Selam Kılıçbalığı, selamlar arkadaşlar,
iyice düşündükten sonra Natura Keratin almaya karar verdim. Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Bu perşembe günü arkadaşlarımla beraber işlemi yapacağız. Oldukça sabırsızım
İlk işlemim daha önce söylediğim gibi kuaförde ve Alix marka ürünle olmuştu. Ben oldukça memnun kaldım. Yalnız internette sadece 1000 ml.'lik ürünleri satıldığı için fiyatı açısından bana uymadı ama arkadaşlarınızla toplu alım yapacak olursanız bu markayı öneririm. Burda nedense bu ürünü kullanan olmamış. Ben hem tedavi açısından hem düzleştirme açısından oldukça memnun kalmıştım. Kokusuz dumansız bir ürün. Beni nerdeyse 1 sene idare etti..
Ben tabi henüz kendim evde yapmayı denemedim ama bazı arkadaşlar ürünlerle başarı yakalayamadıklarını iletiyor. Kılıçbalığı da belki katılacaktır bana, kuaför brezilya fönümü yaparken presleme aşamasında tutamları o kadar ince aldı ki sadece bu işlem 1,5 saatini aldı. nerdeyse her saç telinin üzerinden özenle geçti. Belki evde kendi yapan arkadaşlar bu detayı atlıyor tutamları biraz daha kalın alıyorlardır diye düşünüyorum. Sonuçta insana bir süre sonra bıkkınlık geliyor. Isının saça teması önemli diye düşünüyorum. Bir de benim saçım işlem görmüş, yıpranmış ve ince telli olmasına rağmen 230 dereceyle preslendi hem de 4 gün boyunca. İlk başta çok korktum ama kuaföre de güvendim açıkçası. Sonuç benim için iyiydi. Bu sebeple saçın kaldırabileceği kadar yüksek ısı da önemli diye düşünüyorum. Ama en iyisini Kılıçbalığı bilir ben yanıltmayayım.
Bir de benim kuaförüm ilk gün bir kere presledikten sonra hemen tekrar presledi fakat bunun ayrıca bir katkısı oldu mu bilmiyorum. Evde yaparken buna sabredebilir miyim bilmiyorum açıkçası
Bir de gerek var mı acaba ?
Kuaförümün düzleştiricinin üzerine sardığı bant benzeri birşey vardı. ne işe yarıyor bilmiyorum.
Önceki tecrübelerimden nacizane fikir paylaşmak istedim. Kılıçbalığı seninle alfapart alırım diye konuştuk ama 1 gün olması bende tereddüt ettirdi açıkçası. Natura umarım yüzümü güldürür. Ben uygulamayı kuförümden de gördüğüm şekilde yapacağım. Zaten senin uyguladığın şekilde yapmıştı. Sadece Alix'de ilacı sürdükten sonra bekleme süresi yoktu.
Perşembe uyguladıktan sonra hem uygulamamızı hem sonuçları paylaşacağım.