Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım konunun hiç değilse ilk ve son 20 sayfasına şöyle bir göz atsaydın ya Kullandığın ürünü ben hiç bir zaman tavsiye etmedim üzerine basa basa kullanmayın dedim zaten, üstelik brezilya fönü saç boyasının rengini açar da dedik bunlar hep konuşuldu, eh marka adı arayışındaysan son sayfaları da okumamışsın belli ki, peki biz şimdi ne yapalım?

Tek kelime ile mükemmel olmuş, saçların pırıl pırıl parlıyor harika

Son düzenleme:
bu ne güzelll saçlar yaaa !! nasıl uzadı böylee

hemen tekrar hardal maskemi hazırlıyorum

Çok güzel değil mi, bende bayıldım arkadaşımızın saçlarına maşallah, birde sadece uzun değil uçları da son derece bakımlı ben uzun saçı böyle seviyorum işte, öyle uçları incelmiş uzun saçları çok bakımsız buluyorum.Seninde uzadığında çok güzel olacak saçların maşallah

canım resmen rapunzel uçları incelmemiş ya süper bende uçlarda kırılmalar var bende uygulamayı düşünüyorum bir hafta falan sonra sipariş vereceğim başını ağrıtacağım sorularımla :)

uzasın tabi istediğim çok değil bu kadar değil

Canım onlar senin saçın olduğu için sen takıyorsun şimdi yoksa gayet güzel saçların

Bende bu boya getireceğim esasında hiç kesmezsem 6 ay sonra bu boya rahat gelir ama katlardan kurtulup hepsini aynı boya getirmek için yine bir 6-7 cm kesmem gerek ki uçları gür dursun.

tatlım ben uzun süredir kuaföre gitmiyorum yıllar olmuştur saçımı uçlardan bazen alıyorum .. o yüzden katlı değil .. sanırım katlı olmayan saç seviyorum ben

bu ne güzelll saçlar yaaa !! nasıl uzadı böylee

hemen tekrar hardal maskemi hazırlıyorum

saçlarım geçen sene çok kötü durumdaydı. kalın telli olmasına güvenip iki sene için de üstüste 4 röfle 3 boya yaptım..halini siz tahmin edin. keratin yüklemesi yaptırdım kuaförde ama hiç beklediğim gibi olmadı..sonra kılıçbalığının keratin yazısını gördüm dünyam değişti kullanmaya başladığımdan beri düzleştiriciyle aramız bozuldu..acilkurtarma şampuanı ve nude kullandım baya bi süre..nem yükleyen ne kadar banyo sonrası krem serum varsa kullanmaya çalıştım..birde saçlarımı nerdeyse hiç kurutmadım nemini kaybetmesin diye..hangisi iyi geldi sağlığına kavuştu bilmiyorum. ama kılıçbalığının çok sıkı takipçisiyim yaramaz dediği şeyleri mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum tecrübesine çok güveniyorum..isteyen herkesin saçı böyle olsun inşallah

çook teşekkür ederimm ..senin tavsiyelerin sayesinde bir yıldır saçlarımla mutluyum.. her aklıma geldiğinde de duacıyım sana

Canımsın

tatlım ben uzun süredir kuaföre gitmiyorum yıllar olmuştur saçımı uçlardan bazen alıyorum .. o yüzden katlı değil .. sanırım katlı olmayan saç seviyorum ben

Benimde saçlarım ince telli ve düz olduğu için biraz daha hareketli olması maksatlı katlı kesim yapmıştık ama hiç sevmedim, zaten hacim verdiği, hareketli durduğu falan da yoktu bir daha yapmam öyle bir şey, her yeri aynı boy olsun düz saça yakışan budur bence

Ne güzel bir dilek bu böyle İnşallah hepimiz istediğimiz boyda ve sağlıkta saçlara kavuşuruz tez zamanda

Sevgili kilicbaligi
aslina bakarsan o kadar cok sayfa okudum ki keratini almadan once ama isim vermeme kararinizdan oturu bilemedim sizi memnun birakan urunu ( ( yanlis anlasilmasin anliyorum gerekcelerinizi ) bu markayi aldim cunku kizkardesim kuaforde kullanmis ve memnunkalmisti yani senin onerin oldugu gibi bir iddam yok.... son sayfalara da gelirsek ben siparis edeli bayaa oldu onlar sonredan gelmis sans iste ( bugun yazmadan once gördüm ( elbette sizden yapmanizi bekledigim bise yok sadece renk acilmasinin normal oldugunu duymaya ihtiyacim vardi... belli ki basligi incelerken kacirmisim ve siteyle ilgili bilgi almak istedim diger alisverislerim icin bu anlamda gereken bilgiyi aldim :)

Huzurdansorumluevbakani canim cok teşekkür ederim ilgine ve paylasimina mesaj hakkim olunca ilk is yazarim sana :) icimi rahatlattin ilk kullanim konusunda :))

İyi ama biz zaten son sayfalarda hatta aylardır kullandığımız, memnun kaldığımız veya kalmadığımız markaları açık açık paylaşıyoruz artık işte bu yüzden okumadığını söyledim. Aklında olsun, öyle çok uzun mesajların olduğu sayfalara denk gelirsen muhakkak ilk 20 ve son 20 sayfayı oku.Hem daha doğru bilgiler olur, güncellemeleri görmüş olursun hem zamandan tasarruf olur yoksa kim okuyacak 600 kusur sayfayı...

ben beceremedim sanırım arkadaşlar. umut ettiğim gibi olmadı lastiklenme tamamen gitmedi ama azaldı diyebilirim.saçlarım daha yumuşak ama harika değil. bir kaç ay geçsin bi daha yapacağım.

Huzurdansorumluevbakani canim cok teşekkür ederim ilgine ve paylasimina mesaj hakkim olunca ilk is yazarim sana :) icimi rahatlattin ilk kullanim konusunda :))

rica ederim..hepimiz geçiyoruz bu aşamalardan tedirginliğin normal.

ben beceremedim sanırım arkadaşlar. umut ettiğim gibi olmadı lastiklenme tamamen gitmedi ama azaldı diyebilirim.saçlarım daha yumuşak ama harika değil. bir kaç ay geçsin bi daha yapacağım.
azee13 benim ilk keratin uygulamamda da hepsi düzelmemişti.eminim zamanla daha iyi olacaktır..üzülme sabret azıcık :)

Azee sen ne marka kullanmıştın canım? İstatistik çıkartalım biraz...

Eki Görüntüle 1144969
Arkadaşlar style after keratin şampuanını kulladınız mi?? Şampuan içeriginde SLS var. Firmayi aradım sordum, etiket yanlış basılmış dediler. :/ ? Sevgili Kılıçbalığı konuya hakim olan biri olarak umarım beni aydınlatırsın

En azından ben hatırlatma yapmış oldum Çünki firma (kuaförsepeti) iade alma konusunda sorun yaratıyor ve iade kargo parası yine sizden çıkıyor.

Son düzenleme:
En azından ben hatırlatma yapmış oldum Çünki firma (kuaförsepeti) iade alma konusunda sorun yaratıyor ve kargo parası yine sizden isteniyor.

Azee sen ne marka kullanmıştın canım? İstatistik çıkartalım biraz...

Mesajı geç gördüm canım. Natura keratin free plus me kullandım. Saçların yanık ve lastik gibi çok da elektriklerinyor. Eşime yaptırdım aynı boya yapar gibi. Arındıran şampuan kullanmadım nude şampuan aldım. Onu kullanıyorum. 40dakika keratin saçına beklettim. Amacin dzlstrme değil bakım yapmaktı. Sonuç : lastiklenme çok az gitti. Ben de su sonuca vardım demek ki düzleştirme yapmadan olmuyor ama ben dalgali saç seviyorum düz bana hiç gitmiyor. Bir daha yapsam mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…