Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bir daha almam aynen. Saçın acısı beynimi de yakmış benim an itibariyle fark ettim tam olarak. Nasıl dikkat etmem ya kendime kızıyorum.

Gerçekten de öyle, yani bu gün bir gıda ürününün üzerinde kalori bildirimi ve besin değerleri olmadığında bu bir suç ve şikayete tabii, buna rağmen kozmetiklerin es geçilmesi mümkün değil.

Hemen dediğim şekilde git aldığın yere.

N Nsl578604 sana da teşekkürler.

K

Kuaförum malzemelerini aldığı yerden benim isteğimle sipariş etti. Nerden geldiği hakkında bi bilgim yok ama geregini yaparım
Kesinlikle yap, muhatap kim is iletişime geçip ücret iadesi yapması gerekli. Aldığın kişiyi tembihle eğer iade alıp paranı vermezlerse bildirimde bulunacağını belirttiğini aksettirsin.

Tabii bakanlığa bildirimde de bulunulacak orası kesin.

Kesinlikle yap, muhatap kim is iletişime geçip ücret iadesi yapması gerekli. Aldığın kişiyi tembihle eğer iade alıp paranı vermezlerse bildirimde bulunacağını belirttiğini aksettirsin.

Tabii bakanlığa bildirimde de bulunulacak orası kesin.

Rica ederim size de teşekkürler

Ben Mersindeyim N Nsl578604 sende mi mersindesin aynı yerden mi aldık acaba yarın gidecem ben aldığım yere fiş filan duruyor.

Ben izmirden aldım

N Nsl578604 100 mesaj olmamış yeni üyesin mesaj atamıyorum canım. Ben sonucu yazarım sana artık ne oldu diye. Konu dışında konuşmak yasak diye biliyorum o yüzden sadece sonucu bildirmek için yazarım ya da diğer forumlarda az gez dolaş yorum yap özelden konuşalım :)
Mesajlar konu dışı değil canım rahat ol. Bu sayfayı açma amacımız bu zaten, en azından yine aynı biçimde içeriği yazmayan bir ürün ile karşılaşan arkadaşlar olursa durumdan haberdar oldukları için ürünü satın almazlar.

Tamamdır o zaman satan sitelerde filan epey gezdim bu ürün böyle satılıyor anladığım kadarıyla içerik yok hiç birinde. Alınmamalılar arasında anlaşılan. İşe yarıyor olması çok da önemli değil şu aşamada. Bio keratin gold benim aldığım ürün. Almaya niyetlilerin aklında olsun.

Bu üründe içindekiler yazıyor uzaktan çekim ama ingredients yazısı anlaşılıyor en azından.

Eklentiler

• 1677.jpg
    1677.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 2.006
Bu üründe içindekiler yazıyor uzaktan çekim ama ingredients yazısı anlaşılıyor en azından.

N Nsl578604 Canım sana da teşekkürler ayrıca uyandırmış oldun. Şirket esasında Maxi Keratin bio keratin bir serileri imiş. bu arada muhatap bulacağım internet adresi arıyorum bilgilendirmek için adamları.

Tatlım maxi bio keratin ile Bio keratin Gold'un birbiri ile alakası yok. Ambalaj ve yazı stili benziyor olabilir ama farklı markalar.Maxi Bio Keratin için muhatap bulamazsın çünkü ürün Türkiye'ye resmi yoldan değil gayri resmi yollardan sokuluyor.

Merhaba youtube kanalinda bi kiz yapmisti bunu bende emin olamamistim gercekten 2-3 ay duruyormu diye fakat sizinki baya inandirici geldi asama asama yapmanizda cok guzel ve aciklayici olmus benim saclarim dalgali ve kivircik karisik ama kabarik ve kuru oldugu kesinn duzlestirmekten biktim artik bunu yapsam 2-3 ay ne kadar giderse iste kuruturken tararsam duz olur dimi? Cevap vermeniz cok onemli benim icin cok sevinirim simdiden tesekkurler :)

Youtube'de aktardan alınan 10 tl lik ürünle yapan kızı diyorsan hiç o kadar ucuz ürün duymadım benim saçım yandığı için yaptım ben %50 oranında düzeldi diyebilirim. Sağlıklı kısımlar gerçekten parlıyor ve daha iyi amaaa benim saçım zaten normalde de fönlü kadar düz o konuda bir şey diyemeyeceğim. Çoğu kişi marka paylaştı aklına yatanı alırsın.

KilicBaligi KilicBaligi
Sonunda alfapart i uyguladim. Sonuclari canli bildiriyorum
Oncelikle boyle birsey olamaz. Saclarim uygulama sonucu artik duz yani oyle brezilya fonu yapilmis gibi degil de saclarim orjinal duzmus gibi.
Kiliclabaligi ayni senin yazdigin yontemle uyguladim. Gercekten cok basarili. Kullandigim uc marka arasinda en duz yapan saci en yumusak yapan ve parlatan bu marka diyebilirim.
Tek olumsuz yani sacim gur olmadigi icin fazla duzlukten iyice az gozuktu. Yikandikca bu durumun duzelecegini umuyorum. Kilicbaligi sen ne dersin ??
Bir de ben sari saclar icin olani almistim. Saclarimi masmavi yapti. Uygulayacaklar korkmasinlar yikayinca gidiyor.
Bu ileti anin heyecaniyla ve aceleyle yazildi. Cumle dusuklukleri icin kusuruma bakmayin.
Sorulari severek yanitlarimm.

X