- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.621
Sayfayı okudum hatta içindeki broşürüde yinede kullananların deneyimleri mühim artık sonuçta çok yapan çok bilir diyorum
Bazen çok yapanında basireti bağlanabiliyor canım o yüzden dikkatli yapan bilir diyelim...
Bayanlar son zamanlarda sampuan arayisindan bahsedilmis. Ben de nude ve doa kullanmistim. Sonra doa pek hosuma gitmedi. Nude da kasinti yaglanma falan yapmisti. Sonra normal market sampuanlarina dondum. Ancak sulfat, paraben vs sadece brezilya fonunu bozmakla kalmiyor sonucta hem sac hem de cilt sagligimiz icin zararli maddeler. O yuzden arastirayim derken bir sampuan buldum. Resmini ve urun aciklamasini da ekledim. Urun guzel gorunuyor. Ustelik 1000ml ve sadece 7tl. Acaba kullanan ya da bilgisi olan var mi aramizda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
No bebeğim no... Eğer arayıştaysan öneri yapabilirim...
Arkadaşlar çok acil cevap lütfen arkadaşıma natura keratin aldım şimdi yapacağız, ben formakdehit sıfır olanı almadım 125 ml 90 tl aldığım bunu da mı sürdükten sonra yıkayıp düzleştirecrz... Sonra resim koyacağım buraya :)))
Kızlar cevap vermişler bu yüzden yanıtlamıyorum...
slm arkadaşlar ve kılıçbalığım; evde brezilya fönü yapmaya ilk senin konunla ve yardımlarınla 2011 de başladım. benim için okadar rahatlık olduki vazgeçemiyorum artık. fakat saçlarım şuan berbat durumda. bi talihsizlik yaşadım. evde kendim yapmaya üşendim ve kuaföre yaptırdım brezilya fönü ve balyajı aynı gün yaptırınca saçlarım öyle bir yandıki 2 yıl oldu hala kendine gelemedi saçlarım. uçlardan ortalara kadar pütür pütür oldu,kestirdim baya ama uzadıkça sanki yer etti yanıklar aynı yerden en ufak bi ısıda yine aynı şey oluyor. neden böyle oldu anlamadım. saçım az uzuyor yılda 3 4 cm falan ama 2 yıl oldu yanalı hala yanıklar gitmemiş olamaz değilmi? okadar mutsuzumki şuan nasıl toparlanıcak saçlarım bilmiyorum. keratinde yanıklara etki etmiyor. balığım 3 yıl önce bana mucize yaşatmıştın havalara uçmuştum saçlarım süper oldu diye şimdi mafedip geri geldim yardımmm nolurrrrr
Canım brezilya fönü ve balyajı aynı gün yaptırdığın için değil, balyaj yapılırken saçlarını bir yakmış zaten, üzerine bunu göz ardı edip yüksek ısı kullanıp ikinci defa yakmış kuaför arkadaş belli ki... Sen o sırada sadece uçlarda sorun hissetmişsin muhtemelen ama saça komple zarar vermiş bu yüzden o bölümler uzayıp kesilene kadar öyle kalacak yada sağlam bir keratin bakımı lazım kuzum... Sule'de sende maşallah saçlarınızı rezil etmişsiniz aradan geçen süre zarfında, haydi yaptınız bir hata bari başlığa uğrasaydınız ne ayıp Üzülme çaresine bakarız...
Evet arkadaşım benimde sonradan aklıma geldi şimdi yaptık bekliyoruz
Güle güle kullan saçlarını, deneyimlerini bizimle paylaş lütfen.
Merhaba,
Geçmiş olsun ama ikisi de çok ağır işlemler ikisini birarada yapan kuaförün hatası bu basbayaa, yoksa talihsizlik falan değil...
Saçınızı ısırgan çayı kürüyle düzeltebilirsiniz. Benim saçlarımda da sürekli açıcı kullanıyorum. Gerçi sizin gibi hem brezilya hem balyaj yapmadım ama çok sık açıcı kullanıyorum ve bu kürden önce aynen bahsettiğiniz gibi tiftikleniyordu. Şimdi eser yok saç uzuyor ve saçın parlaklığı, nemi herşeyi düzeldi, dökülmeme durdu..Öneriyorum ve de çok kolay çok ucuz. Bir de kuaförlere gidip bayılmayın paraları saçınızı yaktırmak için gerçekten, siz de yazmışsınız gerçi de kuaförler adam olsa bu kadar yanık vakası olmazdı birisi de benim ve benim saçım da yandığı seneden beri eski haline dönmedi asla şimdi kürlerle falan ayakta tutuyorum...
Kittyciğim normalde bu iki işlem aynı gün yapılabilir bir sorun teşkil etmez ama kuaför arkadaş belli ki yeteneksizmiş ne yazık ki... Şu ısırgan kürünü nasıl yaptığın hakkında ısırgan otu başlığına bakmamız yeterli mi yoksa kendine has bir kür mü yapıyorsun?
Son düzenleme: