Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım bunca zamanın yıpranması zaten tek uygulmada düzelmiyor ki :) Forumun en başına gidersen benim bile kaç defa uygulama yaptığımı anlayacaksın. Bence bir süre bekleyip öyle uygulama yap tatlım.Bu arada saçlarının durumunu bilmiyorum ama 200 derece biraz düşük olmuş.
10 gün sonra tekrar uygulayım o zaman 2 kullanımlık daha ilacım var bundan sonrada diğer formandehitli ürünü kullanmayı düşünüyorum bunu pek beğenmedim ilk hafta iyidi şimdi maşayla bile düzeltemiyorum saçlarıma gelince boya yokken düzenli bakım yapılırken bile kırılan çoooook kırılgan kuru ve dolaşık aynı zamanda erkek tipi saç dökülmesi olan sürekli minoksidil kullandırarak vücudumun diğer taraflarındaki kıl köklerinin güçlenmesini sağlayan oldukça problemli seyrek saçlarım var

Selam Kılıçbalığı, selamlar arkadaşlar,
iyice düşündükten sonra Natura Keratin almaya karar verdim. Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Bu perşembe günü arkadaşlarımla beraber işlemi yapacağız. Oldukça sabırsızım :KK76:
İlk işlemim daha önce söylediğim gibi kuaförde ve Alix marka ürünle olmuştu. Ben oldukça memnun kaldım. Yalnız internette sadece 1000 ml.'lik ürünleri satıldığı için fiyatı açısından bana uymadı ama arkadaşlarınızla toplu alım yapacak olursanız bu markayı öneririm. Burda nedense bu ürünü kullanan olmamış. Ben hem tedavi açısından hem düzleştirme açısından oldukça memnun kalmıştım. Kokusuz dumansız bir ürün. Beni nerdeyse 1 sene idare etti..
Ben tabi henüz kendim evde yapmayı denemedim ama bazı arkadaşlar ürünlerle başarı yakalayamadıklarını iletiyor. Kılıçbalığı da belki katılacaktır bana, kuaför brezilya fönümü yaparken presleme aşamasında tutamları o kadar ince aldı ki sadece bu işlem 1,5 saatini aldı. nerdeyse her saç telinin üzerinden özenle geçti. Belki evde kendi yapan arkadaşlar bu detayı atlıyor tutamları biraz daha kalın alıyorlardır diye düşünüyorum. Sonuçta insana bir süre sonra bıkkınlık geliyor. Isının saça teması önemli diye düşünüyorum. Bir de benim saçım işlem görmüş, yıpranmış ve ince telli olmasına rağmen 230 dereceyle preslendi hem de 4 gün boyunca. İlk başta çok korktum ama kuaföre de güvendim açıkçası. Sonuç benim için iyiydi. Bu sebeple saçın kaldırabileceği kadar yüksek ısı da önemli diye düşünüyorum. Ama en iyisini Kılıçbalığı bilir ben yanıltmayayım.
Bir de benim kuaförüm ilk gün bir kere presledikten sonra hemen tekrar presledi fakat bunun ayrıca bir katkısı oldu mu bilmiyorum. Evde yaparken buna sabredebilir miyim bilmiyorum açıkçası :KK43: Bir de gerek var mı acaba ?
Kuaförümün düzleştiricinin üzerine sardığı bant benzeri birşey vardı. ne işe yarıyor bilmiyorum. :KK48:
Önceki tecrübelerimden nacizane fikir paylaşmak istedim. Kılıçbalığı seninle alfapart alırım diye konuştuk ama 1 gün olması bende tereddüt ettirdi açıkçası. Natura umarım yüzümü güldürür. Ben uygulamayı kuförümden de gördüğüm şekilde yapacağım. Zaten senin uyguladığın şekilde yapmıştı. Sadece Alix'de ilacı sürdükten sonra bekleme süresi yoktu.
Perşembe uyguladıktan sonra hem uygulamamızı hem sonuçları paylaşacağım.

Netten aradım ama galiba ben çok beceriksizim :110:
İncelediğim ürünlerin fiyatları çok uçuk :KK64::KK64:
Bana da yardım edebilir misiniz rica etsem :mad:

Netten aradım ama galiba ben çok beceriksizim :110:
İncelediğim ürünlerin fiyatları çok uçuk :KK64::KK64:
Bana da yardım edebilir misiniz rica etsem :mad:

Hangi ürünü araştırıyorsun canım adını yazarsan herkes yardım eder zaten.

10 gün sonra tekrar uygulayım o zaman 2 kullanımlık daha ilacım var bundan sonrada diğer formandehitli ürünü kullanmayı düşünüyorum bunu pek beğenmedim ilk hafta iyidi şimdi maşayla bile düzeltemiyorum saçlarıma gelince boya yokken düzenli bakım yapılırken bile kırılan çoooook kırılgan kuru ve dolaşık aynı zamanda erkek tipi saç dökülmesi olan sürekli minoksidil kullandırarak vücudumun diğer taraflarındaki kıl köklerinin güçlenmesini sağlayan oldukça problemli seyrek saçlarım var

Canım minoxidil kullanmayın yazdım defalarca, kullandığın sürece sorun yok saç dökülmesini durdurur ve yeni saçlar çıkartır ama bıraktığın an hepsi dökülür size bu gerçeği neden anlatmıyorlar anlamıyorum. Özellikle erkeklerin de yer aldığı saç forumlarını araştır hepsi aynı şeyden şikayetçi, Vucudunun diğer yerlerinde güçlenen tüyler için üzülme, ilacı bıraktıktan bir süre sonra onlarda dökülüp eski haline gelecek. Benim Ağabeyim uzunca bir süre bu ilaçları kullandı akça pakça çocuk kurt adama dönmüştü o ara :)

Selam Kılıçbalığı, selamlar arkadaşlar,
iyice düşündükten sonra Natura Keratin almaya karar verdim. Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Bu perşembe günü arkadaşlarımla beraber işlemi yapacağız. Oldukça sabırsızım :KK76:
İlk işlemim daha önce söylediğim gibi kuaförde ve Alix marka ürünle olmuştu. Ben oldukça memnun kaldım. Yalnız internette sadece 1000 ml.'lik ürünleri satıldığı için fiyatı açısından bana uymadı ama arkadaşlarınızla toplu alım yapacak olursanız bu markayı öneririm. Burda nedense bu ürünü kullanan olmamış. Ben hem tedavi açısından hem düzleştirme açısından oldukça memnun kalmıştım. Kokusuz dumansız bir ürün. Beni nerdeyse 1 sene idare etti..
Ben tabi henüz kendim evde yapmayı denemedim ama bazı arkadaşlar ürünlerle başarı yakalayamadıklarını iletiyor. Kılıçbalığı da belki katılacaktır bana, kuaför brezilya fönümü yaparken presleme aşamasında tutamları o kadar ince aldı ki sadece bu işlem 1,5 saatini aldı. nerdeyse her saç telinin üzerinden özenle geçti. Belki evde kendi yapan arkadaşlar bu detayı atlıyor tutamları biraz daha kalın alıyorlardır diye düşünüyorum. Sonuçta insana bir süre sonra bıkkınlık geliyor. Isının saça teması önemli diye düşünüyorum. Bir de benim saçım işlem görmüş, yıpranmış ve ince telli olmasına rağmen 230 dereceyle preslendi hem de 4 gün boyunca. İlk başta çok korktum ama kuaföre de güvendim açıkçası. Sonuç benim için iyiydi. Bu sebeple saçın kaldırabileceği kadar yüksek ısı da önemli diye düşünüyorum. Ama en iyisini Kılıçbalığı bilir ben yanıltmayayım.
Bir de benim kuaförüm ilk gün bir kere presledikten sonra hemen tekrar presledi fakat bunun ayrıca bir katkısı oldu mu bilmiyorum. Evde yaparken buna sabredebilir miyim bilmiyorum açıkçası :KK43: Bir de gerek var mı acaba ?
Kuaförümün düzleştiricinin üzerine sardığı bant benzeri birşey vardı. ne işe yarıyor bilmiyorum. :KK48:
Önceki tecrübelerimden nacizane fikir paylaşmak istedim. Kılıçbalığı seninle alfapart alırım diye konuştuk ama 1 gün olması bende tereddüt ettirdi açıkçası. Natura umarım yüzümü güldürür. Ben uygulamayı kuförümden de gördüğüm şekilde yapacağım. Zaten senin uyguladığın şekilde yapmıştı. Sadece Alix'de ilacı sürdükten sonra bekleme süresi yoktu.
Perşembe uyguladıktan sonra hem uygulamamızı hem sonuçları paylaşacağım.

230 derece yine de fazla bence yani ben ilk gün evet 230 uyguladığımda oldu ama saçlarım çok ince telli o dereceyi diğer zamanlarda kaldırmaz benim.Yine de kuaförün iyiymiş... Alix'in tamir özelliği nasıldı peki ben en çok bunu merak ediyorum.

[QUOTE="KilicBaligi, post: 36601739, member:)

230 derece yine de fazla bence yani ben ilk gün evet 230 uyguladığımda oldu ama saçlarım çok ince telli o dereceyi diğer zamanlarda kaldırmaz benim.Yine de kuaförün iyiymiş... Alix'in tamir özelliği nasıldı peki ben en çok bunu merak ediyorum.[/QUOTE]

Arkadaslarimla natura keratini uyguladik persembe gunu yine 230 la yaptim. Hicbir sorun olmadi dun uzerinden 220 ile tekrar gectim. simdiye kadar hersey yolunda gitti. Yanma kopma vs. Olmadi. Yikadiktan sonra durumu da paylasirim. Alix in tedavisini soyle diyebilirim nerdeyse 10 senedir uzatmaya calistigim saclarim ilk kez bu sene belime yaklasti. Butun kiriklarim duzeldigi icin kopmalar olmadi. Kaldi ki ben sonraki uygulama icin cok ara verdim. Tedavisinden de oldukca memnundum bu sebeple.

Merhaba KılıçBalığı,
Bir şey danışmak istiyorum, anladığım kadarıyla siz ilk ve sonraki uygulamalarınızda keratin uygulamasına geçmeden önce, saçları sülfatsız şampuanla arındırdıktan sonra iyice kurutup dümdüz bir hale getirip sonrasında keratin uygulaması yapmışsınız. Naturanın uygulama aşamasında hafif nemli kalacak şekilde kurutulması ardından keratin uygulamasına geçilmesi yazıyor. Natura keratin denemenizi de okudum fakat bu konudaki ayrıntıyı yakalayamadım belki de benim gözümden kaçtı bilemiyorum. O yüzden sormak istedim; eğer siz natura uygulamasını talimata göre yaptıysanız iki uygulama arasında herhangi bir fark oldu mu? Olduysa hangisini önerirsiniz. Bu arada benim amacım sadece bakım değil aynı zamanda dümdüz bir saç elde etmek. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Kılıçbalığı , Natura Keratin'i dün yıkadım. Sonuç maalesef beklediğim gibi olmadı.:KK57: Hiç etkisi yok diyemem, bir parça yumuşadı, eskisi kadar kabarmıyor. Ama ne uçlarını tedavi etti ne fönlü bir görüntü elde edebildim. Uygulama ile ilgili hata olduğunu da sanmıyorum. Senin saçın düz olduğu için düzleştirme etkisini merak eden arkadaşlara söyleyebilirim ki bu ürün size uymayacaktır. ama tabii şu an eskiye göre çok iyi durumda, ürünü kötülemek kesinlikle istemem yıka çık şekilde yaşayabilirim. fakat başka bir ürünle edindiğim deneyime göre diğer ürün mükemmel bir tedavi ve ışıl ışıl fönlü görüntü yaratmıştı.
Evde denemek için alix uygun olur mu ona bakıcam şimdi. arkadaşlarımla ortak alıcam. yalnız internette magic tape ile kullanılmadır diyor. sanırım kuaförün düzleştiriciye sardığı bant buydu ama onu nerden bulucam ve zorunlu mudur bilemedim.
sen de hala marka arayışındaysan sana da bu markayı incelemen için öneririm. diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz.
bu arada natura keratinden elimde biraz kaldı 1 ay kadar sonra sadece uçlarına tekrar uygulasam diyorum sence faydası olur mu ??:110:şu an hala yoluk yoluk durumdalar:KK61::KK61::KK61::KK61:

Canım benim saçlarım zaten düz ama o yüzden bozulsa bile ben anlamıyorum ki :KK43: Sadece uçlar fırça gibi olmaya başladığında anlıyorum keratin zamanının geldiğini, ben Kasım gibi yaparım diyordum ama hem yaz çıkışı olduğu için hem forumu güncellemek adına yeniden uygulama yapacağım. Alfaparf mı kastettiğin marka, yoğunlukları Natura ile hemen hemen aynı yalnız Alfaparf Lisse Design kullanan kişiler bir elin parmakları kadar az , kendi arkadaşıma da ben uygulama yaptığım için şu an sonuç anlamında istatistik yapamıyorum... Deniz içinse ben dande nano keratinin turuncu renkli argan yağlı spreyini ve Davines SU güneş sonrası sprey yağını kullandım saçlarımda. İmzamda adres var bloguma girip bak istersen, ayrıntılı olarak anlattım...

Bone kullandım başka çarem kalmadı. Su aralardan girdi yine. saç diplerim bozulmaya başlamış föne döndü, tiftikleşti uçları düz dipleri halay çekiyo :KK43:( :)))))))
Neyse son bir kutu prokeratin var onu kullanmıcam style kullanmıştım birkere ama duman ve acı nefes istemiyorum artık :KK43:
Acaba naturanın formaldehitlisi de duman çıkarıyor mu genzi yakıyor mu. Prokeratin öyleydi, style da öyle. formaldehitsiz de keratin kullansam sanki düzleşmicekmiş gibime geliyor. Alfaparf Lisse Design nasıl ?

Bir de ben saçlarıma buzamana kadar boya vurmadım pek de heveslendim. Boyatmaya cesaret edersem boyadan önce mi sonra mı keratin yapsam. NAPSAM. NE ZOR YAHU :)))

HERKESE BOL GÜNEŞLİ DÜZ, SORUNSUZ SAÇLI GÜNLER :KK66:

AAA ALINTI YAPAMAMIŞ MIYIM. BU SİTEYE NOLMUŞ :S ALINTININ ALTINA KENDİ YORUMUMU YAZMIŞIM, KILIÇBALIĞI YAZMIŞ GİBİ OLMUŞ :)

Cevaplayamadığım mesaj kaldı mı kalmadı mı bilmiyorum kızlar ama bu yeni forum sistemi kafamı karıştırdı resmen...

Sözün özü son bilmem kaç gündür yapılan paylaşımlarda nedense bir ürün kötüleme yoluna gidilmiş fakat unutmamaız gereken bir şey var ki, burada muhatap ben veya diğer kızlar değiliz, kimse ille bu ürünü kullanında demiyor, sadece kullandığımız ürünleri paylaşıyoruz ve teknikleri hepsi bu... Hatalı uygulama sonucu her ne kadar ürünün satışını yapan firmayı da bağlamasa da yine de mesajların kafa karıştıracağı ortada.Hoş değil...

Herhangi bir üründen memnun kalmamak olabilir fakat baştan sona yanlış uygulayıp buna rağmen ürünün başarısız olduğunu iddia etmek son derece yanlış. Ne yazık ki, geçmiş dönemde keratinlerini güneş altında bırakan, buzdolabında saklayan, normalden az veya fazla kullanan, gerektiği biçimde kurutamayan, yeterli ısıda düzleştirici kullanmayan,baştan savma yapan,yanlış şampuan kullanıp saçı arındırmadan ürünü süren, salt şampuan kullanacakken saçını kremleyen, saçını kurutmadan düzleştirmeye kalkan, ürünü saçına sürmeden evvel saçına fön çekmeden sürüp saçı dalgalı kalan arkadaşlarımız oldu ve olmaya devam edecek :) Eh yıllardır açık olan bu başlıkta bu kadr memnuniyetsizlik de olacak elbet...

"ürünü saçına sürmeden evvel saçına fön çekmeden sürüp saçı dalgalı kalan" yeni bir şey daha öğrendim :))

Saçlarım çok dalgalı benim. Her fönü yapmadan önce aklıma gelirdi acaba önce normal bi fön çeksem de ilacı sonra sürüp düzleştirsem ulaşamadığım dipler de düzleşir mi diye.

YANİ İLACI SÜRMEDEN ÖNCE NORMAL FÖN ÇEKMEK OLABİLİYOR BENİMKİ GİBİ KIVIRCIK VE İNATÇI SAÇLAR İÇİN ÖYLE Mİ :))

"ürünü saçına sürmeden evvel saçına fön çekmeden sürüp saçı dalgalı kalan" yeni bir şey daha öğrendim :))

Saçlarım çok dalgalı benim. Her fönü yapmadan önce aklıma gelirdi acaba önce normal bi fön çeksem de ilacı sonra sürüp düzleştirsem ulaşamadığım dipler de düzleşir mi diye.

YANİ İLACI SÜRMEDEN ÖNCE NORMAL FÖN ÇEKMEK OLABİLİYOR BENİMKİ GİBİ KIVIRCIK VE İNATÇI SAÇLAR İÇİN ÖYLE Mİ :))

Bu kullanma talimatlarında yazan bir şey değil ama saçı kuruttuktan sonra düz fön çekip hatta orta ayarda düzleştirici ile geçip ilacı sürmek ve sonra işleme devam etmek kesinlikle en etkili sonucu veriyor bundan emin olabilirsin. Çoğu arkadaş bunu yapmayı atlıyor.

teşekkür ederim kılıç balığı ilgin için ..
natura almaya karar verdim ve buldum 2-3 güne siparişi vereceğim..:KK45:

Şimdiden güle güle kullan siparişten sonra acelen yoksa istersen kısa bir süre bekle çünkü yeniden uygulama yapıp konuyu daha detaylı biçimde güncelleyeceğim. Sapla saman birbirine karıştı iyice.Neticede ilk mesajda yaptığım anlatım o zaman kullandığımız ürünlere uygun bir açıklamaydı bu yüzden yeni ürünlerde aynı biçimde uygulama hata yaratabiliyor.Sen al ve bekle derim.

Merhaba KılıçBalığı,
Bir şey danışmak istiyorum, anladığım kadarıyla siz ilk ve sonraki uygulamalarınızda keratin uygulamasına geçmeden önce, saçları sülfatsız şampuanla arındırdıktan sonra iyice kurutup dümdüz bir hale getirip sonrasında keratin uygulaması yapmışsınız. Naturanın uygulama aşamasında hafif nemli kalacak şekilde kurutulması ardından keratin uygulamasına geçilmesi yazıyor. Natura keratin denemenizi de okudum fakat bu konudaki ayrıntıyı yakalayamadım belki de benim gözümden kaçtı bilemiyorum. O yüzden sormak istedim; eğer siz natura uygulamasını talimata göre yaptıysanız iki uygulama arasında herhangi bir fark oldu mu? Olduysa hangisini önerirsiniz. Bu arada benim amacım sadece bakım değil aynı zamanda dümdüz bir saç elde etmek. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben hiç bir uygulamamda saçı nemli bırakıp ürün sürmedim hiç bir arkadaşıma, başıma geleceği bildiğim için hepsinin saçını iyice kurutup fön çekip birde düzleştirip ilacı öyle sürdüm. Bu konu biraz muamma, Natura Keratine mail atacağım.

Kılıçbalığı , Natura Keratin'i dün yıkadım. Sonuç maalesef beklediğim gibi olmadı.:KK57: Hiç etkisi yok diyemem, bir parça yumuşadı, eskisi kadar kabarmıyor. Ama ne uçlarını tedavi etti ne fönlü bir görüntü elde edebildim. Uygulama ile ilgili hata olduğunu da sanmıyorum. Senin saçın düz olduğu için düzleştirme etkisini merak eden arkadaşlara söyleyebilirim ki bu ürün size uymayacaktır. ama tabii şu an eskiye göre çok iyi durumda, ürünü kötülemek kesinlikle istemem yıka çık şekilde yaşayabilirim. fakat başka bir ürünle edindiğim deneyime göre diğer ürün mükemmel bir tedavi ve ışıl ışıl fönlü görüntü yaratmıştı.
Evde denemek için alix uygun olur mu ona bakıcam şimdi. arkadaşlarımla ortak alıcam. yalnız internette magic tape ile kullanılmadır diyor. sanırım kuaförün düzleştiriciye sardığı bant buydu ama onu nerden bulucam ve zorunlu mudur bilemedim.
sen de hala marka arayışındaysan sana da bu markayı incelemen için öneririm. diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz.
bu arada natura keratinden elimde biraz kaldı 1 ay kadar sonra sadece uçlarına tekrar uygulasam diyorum sence faydası olur mu ??:110:şu an hala yoluk yoluk durumdalar:KK61::KK61::KK61::KK61:

Tatlım benim saçım düz ama bu hafta 3 arkadaşıma uygulama yaptım çok kıvırcık saçlı olan hariç hepsinin saçı düzeldi, niye böyle oluyor ki :KK43: Bence sende yaptığın uygulamayı tamamen yaz canım bakalım yani tabii ille kullanıcı hatası var da diyemeyiz neticede senin ilk uygulaman değil bu tecrübesiz sayılmazsın hani. Acaba farkı yaratan şu nemli saç olayı mı? Hadi free plus me için nemli saçı anlarım ama regular için çok mantıklı gelmiyor bana çünkü.

AAA ALINTI YAPAMAMIŞ MIYIM. BU SİTEYE NOLMUŞ :S ALINTININ ALTINA KENDİ YORUMUMU YAZMIŞIM, KILIÇBALIĞI YAZMIŞ GİBİ OLMUŞ :)

Sitede bence çok bocalıyorum canım, alışmak için biraz zaman lazım, resmen sudan çıkmış balığa döndüm :)

Şimdiiii Sevgili Arkadaşlar,
konumuz epey genişledi artık ben bile kim neyi kullanmış nasıl kullanmış bunu anlayamıyorum haliyle anlayamayınca doğru cevap veremiyorum. Bence artık kullandığımız markaları ayırıp yeni başlıklar haline getirmemiz gerek çünkü en basidinden şu an hem ürün sayısı arttı hem çeşitler arttı haliyle kullanma talimatları da birbirine girdi. Eskiden olsa azıcık okuyun derdim lakin 680 sayfalık bir forumun hangi mesajını hangi sayfasını okuyacak insanlar.

Bu yüzden belli bir şablon içeren mesela;

Saç tipi
Şekli
Saç sağlığı
Kullanılan ürün
Kullanılan miktar
Kullanılan ısı
Ön hazırlık
Uygulama
Şampuan
vs. vs.

gibi hazır sorular üzerinden gidilen ve sadece uygulama yapmış kişilerin deneyimlerinin yer aldığı ikinci bir başlık açıp burayı sadece ürün seçimi, danışma vs gibi mevzular için kullanmaya devam etmek sizce nasıl olur?

Bakın hala klasik brezilya fönünü nemli saça uygulayan arkadaşlarımız var, biri bana blogdan yazmış dün, saçım olmadı diyor.Sen nemli saça sürülecek demiştin bende böyle uyguladım diyor halbu ki nemli saça uygulanan free plus me bakım ürünü olan, brezilya fönü nemli saça uygulanmıyor.Anlayacağınız ürünler, mesajlar,açıklamaların hepsi birbirine girdi, herkesin kafası karıştı ve yanlış uygulamalar yapılınca sonuç alınamıyor, boşa emek boşa para...

Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinize açığım...

size kendi tecrübelerimi yazayım, öncelikle saçım epeyi kısadır. çenemin hizasında diyeyim. epey dalgalı ve dalgalıyken çok çirkin ve asi bir saçım var. saçma salak şekillere girer saçım o halde. neyse ilk fixnano ile yaptım çünkü bekleme süresi bir gün diyordu ve dört gün bekleycek sabrım yoktu. sonuc önler ve yanlar süper oldu ama arka taraf epey yatışsa da yine de dalgalı kaldı ve ön ve yanlar düzken arkasının öyle olması garip duruyordu ama yine de çok rahatlattı beni bu. biraz maşa ile düzeltiyordum. ayda bir fix nano ile bu işlemi yaptım ben. sonra style aldım. dört gün bekledim ve sonuç fix nanoya göre çok çok iyiydi, yanlar ve önler fön çekilmiş gibiydi ama arkada hafif dalga kalmıştı. içimden ikinci uygulamayı yapınca düzelir diyordum. şunu da belirteyim style yapınca bir iki gün saçım döküldü ama zararı olmadı. neyse ikinciyi yapacaktım ama dört gün beni korkutuyordu bekleme süresi. çünkü gece yatarken saçım bozulmasın diye yüzükoyun yatıyordum yoksa hemen bozuluyor dalga dalga oluyordu. her gece sabit yüzükoyun yatmak da yoruyor insanı. neyse bu sırada havalar iyice ısındı ve birden bir baktım benim saçım tamamıyla bozuldu neredeyse, özellikle arkalar. neden diye düşünüp durdum, nude şampuan kullandım sürekli, neden sonra anladım ki çok terliyorum, iğrenç bir nem var istanbulda ve saçımın özellikle arkası hep ıslak gibi. terdeki tuz bozdu buna eminim. tekrar yapacağım ama maşa yaparken ter içinde kaldığım için saçım ıslanıyor terden o yüzden tutmaz fön. bir ara havaların nispeten serin olduğu bir gün fix nano yaptım sadece arkalara ki biraz rahatlayayım, iki üç gün güzel gitti sonra yine bozuldu. ter bozuyor arkadaş. belki de benim terim bozuyor çünkü ben çok tuzlu yerim yemekleri. saçlarımın epey kısa olduğunu unutmayın. uzun olsaydı bu kadar bozulduğu belli olmazdı belki. havalar serinlesin style yapacam yine az kaldı

merhaba arkadaslar..
bnde natura keratın ı kullanmak ıstıyorum ama tam olarak nasıl uygulanıyor..
bnm sacım kıvırcık ve kuru ozellıkle son boyamadan sonra yıprandı cansızlastı ..
natura keratın extra kullanırken ilk basta arındırıcı sampuan sonra nemını aldıktn sonra keratını surup kurutup duzlestrıyoruz 3 gun boyunca en son da yıkıyoruz degılmı kılıcbalıgı senın onerdgn baska uygulama seklı var mı tesekkurler..

Şimdiiii Sevgili Arkadaşlar,
konumuz epey genişledi artık ben bile kim neyi kullanmış nasıl kullanmış bunu anlayamıyorum haliyle anlayamayınca doğru cevap veremiyorum. Bence artık kullandığımız markaları ayırıp yeni başlıklar haline getirmemiz gerek çünkü en basidinden şu an hem ürün sayısı arttı hem çeşitler arttı haliyle kullanma talimatları da birbirine girdi. Eskiden olsa azıcık okuyun derdim lakin 680 sayfalık bir forumun hangi mesajını hangi sayfasını okuyacak insanlar.

Bu yüzden belli bir şablon içeren mesela;

Saç tipi
Şekli
Saç sağlığı
Kullanılan ürün
Kullanılan miktar
Kullanılan ısı
Ön hazırlık
Uygulama
Şampuan
vs. vs.

gibi hazır sorular üzerinden gidilen ve sadece uygulama yapmış kişilerin deneyimlerinin yer aldığı ikinci bir başlık açıp burayı sadece ürün seçimi, danışma vs gibi mevzular için kullanmaya devam etmek sizce nasıl olur?

Bakın hala klasik brezilya fönünü nemli saça uygulayan arkadaşlarımız var, biri bana blogdan yazmış dün, saçım olmadı diyor.Sen nemli saça sürülecek demiştin bende böyle uyguladım diyor halbu ki nemli saça uygulanan free plus me bakım ürünü olan, brezilya fönü nemli saça uygulanmıyor.Anlayacağınız ürünler, mesajlar,açıklamaların hepsi birbirine girdi, herkesin kafası karıştı ve yanlış uygulamalar yapılınca sonuç alınamıyor, boşa emek boşa para...

Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinize açığım...
bence çok iyi olur..dediğiniz gibi eski ürünlerin uygulamasıyla yenilerin uygulaması değişiklik gösterebiliyor..en kısa zamanda yeni konu başlığımız gelsin lütfen :)

merhaba arkadaslar..
bnde natura keratın ı kullanmak ıstıyorum ama tam olarak nasıl uygulanıyor..
bnm sacım kıvırcık ve kuru ozellıkle son boyamadan sonra yıprandı cansızlastı ..
natura keratın extra kullanırken ilk basta arındırıcı sampuan sonra nemını aldıktn sonra keratını surup kurutup duzlestrıyoruz 3 gun boyunca en son da yıkıyoruz degılmı kılıcbalıgı senın onerdgn baska uygulama seklı var mı tesekkurler..

Bu nemli saça sürme mevzusu nereden çıktı ben bunu bir türlü anlayamadım, saçlar tamamen kuru olacak, nemli saça uygulanan brezilya fönü değil free plus me bakım ürünü. Bir hafta bekle lütfen konuyu güncelleyeceğim yoksa devamlı uyguladım saçım tutumadı mesajlarını görmeye devam edeceğiz... Azıcık sabır tatlım ki uygulamayı yanlış yapmayın.

X