- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.021
Canım onun sebebi, benim saçlarım 2 sene önce küt kesimdi önler uzun arkalar kısa. Ondan eşit değil boyu. Arada da kendim kesiyorum kırıklarını kuaföre gitmiyorum, ondan tam eşit olmuyor. Ama fotoğrafta tabii daha kötü gözükmüş.
Bende kuaföre gitmem kendim keserim bunlara 1 cm diyorsun 10 cm anlıyor çünkü
Şöyle dümdüz kes, heryeri aynı boya gelsin, sonra sana bir uzatma tarifi vereceğim 1.5 ayda o kestiğin boya ulaşacak zaten. Korkak alıştırma elini...
Yahu şampuan kabarıklığı düzeltebilir ama o boy farkını nasıl düzeltsin, alt tarafı 2cm keseceksin aaaaaaSorma o kuaförlerden neler çektim ben, ondan artık gitmiyorum. Her şeyimi kendim yapıyorum, boyası, kesimi, balyajına kadarFotoğrafta çok kötü çıkmış gerçekten rengi bile bir tuhaf Şu şampuanda kurtarmazsa artık keserim mecbur :/ Tarifi isterim senden o zaman
Yahu şampuan kabarıklığı düzeltebilir ama o boy farkını nasıl düzeltsin, alt tarafı 2cm keseceksin aaaaaa
Kuzguna yavrusu tatlı gelirmiş tabiiHahaha benim kafa kırıklardaKötü değil aslında ya fotoğrafta öyle ya da herhalde bana kötü gelmiyor
Sanada iyi geceler canımTamam canım. İyi geceler
Merhaba KılıçBalığı benim sana bir sorum olacaktı ben ürünümü sipariş ettim gelir gelmez uygulamaya başlayacağım fakat üç gün evvel saçımı siyaha boyadım vede her yıkamamda çamur gibi kara su akıyor daha önce böylesi hiç gelmemişti başıma ya keratinimde saç boyasıyla beraber akıp giderse diye yusuf yusuf oldum şimdi
Evet KılıçBalığı saçlarım hep koyuydu fakat ilk defa garnier nin siyahına boyadım boyamaz olaydım çok akıyor renk açılmıyor nereye kadar akacak bilmiyorum taban rengimde siyah kahve arası. İki gün sonra uygulama sonucunu paylaşacağım inşallah tutar keratinimYani genelde açık tonlarda keratin saç renginin tellere mühürlenmesini sağlıyor ama böyle simsiyah bir saçta nasıl olur bilmiyorum. Hem boya akıyor, eh brezilya fönü yapınca otomatikman saç rengi de biraz açılıyor, ortaya nasıl bir sonuç çıkacak bilemedim. Ben keratinin akmasından ziyade istemediğin bir saç rengine sebep olmasından yana korkarım. Siyah saç uzun süredir kullandığın bir renk mi?
Merhabalaaaar, birkaç ay önce natura keratin uygulamıştım saçıma. Sonuçlarını paylaşmak istedim.
Saçlarım kuru, yağlanmayan, kıvırcık, zor şekil alan yapıya sahip.
Kendi yaptığım ilk deneme olduğu için çok çok keratin kullanmıştım. Yapış yapış gezmiştim ilk 3 gün. Yıkadıktan sonra hiçbir zaman saçım dümdüz fön çekilmiş gibi olmadı. Tülerik ama kolay düzleşen bir saçım oldu. Daha önce iki kez kuaförde brezilya fönü yaptırmıştım. Öncekilerde de fönlü gibi olmamıştı ama kullanımı kolay olmuştu. Öncekilere kıyas ile uçları çok kuru oldu. Ama bu kuaförün ombre yapacağım derken saçların uçlarını yakmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Daha önceki fönlerde saçım dalgalı ve çok hoş bakımlı gözüküyordu. Bu sefer şekillendiremedim. Hiç dalgalı kullanamadım. Sadece maşa ile düzleştirebildim. Dümdüz pırasa gibi saçta bana hiç yakışmıyor.Birde çok çabuk yağlandı ki benim saçım hiç yağlanmazdı.
Kılıçbalığım böyle işte. Ben naturanın brezilya fönünü çok sevmedim. Free plus me mi kullansam acaba dalgalı kullanabilmek için. Alfaparaf ı da merak ettim ama, onda dümdüz oluyor sanırım.
Bilemedim ne yapsam...
Evet KılıçBalığı saçlarım hep koyuydu fakat ilk defa garnier nin siyahına boyadım boyamaz olaydım çok akıyor renk açılmıyor nereye kadar akacak bilmiyorum taban rengimde siyah kahve arası. İki gün sonra uygulama sonucunu paylaşacağım inşallah tutar keratinim
Banyodan sonra durulama suyu olarak 1 litre suya yarım fincan elma sirkesi ekle ve saçına dök, bir kaç dakika sonra su ile durula. Bakalım boyanın akması duracak mı? Elma sirkesi koku bırakmaz endişe etme.
Eğer niyetin akması ise kepek şampuanı kullan.
Sevgili KılıçBalığı sirkeli tarifini uyguladım bugün fakat hala renk akıyor benim saçlara garnier iyi gelmedi sanırım ben yine bol amonyaklı kolestonumla devam etmeliyim şimdi benim bu sürekli akan saçlarıma keratin tutmazmı bilemedim şimdiBanyodan sonra durulama suyu olarak 1 litre suya yarım fincan elma sirkesi ekle ve saçına dök, bir kaç dakika sonra su ile durula. Bakalım boyanın akması duracak mı? Elma sirkesi koku bırakmaz endişe etme.
Eğer niyetin akması ise kepek şampuanı kullan.
Boyanın akması ile keratinin tutması arasında bir bağlantı yok bunu söylemiştim :)Sevgili KılıçBalığı sirkeli tarifini uyguladım bugün fakat hala renk akıyor benim saçlara garnier iyi gelmedi sanırım ben yine bol amonyaklı kolestonumla devam etmeliyim şimdi benim bu sürekli akan saçlarıma keratin tutmazmı bilemedim şimdi
Hayır canım formaldehid yok.Kilicbaligim, 3 şişe sirke aldım. Sirkeden zarar gelmez. Bol bol bulunsun evde. Temizlik te de kullanıyorum. Deneyeceğim en kisa zamanda. ☺
Yıllar boyunca kahkul istedim acaba alfaparaf yapıp sacima kahkul mu kestirsem üstüne. Alfaparaf ta formaldehite var mı acaba?
İçime su serptin çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyip resimleyeceğim :)Boyanın akması ile keratinin tutması arasında bir bağlantı yok bunu söylemiştim :)