- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.661
Keratin hatırlatma;
1- Normal bir saç için ortalama 60-80 ml arası yeterli, saçınız;
kısa ise 40 ml
normal bir boy ve gürlükte ise 60 ml
saçınız çok gür ve uzunsa 80 ml
kullanın, bu miktarın üzerine çıkmayın arkadaşlar. İşleme başlamadan önce kullanacağınız miktarı ölçerek bir kaba koyun ki kalan miktarı göz kararı ayarlayarak sürün.En önemli kural, asla ve asla bütün şişeyi başınıza boca atmeyin, saçlarınıza zarar verirsiniz çünkü doz aşımı olduğu için saçlarınız kurumayacak, gerektiğinden fazla süre saçınızı kurutacaksınız,ısı vereceksiniz, gerektiğinden daha fazla zaman ve ısı ile düzleştireceksiniz ve bu saçlarınıza zarar verecek. Saçları olduğundan daha iyi bir noktaya taşımak için kullanılacak bir üründe doz aşımına luzum yok.
2- Saçınızda brezilya fönü varsa free plus me ürününü uygulamak için 6 ay geçmiş olması gerek aksi halde saçlarda sertleşme, koku sorunu yaşanabiliyor bunu bana açıkça söylemişlerdi ve burada sizinle paylaşmıştım yine de hatırlatıyorum.
3- Free plus me yani keratin bakım ürününde saçları şampuanlayıp arındırıyor ve sonra free plus me ürününü sürüp bekliyoruz. Bekleme süresi bittikten sonra yalnızca su ile durulama yapıyoruz ASLA ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ KULLANILMAYACAK YALNIZCA SU İLE DURULAYIN!
4- Herhangi bir keratin uygulaması yapmadan önce saçımızı yalnızca ŞAMPUAN ile arındırıyoruz akabinde SAÇ KREMİ, SAÇ MASKESİ, SPREY vs KULLANILMAYACAK. Özellikle burada hata yapılıyor.
5- Havalar sıcak eğer keratininizi şimdi kullanmayacaksanız ODA SICAKLIĞINDA,karanlık ışık görmeyen bir dolapta saklayabilirsiniz, banyo dolabı,mutfak dolabı gibi dolaplar uygundur.
6-Hamile ve emziren anneler brezilya fönü yapamazlar. Eğer bakım istiyorsanız tercihiniz kesinlikle brezilya fönü değil keratin bakımı free plus me tarzı bir ürün olmalı.
7-Uygulama yapmadan önce aldığınız ürünün sitesini,broşürünü, ulaşabileceğiniz tüm kaynakları inceleyin ve okuyun. KAFANIZDA SORU İŞARETİ KALMAYANA KADAR. Senelerdir bu başlıkta soruları yanıtlayıp yardımcı olmaya çalışıyoruz, takıldığınız yerde soru sorun, bu saçlarınıza zarar vermektende, boşa emek harcayıp ürünü heba etmektende daha iyi bir tercih olur.
8- Her ürünün uygulaması temelde aynı gibi görünsede farklılıklar olabiliyor bu yüzden eğer farklı ürünler tercih ediyorsanız yine kullandığınız ürünün adı ile sorun :)
Bazı konularda kafanızın karışık olduğunu görüyorum ve sanırım mecburen konuyu yeniden baştan sona inceleyip güncellemek gerekiyor. Galiba yeniden madde madde uygulama görseli paylaşacağım lakin Kasım'dan önce brezilya fönü yapmayı düşünmüyordum
Yok mu el verecek kimse
Ne guzel aciklamissin canim. Yav ben ilk yapacagim zaman hatim etmistim hem bu basligi hem de nettem bulup bulabilecegim tum bilgileri. Yetinmedim yorumlar okudum. Sac bu yani bence bir bayan icin cok coookk onemli. Bi sampuani vs kullanirken bile arastiriyoruz. Boylesine bir islem yaparken hele oyle damdan dusme bir is yapmamak lazim. Elimizin altinda internet var sonucta. Ben hamile olmasam uygulamayi yapar asama asama fotograflardim ama bunun icin bir 2 sene beklemen lazim kuzum :) free plus me kullanicam ben. Olmazsa onu fotograflayip eklerim ben de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.