Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

İstediğim böyle bir görüntü,saçlarım bunun gibi dalgalı ama sağdan soldan yeni saçlar cıkıyor ya etraftan o görüntü hoşuma gitmiyor böyle ipek gibi görünsün istiyorum keratinle sağlayamaz mıyım

Brezilya fönü yerine dawines keratin yükleme serumunu kullan bence. Diğerleri gibi çok pahalı da değil uzun süre de kullanabilirsin. Benim saçlarım brezlya fönü yapmaya başladıktan sonra matlaştı. Benim çarem olmadığı için yapıyorum canım

Brezilya fönü yerine dawines keratin yükleme serumunu kullan bence. Diğerleri gibi çok pahalı da değil uzun süre de kullanabilirsin. Benim saçlarım brezlya fönü yapmaya başladıktan sonra matlaştı. Benim çarem olmadığı için yapıyorum canım
Anladım canım o zaman davinese bakayım. sende saçlarından bakımlarını eksik etme canım tek başına keratin üzerini örter sadece.

Yok :)) açıklamalarında da olmadığı yazıyor, sana özelden site ismini ve nereden bakacağını da atmıştım. İncele lütfen tatlım

Evet bitanem alfaparfda formaldehit olmadigini biliyorum fakat bu formaldehiti kaynatiyolarmiynis neymis baska biseymis gibi gosterip piyasaya sürüyolarmiş o yuzden sağlik bakanliği onaylimi diye merak ettim

Evet bitanem alfaparfda formaldehit olmadigini biliyorum fakat bu formaldehiti kaynatiyolarmiynis neymis baska biseymis gibi gosterip piyasaya sürüyolarmiş o yuzden sağlik bakanliği onaylimi diye merak ettim

Canım formaldehit ile zamaninda haşırneşir oldum çok. Biyolojik materyallerimizi oldugu gibi bozulmadan saklayabiliyorduk laboratuvarda.
O kokuyu iyi bilirim ve alfaparf öyle kokmuyor :KK66:

Canım formaldehit ile zamaninda haşırneşir oldum çok. Biyolojik materyallerimizi oldugu gibi bozulmadan saklayabiliyorduk laboratuvarda.
O kokuyu iyi bilirim ve alfaparf öyle kokmuyor :KK66:

Evet hayatım da saglik bakanligi onayli bi urun olsa cok daha rahatlardik yani, verdigin linkten bakayim dedim varmi oyle bisey diye yani saglik bakanligi onayi, goremedim :)

Sachane .com daki gibi uygun fiyata alfaparf lisse keratin bakımı seti alabileceğim güvendiğiniz başka bir site varmı?sachane de stokları bitmiş alfaparf keratinin.

Sağlık Bakanlığı onayı :KK48:

Sağlık Bakanlığının onayına kaldıysa işiniz yandınız zira Sağlık Bakanlığının onayı gibi bir durum söz konusu değil. Ben şu an bir ürün çıkartsam bakanlığa basit bir dilekçe yazıp ben bu ürünü piyasaya sürüyorum diyorum ve bakanlıktan numune bile istemiyorlar veya inceleme talep etmiyorlar haliyle üreticiye onay vermek gibi bir durumda yok mevzuatta. Tüketci maalesef bu konuda oldukça cahil bırakıldı bu yüzden sözü uzatmadan ithal ürünlerde FDA onayı aramanızı tavsiye ederim.

Alfaparf ürünlerinde Formaldehid ve türevleri, ısı ile formaldehite dönüşen maddeler ve türevleri bulunmuyor. Zira Alfaparf brezilya fönü değil bir defrize ürünü olduğundan bu tür bir maddenin içerikte bulunması pek anlamlı olmaz.

Bunun dışında Alfaparf'ın saçları geri dönüşümüz olarak düzleştirdiği mevzusu büyük çoğunluğa göre doğrudur ama istatistiki olarak 3 ay içinde saçları dalgalanmaya başlayan kullanıcılarda mevcuttur. Saç tipi ve saçın bakirliği ile alakalı bir durum olabilir.

Hepinizi öpüyorum.

benimde bir sorum var?
şimdi sampuanlarda sulfatsız urun bakıyoruz vs zaten aradığımız sampuanların çoğundada yazıyor ama diğer kullandığımız urunlerde ne bileyim ısıya karsı koruyucu sprey,saç jolesi, sabitleyici gibi şeyleride kullanıp kullanmayacağımızı anlayabilmek için ürünün içeriğinde neye dikkat etmeliyiz yani ne olmamalı.

her seferinde sormak yerine olmaması gereken maddeleri soyleyebilirmisiniz?
içeriğine kendimiz bakıp en azından fikir sahibi olalım

Sağlık Bakanlığı onayı :KK48:

Sağlık Bakanlığının onayına kaldıysa işiniz yandınız zira Sağlık Bakanlığının onayı gibi bir durum söz konusu değil. Ben şu an bir ürün çıkartsam bakanlığa basit bir dilekçe yazıp ben bu ürünü piyasaya sürüyorum diyorum ve bakanlıktan numune bile istemiyorlar veya inceleme talep etmiyorlar haliyle üreticiye onay vermek gibi bir durumda yok mevzuatta. Tüketci maalesef bu konuda oldukça cahil bırakıldı bu yüzden sözü uzatmadan ithal ürünlerde FDA onayı aramanızı tavsiye ederim.

Alfaparf ürünlerinde Formaldehid ve türevleri, ısı ile formaldehite dönüşen maddeler ve türevleri bulunmuyor. Zira Alfaparf brezilya fönü değil bir defrize ürünü olduğundan bu tür bir maddenin içerikte bulunması pek anlamlı olmaz.

Bunun dışında Alfaparf'ın saçları geri dönüşümüz olarak düzleştirdiği mevzusu büyük çoğunluğa göre doğrudur ama istatistiki olarak 3 ay içinde saçları dalgalanmaya başlayan kullanıcılarda mevcuttur. Saç tipi ve saçın bakirliği ile alakalı bir durum olabilir.

Hepinizi öpüyorum.

Canim bize sachane haricinde alfaparf seti alabileceğimiz bi site soyler misin ? Cunku sachanede stoklar tukenmis

benimde bir sorum var?
şimdi sampuanlarda sulfatsız urun bakıyoruz vs zaten aradığımız sampuanların çoğundada yazıyor ama diğer kullandığımız urunlerde ne bileyim ısıya karsı koruyucu sprey,saç jolesi, sabitleyici gibi şeyleride kullanıp kullanmayacağımızı anlayabilmek için ürünün içeriğinde neye dikkat etmeliyiz yani ne olmamalı.

her seferinde sormak yerine olmaması gereken maddeleri soyleyebilirmisiniz?
içeriğine kendimiz bakıp en azından fikir sahibi olalım

Canım Sodyum Laureth / lauryl Sülfat (Sles/Sls) yazıyorsa bu ürünlerden uzak dur ama saç kremlerinde bakım kremlerinde yok. Sanırım köpüklerde de yok (bunda emin değilim)

canım setin adını google yaz bir dene, inan bana zor değil senin de bulman, her şey parmaklarının ucunda :)))
hatta bize de referans olur sevap kazanırsın :KK66:

canım setin adını google yaz bir dene, inan bana zor değil senin de bulman, her şey parmaklarının ucunda :)))
hatta bize de referans olur sevap kazanırsın :KK66:

Bulmak tabiki kolay ama her yerde satılana guvenilmez. Daha once sachaneden baska siteden almış birisi bize referans olmalı.

az önce yaptım ama saçlarım düzleştirirken acayip kuru ve yapış yapıştı ve zor tarandı anlamadım çok fazla da saçım döküldü :KK43: kuaförde yaptırdıktan sonra böyle olmamıştı :KK43:

X