- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.461
aynı ucuzluk beni de cezbetti ben de denedim..ama bir gün bekletebildim..saçlarımı toplamam gereken bi yere gideceğim için.çok bişey değişmedi bende zaten bekleme süresini doldurmamıştım beklentim yoktu. kuzenimin sçaları kıvırcık ona ilk kez uyguladık..4 güne yakın bekledi sabah akşam düzleştirdi.saçlarını yıkama zamanı geldiğinde bi baktık ki uçlardan 5-6 cm lik kısım tırtık tırık olmuş.kuaför saçlarına zarar vermiş bence keratinden değildir düzleştirmenden demiş.saçların güçsüz değil toparlar keratini tekrar sür ama düzleştirme bakım yapar gibi bekle demiş.. tabi o bekleyemedi. nerde yanlış yaptık bilmiyorum..ben kendime uyguladığım sırada sadece kurutmuştum düzleştirmemiştim önceki keratinimin etkisi geçmediği, saçlarım çok uzun ve gür olduğu için kuruttuktan sonra düzleştirmeye üşendim çok yorulmuştum. bana yararı da olmadı zararı da..ama şimdi ondaki sonucu gördükten sonra bi daha deneyemem prokeratini..kılıçbalığı beni de uyarmıştı..gerçi onda bıraktığı etkiyle kuzenimdeki farklı ama sonuç olarak ikisi de zarar gördü..üstüne biraz daha ekleyin daha iyisini almaya çalışın derim.ha ben bide kokusunun style gibi olmaması üzerine almıştım bu da bnm için çok öenmliydi ama artık no
bende almayacağım artık , ama aldığım ürünün etkisi hala saçımda pişman olmadım, ne bileyim demekki herkese aynı etkiyi göstermiyor, yada kuzenin saç uçları belki de fazla yüksek ısıdan yanmış olabilir. Ben normalde de yapıyordum yüksek ısıyla düzleştirme işlerimi. Keratin varken de yaptım. Sonuçtan şimdilik memnumum ama riske atmaya gelmez arkadaşlarım. Sonucta saç bu hepimiz saçımızı seviyoruz deger veriyoruz ki buradayız. Bu yüzden riske atmamalı herkesin memnun kaldığı ürünleri kullanmalıyız. Benim 5. yıkamamı gerçekleştirdim bu akşam da 6. yıkamam olacak. Sayıyorum böyle tek tek :) Haziran sonunda tekrar yapacağım başka bir ürünle o zman sonuçtan daha memnun kalacağımı düşünüyorum