Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

benim ürünüm bugun geldi. sachane gercekten hızlıymış. urunler gozume cok az geldi. kutular cok ufaklar. talimatları vs bir çok yerden okudum fakat alfaparf ın kendi official vidolarında keratini bır şişeye koyup kopurterek kullanıyor daha once yorumlarda işlemi hiç boyle uygulayana denk gelmedim acaba nasıl yapmak gerek kopurten bir şiseyle daha mı etkili olur dersiniz ? izldiğim videosu da bu linkte mevcut

Ben fısfıslı şişeye doldurarak uyguladım ama bu köpürtme mevzusu da hiç fena değil doğrusu. Nereden buluruz ki acaba? Bence uygulama kolaylığı açısından kolaylık sağlar ama işlemin başarısına bir etki olmaz.

Bu arada alternatif uygulama konusundsa bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. :KK9:

Ben fısfıslı şişeye doldurarak uyguladım ama bu köpürtme mevzusu da hiç fena değil doğrusu. Nereden buluruz ki acaba? Bence uygulama kolaylığı açısından kolaylık sağlar ama işlemin başarısına bir etki olmaz.

Bu arada alternatif uygulama konusundsa bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. :KK9:

Rica ederim. Boyle bir şise satılıyor mu hiç denk gelmedim. uygulama yapmadan once watson vs ugrar bır sansımı denerim ama eger bulamazsam benim Screen shot 2015-08-19 at 5.47.47 PM.png sebamed temizleme şisem vardı 1 yıldır da boşta atmamıştım içeriğini iyi temizlersem bence kullanılabılır gibi. Niveanın vs de boyle şiseli urunleri var belki diğerleri içinde secenek olabılır.

Birde bahsettiğim gibi urunü sacımın bir parmak kalınlıgındaki bir tutamına denedim ama neredeyse hiç etki etmedi.

ben işlemi yine alfaparf uygulamış ve internete tum asamaları yuklemiş SACHANE DEKİYLE AYNI TALIMATLARI YAPAN su video ya gore yaptım

uygulama şeklim tam olarak soyle.
1- sac tutamını 2 kere sulfatsız gonderilen sampuanla yıkadım.
2- sonra aynı yutamı kuruttum.
3. keratin i surdum
4. keratini sacımda 20-30 dakika beklettim.
5.daha sonra keratini DURULAMADAN sacı tutamını fon makinesile kuruttum.
6. daha sonra ince parcalar halinde düzleştırdim. ( bu isşem sırasında baya duman cıktı kokulu biçimde)
7. sacı duruladım
8. sette gelen sac maskesini uyguladım ve duruladım.

( Bu işlemler sonuncunda son halinde sacım da hiç bir değişiklik olmadı hatta daha kuru bir hal aldı gibi o tutam acaba nerede yanlışlık yaptım. Sizin gozunuze carpan bir yer varmı. ? )

Bir kaç onceki gonderdiğim video da
4. asamadan sonra bıraz fark vardı video da keratini surup bekletiyor sonra durulayıp maskeyi surup beklettiktn sonra düzleştırme işlemine gecıyor...

uzun oldu kusura bakmayın ama tum sacıma yapmadan once hiç aklımda soru kalsın ıstemıyorum.

Rica ederim. Boyle bir şise satılıyor mu hiç denk gelmedim. uygulama yapmadan once watson vs ugrar bır sansımı denerim ama eger bulamazsam benim Eki Görüntüle 1610124 sebamed temizleme şisem vardı 1 yıldır da boşta atmamıştım içeriğini iyi temizlersem bence kullanılabılır gibi. Niveanın vs de boyle şiseli urunleri var belki diğerleri içinde secenek olabılır.

Birde bahsettiğim gibi urunü sacımın bir parmak kalınlıgındaki bir tutamına denedim ama neredeyse hiç etki etmedi.

ben işlemi yine alfaparf uygulamış ve internete tum asamaları yuklemiş SACHANE DEKİYLE AYNI TALIMATLARI YAPAN su video ya gore yaptım

uygulama şeklim tam olarak soyle.
1- sac tutamını 2 kere sulfatsız gonderilen sampuanla yıkadım.
2- sonra aynı yutamı kuruttum.
3. keratin i surdum
4. keratini sacımda 20-30 dakika beklettim.
5.daha sonra keratini DURULAMADAN sacı tutamını fon makinesile kuruttum.
6. daha sonra ince parcalar halinde düzleştırdim. ( bu isşem sırasında baya duman cıktı kokulu biçimde)
7. sacı duruladım
8. sette gelen sac maskesini uyguladım ve duruladım.

( Bu işlemler sonuncunda son halinde sacım da hiç bir değişiklik olmadı hatta daha kuru bir hal aldı gibi o tutam acaba nerede yanlışlık yaptım. Sizin gozunuze carpan bir yer varmı. ? )

Bir kaç onceki gonderdiğim video da
4. asamadan sonra bıraz fark vardı video da keratini surup bekletiyor sonra durulayıp maskeyi surup beklettiktn sonra düzleştırme işlemine gecıyor...

uzun oldu kusura bakmayın ama tum sacıma yapmadan once hiç aklımda soru kalsın ıstemıyorum.

Tatlım eğer şampuanla durulamadıysan sorun yok ama benim yaptığım uygulamalarda ne koku ne duman çıkmadı, kaç derece ile yaptın uygulamayı saçını yakmış olmayasın?

Benim çıkmam lazım, cevabını gece yanıtlarım.

acıkcası sac konusunda da kendimi hep becerikli olarak gormusumdur. El işim iyidır yanı ama yakmışssam ben şok=) cokda insanın kendine guvenmemesi lazım demekki=)..

braun sensocare kullanıyorum yeni bir alet sayılır 7-8 aylık. en yuksek derecesı 200 ki bende 200 kullanmıştım

Tatlım eğer şampuanla durulamadıysan sorun yok ama benim yaptığım uygulamalarda ne koku ne duman çıkmadı, kaç derece ile yaptın uygulamayı saçını yakmış olmayasın?

Benim çıkmam lazım, cevabını gece yanıtlarım.

bir de bir karılıklık olmasın ben durulamadım ne sabunlu ne sabunsuz keratini surup bekletip düzleştirdim

İkinci kez yaptım daha da azaldı lastiklik ama halen duruyor maalesef arkadaşım misafirimdi bugün kızda şaşırdı saçımın sünen haline ıslakken rahat taranıyor en azından gene çabuk kuruyabilme özelliği daha iyi tam düzleşti gibi bu sefer lastiklik gidene kadar devam edicem ben. Saçı yanıpta yapanlarda kaçıncı seansta gitti. Bu arada benim saçlarım bu resimlerdeki gibi zaten dümdüzdü yanmadan önce düzleşme etkisi hakkında hiç yorum yapamayacağım sıfır kabarma vardı çünkü.

Eklentiler

• IMG_20150819_225228.jpg
    IMG_20150819_225228.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 292
  • IMG_20150819_225236.jpg
    IMG_20150819_225236.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 296
acıkcası sac konusunda da kendimi hep becerikli olarak gormusumdur. El işim iyidır yanı ama yakmışssam ben şok=) cokda insanın kendine guvenmemesi lazım demekki=)..

braun sensocare kullanıyorum yeni bir alet sayılır 7-8 aylık. en yuksek derecesı 200 ki bende 200 kullanmıştım

Zaten 200 derece ile yakman pek olası değil haklısın fakat ben duman ve koku olayına takıldım. Gerçi biz bu işe başladığımızda gerçekten leş gibi bir koku ve dumana maruz kaldığımız için bunun bana dumansız ve kokusuz gelmesi normaldir :KK48:

bir de bir karılıklık olmasın ben durulamadım ne sabunlu ne sabunsuz keratini surup bekletip düzleştirdim

Tamam o halde doğru yapmışsın.

Canım belli oluyor mu bilemedim ama şöyle KilicBaligi KilicBaligi

Fotoğraftan belli olmuyor tatlım :KK43:

İkinci kez yaptım daha da azaldı lastiklik ama halen duruyor maalesef arkadaşım misafirimdi bugün kızda şaşırdı saçımın sünen haline ıslakken rahat taranıyor en azından gene çabuk kuruyabilme özelliği daha iyi tam düzleşti gibi bu sefer lastiklik gidene kadar devam edicem ben. Saçı yanıpta yapanlarda kaçıncı seansta gitti. Bu arada benim saçlarım bu resimlerdeki gibi zaten dümdüzdü yanmadan önce düzleşme etkisi hakkında hiç yorum yapamayacağım sıfır kabarma vardı çünkü.

Tatlım normalde bende bu sorun oluştuğunda ilk uygulamada %75 kurtuldum ikinci uygulamada ise artık hiç bir şey yoktu ama arada şöyle bir fark var. Bu saçların lastiklenmesi iki aşamada olur. Eğer sadece yıprandıysa dönüşü var ama sülfür bağları koptu ise brezilya fönündeki keratin bile kurtarmıyor durumu, Sevda isimli bir arkadaşımız var, forumda o da aynı durumu yaşadı. Sen bir kaç defa daha kullan ama bu defa düzleştirme. Saçlarını yıkadıktan sonra nemli haldeyken bir miktar ürünü yanık kısımlara serum niyetine azıcık sür ve normal rutininde saçlarını kurut. Bir dahaki yıkamaya kadar öyle kalsın. Bir de böyle deneyelim.

Lanet kuaför halen ben yakmadım deyişi kulağımda mahalleden nefret ettiği başka kuaföre gidip kesim yaptıracam :KK11:(asimetrik şu anda aynı hizaya getirecem)Kurtuldu mu peki saçları arkadaşın ya :/ Azaldı lastiklik ama halen var kuruyken düzler şu anda tam kuru ama ıslakken uzuyor çekince.

Canım merhaba, biraz gerilere gittim okyanus sana biokeratin markası hakkındaki düşüncelerini sormuş ne yazık ki cevabını bulamadım. Biokeratin markası hakkında bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim .Bir de içeriğinde formaldehit madde var mı araştırdım ama ilaç hakkında nitelikli bir bilgi bulamadım :) şimdiden tesekkürler

Son düzenleme:
Lanet kuaför halen ben yakmadım deyişi kulağımda mahalleden nefret ettiği başka kuaföre gidip kesim yaptıracam :KK11:(asimetrik şu anda aynı hizaya getirecem)Kurtuldu mu peki saçları arkadaşın ya :/ Azaldı lastiklik ama halen var kuruyken düzler şu anda tam kuru ama ıslakken uzuyor çekince.
Hayır, sülfür bağları koptuğu için saçlar onarılamadı ve yavaş yavaş kestirdi saçlarını. Olaplex isimli bir ürün var, normalde saçları korumak için boya ve açma işlemi sırasından karışımın içerisine ekleniyor ama bu şekilde hasar görmüş saçlarda sadece bakım amaçlı olarak da kullanılabiliyor ve sülfür bağlarını onardığı söyleniyor. Bunun araştırması içerisindeyiz ama ne derece etkili bilemiyorum, bence bir süre sabret.

Canım merhaba, biraz gerilere gittim okyanus sana biokeratin markası hakkındaki düşüncelerini sormuş ne yazık ki cevabını bulamadım. Biokeratin markası hakkında bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim .Bir de içeriğinde formaldehit madde var mı araştırdım ama ilaç hakkında nitelikli bir bilgi bulamadım :) şimdiden tesekkürler

Bio Keratini kullanan arkadaşım oldu. Memnun fakat ben kendi saçımda denemediğim için şu an bir yorum yapamam.

FarkliHatun FarkliHatun sendeki bio keratinin içeriğini buraya ekleyebilir misin?

Canım cevabın için tesekkür ederim. Bir de şu şampuan ve sac kremi uygun mudur içeriklerini attım:KK22::oops:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 262
  • image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 218
Canım cevabın için tesekkür ederim. Bir de şu şampuan ve sac kremi uygun mudur içeriklerini attım:KK22::oops:
İçerik uygun zaten sülfatsız, parabensiz ve tuzsuz olduğu belirtilmiş şampuan şişesi üzerinde. Saç kremine gelirsek, saç kremlerinin hiç birinde sülfat ve sodyum bulunmaz.Canının istediğini kullanabilirsin krem olarak.

Bu arada cevap verirken alıntı yaparsan iyi olur, bu şekilde beni yanıtladığına dair bildirim gelmiyor.

Şu şekilde benim aldığım sağlıklı saç yumuşacık ve dümdüz gerçi saç bugün tam oturdu gibi kuru iken dümdüz önümde perçemler kuru iken dahi yola gelmiyor yani işe yaradı aslında. Islakken sorunum benim. Sahte değildir inşallah ya. Yardımcı olamadım canım ya kusura bakma

Eklentiler

• IMG_20150820_233532.jpg
    IMG_20150820_233532.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_20150820_233532.jpg
    IMG_20150820_233532.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 198
Şu şekilde benim aldığım sağlıklı saç yumuşacık ve dümdüz gerçi saç bugün tam oturdu gibi kuru iken dümdüz önümde perçemler kuru iken dahi yola gelmiyor yani işe yaradı aslında. Islakken sorunum benim. Sahte değildir inşallah ya. Yardımcı olamadım canım ya kusura bakma

Eğer işe yarıyorsa sahte değildir ama üzerinde içerik, üretim yeri ve tarihi, menşei yazmıyorsa bunu bildirmek gerekiyor.

X