzum bu konuya açıklama getirdiğin iyi oldu
Örneğin TARIM BAKANLIĞI ONAYLI diye bi klişe var
Bu da yalan bakanlık onay diye bir şey vermiyor ancak belge veriyor onuda başvuran alıyor ürünleri incelenmeden :)
tabi şu an gıda takviyelerinde onaylı ürün çıkarma zorunluluğu geldi
yani onay hikaye

benim dediğim şampuan bu canım, inanılmaz memnunun. kafasında kabuklanma, kepek problemi,
seboreik dermatit problemi olanlara da öneririm.
internette de araştırırsan çok önerildiğini görürsün.
ben anti danddruff olanı kullanıyorum. ama yağlı saçlar, normal saçlar için ayrılıyor. saç tipine göre seçebilirsin..

ilk yine siz onermıştıniz galiba. çok tesekkur ederim
urunu aldım ben ama sensitive olanı
Vichy Dercos Anti-Dandruff Sensitive, internette gercekten ovulen bir urun.

ilk yıkamamı yaptım inş senin kadar bende memlun kalırım. bir kaç yıkama sonra belli olur artık..

Birde kutunun bir tarafında anti-pelliculaire diğer tarafında anti-dandruff yazıyor=) biri fransızca biri ingilizceymiş. olurda benim gibi kafası karışanlar için bilgi olsun.

Arkadaşlar 9-10 cm saclarim var, erkek saci gibi yani. Brezilya fonuny yapabilir miyim ki ? Sac uzunluğum yeter mi ? Bide sac duzlestiricim en fazla 200 dereceye kadar cikiyor. Yeterli olur mu bu ısı ? ( saçlarim ince telli )

Merhaba kızlar,
Aranızda saçtaki lastikleşmeyi geçirmek için Davines Keratin ile Alfaparf arasında hangisi daha iyi söyleyebilecek biri var mı?
Davines'i 3 aydır düzenli kullanıyorum ama tamamen geçmedi lastikleşmeler. Alfaparf düzleştiriciyle sabitleniyor ya daha etkili olur mu acaba tedavi için?

fatalcharm arkadaşlar yazacaktır marka hakkında görüş ama 3 aydır geçmdiyse lastiklenme daha da geçmez benimde yandı saçlar yapmadığım hede kalmadı. Şampuan olarak Bonacure acil bakım seti kullanıyorum. Saçıma duşta maske yapıyorum. Sirkeli su ile yıkanıyorum. Etkisi geçtikçe keratin yüklemesi yapıyorum benim aldığım marka dandikti onu ekleyeyim tabi. Sonra kuruyan saç bakım serumları sürüyorum duştan sonra. Kuruyken insan gibi saçlarım var ama ıslakken halen sünüyor halen sünüyor şükür kuru iken kimsecikler anlamıyor yanık olduğunu o konuda adam oldular. Bunca çabama değdi yani.

Canım ben alfaparfın iyileştirici etkisini asla görmedim, davines iyidir aslında bence bırakma ama başka takfiyeler de dene.
Argan yağlı ürünler olabilir mesela sür çık spreyler, benim örneğin kullandığım ürünlerden biri bc acil kurtarma kürüdür.
Ne bileyim gliserinli su kullanırım sera yöntemi ile, düzleştirmeden önce mutlaka ısı koruyucu kullanırım, alfaparfın 3 numaralı kremi bence çok iyidir, ya da artegonun durulanmayan kremini aldım henüz kullanmadım. şuan için zihnimde olanlar bular. evde bir göz gezdirmem gerek nelerim var diye :)))

Arkadaşlar 9-10 cm saclarim var, erkek saci gibi yani. Brezilya fonuny yapabilir miyim ki ? Sac uzunluğum yeter mi ? Bide sac duzlestiricim en fazla 200 dereceye kadar cikiyor. Yeterli olur mu bu ısı ? ( saçlarim ince telli )

benim saçlarım kalın telli olmasına rağmen bu zamana kadar hiç 180 dereceyi geçmedim ve pekte bekletmem 3 gün boyunca. tabi benimki afaki şeyler sizler yapmayın :) kısa saçlarına yapabilirsin tabikide :)

saçlarınızda brezilya fönü varsa eğer bc nin şampuanlarında sülfat var canım bilginize

Teşekkürler cevap için :) benim de saçım bakımla toparlandı kuruyken gayet iyi duruyor. Fakat ıslakkenki lastikleşmeler hala tamamen geçmedi... Biraz kestirmeyi düşünüyorum ama tüm yanıkları kestirsem kısacık kalacak saçlarım. Bir süre daha bakımlara devam edeceğim (umut dünyası:)), dediklerine de bakacağım. Hepimize sağlıklı saçlar diliyorum :)

Çok teşekkürler cevap için :) Davinese devam edeyim o zaman, bc bonacure de aklımdaydı ama benim saçım açıcıdan yıprandığı için keratin içeren fibre force serisini kullanmayı düşünüyorum. Umarım etkisini görürüm :) Diğer önerilerine de bakacağım çok teşekkür ederim.

saçlarınızda brezilya fönü varsa eğer bc nin şampuanlarında sülfat var canım bilginize
Aa ben bunu bilmiyordum. Bende brezilya fönü yok ama davines keratin bakımı var. Sülfat keratinin de etkisini geçiriyor değil mi, o zaman şampuanı almam maskesini alırım bonacure'ün uyarı için teşekkürler çok iyi oldu :)

Kızlar bende alfaparfın Brezilya fönünü yaptırıcam ama internette bu uygulamanın zararlı olduğuyla ilgili bilgiler okudum bir de saç döktüğünü ama markadan markaya değişiyordur heralde aranızda bu markayı yaptırıp memnun kalan yada memnun kalmayıp saçı dökülen oldu mu ??

Saçındaki brezilya fönü tamamen akmamış bu yüzden böyle oldu. Natura free plus me ürününde bu tür bir problem olabileceği konusunda firma beni uyarmıştı ben de burada paylaşmıştım ama tabii allah bilir hangi sayfada Konularda ki sayfa sayısı arttıkça arada çok değerli bilgiler kaybolabiliyor bazen.

Aynen öyle, bunu da snein eklemen iyi oldu kuzum, sağolasın.

Nude maalesef çok fazla kişide aynı soruna yol açtı, bu yüzden ben bir zamanlar çok severek kullandığım bu şampuanı artık kimseye önermiyorum.

birde yukardaki link ler yada sampuanın uzerinde no sulfat vs demiyor sadece parapen yok yazılmış bıraz şüpheye düştüm de.

Bu üründe sülfat mevcut maalesef.

Saç uzunluğun yeter, saçların hassas ise 200 derece de tamamdır.

Alfaparf kesinlikle yanlış seçim olacaktır. Davines'e devam... Birde bu hafta olaplex ürününü test edeceğim, eğer yanmış saçlardaki sülfür bağlarını ciddi manada onarabilecek kapasitede ise peşine düşülebilir...

Bonacure'un hangi şampuanını kullanıyorsun? Yeni seri de iki şampuan çeşidi var. Eğer denemediysen derin nemlendirici olanını da denemelisin muhakkak... Ama saçlarını şımaretmak istiyorsan Pureology diyorum ısrarla, o mikro yıpranmaları ve lastiklenmeleri muazzam derecede azaltıyor çünkü...

Alfaparf Detangling krem cidden başarılı değil mi Eeeee boşuna önermedik herhalde

Yavaş yavaş kestirmek bence daha iyi bir seçim olur...

Keratin bakımında şampuana çok takılma, sülfatsız da sülfatlı da kullansan sonuca etki etmiyor. Brezilya fönü için sülfatsız şampuan gerek.

Ama kilicbaligi 230 derecede yapin diyodu

Saçı sağlam olana öneriyoruz onu canım, ince telli hassas yıpranmış saça 230 derecede uygulama saçı yakar.Ayrıca kullanılan derece markadan markaya değişiyor, alfaparf standard 180-200 derece civarıdır saç tipine göre...

Kafa derisine değdirilmeyen bir ürünün saç dökmesi pek bilimsel değil. Kullandım ve memnun kaldım ben, diğer kızlar da yazarlar zaten memnun olup olmadıklarını...

Ama kilicbaligi 230 derecede yapin diyodu

Tatlım dikkat edersen sorumluluğu üzerimden atıp benimki afaki sizler yapmayın demişim zaten :)) Aslı olan benim değil onun dedikleri, yani bu işin aması yok, ben net yazdığımı düşünüyorum.
KilicBaligi ile asla çelişmem ben, zaten onun tavsiyeleri ile ilerlerim sizin gibi, sadece buaralar giremiyor nete ben de naçizane ondan öğrendiklerimi aktarıyorum.

Sıkıntı yok, benim 180 ile yaptığımı da bilir o, bir gün bekletip yıkadığımı da, anlaştık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…