Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

İstanbul, Anadolu yakasındayım ama her yere giderim
Tamam ben bir araştırma yapacağım senin için.

Bu arada iki tür keratin bakımı var kısaca anlatayım.

Biri Natura Keratininki gibi free plus me olan. Bu ürünü ıslak saça sürüp bir süre bekleyip sadece duruluyorsun ve saçını kurutup düz fön çekiyorsun. Düzleştirme istersen düzleştirici kullanıyorsun hafifçe dalgaları açıyor. 10 yıkamaya kadar dayanıyor.

Birde Davines'in keratin yükleme ürünü var Keratin Miracle olarak geçiyor. Bunda yine saçları yıkayıp ürünü sürüyorsun, 20 dakika sonra su ile duruluyorsun ve saç kremini sürüp yine 10 dakika bekliyorsun. Sonrasında ister kurut, ister fön çek ister kendi haline bırak.

Ben ikisinide kullandım. Hangisi kafana yatarsa ona göre yönlendireyim.

Davines bu sıra çok araştırdığım bir marka. Hiçbir ürününü kullanmadım ama denemek istediğim için bunu seçiyorum:) Ben saçım nem kazansın istiyorum, cildim gibi saçlarım da o kadar kuru ki kıtır kıtır ve kopuyor. Çözümsüz kaldım artık çok memnun olurum yardımlarına gerçekten

Özel mesajlar internetten Anadolu yakasına ait 2 adres buldum. Eğer daha yakın bir yer istersen Davines Türkiye'ye mail at, bulunduğun semti yazıp hangi kuaförlerde yapıldığını öğren.

Yalnız bu üründe şöyle bir şey var, benim saçlarım çok ince telli ve aşırı yumuşaktır, ben kullandığımda saçlarını sertleştiriyor daha şekil alabilir hale geliyor ki durumdan memnunum. Arkadaşımın saçları ise sert ve kuru, onun ise yumuşacık yapıyor. Saç tipine göre aldığın etki değişiyor yani, bilgin olsun.

Teşekkür ederim dediğin gibi kılıçbalığım kurumuyor ve düzleştirirken duman çıkıyor içime kurt düştü ve demin gidip saçımın bir tutamını yıkadım kuruttum dümdüz duruyordu öylece ayyyyy tamamıno yıkayıncada aynı sorunucu alırım inşallah yapalı bir gün oldu kaldı iki gün .

Güzel, inşallah güzel sonuç alırsın.Amaaa fotoğraf isteriz işlem sonunda

Şimdiiii, herkese istisnasız koşan bu kıza ne desem az (kılıç) :))
Bugün denedim Davines Natural Tech Nourishing Restructuring Miracle Keratin Yükleme Serumu.
Benim de saçlarım kurudur, çıtır çıtır kopar mat görünümü var falan filan. Denemeye başladığım ürünler ilk başta gözüme güzel görünür sonra standartlaşır.
Normalde yıkar yıkamaz kurur benim saçlarım, kurutma makinesi kullanmama bile gerek kalmaz. Tarif edildiği şekilde kullandım yıkadım. Sonuç iyi, parlaklık yumuşaklık v.s. beğendim. Saçlarım uzun bir süre nemli kaldı :)) hemen kurumadı, sanki saç pullarının arasına silikon ile dolgu yapılmış gibi hissettim. Ağırlaştı, ama yağlı görünüm anlamında değil. Sanki telleri kalınlaştı onu demek istiyorum :)) 2 defa daha yapabileceğim malzeme var elimde sağolsun kılıç sayesinde. Bakalım neler olucak :))

Süper, beğenmene sevindim. Saçlarını yeniden yıkadığında o ağırlık kaybolacak, zaten yarın elini saçlarının arasına attığında saç diplerinin hafif yağlı gibi tuhaf bir dokuya sahip olduğunu göreceksin. Ertesi günde yeniden normal rutinde yıkarsın kuzum. Bu arada sende sağol canım... Toplayacağız o saçlarının kuruluğunu

Canım o agırlık gitmesinnn :))) tülermeyi önledi sanki. Yani gerçek anlamda agırlık. Dolgu yaptım ve agırlıgı arttı diye düşünelim :)) hani bazı saçlar vardır kalın telli düz halat gibi böyle toplayıp bıraktıgında birden aşagı iner agırlıktan parıl parıllardır hani. Öyle işte.
Ben önlerini havaya kaldırdigımda oyle kalirdı kuruluktan cansızlıktan. Şimdi pat düşüyor. Cok keyifli. Resmen yama yaptık saçlarıma. :))))
Anam ne anlattım yahuu

Sevgili Kılıçbalığı:) keratin bakımını yaptırmadan önce sormak istediğim bir şeyler daha var...
saçlarımın fotoğrafını attım, 3 günlük saç dipleri ve uçları... saçlarımı taraklı kurutma makineleri ile nispeten düzleştirerek kurutuyorum. Normalde kıvırcık ama kuruluktan tiftiklenip işlemden dolayı dalgaları zarar gördü eskisi gibi hacimli durmuyor bu sebeple öylesine kurutup toplamakla yetiniyorum. Maalesef kurutmak zorundayım çünkü kendi haline bırakırsam 5-6 saat sürüyor kuruması ve baş ağrısı, sinüzit başlıyor hemen. Normalde saçlarım kurudur ama en son yapılan açma işlemi, üzerine boya ve benim artık delirip tekrar eski haline yani siyaha boyamam sonucu bu şekli aldı ve kopuyor. Uçları toparlanır mı yoksa gidip kestirmeli miyim? Fikir olsun diye tek tarafına biraz fön çektim diğer taraf işlemsiz hali.Kurutmadan önce tony&guy prep kullanıyorum ama ne derece faydası oluyor bilmiyorum.
7-8 ay önceki saçlarım, arada çok defa kestirdim, tekrar kestiririm problem değil ama artık bakımlı olsunlar istiyorum...

Ürünin şampuanlamadan saçta bırakılmasından ötürü oluşan o ağırlık kaybolacak ama, saçının kendi ağırlığı kalacak merak etme. Benimde saçlarımı topladığımda epey gür geliyor çünkü elime Sen şimdi devam et uygulamaya, ilk yıkamayı normal rutininde yap, bir sonrakinde yeniden uygula.Normalde bu şekilde yıpranmış saçlarda-seninki pek yıpranmış sayılmaz ama- beş günde bir uygulama yapılıyor çünkü.

Şu an kestirme çünkü saçlarının genelinde kuruluk olduğu için kestirsende saç uçları kopmaya devam edecek ve sürekli kestirmek zorunda kalacaksın. Şu işlemi bir dene ama ekstra ürünlerle bakıma almak lazım.

Normalde saç diplerin kuru mudur? Buna göre bütçe belirlersen öneride bulunabilirim.Şu an kullandığın ürünleri, şampuan maske vs hepsini yaz canım.

Bu arada saçlarının kalitesi çok iyi, sen önceki hallerini bildiğin için şu anki hali bakımsız geliyor ama çok kötü durumda değil inan bana.

saç diplerim kuru değil normal, kepek vb sorunlar olmuyor hiç...
şampuanım hc, bundan çok memnundum aslında saçlarımişlem görmeden önce yeterli oluyordu, saç maskem yves rocherın buğday özlü olanı, saç kremi kullanmıyorum ama watsonsdan bira özlü maskeyi çok uçlarına sürüyorum kolay tarayabilmek için. Bir de glissin turuncu maskesi var. Serum olarak elseve ve avonunkiler var. Banyodan sonra bunları mutlaka kullanıyorum. Bir de yves rocherın argan yağı var ama saçımı çok ağırlaştırıyor beğenmiyorum.
200-300 tl bir bütçe ayırabilirim:)
sevindim çok kötü olmamasına, herhalde yandı daha toparlayamam diye 10 cm falan kestirecektim

Peki şimdi sen zaten kuaförde keratin yükleme yaptıracaksın. Fiyatı 100 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bu işlemin etkisi 1 ay sürecek. Madem 200-300 bütçe ayırabileceksin keratin yükleme için kuaföre gitmek yerine alıp evde kendin yapsana yahu?

Bak dün okyanusyaa evde denedi mesela. Bir zahmetide yok. Yıka, sür, beklet,durula bu kadar

Yok uğraşamam ben üşenirim diyorsan o halde ayırdığın bütçeye çok sağlam önerilerim var tabii

Ne kadar tutacak ki evde? Şampuanı serumu ıvırı zıvırı ayrı değil mi onun? sadece serumu 300 tl idi sanırım yeterli olacak mı?

Ne kadar tutacak ki evde? Şampuanı serumu ıvırı zıvırı ayrı değil mi onun? sadece serumu 300 tl idi sanırım yeterli olacak mı?

Normalde şampuan+serum+saç kremi kullanılıyor ama ben saç kreminde pek bir mana göremedim açıkçası.

Bittiğinde almam zaten. Normal bir saç kremi pekala o işi görüyor.

Ben bir bakınayım.

Normalde şampuan+serum+saç kremi kullanılıyor ama ben saç kreminde pek bir mana göremedim açıkçası.

Bittiğinde almam zaten. Normal bir saç kremi pekala o işi görüyor.

Ben bir bakınayım.
Zaten genelde saç kremlerini sevip kullanamıyorum nedense.
Peki bu şampuan ve serumu alsam kuruluğunu gidermede yeterli bir bakım olur mu?

Olma ihtimali yüksek, biraz bekle bakalım Okyansuya ne diyecek. Onu saçları kupkuru çünkü. Tamam saçlarım nemlendi, elime eskisi gibi hışır hışır gelmiyor derse tamamdır. Yoksa Loreal Matrix keratindose diyeceğim...

Kılıç alasım var bu ürünü, ben sevdim. Evet yine kuru ama önceki gibi üflesem kırılacak şekilde değil. Böyle düzleştiricinin bıraktığı viranelik gitti sanki. Keyifle dokunuyorum saçlarıma. Belki uzun soluklu yapsam kurtarıcam saçlarımı daa,
Daha küçük boyutu yok mu bunun 300 tl en azından şuan için çok yahu daha neler alcam neler sen biliyosun

Koalina, gönderdiğin fotoğraflara baktım inan o saçların benimkiler kadar kuru değil. Benim yüzümü gülümsetti arkadaşım, sanıyorum ki sen de memnun kalacaksın. Şuan almayı çok istiyorum, fakat çok fazla şeye bölündüm, önceliklerim var. Belki daha düşük litrelisi varsa alırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…