Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

http://www.dermokozmetik.com/Vichy-...D_pgt3t4lo20I1_t5bRS5sFCVmwq73iExoCYNHw_wcB#0
S sarisaksi_buradaki isim KilicBaligi KilicBaligi

burdaki linkte bakarsanız sülfatsız yazıyor. ben bayadır bu şampuanı kullanıyorum saçımda bozulma yapmadı. ilk fırsatta etiketi de paylaşacağım.
hatta saç derisi problemi için sülfatsız şampuan bulmak beni çok uğraştırmıştı. (ketoral ya da prozinc muadili olarak) umarım sülfatlı çıkmaz :KK34:

sevgiler

ürün geldi bende kullanıyorum acıkcası sımdılık bende beğendim sampuanı kabuksu kepekleri yok etti sayılır normal kepeklenme hala var ama diğeri kadar rahatsız edıcı değil duzenli kullanımdada onlarıda gecırır diye umuyorum...

sulfat konusuna gelirsekte evet kutusunda sulfat surfaktan içermez yazıyor. yani gonul rahatlığıyla kullanabiliriz.

KilicBaligi KilicBaligi canımcım bonacure acil bakım serisinin şampuanını kullanıyorum linkte atıyorum
http://kadinlarkulubu.com/bonacure-acil-kurtarma-sampuani-xxl-500ml.html
Yalnıııızzzz saçımda bir haftadır inanılmaz derecede kepek var beynime kadar kepek kaplı resmen o derece kepekliyim 1 aydır bu şampuanı kullanıyorum bundan mıdır acaba? Kullananlar var mı önceden?

Ya biz hata yapıyormuşuz bir avuç şampuanı kafamıza boca edip köpürsün diye deliler gibi kullanmak yanlış. Üstelik bir defada yetinmeyip 3 ü zorluyoruz. Aslı olan bir fındık belki biraz daha büyüklüğünde şampuanı parça parça alıp kafa derisine yeririp kafayı temizlemek ve kalan köpğkleri de yukarıdan aşağıya sıyırarak saç uçlarının da temizlenmesini sağlamakmış aslında.

Bu bilgiyi kılıçtan öğrendikten sonra düşünüyorum da ünv de bir hocam demişti ki, suyun molekül yapısı itibariyle zaten başka bir molekülü yani kiri tutma özelliği vardır, yanii temizleme özelliği. Ayrıca sabun temelli bileşenler kayganlık verir ve tutunmayı önler bu yüzden kir kayar gider.

Şimdi ikisi birbiriyle çok örtüşüyor değil mi. Acaba sen de avuç avuç şampuan kullanıp zaten temizlenmiş olan kafa derini ve saçını kurutuyor olabilir misin ?

Biliyorsun kurulukta kepek sebebidir :KK66:

Hep iki kez şampuan yaparım ben saç kısa diye abartı almıyorum elime ama çok sıcak suda yıkanıyorum olabilir şampuanı azaltmayı deneyeyim bakalım çare edecek mi ilk defa kepek bu denli oldu kafamda :KK43:

KilicBaligi KilicBaligi kuaföre ombre yaptırmaya gittim. saçların neden bu kadar yıpranmış düzleştirici mi yapıyorsun hergün dedi. oysaki brezilya fönü yaptırdığım için hiç düzleştirici kullanmıyorum. :KK43::KK43:
tedavi için Davines keratin serumunu benim için faydalı olur mu? Set olarak almayı düşünüyorum..
bir de kullanım talimatlarına uymalı mıyım? farklı bir önerin püf noktası var mı ? :KK1:

Kızlar bende dertlendim. Saçımın iki yanını beyaza boyattım bitkisel açıcı da olsa yıpranmış yerler vardı iyice yıprandı. Hani çatallaşma çok az ama inanılmaz sert ve garip bi şekildeler. Çatır çutur ediyorlar, aynı keçe gibi ki krem yağ besleyici köpük falan kullanmama rağmen. Brezilya fönü saçı yumuşacık yapıyor biliyorum ama benim bu şekli bile bozulmuş saçımı adam eder mi sizce? Düzeltmez derseniz vazgeçeceğim kararsızım

Eklentiler

• DSC_3197.JPG
    DSC_3197.JPG
    104,3 KB · Görüntüleme: 77
Hep iki kez şampuan yaparım ben saç kısa diye abartı almıyorum elime ama çok sıcak suda yıkanıyorum olabilir şampuanı azaltmayı deneyeyim bakalım çare edecek mi ilk defa kepek bu denli oldu kafamda :KK43:

Sordum soruşturdum aynı sorunu yaşayan iki arkadaşım var ve annem de yağlı kepek sorunu yaşadığını söylüyor, çok da kaşınıyormuş kafası. 3 haftadır kullanıyor, galiba bu seride sorun var.

KilicBaligi KilicBaligi kuaföre ombre yaptırmaya gittim. saçların neden bu kadar yıpranmış düzleştirici mi yapıyorsun hergün dedi. oysaki brezilya fönü yaptırdığım için hiç düzleştirici kullanmıyorum. :KK43::KK43:
tedavi için Davines keratin serumunu benim için faydalı olur mu? Set olarak almayı düşünüyorum..
bir de kullanım talimatlarına uymalı mıyım? farklı bir önerin püf noktası var mı ? :KK1:

Kullanma talimatı üzerinde ne yazıyorsa onu yap, ıslak saçın nemini alıp az miktar saça komple sür, 15-20 daika sonra sadece durulayıp saç maskesini sür... Yalnız bu ürün benim saçlarımı sertleştiriyor mesela ama arkadaşımın saçlarını ipek gibi yapıyor. Benims açlarım yapı olarak ince telli-düz-yumuşak, arkadaşımın kalın telli-kabarık-asi ... Çok seven de var nefret eden de, bu yüzden bence almadan önce bir kuaföre gidip tek seans uygulat canım. Ama başarılı bir seri... Bir de kuaförlerin her dediğine kulak asma, onlara göre her saç yıpranmış, boyası kötü yapılmış, kötü kesilmiş vs vs... Asla beğenmezler.

Kızlar bende dertlendim. Saçımın iki yanını beyaza boyattım bitkisel açıcı da olsa yıpranmış yerler vardı iyice yıprandı. Hani çatallaşma çok az ama inanılmaz sert ve garip bi şekildeler. Çatır çutur ediyorlar, aynı keçe gibi ki krem yağ besleyici köpük falan kullanmama rağmen. Brezilya fönü saçı yumuşacık yapıyor biliyorum ama benim bu şekli bile bozulmuş saçımı adam eder mi sizce? Düzeltmez derseniz vazgeçeceğim kararsızım

Magicare saç maskesi al canım. Banyoda saçları yıkadıktan sonra nemini alıp bir miktar maskeyi uygulayıp saçı tara, sıcak havlu uygulaması da yaparsan iyi gelecek saçlarına. Maskeyi toptancılarda 10 liraya falan bulursun. Test ettim onayladım. Ben herkesin brezilya fönü yaptırması taraftarı değilim çünkü.

Tam anlamıyla bu halde saçım
Çok fena değil, dediğim maskeyi edin.

KilicBaligi KilicBaligi o zaman bir dahakine pureology alıyorum aynen ilk iki hafta yoktu sorun sonra kaşınma başladı ve kepeklerimle yaşıyorum azaldı biraz ama dipler dolu halen Acil bakım serisinde sıkıntı var sanırım.
Kızlar ayrıca yanık saçlı hatun olarak deneyimlerimi paylaşayım ilk haftalar 2 haftada yaptım sonra 3. kez sadece keratin yüklemesi yaptım ve kuru iken adam gibi saçım ama etkisi azaldı gibi önümüzdeki hafta tekrar yapıcam 12 eylülde son uygulamam olmuş 2 ay kadar dayandı yani ama benim saçlarım sağlıklı değil bunu unutmayalım. Kuru iken adam gibi durmaya devam ettiği için inat ettim kestirmeyecem zaten omzuma ancak geliyor küt saçlar bir mucize olup yumuşacık olan saçlarım olursa yazarım size çözümü :)

Arkadaşlar ben brezilya fönü için siparişimi vericem. Şuan en iyisi ve tavsiye ettiginiz formaldehitsiz zararsiz biseyler onerirseniz cok sevinirim.

Yapma nedenim : %90 oranla elektriklenme saclarim cok fazla elektrikli bu yuzden igrenc ve acayip sagliksiz gozukuyo. Saclarim 12 cm yumusacik ve ince telli. Sacimda boya yok. Bu tarife gore bisey onerirseniz cok mutlu olurum, tesekkurler arkadaşlar.

KilicBaligi KilicBaligi ya benim saclarim çookkk elektrikli ve sırf bu yüzden brezilya fonu yaptirmak istiyorum bunun baska bi yolunu biliyosan nasil düzelteceğimi falan soylersen cok sevinirim canım, yaptirmam brezilya fönü. Sana bu saç konularinda cok guveniyorum canım o yüzden ne dersen onu uygulayicam. Hatta fotosunuda atayim.

Eklentiler

• P_20151106_080424_1_BF_p_1.jpg
    P_20151106_080424_1_BF_p_1.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 61
KilicBaligi KilicBaligi o zaman bir dahakine pureology alıyorum aynen ilk iki hafta yoktu sorun sonra kaşınma başladı ve kepeklerimle yaşıyorum azaldı biraz ama dipler dolu halen Acil bakım serisinde sıkıntı var sanırım.
Kızlar ayrıca yanık saçlı hatun olarak deneyimlerimi paylaşayım ilk haftalar 2 haftada yaptım sonra 3. kez sadece keratin yüklemesi yaptım ve kuru iken adam gibi saçım ama etkisi azaldı gibi önümüzdeki hafta tekrar yapıcam 12 eylülde son uygulamam olmuş 2 ay kadar dayandı yani ama benim saçlarım sağlıklı değil bunu unutmayalım. Kuru iken adam gibi durmaya devam ettiği için inat ettim kestirmeyecem zaten omzuma ancak geliyor küt saçlar bir mucize olup yumuşacık olan saçlarım olursa yazarım size çözümü :)

Tatlım keratin bakımından dolayı zaten saçların yumuşamaz, ben ne zaman keratin bakımı yapsam saçlarım sertleşiyor mesela daha önce yazmıştım. Bu durum hoşuma gidiyor çünkü saçlarıma dalga yaptığımda daha kalıcı oluyor normal hali hiç tutmuyor... Bence de kestirme, kuru iken falso yoksa sıkıntı yok...

Arkadaşlar ben brezilya fönü için siparişimi vericem. Şuan en iyisi ve tavsiye ettiginiz formaldehitsiz zararsiz biseyler onerirseniz cok sevinirim.

Yapma nedenim : %90 oranla elektriklenme saclarim cok fazla elektrikli bu yuzden igrenc ve acayip sagliksiz gozukuyo. Saclarim 12 cm yumusacik ve ince telli. Sacimda boya yok. Bu tarife gore bisey onerirseniz cok mutlu olurum, tesekkurler arkadaşlar.

Tavsiye veremiyoruz canım çünkü biz de arayıştayız. Piyasada hah bu çoookkk iyi diyebileceğimiz ürün sıkıntısı var. Saçlarının elektriklenmesi nemsizliktendir, eğer bu sorunu çözersen zaten elektriklenme ve sağlıksız görüntü ortadan kalkar. Ha ama ben brezilya fönünün benim sorunumu çözeceğini düşünüyorum denemek istiyorum diyorsan, bir marka buluruz uygun. Sonrasında da nem verici ürünlerle bakımlara devam edersin... Bir de, Dande Argan Yağlı Sprey edin muhakkak, saçlar için ideal bir ürün bence...

KilicBaligi KilicBaligi ya benim saclarim çookkk elektrikli ve sırf bu yüzden brezilya fonu yaptirmak istiyorum bunun baska bi yolunu biliyosan nasil düzelteceğimi falan soylersen cok sevinirim canım, yaptirmam brezilya fönü. Sana bu saç konularinda cok guveniyorum canım o yüzden ne dersen onu uygulayicam. Hatta fotosunuda atayim.

Epey kabarık görünüyor... Yakın zamanda bir kuaför arkadaşım Diore Kerateraphy 'nün b.fönünden bahsetti saça nem yüklüyormuş ve çok başarılıymış ama ben henüz denemedim ve nasıl bir sonuç alınır bilmiyorum. Bir süre bekle bence, ben deneyeyim sana haber veririm.

Ben de en sonunda Davines mucize seti aldım (her biri 1000lik şampuan, keratin ve saç kremi).
Aslında çok çok iyi bir kuaför buldum, güvenebilmek adına iyi. Saçımın boyası da Davines (her şeyi getiriyor yanımda, gözümün önünde hazırlıyor). Ama çok pahalı. Davines'in kullandığı saç boyası bir sitede 37,5 tl. Bana 3 tüpe yakın kullandı ve 250 tl tuttu :KK43: Arkaları yapamayacağım için mecbur gidiyorum.
Davines bitince eğer hala kötü haldeyse saçım Olaplex markasını deneyeceğim.

Ben de en sonunda Davines mucize seti aldım (her biri 1000lik şampuan, keratin ve saç kremi).
Aslında çok çok iyi bir kuaför buldum, güvenebilmek adına iyi. Saçımın boyası da Davines (her şeyi getiriyor yanımda, gözümün önünde hazırlıyor). Ama çok pahalı. Davines'in kullandığı saç boyası bir sitede 37,5 tl. Bana 3 tüpe yakın kullandı ve 250 tl tuttu :KK43: Arkaları yapamayacağım için mecbur gidiyorum.
Davines bitince eğer hala kötü haldeyse saçım Olaplex markasını deneyeceğim.

Olaplex :KK48:
Test edeceğim demiştim, ettim... Hikayemi anlatmak istemiyorum ama ben ettim sen etme bacım...
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ile 2 gündür dövünüyoruz biz :KK48::KK48::KK48: Saçlarımın cenazesini Cumartesi ikindi namazına mütaakiben Teşvikiye Camiinden kaldırıyoruz bekleriz... En Büyük KK

Olaplex :KK48:
Test edeceğim demiştim, ettim... Hikayemi anlatmak istemiyorum ama ben ettim sen etme bacım...
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ile 2 gündür dövünüyoruz biz :KK48::KK48::KK48: Saçlarımın cenazesini Cumartesi ikindi namazına mütaakiben Teşvikiye Camiinden kaldırıyoruz bekleriz... En Büyük KK
Yaaa cidden çok üzüldüm. Emek emek neler yapıyoruz saçlarımız için? Çok mu fena oldu saçlar şimdi? :KK43:

Yaaa cidden çok üzüldüm. Emek emek neler yapıyoruz saçlarımız için? Çok mu fena oldu saçlar şimdi? :KK43:

Öyle böyle fena değil. Yok hayır benim saçlarım zaten doğal olarak açık renk, üzerine yapılan balyajın saçı bu hale getirmemesi gerekir ama sonuç ortada... Velhasıl canlar güvenmeyin Olaplex'e... Ben iki gündür yaptığım bakımlarla %30 civarı toparladım yanmış kısımları ama yaşadığım şok bana yeter...

X