Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı merhaba natura keratin free plus me az önce uyguladım saçıma bakım amaçlı. bekleme süresinin sonunda yıkamadan önce saçları kurutma makinesi ile kurutsam nasıl olur. ısı ile daha mı iyi olur sence

fön değil düzleştirme kısmı, yakmak derken makine ile değil düzleştirici ile yakmayı kastetmiştim yanlış anlatım olmuş. demek istediğim benim saçlarım düz zaten yanık ve lastik gibi sünme var. bakım için bile olsa düzleştirme kısmın yapmalı mıyım yoksa ürünü uyguladıktan sonra kurutma makinesi ile kurutup yıkamam yeterlimi saçlarım kıvırcık değil baya düz. düzleştirme kısmı zor geliyor bana

Hemen yapabilirsin aynı adımları izleyeceksin. Kıvırcık,sık dalgalı veya dalgalı saçlarda tek seferde tutmayacağını, tutmuş görünse bile kısa süre sonra dalgalanmaya başlayacağını defalarca paylaştık tabii konu bilmem kaç yüz sayfa olunca gözden kaçar normal Yap gitsin...

Sülfatsız şampuan zorunlu kuzum, ille internetten sipariş vermene gerek yok hangi şehirdeydin sen söyle ona göre seçenekleri sana yazayım...

Kullanma talimatında ne yazıyor? Diyorki bekleme süresi bittikten sonra saçı durulayın. Durulamak ne demek, yani şampuan kullanmadan sadece su ile durulayacaksın demek. Sonrada kurutacaksın. Ürünlerin kullanma talimatlarına uyun ki kötü sirprizlerle karşılaşmayın rica ediyorum.

Şimdi şöyle bir durum var canım, düzleştirme işlemi esasında keratinin saça sabitlenmesi için önemli. Önce hangi keratini alacağını anlamak lazım, formaldehid içermeyen free plus me almayı düşünüyorsan düzleştirme şart değil, eğer diğerinden alacaksan düzleştirme şart. Bak istersen şöyle yap, saçının sorunlu iki ayrı kısmında uygulama yap, birinde normal kurut, birinde kurutup düşük ısıda düzleştir ertesi gün veya artık ne zaman istersen yıkadığında hangisinden daha iyi sonuç aldıysan o şekilde komple uygulama yap.

Birde kullanım şu şekilde

Saçı arındırıcı şampuan ile yıka,
Nemli saça ürünü sür,
Beklet,
Şampuansız şekilde durula
Kurut
Düzleştir (opsiyonel)

Bu senin kullanacağın üründe keratin su ile durulanıyor, regular keratinde ise durulanmadan direkt kurutulup düzleştiriliyor... Sitelerinde yazıyor zaten iyice incele ona göre karar ver derim...

teşekkür ederim canım free plus me almaya karar verdim inceledim sitelerini yalnız stokta yokmuş ellerine gelmesi 1 hafta on günü bulabilirmiş görüştüm bu gün başka yerden alamaz mıyım hemen alıp yapmak istiyorum keçe gibi saçlarımdan bıktım senin bilgin var mı başka nereden temin edilir

Sachane sitesine bak, set olan onlarında stoğunda görünmüyor ama sülfatsız şampuanın varsa sadece tek keratin free plus me alman yeterli çünkü saç kremlerinde zaten sülfat bulunmadığı için istediğin markayı kullanabilirsin.

Son düzenleme:

yani sadece keratini alayım sülfatsız şampuan da bebek şampuanı falan oluyor sanırım ben zaten bc acil kurtarma şampuan saç kremi maskesi var onları kullanıyorum onun kremini kullanırım bu şekilde olur inş sağol canım sachaneye bakayım birde.

canım baktım şimdi sachaneye sadece keratin free plus me 100 lira diğer setler stokta yok birde set olarak ektra keratin diye bir set var o stokta o nasıl bişey

tatlım istanbuldayım

Bebek şampuanlarının hepsi uygun değil, unibaby'de ne sülfat ne paraben ne allerjen bir içerik yok arındırma için çok iyi bir seçim olur küçük boyunu bulmaya bak ama uzun vadede bir süre sonra saçları epey taranmaz hale getiriyor tecrübe ile sabit... Bu yüzden ben normalde başka şampuan kullanıyorum ama yağlı bakımları arındırmak için unibaby kullanıyorum mesela... BC acil kurtarma serisi candır, o ne koku ne muhteşem bir şey... Birde beyaz şişede acil kurtarma sıvı kürü var, o da en dolaşık hasarlı saçları bile ipek gibi yapıyor ihtiyacın varsa dene derim ama şeffaf şişede çift fazlı olan değil bahsettiğim.

canım baktım şimdi sachaneye sadece keratin free plus me 100 lira diğer setler stokta yok birde set olarak ektra keratin diye bir set var o stokta o nasıl bişey

Keratin ekstra düzleştirme gerektiren klasik brezilya fönü ürünü canım, onu düzleştirmezsen saçtan akar gider.

Tamam evet yazdığım gibi keratin free plus me senin alacağın, tek olarak alabilirsin veya yani saçlarım düz esasında ama daha düz olsa daha mı iyi olur diyorsan klasik brezilya fönü keratin ekstra da alabilirsin tabii tercih senin. Birde free plus menin etkisi 2 ay, keratin ekstra 4-6 ay arası etki sağlıyor bunu da göz önünde bulundur...

tatlım istanbuldayım

O zaman bir sorunumuz yok, watsons, gratis vs vs parfümeri ulaşabileceğin en az 5 çeşit şampuan var internetten almana luzum yok. Sen uygulama yapıp yapmayacağına karar ver yeter...

tamam canım karar verdim gibi düzleştirici ye veda etmek istiyorum bi süre ... yapmak için aldığımda sana burdan yazacağım

kılıçbalığımcım Dan De markası nasıldır acaba

kılıç balığı merhaba canım ben natura keratin free plus me nin sadece keratinini sipariş verdim bir kaç sorum olacak cevaplarsan çok mutlu olurum.
1) uygulama öncesinde sülfatsız şampuan için bc nin sülfatsız şampuanı var netten baktım ben küçük bir yerdeyim alabileceğim bir yer yok burada. normalde de bc acil kurtarma serisi kullandığımdan onun sülfatsız şampuanını düşündüm birde morfese nin var 1000ml 7 lira gibi fiyatı düşük olduğundan güvenemedim sen hangisini önerirsin.
2) keratin 125 ml iki uygulama ancak yapabilirim 1. ile 2. arasından ne kadar zaman geçmesi gerekir?
3) sülfatsız şampuanı uygulamadan sonra ne kadar süre kullanmamız gerekir bırakacaksak keratinin etkisi için nasıl şampuan, saç kremi vs kullanmalıyız? uygulamadan sora kendi kullandığım bc acil kurtarma serisi, saç serumu, yağ bakımları saç maskeleri vs falan var bunları kullanmaya devam etsem keratini kalıcılığı açısından bir sorun olur mu?
4) free plus me keratinden sonra yardım edecek birini bulabirsem brezilya fönünü denemek isterim bulmazsam yine free plus me uygularım diye düşünüyorum aradan belli bir zaman geçmesi gerekir mi?
5) biliyorum çok oldum ama saçlarım yanık olduğu için geçen hafta kestirdim hızlı uzatan bir ürün ya da bir formül biliyorsan bana da söyler misin?

kılıçbalığımcım Dan De markası nasıldır acaba

Bu markayı evde uygulayan olmadı kuaförde uygulatanlarda çok iyi bir sonuç alamadı canım.

1- BC sülfatsız şampuan olur ama bu şekilde devamlı kullanacağını düşünürsek pahalıya gelir o yüzden daha uygun bir şeyler bulmaya bak Morfose kesinlikle hayır

2-İstersen ertesi gün yap ama etkili br bakım olacağı için ben bakımın etkisinin bitmesini öneririm yani 1.5-2 ay geçsin bence

3-Sülfatsız şampuanı devamlı kullanman gerek sülfatsız kullanmamızın sebebi zaten keratinin korunmasını sağlamak yani başka seçeneğin yok. Herhangi bir marka saç seruu, saç maskesi saç bakım yağı kullanabilirsin hiç bir sorun olmayacağı gibi saç sağlığın içinde kullanmanı tavsiye ederim sadece mavi sulardan uzak dur neden bilmiyorum fönü bozuyor

4- Free plus me sonrası brezilya fönünü uygulamak için bir süre yok ama brezilya fönü uygulanmış bir saça free plus me uygulamak için 3 ay geçmesi gerektiği firma tarafından belirtilmiş.

5-Şu ana kadar hangi bakım kürlerini uyguladın bilmiyorum ama herkesin saç yapısı farklı, herkes sinameki, turplu su ile saç uzatabilirken bende milim uzamadığı gibi uzaması yavaşlamıştı mesela ama şu an hardal tozu maskesi kullanıyorum haftada bir ve gerçekten uzama kaydettim, bunun haricinde tamamen organik yağlardan hazırladığım bir yağ bakımım var onu kullanıyorum ikisi bir arada iyi aşama kaydettim. Normalde saçlarım zaten 1.75cm uzar, 1.5 ay önce 5-6 cm civarı kestirmiştim saçlarımı şu an aynı boya gelmesine herhalde yarım cm kaldı.Fakat, ne demir eksikliğim,ne folik asit eksikliğim ne diğer vitaminlerla alakalı bir eksikliğim yok çünkü doktorumun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullandım, şu anda kan değerlerimi korumak için yine 3 günde 1 vitamin içmeye devam ediyorum kısaca istediğin bakımı yap eğer vitamin eksikliğin varsa saçlar uzamıyor o yüzden dikkat et canım, biz bayanların en büyük sorunu demir eksikliği oluyor ve buda saçların kırılmasına,matlaşmasına ve zor uzamasına sebep oluyor, tabii dökülmeyide eklemek gerek.

Ben dün hc saç bakım yağı sipariş ettim.Şu an elimdeki kendi organik yağlarımı bırakıp 2 ay hc kullanmayı düşünüyorum.Çok iyi yorum yapanlar var ama gerçekte uzamaya etki edip etmediğini ancak kullanarak anlayacağım. Amerika'da yaşayan bir arkadaşımla görüştük bu gün, sırf bu merakımı bildiğinden bana ginsengli bir bakım yağı, bir sarımsaklı dev boy şampuan ve jojobalı sıcak yağ bakımı getirmiş nasıl sevindim anlatamam. Kullandıkça blogda ve burda paylaşırım sonuçlarını

Sen saç uzatma konularını araştır, aklına yatanı burada sor elimden gelen yardımı yaparım, ve free plus me uygulama konusunda lütfen aklına takılan bir şey varsa ürün eline ulaşınca sor ki hatasız uygulama olsun canım.

Son düzenleme:

canım çok güzel açıklamışsın zaman ayırdığın için teşekkür ederim. devamlı kullanmak gerekiyorsa sülfatsız şampuanı bc pahalı gelir demek peki devamlı kullanabileceğim daha uygun bir ürün biliyor musun canım benim baktıklarımda hem marka olarak iyi ve uygun olarak bc yi buldum çok küçük yerdeyim seçenek kısıtlı ancak netten sipariş verebilirim uygun bir şey önerebilir misin canım. bende dr gittim hiç bir vitamin demir eksikliği yok çok şükür sadece çinkoda çok hafif düşüklük vardı vitamin kullandım. sorun yok dökülmede pek yok bakım olarak haftada 1 defa kür şeklinde saf zeytinyağı argan yağı bepanten ve emix ampülü karıştırıp saç diplerime sürüyorum. bc ile bakım yapıyorum banyodan sonra glisin pempe durulanmayan saç kremi var onu kullanıyorum birde saç serumu var pantenin sentez serisinden onu kullanıyorum saç uçlarıma.senden eğer şampuan konusunda bir öneri gelirse onunla beraber netten senin tanıttığın selektive keratin maskesi vardı ondan da sipariş vereceğim haa birde sen demiştin ya bc nin sprey baım kürü beyaz şişede şeffaf değil ondan alacağım böyle işte ürün yarın ulaşacak elime uyulamadan önce aklıma takılan bir şey olursa yazarım burdan yardımların için çok teşekkürler canım. birde bakım yaptıktan sonra denize ve havuza girmemin olumsuz bir etkisi olur mu acaba?

Yaptığın bakımlar gayet güzel, saf zeytinyağı zaten tek başına bile oldukça etkili oluyor, özellikle hafif ılıtarak sürmeni tavsiye ederim o şekilde etkisi katlanıyor. Ben havuza zaten girmem ama deniz benim saçlarımda ters etki yapmadı yinede saçını fazla tuzlu bırakmamaya çalış.Havuz saç için zaten çok zararlı, ben yerinde olsam saçlarımı havuz suyu ile muhatap etmem.

Şampuan konusuna gelirsek, önce şu konuya bir göz at

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=429429

bu arada saç tipin nedir? Benim dipler yağlı uçlar kurudur mesela

havuz değil de deniz aslında beni saçlarım çoook kuru canım hele ki röfle ve boyadan sora hem yandı hem de ıslakken lastik gibi sünüyor banyodan sonra kurutma felaket kuru ser ve kabaran saçlarım var. canım ben dediğin konuya göz attım yine de kararsız kaldım matrix alayım dedim ama o da uzun vade de pahalı olur diye düşündüm pufff

Son düzenleme:

Dur ben sana özel mesaj yazıyorum şimdi

Merhabalar herkese
dun keratin uygulamami yaptirdim keratinimi ben alxim, kuaforum uyguladi bakim amacli yaptik ama gene de presledik...sikinti su ki sonuc bekledigim gici olmadi sac uclarim hala kotu gorunuyor.en kotusu sac rengim kizil ve acildi keratin uygulamasiyla pas gibi bir renk oldu ( ilk sorum bununla ilgili sac boyamin akmasi normal mi ? Kullandigim markadan da emin degilim cok arastirmistim ama.... ve son bir sorum var ben keratini nette bir siteden aldim ama guvenilir mi bilmiyorum kuafor toptan diye islemi tekrarlayacagim kesin ama ayni hayal kirikligini yasamak istemiyorum ne onerirsiniz marka degiilse bile guvenilirr site adina ihtiyacim var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…