- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.161
ahhh ahhh gecen sene duyaydim olaplexi benim saçın her tutlu zikkimi kopmustu duzeltirdi belkideKilicBaligi OKYANUSYAA kızlaaaar sizin tavsiyelerinize uyarak DAVİNES NOURİSHİNG RESTRUCTURİNG MİRACLE keratin yükleme serumu ve aynı serinin şampuanını aldım. Birde matrix biolage keratindose saç kremi aldım. izlenimlerimi söylüyorum: davines keratin yükleme serumu ve şampuanı mükemmelll!!! saçlarım nemle çoştu! 1 haftadır tatildeydim; deniz suyu, güneş ve klorla kıtır kıtır olan, nemsizlikten kıvırcıklaşan saçlarıma şampuanı sürdüğüm an rahatladı, nemlendi. keratin yükleme serumu ise ölen saçlarımı kurtardı. son olarak matrix saç kremi ile bakımı tamamladım. bakım sonrası saçlarıma fön çektiğimde yumuşacık ve dümdüz oldu... bundan sonra ise hedef pureology serisi! buarada ben birkaç ay önce facebook tan olaplex yetikililerine ulaşmıştım. bana aynen şu cevabı verdiler: "Keratin bakimlari saçın dış yapısını ve keratin dokusunu onarır. Olaplex ise saçın içerisindeki sülfat bağlarını onarır. Keratin bakım ve Olaplex birlikte kullanıldığında, saçı hem içten hem de dıştan onarmış olursunuz." Kuaförlerde saç boyasına katıyorlar, o yüzden tek başına alıp kullanmaya cesaret edemedim. Ama bence denemeliyiz kızlar!
Yine düzelir canım :)ahhh ahhh gecen sene duyaydim olaplexi benim saçın her tutlu zikkimi kopmustu duzeltirdi belkide
Geç bile kaldın sevda :)))bu preologyi bende alcam sanırsam
yok canim düzeldi şükür 10 aydir sac uzatmaya calisiyom uzatip kestirdim surekli yaniklariYine düzelir canım :)
değilmi haklisin valla keratindosem bitti zaten alam bende en iyisiGeç bile kaldın sevda :)))
Bence muhakkak denemelisin... Su an tatildeyim mesela güneş,deniz derken saçlarımda ne bir parça Yıpranma ne kuruma yok.Gecen yıl ki tatilde de yine Davines'in yağ içerikli ürünleri ile kurtarmıştım ama bu defa o kadar rahatım ki, şampuanla 3 günde bir de maskeyi kullan bittideğilmi haklisin valla keratindosem bitti zaten alam bende en iyisi
Dediğimiz kadar varmış degil mı Gule gule kullan, ilk 3 uygulamayı 5 günde bir yaparsan harika olur sonrasinda ayda bir yapman yeterli, fazlası sacı ağırlaştırıyor cunku. Pureology icin diyecek bir sey bulamıyorum artık, ne yazık ki şampuanı bitirdim artık İstanbul'a donunce litreligini alacağım Olaplex konusunu da donunce iyice araştıracağım Hepinizi opuyorum...KilicBaligi OKYANUSYAA kızlaaaar sizin tavsiyelerinize uyarak DAVİNES NOURİSHİNG RESTRUCTURİNG MİRACLE keratin yükleme serumu ve aynı serinin şampuanını aldım. Birde matrix biolage keratindose saç kremi aldım. izlenimlerimi söylüyorum: davines keratin yükleme serumu ve şampuanı mükemmelll!!! saçlarım nemle çoştu! 1 haftadır tatildeydim; deniz suyu, güneş ve klorla kıtır kıtır olan, nemsizlikten kıvırcıklaşan saçlarıma şampuanı sürdüğüm an rahatladı, nemlendi. keratin yükleme serumu ise ölen saçlarımı kurtardı. son olarak matrix saç kremi ile bakımı tamamladım. bakım sonrası saçlarıma fön çektiğimde yumuşacık ve dümdüz oldu... bundan sonra ise hedef pureology serisi! buarada ben birkaç ay önce facebook tan olaplex yetikililerine ulaşmıştım. bana aynen şu cevabı verdiler: "Keratin bakimlari saçın dış yapısını ve keratin dokusunu onarır. Olaplex ise saçın içerisindeki sülfat bağlarını onarır. Keratin bakım ve Olaplex birlikte kullanıldığında, saçı hem içten hem de dıştan onarmış olursunuz." Kuaförlerde saç boyasına katıyorlar, o yüzden tek başına alıp kullanmaya cesaret edemedim. Ama bence denemeliyiz kızlar!
Gecen yıl ben bile duymamıştım kuzum yani ülkemizde satılmıyordu ve yurtdışında da büyük setler vardı sadeceahhh ahhh gecen sene duyaydim olaplexi benim saçın her tutlu zikkimi kopmustu duzeltirdi belkide
kuzum bende tatildeyken artego ve keratindose smpuan nasil iyi geldi tatilden sonra tekrar uyguladım bugün son kalan sarı saclarimdnda kurtulcam azcik daha uzasin boya için fikirlerini alırımBence muhakkak denemelisin... Su an tatildeyim mesela güneş,deniz derken saçlarımda ne bir parça Yıpranma ne kuruma yok.Gecen yıl ki tatilde de yine Davines'in yağ içerikli ürünleri ile kurtarmıştım ama bu defa o kadar rahatım ki, şampuanla 3 günde bir de maskeyi kullan bitti
bende araştırıyorum bakalımGecen yıl ben bile duymamıştım kuzum yani ülkemizde satılmıyordu ve yurtdışında da büyük setler vardı sadece
şimdi kızacak kılıçbalığı sana bu kadar uzattın bakım yaptın yine mi boya diyorsun diye, demedi deme=)kuzum bende tatildeyken artego ve keratindose smpuan nasil iyi geldi tatilden sonra tekrar uyguladım bugün son kalan sarı saclarimdnda kurtulcam azcik daha uzasin boya için fikirlerini alırımpureologyi bugun siparis ediyorum
haklısın canım vallaşimdi kızacak kılıçbalığı sana bu kadar uzattın bakım yaptın yine mi boya diyorsun diye, demedi deme=)
kuzum bende tatildeyken artego ve keratindose smpuan nasil iyi geldi tatilden sonra tekrar uyguladım bugün son kalan sarı saclarimdnda kurtulcam azcik daha uzasin boya için fikirlerini alırımpureologyi bugun siparis ediyorum
bende araştırıyorum bakalım
şimdi kızacak kılıçbalığı sana bu kadar uzattın bakım yaptın yine mi boya diyorsun diye, demedi deme=)
http://tr.strawberrynet.com/haircare/pureology/purify-shampoo--for-colour-treated/152143/#DETAIL
benim şunu deneyesim var, acaba arındırıcı şampuan olduğu için saçları iyice kurutur mu diye endişelendim, fakat bulunduğum yerin suları çok kreçli ve klorlu.. tam da soruna odaklı bir şampuan
Nasıl olur bilemedim şimdi :)
haklısın canım vallakiz valla aklımı celiyorlar benim değiştirdim boyatmicam ya
dogru diyon valla kuzucum yok yok ben boyatmicam zatenNe boyasıııııı ne boyası!!!!
Araştır araştır iyidir.
Vallahi beni çok iyi tanımışsın Kİddyyciğim
Şimdi kuzucuğum, şampuanın saçlardan kireç ve kloru arındırması güzel bir şey tabii ama halihazırda musluktan hala klor ve kireçli su akarken saçları o suyla durulaman şampuanın etkisini sıfırlar. Bence şu kireç arındırıcı duş başlıklarını araştır ilk olarak.
Bu arada benim bildiğim strawberry eskiden fiyat olarak çok çok makuldu, Türkiye'de 1000 mlsi 249 liraya satılan şampuanın strawberry'de 334 lira olması düşündürücü...
Aklnı çelmesinler, bak ne kadar zamandır bakım yapıyorsun, şimdi yeniden boyarsan ne anlamı kalır ki?
dogru diyon valla kuzucum yok yok ben boyatmicam zaten
Ne boyasıııııı ne boyası!!!!
Araştır araştır iyidir.
Vallahi beni çok iyi tanımışsın Kİddyyciğim
Şimdi kuzucuğum, şampuanın saçlardan kireç ve kloru arındırması güzel bir şey tabii ama halihazırda musluktan hala klor ve kireçli su akarken saçları o suyla durulaman şampuanın etkisini sıfırlar. Bence şu kireç arındırıcı duş başlıklarını araştır ilk olarak.
Bu arada benim bildiğim strawberry eskiden fiyat olarak çok çok makuldu, Türkiye'de 1000 mlsi 249 liraya satılan şampuanın strawberry'de 334 lira olması düşündürücü...
Aklnı çelmesinler, bak ne kadar zamandır bakım yapıyorsun, şimdi yeniden boyarsan ne anlamı kalır ki?
kuzu ben pureologyi aldım maskesinide aldım kuru saçlar için olanini
Cıssssss