- 14 Ağustos 2010
- 38
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.141
keratinim elime ulaştı
yalnız keratin hiç bildiklerim gibi değil. bildiğin mor bir su. acaip sıvı kıvamda.
değişik geldii.
@elifd_34 canım senin uygulama yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum, eğer memnun kalırsan bende paraya kıyıp alacağım. öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırsan süper olurrr.... birde alix ile alfaparf ı kıyaslamanı rica edeceğim... ben kuaföre 2 ay önce brezilya fönü yaptırdım, 300 tl verdim ama daha ilk yıkamada aktı gitti.. oysa bana 6 ay kalacağı söylenmişti... Daha önce alfaparf denedim ama sarı saçlar için olanını değil, klasik olanını. saçlarımı düzleştirmesi hoşuma gitti yalnız saçımdaki posurukluğu/kabarıklığı almadı, saçım bakımsız görünmeye devam etti. bundan 4 sene önce brezilya fönü ilk çıktığı sıralar (yada benim ilk duyduğum) yaptırdığımda saçlarım 3 ay sonra bile pırasa düzü, akıcı, kabarmayan, bebek saçı yumuşaklığında olmuştu ve kırıklarımı onarmıştı. Ama onlar fomaldehit liydi tabi...
KilicBaligi bizleri uzun zamandır engin bilgilerinle aydınlatıyorsun Türk kızlarının saç masterı oldun, iyiki seni tanıdık:) sana ufak bir sorum olacak. alfaparf güzel bir düzlük sağlıyor ama benim saçım kırıklar,oriel yıpranmışlıkları ve bakarıklığı için ayrıca bir bakıma ihtiyaç duyuyor. şimdi alfaparf ı uygulayacağım sonrasında Davines Natural Tech Nourishing Restructuring Miracle Keratin Yükleme Serumu nu düşüyorum. Bu ürünü kullanıp yıkadıktan sonra saç kremi sürüp 10 dk beklediğimizi belirtmişsin, saç kremini bu bakımın olmazsa olmazı mı? Ayriyetten davines saç kremi almamak için soruyorum, malum ürünler pahalı.... Buarada Davines ürünleri hiç kullanmadım ama gözümde biraz abarttım sanırım:) neyse çok uzattım, sevgiler:****
Davines'in amacı farklı biliyorsun o yüzden onu ayrı bir yere koyalım.KilicBaligi canım şimdi sen Pureology Strength Cure serisi diyince direk onu araştırmaya başladım, bugün Allah izin verirse birinden birinin saç maskesini/kremini siparişimi vereceğim..Sen pureology dediysen bi nedeni vardır, tarif ettiğin saç kategorisine de benim saçım uyuyor.... şimdi baktım sachane'de varmış. Ama kafam çok karışık, matrix keratindose saç kremi mi, Pureology mi, davines nuorishing keratin yükleme serumu mu... imdaaaat:)
KilicBaligi canım şimdi sen Pureology Strength Cure serisi diyince direk onu araştırmaya başladım, bugün Allah izin verirse birinden birinin saç maskesini/kremini siparişimi vereceğim..Sen pureology dediysen bi nedeni vardır, tarif ettiğin saç kategorisine de benim saçım uyuyor.... şimdi baktım sachane'de varmış. Ama kafam çok karışık, matrix keratindose saç kremi mi, Pureology mi, davines nuorishing keratin yükleme serumu mu... imdaaaat:)
Davines'in amacı farklı biliyorsun o yüzden onu ayrı bir yere koyalım.
Matrix serisini kullandım başarılı bir ürün ama Pureology 'nin yeri ayrı... Ben yerinde olsam Şampuan ve maskesini alırım çünkü birbirini tamamlayan ürünler bunlar, zaten kullandığında ne demek istediğimi anlayacaksın. O nasıl bir şampuan arkadaş
Sırayla bakıyorum msj lara Kılıç kesin cvp vermiştir ama ben de yazayım :)
her iki şampuanı da aynı anda aldım matrix i bir defa kullanma şansım oldu pek yorum yapamayacağım ama diğeri nem pompalıyor saça. Böyle şampuan görmedim :) bakım kremini ben almadım çünkü çok kremim var, geçen saymıştım 7 ayrı krem :)) almaya heveslenmiştim çok o da ayrı.
Davines, çok farklı bir şey. BC nin kurtarma kürü var sanki öyle bir şey gibi düşün diyeyim. Botoks yapıyor galiba saça :)) Ben bir ara kullanım hatası yapıp uyarımı aldımKilicBaligi ndan Sonra iki ayda bir yapacağım artık. Dene. Arkadaşlarınla paylaş dev gibi bir ürün o. Sadece şampuan ve bakımını kullanıyorum ben kılıçın dediği gibi, sanırım bırakmam artık :)
Bir de merak ettiğim bir üründür. Nash botoks etkisi yapan bir kremi var, bir arkadaşıma kuaförde uygulamışlar pek övdü.
KilicBaligi sen ne dersin tam adını öğreneyim mi neymiş bu bakım olayı, yoksa hiç bulaşmayalım mı :))))
Cvp vermiş bile :))) saolsun var olsun :) imdat çekici :)))
Yok canım farklı tabi, ama kızcağız iki şampuan bir botoks arasında kalınca, davinesin diğer ikisi gibi şampuan olmadığını anlatmaya çalıştım kendimcePureology Strenght Cure dediğim kadar varmış değil miİşi biliyorum ne diyeyim
Nashi Phyto Repair serisi ile yapılan bir acil kurtarma bakımı. Aman aman bir etkisi yok boşuna bulaşma. Elinde Davines var zaten ondan iyisini bulamayacaksın.İdareli kullan bende de fazla kalmadı
Bonacure'un acil kurtarma kürü ile Davines Nourishing Keratin Miracle'nin yakından uzaktan alakası yok, teknik olarak biri günlük kullanım ürünü biri profesyonel keratin yükleme botoks ürünü.
davinesin de
Yok canım farklı tabi, ama kızcağız iki şampuan bir botoks arasında kalınca, davinesin diğer ikisi gibi şampuan olmadığını anlatmaya çalıştım kendimce
Ben pureology bitince matrixi kullanayım bir de bakayım o nasıl. Sanırım yine dönüşüm pure olur :))
Gerçekten iyi bu şampuan. Eskisi gibi iki kere de şampuanlamıyorum. Birkere köpürtüyorum banyo bitene kadar başımda duruyor o. Bakım bile yaptığını söyleyebilirimTek eksiği azlığı işte
Davinesin bitince alasın varsa alırız :)))) ben varım hep biliyorsun
Bakayım canım yazarım bulduklarımı. :)Matrix'ten sonra mecburen Pureology'e döneceksin zaten çünkü Pureology bir tık üstte ve insanlar iyiye çabuk alışır hahahahaha
Davines bitince alırız kesinlikle, olmazsa olmazım o artık
Kuzu sen bir de şu Olaplex mevzusunu araştır, kopan sülfür bağlarını onarıyor. Röfle, balyaj, renk açma işlemleri sırasında kullanılıyor ama tek başına bakım olarak da uygulanabiliyor. Bu ara ben bunun peşindeyim
merhabaKilicBaligi
tebrik ederim işin piri olmuşsunuz.derdime derman burda var anladım ben ama maşallah 716 sayfa :)
hangisini okuyup nerden bulacağım bilemedim.
başladım okumaya ama umarım vaktim yeter:)
eğer müsait olursanız engin bilginize ihtiyacım var :)
Merhaba Melis, sana tavsiyem konuyu baştan okumak yerine son 50 sayfaya hızlıca göz atman olacak.
Sana nasıl yardımcı olabiliriz?
çok teşekkür ederim ilk fırsatta bakarım kısaca anlatacak olursam
saçlarım kuaför hatası sebebi ile yanmıştı hatta pakette kaldı
sonra uzadı kestik ombre yaptık falan
ama uçları çok sert ve saçımın yapısı gereği kabarık ve çok kuru
işlem görünce daha da kurudu
bu aralar evde bi ürün de kullanmıyorum
nasıl bir şey yapsam ne alsam diye araştırıyorum
keratin iyi gelecek diye düşünüyorum
ama sırf keratin mi şampuan da mı
krem de mi lazım bilemedim
ne uygulasam nasıl kullansam da
kabarıklığı yatışsa ve kıl kıl değil de yoğun ve sağlıklı görünse
Şimdi saç bakımının olmazsa olmaz iyi bir şampuan ve maskedir bu yüzden paraya kıyıp iyi ürünler kullanmak lazım. Eskiden sularımız bu kadar kireçli değilken, bu kadar fazla işlem yaptırmıyor ve sağlıklı besleniyorken kadınların saçları çok sağlıklıydı ama modern dünya avantajlı olduğu kadar dezavantajlı aynı zamanda.
Saç tipin nedir dalgalı, kıvırcık, düz? Bir de saçlarının düzleşmesini istiyor musun yoksa kendi doğal halinden memnun musun buna göre konuşalım.
Kuzum baktım; kimyevi olarak degerlendirmesi sende tabi ama bunun yaninda ögrendiklerimi sen zaten yalayıp yutmusdundur.Matrix'ten sonra mecburen Pureology'e döneceksin zaten çünkü Pureology bir tık üstte ve insanlar iyiye çabuk alışır hahahahaha
Davines bitince alırız kesinlikle, olmazsa olmazım o artık
Kuzu sen bir de şu Olaplex mevzusunu araştır, kopan sülfür bağlarını onarıyor. Röfle, balyaj, renk açma işlemleri sırasında kullanılıyor ama tek başına bakım olarak da uygulanabiliyor. Bu ara ben bunun peşindeyim
Kuzum baktım; kimyevi olarak degerlendirmesi sende tabi ama bunun yaninda ögrendiklerimi sen zaten yalayıp yutmusdundur.
takildigım şey, herkes bakim niyetine kullanamaz sanki. Bildigin platine kadar acıyormuş bu saçı. Mesela ben kullansam, ombre yaparım bundan neden olmasın ama bakımi sen yaparsın. Daha once acmayi denemistin de acmamisti ya x markası. Bayaji sadece bununla yapabilirsin gibime geldi :)) az daha bakınayım bir
Merhaba :))ya bende salarıma çok düşkünüm sürekli yeni şeyler deniyorum. Dalgalı ve çabuk kabaran saçlarım var. Ürün aramaktan bezdim artık . Çok cazip geldi bu yöntem. Zaten kuaförlerden yoruldum. Bir deneyeceğim . İnşallah güzel olur.