- 15 Ağustos 2015
- 74
- 21
- 33
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.281
KilicBaligi
Sonunda alfapart i uyguladim. Sonuclari canli bildiriyorum
Oncelikle boyle birsey olamaz. Saclarim uygulama sonucu artik duz yani oyle brezilya fonu yapilmis gibi degil de saclarim orjinal duzmus gibi.
Kiliclabaligi ayni senin yazdigin yontemle uyguladim. Gercekten cok basarili. Kullandigim uc marka arasinda en duz yapan saci en yumusak yapan ve parlatan bu marka diyebilirim.
Tek olumsuz yani sacim gur olmadigi icin fazla duzlukten iyice az gozuktu. Yikandikca bu durumun duzelecegini umuyorum. Kilicbaligi sen ne dersin ??
Bir de ben sari saclar icin olani almistim. Saclarimi masmavi yapti. Uygulayacaklar korkmasinlar yikayinca gidiyor.
Bu ileti anin heyecaniyla ve aceleyle yazildi. Cumle dusuklukleri icin kusuruma bakmayin.
Sorulari severek yanitlarimm.
hayırlı olsun güle güle guzel gunlerde kullanın=) saatle uzasınlar inş.. ..bende bahsettiğim gibi urunu aldım (60 ml sampuan vs olan kuçuk seti) ama hala uygulamadım. bu hafta içi boşluk bulduğumda yapacagım. Birkaç sorun var size cevaplarsanız cok sevinirim.
1-kılıçbalığı senin uyguladığın gıbı demişşsin acıkcası okadar cok uygulama sayfası okudum ki onun bahsettiği nasıldı ben unuttum rica etsem ya uyguladığınız yerdeki link yada uygulama seklinizi tekrar dan buraya yazabilir misiniz.
2-sarı saclar olanı demişsiniz o urun sanki 500 ml olarak satılıyor doğru mu tahmin ediyorum ? saclarınız sarı mı yada boyalı falan mı benim saçlarım sarı değil ve hiç boya da yok eger bu uygulama başarılı olursa bende set değilde daha buyuk mıktarlarada sadece keratini almayı duşunuyorum da 500 ml den daha kuçuğunu bulamadım onuda sarı saclar için dıye yazınca vazgecmiştim.
3- Eğer setli almadıysanız . Uygulama oncesi hangi sampuanı kullandınız ve uygulama sonrası hangisi kullanmayı duşunuyorsunuz.
şimdiden çok teşekkur ederim. boyle yorumları okuyunca daha çok umutlanıyorum ve heycanlanıyorum saclarımın gelecegı adına=)