- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.741
Nihayet yazdığımı ciddiye alan biri çıktı :) Yeni brezilya fönüm elime ulaşsın yeniden uygulama yazısı yazıp fotoğraflarla anlatacağım.bence çok iyi olur..dediğiniz gibi eski ürünlerin uygulamasıyla yenilerin uygulaması değişiklik gösterebiliyor..en kısa zamanda yeni konu başlığımız gelsin lütfen :)
Aynen canım, sabrın sonu selamettir :)beklemedeyimmmm
İMDATTT
Şampuanım bitti yaşadığım şehirde watson gratis gibi magazalar yok ve nude uygun fiyatta olduğu için kullanıyordum. Şimdi natura keratin sayfasına baktım 400 ml 60 tl, o fiyata 3 tane nude alırım 325 ml lik yahu :))
Uygun fiyatlı netten alabileceğim bir sülfatsız şampuan var mı acaba kızlar. Taş çatlasa 3 yıkamalık şampuanım kaldı ve kremim bitti(
Nolur acilen yardım edin. marka sorun değil yeter ki brezilya fönü şampuanı olsun ve azıcık ta uygun olsun.
Evet bayanlar bencede yeni bir başlık tecrübelerle sabitlenmeli bende ilk kez okudum kesinlikle uygulamak istiyorum ama denildiği gibi kafa karıştı.
Bebe şampuanı kullanabiliyorsan derin temizlik için elinin altında unibaby şampuan bir kere kesin bulunsun, küçük boy al. Bunun dışında ben şu an Organic Power Build serisinin şampuanını kullanıyorum mesela çok memnun kaldım 250 mllik minicik şişeyi 3 aydır kullanıyorum yarısından biraz az kaldı yani herhalde bir şişe 4 ay yeter gibi, temizlemesi harika ve en alerjik bünyeler için bile zararsız. Bunun dışında, naturanın groomed şampuan ve saç kremini aldım, içerik temiz ve sarımsak özü içerdiği için şu sıra meydana gelen stresten kaynaklı inatçı saç dökülmem için iyi olabilir diye düşünüyorum ama henüz denemedim, Organic ile dönüşümlü kullanabilirim.Bunun dışında şu an benim bir önerim yok çünkü benim kullandığım şampuanlar genelde profesyonel olduğu için fiyatları diğerlerine oranla biraz daha yüksek tabii ama hem cildim hem saçım artık o kadar hassaslaştı ki herşey alerji yapıyor ve mecburumİMDATTT
Şampuanım bitti yaşadığım şehirde watson gratis gibi magazalar yok ve nude uygun fiyatta olduğu için kullanıyordum. Şimdi natura keratin sayfasına baktım 400 ml 60 tl, o fiyata 3 tane nude alırım 325 ml lik yahu :))
Uygun fiyatlı netten alabileceğim bir sülfatsız şampuan var mı acaba kızlar. Taş çatlasa 3 yıkamalık şampuanım kaldı ve kremim bitti(
Nolur acilen yardım edin. marka sorun değil yeter ki brezilya fönü şampuanı olsun ve azıcık ta uygun olsun.
Ben dün bir tane buldum. http://www.naturalive.com.tr/urundetay.aspx?Id=56 buna bir bakın.Fiyatı da uygun.
Yeni cicilerim,
Natura Keratin Regular
Blow Out Keratin Express (15 günlük)
Split Ends Express Repair (Kırık onarıcı ve engelleyici)
Groomed Şampuan ve Saç kremi
Son üç ürün yeni, kullanıcı yorumu bulamadım ama çok merak ediyorum. Özellikler split ends, saç kırıklarına yönelik bir ürün olduğu için çok büyük beklentilerim var :)
Şimdi size 100 puanlık soru, önce brezilya fönünü uygulayıp sonra mı split ends kullanayım, yoksa önce split ends kullanıp daha sonra mı brezilya fönü yapayım ne dersiniz? Cevabı biliyorum gerçi, bir an önce brezilya fönü yapıp konu aç diyeceksiniz, doğrudur :)
Ayrıca free plus me ürününü de bir arkadaşım da uygulamalı olarak deneyeceğim yine onunla alakalı da konu açarız.
canım sitrik asit var bu şampuanın içinde limon tuzu. hani tuzdan kaçınıyoruz ya fönü bozmaması için. acaba bozar mı diye endişelendim birden. fönün için kullandın mı canım bunu hiç :)Ben dün bir tane buldum. http://www.naturalive.com.tr/urundetay.aspx?Id=56 buna bir bakın.Fiyatı da uygun.
Bir kaç güne kadar sanırım yeni bir başlık açacağım, ürünlerim geldi hatta keratin harici bir kaç şey daha aldımonları da paylaşacağım. Ama şu konuda biraz tereddütüm var.Şimdi burada genel kullanımı paylaştık o dönem için ama bütün markalar birbirine girdi, bazısı nemli saça, bazısı tamamen kuru saça,bazısı ıslak saça uygulanıyor.Şimdi yeniden genel başlık açarsak yine aynı şey olacak. Acaba şu anki güncel marka için bir başlık açıp kullanma talimatını ve görüşlerimizi paylaşsak, burada da yine genel mi devam etsek ve yeni ürünler gelince onlar için ayrı başlıklar açsak? Ne diyorsunuz kızlar?
Bebe şampuanı kullanabiliyorsan derin temizlik için elinin altında unibaby şampuan bir kere kesin bulunsun, küçük boy al. Bunun dışında ben şu an Organic Power Build serisinin şampuanını kullanıyorum mesela çok memnun kaldım 250 mllik minicik şişeyi 3 aydır kullanıyorum yarısından biraz az kaldı yani herhalde bir şişe 4 ay yeter gibi, temizlemesi harika ve en alerjik bünyeler için bile zararsız. Bunun dışında, naturanın groomed şampuan ve saç kremini aldım, içerik temiz ve sarımsak özü içerdiği için şu sıra meydana gelen stresten kaynaklı inatçı saç dökülmem için iyi olabilir diye düşünüyorum ama henüz denemedim, Organic ile dönüşümlü kullanabilirim.Bunun dışında şu an benim bir önerim yok çünkü benim kullandığım şampuanlar genelde profesyonel olduğu için fiyatları diğerlerine oranla biraz daha yüksek tabii ama hem cildim hem saçım artık o kadar hassaslaştı ki herşey alerji yapıyor ve mecburum
Kullanıcı yorumları varsa araştırın ona göre kullanın ben bu markayı ilk defa şimdi görüyorum mesela.
Bence önce Brezilya fönünü uygula ardından serumu uygula
önceki sorulara da şöyle cevap veriyim. Bence Brezilya fönü hakkında yeni bir başlık açılması şart mesela ben iki gündür bu başlığı okumaya çalışıyorum ama anca 20 30 sayfaya gelebildim. Hiç olmazsa öncelikle kullanan arkadaşlar yorumlarını yapar böylece onların yorumlarından yararlanarak daha dikkatli oluruz biz de.ve aynı zamanda natura ürün hakkında da ayrı bir konu açılabilir böylece hepsi birbirine karışmamış olur
ve ayrıca konuları açmanı sabırsızlıkla bekliyorum
canım sitrik asit var bu şampuanın içinde limon tuzu. hani tuzdan kaçınıyoruz ya fönü bozmaması için. acaba bozar mı diye endişelendim birden. fönün için kullandın mı canım bunu hiç :)
Canım çok teşekkür ederim :)) bebe şampuanını şimdilik kullanayım nudeme ulaşana kadar, diğer şampuanlara da bir bakayım önerdiğin :)) acep nudeyi netten alabilir miyim acaba,
Ben yarın o halde yeni uygulamayı yapar ayrıntılı biçimde yazarım, eski mesajları hiç okuma kafan bulanmasın, bir kaç arkadaşa söyledim 600 kusur sayfa okunmaz artık...
Kuzum, günlük hayatta tuz dediğimizde aklımıza, deniz tuzu,kaya tuzu ve türevleri geliyor olsa da kimya da tuz, asitle bazın tepkimesinden meydana gelen minik parçacıkları anlatmak için kullanılır o yüzden her tuz sodyum klorür değildir. Sitrik asit, laktik asit bunlar kozmetik ürünlerde ph seviyesini düşürmek ve saçı kademeli olarak sağlıklı göstermek için kullanılabiliyor, nasıl ki banyoda son durulama suyuna sirke koyarak ph ı düşürüyoruz burada da mantık aynı, bu yüzden bir sıkıntı yok. Ben sadece markayı ve ürünleri tanımıyorum bu yüzden araştırma yapın dedim :)
Bir çok yerde Nude satılıyor artık ama alacağın bebe şampuanı unibaby olacak unutma diğerlerinde sülfat ve sodyum var...
Benim yaşadığım yerde malesef ne watson var ne de gratis var ben sadece oralarda gördüm nudeyi, allah aşkına başka mağazalarda varsa söyle alayım hemenya da internette araştırdım satılmıyor bu nude, varsa bildiğin bir link at da sevaba gir :) gerçi bi marka önermiştin kılıçbalığı, organic power 1000 ml si 95 tl pahalı ama saçım da ucuz değil diyip alasım geliyor, bir de kremi var bunun tabi alınacak (. yine uygun fiyatta öneriler varsa lütfen yazarmısınız arkadaşlar internetten alabileceğim şekilde tabi. :)
Kuzum ayrı bir başlık açılıp free plus me kullanım talimatı ve deneyimler paylaşılırsa çok iyi olur. Eğer sen açarsan daha da güzel olur yoksa ben açarım bilmiyorum yapacağız artık bir şeyler ama burada da tabii paylaşıma devam...Bu arada hayırlı olsun :)Oleyyyy free plus me geldi :)) cok mutluyum. Bir an once uygulayip denemek istiyorummm.. ben de deneyimlerimi yazarim ayrintili sekilde kilicbaligim. Sonucta eski kullanicilardanim :) herkes icin de bi ornek olmus olur. Istersen ayri baslikta istersen de burdan paylasrim adim adim uygulamami :) hele bi tasinma islerim bitsin de hemen uygulucam bakalim :)
Önerilerimi özelden yaptım ama alternatifi olan varsa inceleriz.
Güle güle kullan tatlım :)Hallettim) çok yaşa
Güle güle kullan tatlım :)
Ben birazdan brezilya fönü yapmaya girişiyorum, beni merakla bekleyiniz :)