Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Süper :)) güle güle kullan canım.
davinesi benim gibi yanılıpta her hafta yapma emi Pureology biz cok sevdik. Hele ben bayıldım. Surülüp hemen durulanan birşey saca nasıl nem verebilir ki... yokkkk veriyor bu fıstık :) benim saman saclarıma iyi geliyor.
ben sadece botoksunu kullandim davinesin seni senin aldıgın o dev şeyi iyi yapmissin almakla. Sampuanina ve matrix kremine bir yorum yapamam top sende ovakit.
Olaplex konusu daa bu aralar fena dikkatimizi çekiyor dogrusu )))) dur bakalım )

KilicBaligi :))) öpesim geldi :* bişi yok öylesine

ahhh ahhh gecen sene duyaydim olaplexi benim saçın her tutlu zikkimi kopmustu duzeltirdi belkide

değilmi haklisin valla keratindosem bitti zaten alam bende en iyisi
Bence muhakkak denemelisin... Su an tatildeyim mesela güneş,deniz derken saçlarımda ne bir parça Yıpranma ne kuruma yok.Gecen yıl ki tatilde de yine Davines'in yağ içerikli ürünleri ile kurtarmıştım ama bu defa o kadar rahatım ki, şampuanla 3 günde bir de maskeyi kullan bitti

Dediğimiz kadar varmış degil mı Gule gule kullan, ilk 3 uygulamayı 5 günde bir yaparsan harika olur sonrasinda ayda bir yapman yeterli, fazlası sacı ağırlaştırıyor cunku. Pureology icin diyecek bir sey bulamıyorum artık, ne yazık ki şampuanı bitirdim artık İstanbul'a donunce litreligini alacağım Olaplex konusunu da donunce iyice araştıracağım Hepinizi opuyorum...

kuzum bende tatildeyken artego ve keratindose smpuan nasil iyi geldi tatilden sonra tekrar uyguladım bugün son kalan sarı saclarimdnda kurtulcam azcik daha uzasin boya için fikirlerini alırım pureologyi bugun siparis ediyorum

şimdi kızacak kılıçbalığı sana bu kadar uzattın bakım yaptın yine mi boya diyorsun diye, demedi deme=)

Ne boyasıııııı ne boyası!!!!

bende araştırıyorum bakalım

Araştır araştır iyidir.

şimdi kızacak kılıçbalığı sana bu kadar uzattın bakım yaptın yine mi boya diyorsun diye, demedi deme=)

Vallahi beni çok iyi tanımışsın Kİddyyciğim

Şimdi kuzucuğum, şampuanın saçlardan kireç ve kloru arındırması güzel bir şey tabii ama halihazırda musluktan hala klor ve kireçli su akarken saçları o suyla durulaman şampuanın etkisini sıfırlar. Bence şu kireç arındırıcı duş başlıklarını araştır ilk olarak.

Bu arada benim bildiğim strawberry eskiden fiyat olarak çok çok makuldu, Türkiye'de 1000 mlsi 249 liraya satılan şampuanın strawberry'de 334 lira olması düşündürücü...

haklısın canım valla kiz valla aklımı celiyorlar benim değiştirdim boyatmicam ya

Aklnı çelmesinler, bak ne kadar zamandır bakım yapıyorsun, şimdi yeniden boyarsan ne anlamı kalır ki?

dogru diyon valla kuzucum yok yok ben boyatmicam zaten

Canım haklısın duş başlığı buldum aslında, biyolojide fiziksel filtre olarak kullandığımız biyotoplar var o tekniği kullanmışlar iyi görünüyor az daha araştırıcam burada da paylaşırım.
Onun dışında siteyi tesadüfen buldum 1000 ml si saçhanede yoktu sanki. Google yazdım direk o site çıkınca paylaştım. Başka yerden de alınır orası şampuanı göstermem için bir örnekti :)) Amaaa o duş başlığını alırsam o şampuanı denemek isterim de kurutur mu ki acaba arındıracağım diye ? bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…