- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.501
Merhabalar herkese
dun keratin uygulamami yaptirdim keratinimi ben alxim, kuaforum uyguladi bakim amacli yaptik ama gene de presledik...sikinti su ki sonuc bekledigim gici olmadi sac uclarim hala kotu gorunuyor.en kotusu sac rengim kizil ve acildi keratin uygulamasiyla pas gibi bir renk oldu( ilk sorum bununla ilgili sac boyamin akmasi normal mi ? Kullandigim markadan da emin degilim cok arastirmistim ama.... ve son bir sorum var ben keratini nette bir siteden aldim ama guvenilir mi bilmiyorum kuafor toptan diye islemi tekrarlayacagim kesin ama ayni hayal kirikligini yasamak istemiyorum ne onerirsiniz marka degiilse bile guvenilirr site adina ihtiyacim var?
selam hanımlarrr
natura keratinimi uyguladım..bakalım sonucu beüenicek misiniz ..
uygulama öncesi Eki Görüntüle 1139173
uygulama safhası Eki Görüntüle 1139172
yıka-kurut :)Eki Görüntüle 1139171
selam hanımlarrr
natura keratinimi uyguladım..bakalım sonucu beüenicek misiniz ..
uygulama öncesi Eki Görüntüle 1139173
uygulama safhası Eki Görüntüle 1139172
yıka-kurut :)Eki Görüntüle 1139171
bu ne güzelll saçlar yaaa !! nasıl uzadı böylee
hemen tekrar hardal maskemi hazırlıyorum
canım resmen rapunzel uçları incelmemiş ya süper bende uçlarda kırılmalar varÇok güzel değil mi, bende bayıldım arkadaşımızın saçlarına maşallah, birde sadece uzun değil uçları da son derece bakımlı ben uzun saçı böyle seviyorum işte, öyle uçları incelmiş uzun saçları çok bakımsız buluyorum.Seninde uzadığında çok güzel olacak saçların maşallah
canım resmen rapunzel uçları incelmemiş ya süper bende uçlarda kırılmalar varbende uygulamayı düşünüyorum bir hafta falan sonra sipariş vereceğim başını ağrıtacağım sorularımla :)
uzasın tabi istediğim çok değil bu kadar değilEki Görüntüle 1139302
çook teşekkür ederimm ..senin tavsiyelerin sayesinde bir yıldır saçlarımla mutluyum.. her aklıma geldiğinde de duacıyım sanaTek kelime ile mükemmel olmuş, saçların pırıl pırıl parlıyor harika
Canım onlar senin saçın olduğu için sen takıyorsun şimdi yoksa gayet güzel saçların
Eki Görüntüle 1139313
Bende bu boya getireceğim esasında hiç kesmezsem 6 ay sonra bu boya rahat gelir ama katlardan kurtulup hepsini aynı boya getirmek için yine bir 6-7 cm kesmem gerek ki uçları gür dursun.
bu ne güzelll saçlar yaaa !! nasıl uzadı böylee
hemen tekrar hardal maskemi hazırlıyorum
Çok güzel değil mi, bende bayıldım arkadaşımızın saçlarına maşallah, birde sadece uzun değil uçları da son derece bakımlı ben uzun saçı böyle seviyorum işte, öyle uçları incelmiş uzun saçları çok bakımsız buluyorum.Seninde uzadığında çok güzel olacak saçların maşallah
çook teşekkür ederimm ..senin tavsiyelerin sayesinde bir yıldır saçlarımla mutluyum.. her aklıma geldiğinde de duacıyım sana
tatlım ben uzun süredir kuaföre gitmiyorum yıllar olmuştur saçımı uçlardan bazen alıyorum .. o yüzden katlı değil .. sanırım katlı olmayan saç seviyorum ben
saçlarım geçen sene çok kötü durumdaydı. kalın telli olmasına güvenip iki sene için de üstüste 4 röfle 3 boya yaptım..halini siz tahmin edin.keratin yüklemesi yaptırdım kuaförde ama hiç beklediğim gibi olmadı..sonra kılıçbalığının keratin yazısını gördüm dünyam değişti kullanmaya başladığımdan beri düzleştiriciyle aramız bozuldu..acilkurtarma şampuanı ve nude kullandım baya bi süre..nem yükleyen ne kadar banyo sonrası krem serum varsa kullanmaya çalıştım..birde saçlarımı nerdeyse hiç kurutmadım nemini kaybetmesin diye..hangisi iyi geldi sağlığına kavuştu bilmiyorum. ama kılıçbalığının çok sıkı takipçisiyim yaramaz dediği şeyleri mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum tecrübesine çok güveniyorum..isteyen herkesin saçı böyle olsun inşallah
Sevgili kilicbaligi
aslina bakarsan o kadar cok sayfa okudum ki keratini almadan once ama isim vermeme kararinizdan oturu bilemedim sizi memnun birakan urunu( ( yanlis anlasilmasin anliyorum gerekcelerinizi ) bu markayi aldim cunku kizkardesim kuaforde kullanmis ve memnunkalmisti yani senin onerin oldugu gibi bir iddam yok.... son sayfalara da gelirsek ben siparis edeli bayaa oldu onlar sonredan gelmis sans iste ( bugun yazmadan once gördüm ( elbette sizden yapmanizi bekledigim bise yok sadece renk acilmasinin normal oldugunu duymaya ihtiyacim vardi... belli ki basligi incelerken kacirmisim ve siteyle ilgili bilgi almak istedim diger alisverislerim icin bu anlamda gereken bilgiyi aldim :)
Huzurdansorumluevbakani canim cok teşekkür ederim ilgine ve paylasimina mesaj hakkim olunca ilk is yazarim sana :) icimi rahatlattin ilk kullanim konusunda :))
azee13 benim ilk keratin uygulamamda da hepsi düzelmemişti.eminim zamanla daha iyi olacaktır..üzülme sabret azıcık :)ben beceremedim sanırım arkadaşlar. umut ettiğim gibi olmadılastiklenme tamamen gitmedi ama azaldı diyebilirim.saçlarım daha yumuşak ama harika değil. bir kaç ay geçsin bi daha yapacağım.
ben beceremedim sanırım arkadaşlar. umut ettiğim gibi olmadılastiklenme tamamen gitmedi ama azaldı diyebilirim.saçlarım daha yumuşak ama harika değil. bir kaç ay geçsin bi daha yapacağım.
Azee sen ne marka kullanmıştın canım? İstatistik çıkartalım biraz...
Azee sen ne marka kullanmıştın canım? İstatistik çıkartalım biraz...