Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıç bu kireçin saçı kurutma etkisi var değil mi? bu duş başlıklarını kullanırsak saçımızın yumuşaması için iyi bir adım atmış oluruz o zaman diye düşünüyorum.. istanbuldayım ben bir de buranın suyu baya kireçli diye duymuştum..

Kafa derisi ve saç üzerinde tabii ki negatif yönde etkisi var. Hatta muhtemelen bilmediğiniz bir şey söyleyeyim size, kireçli su saç rengini koyulaştırır.

Duş başlıklar iyi bir çözüm olabilir ama belirli aralıklarla bunu yenilemek gerekecek bu yüzden iyi bir araştırma yapıp öncesi+sonrası maliyetine göre en iyi seçeneği almak gerek veya apartımandan eve giren su tesisatına direkt filtre taktırmalı ki sadece duşta değil komple tüm musluklardaki su yumuşasın.

Bu filtre meselesi sende o halde, ben akvaryumlarda kullandığımız profesyonel filtrelerden alışığım bu açıdan iş görür gibi fakat muhakkak bir ömrü vardır, ne sıklıkta değiştirmek gerekir bunu çözmeli. Biz genelde filtreleri açar, yıkar geri koyardık :)

Arındırıcı şampuanları devamlı kullanmaya ben pek sıcak bakmam esasında çünkü seninde tahmin ettiğin gibi günlük kullanımda saçları biraz kurutuyor evet ama bahsettiğimiz şampuan Pureology ise ben sanmıyorum ki diğer arındırıcılar gibi saçı samana çevirsin, yine de uzun vadede yağ bakımı ıvır zıvır yapmıyorsan veya çok yağlı bir kafa derin yoksa çok da işlevsel olmayacaktır diye düşünüyorum.

kuzu ben pureologyi aldım maskesinide aldım kuru saçlar için olanini

Güle güle kullan kuzum. Ben de bu hafta litrelik almayı düşünüyorum.
O halde sende Pureology Pure Hydrate 'ı yorumlayacaksın bizim için.

Tamam canım araştırayım iyice.

evet cnm memnuniyetle yarın elimde olur hayatımda ilk defa küçük boy şampuan aldım sanki bi kullanmayla bitecekmis gibi geliyor

evet cnm memnuniyetle yarın elimde olur hayatımda ilk defa küçük boy şampuan aldım sanki bi kullanmayla bitecekmis gibi geliyor
Alışık olduğumuz şampuanlar gibi değil bu Pureology, Bir fındık tanesi kadar şampuanı avıcına dök, sonra parmak uçlarını şampuana batırıp kafa derine yedir, bir kaç kullanım sonrası alışırsın az kullanmaya. Fazlasına gerek yok. İki günde bir saçlarımı yıkayan insanım bak kaç aydır kullanıyorum daha yeni bitti. Hatta daha bir iki kullanımlık var

evet vankm matrixtede ben oule kullanmıştım 7_8 ay dayanmisti

http://www.sanalpazar.com/Dus-Filtresi-ucretsiz-Kargo__isp18757448

Bu diğer filtrelere göre daha ayrıntılı, her top farklı bir amaca hizmet ediyor, ki en önemlisi benim için kireç ve klor. Fiziksel filtreleme üst seviyede, tek eksiği membranı yok ki o da olsa neredeyse distile su elde edilirdi. Buna gerek yok :) Aynı ürünü başka sitelerden ucuza bulabilir miyiz bilmiyorum ona bakmadım. Ama içlerinde en iyisi bu gibi görünüyor :) Normal şartlarda 7-8 ay kullanılabilir diye düşünüyorum ama aşırı kireçli sularda daha kısa sürede topların rengi değişebilir. Alttaki filtre kısmı değişebilen bir mekanizma :) yalnız firmanın direk kendisini aradım neleri engelliyor diye sordum anlamıyormuş gibi. sadece kloru süzer dedi, peki kireç sorununu engeller mi dedim hayır engellemez dedi :))

Ama kalsiyum filtresi var özelliklerinde, bu sizin bildiğiniz kireç işte dedim bocaladı. Sonra bireysel kireç önleyici var diyen yalan söyler binanın komple gelen borusundan müdahale edilmesi gerekiyor dedi.
Maliyeti yükseltiyor yani köfte :)))
Durum böyle kızlar...

canım ne güzel araştırmışsın çok teşekkür ederiz.. ama verdiğin link bende açılmadı kk nın ana sayfasına yönlendiriyor tıklayınca..

canım ne güzel araştırmışsın çok teşekkür ederiz.. ama verdiğin link bende açılmadı kk nın ana sayfasına yönlendiriyor tıklayınca..

Aaaa hakkaten :S
Ohalde şöyle yazayım. Sanalpazar dan buldum duş filtresi diye yazarsanız 45 tl lik bir zamazingo. Tedarikçi firması da NES SU TEKNOLOJİSİ diye bir firma. Google yazdığın zaman çıkar. Hatta ürün kodunu da kopyalayayım 18757448.

Ben daha da araştırırım çünkü bana da çok lazım. İlle buradan almamıza gerek yok teknik özellik bakımından en dikkatimi çeken bu olduğu için paylaştım :)

REKLAM YA DA KOMİSYON BİLMEM NE DEĞİL AMAÇ AMAN HA KIZLAR :))) TAMAMEN TESADÜF...
DAHA ÖNCE BU SUÇLAMALAR YAŞANDI ÇÜNKÜ

Tam benim söylediğimi söylemiş yani adam, ana boruya mudahale edilse aslında komple evdeki tüm musluklardaki kireç sorunu çözülecek ama... Olmadı saçları calgon kireç çözücü ile yıkayalım

Aynen, forumun sistemi engelliyor çünkü.

Ahahahaha yok artık bir bu eksikti

Üzerine düşelim derim...

Bireysel filtrenin mi :)

Hepinize merhaba,bu konuyu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum.Bugün bana sachane den e-mail geldi,davines ürünlerinde ayın 14üne kadar % 20 indirim var.Bende sizin çok memnun kaldığınız davines nourishing restructuring serisinin keratin yükleme serumu, şampuan ve kremini almaya karar verdim.Keratin yükleme serumu
Davines Nourishing Yıpranmış Kuru Saç Bakım Bileşeni 100ml olarak geçiyor,doğru ürün bu değil mi? Yanlış almak istemiyorum.Altta alıcaklarımın fotosunu ekliyorum;

En kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim ona göre satın alıcam.hepinizi öpüyorum

Elanor24 tatlım hayır keratin yükleme serumu o değil, 1000 ml olarak Davines Keratin Miracle olarak görürsün. Krem yerine maske al ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…