- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.261
Bir daha almam aynen. Saçın acısı beynimi de yakmış benim an itibariyle fark ettim tam olarak. Nasıl dikkat etmem ya kendime kızıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi şehirden aldın? Geri götür. Yasal hakkınızı savunun. Bu üsülsüz bir iş.Benimkinde de yok canım ben acaba tek sorun bende mi diye düşünmüştüm sorma gereği duydum. Anlaşılan bir daha kullanılmıcak :/
Sen hangi şehirden aldın? Geri götür. Yasal hakkınızı savunun. Bu üsülsüz bir iş.
Bir daha almam aynen. Saçın acısı beynimi de yakmış benim an itibariyle fark ettim tam olarak. Nasıl dikkat etmem ya kendime kızıyorum.
Kesinlikle yap, muhatap kim is iletişime geçip ücret iadesi yapması gerekli. Aldığın kişiyi tembihle eğer iade alıp paranı vermezlerse bildirimde bulunacağını belirttiğini aksettirsin.K
Kuaförum malzemelerini aldığı yerden benim isteğimle sipariş etti. Nerden geldiği hakkında bi bilgim yok ama geregini yaparım
Kesinlikle yap, muhatap kim is iletişime geçip ücret iadesi yapması gerekli. Aldığın kişiyi tembihle eğer iade alıp paranı vermezlerse bildirimde bulunacağını belirttiğini aksettirsin.
Tabii bakanlığa bildirimde de bulunulacak orası kesin.
Mesajlar konu dışı değil canım rahat ol. Bu sayfayı açma amacımız bu zaten, en azından yine aynı biçimde içeriği yazmayan bir ürün ile karşılaşan arkadaşlar olursa durumdan haberdar oldukları için ürünü satın almazlar.
Bu üründe içindekiler yazıyor uzaktan çekim ama ingredients yazısı anlaşılıyor en azından.