- 14 Ağustos 2010
- 38
- 7
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.141
@elifd_34 canım senin uygulama yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum, eğer memnun kalırsan bende paraya kıyıp alacağım. öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırsan süper olurrr.... birde alix ile alfaparf ı kıyaslamanı rica edeceğim... ben kuaföre 2 ay önce brezilya fönü yaptırdım, 300 tl verdim ama daha ilk yıkamada aktı gitti.. oysa bana 6 ay kalacağı söylenmişti... Daha önce alfaparf denedim ama sarı saçlar için olanını değil, klasik olanını. saçlarımı düzleştirmesi hoşuma gitti yalnız saçımdaki posurukluğu/kabarıklığı almadı, saçım bakımsız görünmeye devam etti. bundan 4 sene önce brezilya fönü ilk çıktığı sıralar (yada benim ilk duyduğum) yaptırdığımda saçlarım 3 ay sonra bile pırasa düzü, akıcı, kabarmayan, bebek saçı yumuşaklığında olmuştu ve kırıklarımı onarmıştı. Ama onlar fomaldehit liydi tabi...
KilicBaligi bizleri uzun zamandır engin bilgilerinle aydınlatıyorsun Türk kızlarının saç masterı oldun, iyiki seni tanıdık:) sana ufak bir sorum olacak. alfaparf güzel bir düzlük sağlıyor ama benim saçım kırıklar,oriel yıpranmışlıkları ve bakarıklığı için ayrıca bir bakıma ihtiyaç duyuyor. şimdi alfaparf ı uygulayacağım sonrasında Davines Natural Tech Nourishing Restructuring Miracle Keratin Yükleme Serumu nu düşüyorum. Bu ürünü kullanıp yıkadıktan sonra saç kremi sürüp 10 dk beklediğimizi belirtmişsin, saç kremini bu bakımın olmazsa olmazı mı? Ayriyetten davines saç kremi almamak için soruyorum, malum ürünler pahalı.... Buarada Davines ürünleri hiç kullanmadım ama gözümde biraz abarttım sanırım:) neyse çok uzattım, sevgiler:****
KilicBaligi bizleri uzun zamandır engin bilgilerinle aydınlatıyorsun Türk kızlarının saç masterı oldun, iyiki seni tanıdık:) sana ufak bir sorum olacak. alfaparf güzel bir düzlük sağlıyor ama benim saçım kırıklar,oriel yıpranmışlıkları ve bakarıklığı için ayrıca bir bakıma ihtiyaç duyuyor. şimdi alfaparf ı uygulayacağım sonrasında Davines Natural Tech Nourishing Restructuring Miracle Keratin Yükleme Serumu nu düşüyorum. Bu ürünü kullanıp yıkadıktan sonra saç kremi sürüp 10 dk beklediğimizi belirtmişsin, saç kremini bu bakımın olmazsa olmazı mı? Ayriyetten davines saç kremi almamak için soruyorum, malum ürünler pahalı.... Buarada Davines ürünleri hiç kullanmadım ama gözümde biraz abarttım sanırım:) neyse çok uzattım, sevgiler:****