Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

aynı ucuzluk beni de cezbetti ben de denedim..ama bir gün bekletebildim..saçlarımı toplamam gereken bi yere gideceğim için.çok bişey değişmedi bende zaten bekleme süresini doldurmamıştım beklentim yoktu. kuzenimin sçaları kıvırcık ona ilk kez uyguladık..4 güne yakın bekledi sabah akşam düzleştirdi.saçlarını yıkama zamanı geldiğinde bi baktık ki uçlardan 5-6 cm lik kısım tırtık tırık olmuş.kuaför saçlarına zarar vermiş bence keratinden değildir düzleştirmenden demiş.saçların güçsüz değil toparlar keratini tekrar sür ama düzleştirme bakım yapar gibi bekle demiş.. tabi o bekleyemedi. nerde yanlış yaptık bilmiyorum..ben kendime uyguladığım sırada sadece kurutmuştum düzleştirmemiştim önceki keratinimin etkisi geçmediği, saçlarım çok uzun ve gür olduğu için kuruttuktan sonra düzleştirmeye üşendim çok yorulmuştum. bana yararı da olmadı zararı da..ama şimdi ondaki sonucu gördükten sonra bi daha deneyemem prokeratini..kılıçbalığı beni de uyarmıştı..gerçi onda bıraktığı etkiyle kuzenimdeki farklı ama sonuç olarak ikisi de zarar gördü..üstüne biraz daha ekleyin daha iyisini almaya çalışın derim.ha ben bide kokusunun style gibi olmaması üzerine almıştım bu da bnm için çok öenmliydi ama artık no :KK20:

bende almayacağım artık , ama aldığım ürünün etkisi hala saçımda pişman olmadım, ne bileyim demekki herkese aynı etkiyi göstermiyor, yada kuzenin saç uçları belki de fazla yüksek ısıdan yanmış olabilir. Ben normalde de yapıyordum yüksek ısıyla düzleştirme işlerimi. Keratin varken de yaptım. Sonuçtan şimdilik memnumum ama riske atmaya gelmez arkadaşlarım. Sonucta saç bu hepimiz saçımızı seviyoruz deger veriyoruz ki buradayız. Bu yüzden riske atmamalı herkesin memnun kaldığı ürünleri kullanmalıyız. Benim 5. yıkamamı gerçekleştirdim bu akşam da 6. yıkamam olacak. Sayıyorum böyle tek tek :) Haziran sonunda tekrar yapacağım başka bir ürünle o zman sonuçtan daha memnun kalacağımı düşünüyorum:KK1:

Buharlı saç bakım değil kuzum, elektrikli ısı veren saç bonesi :) Ben buyincoins sitesinden aldım 9$ birşey. Google'a buyincoins spa cap yazarsan zaten karşına çıkacak.[/QUOTE]

Bu ürüne baktım google dan yalnız fiş girişi Türkiyeye uygun değil gibi ben anlamadım onu nasıl kullanacağız

Eklentiler

• $022377_05.jpg
    $022377_05.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
Paypala üye olman gerek canım, nasıl olacağın hakkında yazılar var googlda, korkulacak bir şey yok, paypal sistemi güvenlidir ki o sitede güvenli yıllardır bir çok şey alırım ordan :)

Çok teşekkür ederim cnm alternatif bişi araştırıyorum şuan bakalım haber veririm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Tamam canım.

Buharlı saç bakım değil kuzum, elektrikli ısı veren saç bonesi :) Ben buyincoins sitesinden aldım 9$ birşey. Google'a buyincoins spa cap yazarsan zaten karşına çıkacak.

Bu ürüne baktım google dan yalnız fiş girişi Türkiyeye uygun değil gibi ben anlamadım onu nasıl kullanacağız[/QUOTE]

Şöyle oluyor elektrikçiye 1 lira veriyorsun o da buna uygun ucu veriyor takıp çalıştırıyorsun...

Merhabalar araniza yeni katildim ve cok memnunum:)) sorum daha önce dile getirildi mi bilmiyorum epey okudum sayfalari ancak denk gelmedim.... saclarim kuaforumun hatasi sonucu yandi ( acici ile) ve kulak memem hizasinda kestirdim :KK43:( simdi de keratin yuklemesi yapacagim evde ancak anladigim kadariyla isiyla preslenirse daha etkili, mesele su ki saclarimiduz kullanmak istemiyorum... acaba duzlestirici yerine masa ile sekile vererek uygulasak olur mu bubu deneyen oldu mu? Goruslerinizi ve yorumlarinizi merakla bekliyorum :)

Merhabalar araniza yeni katildim ve cok memnunum:)) sorum daha önce dile getirildi mi bilmiyorum epey okudum sayfalari ancak denk gelmedim.... saclarim kuaforumun hatasi sonucu yandi ( acici ile) ve kulak memem hizasinda kestirdim :KK43:( simdi de keratin yuklemesi yapacagim evde ancak anladigim kadariyla isiyla preslenirse daha etkili, mesele su ki saclarimiduz kullanmak istemiyorum... acaba duzlestirici yerine masa ile sekile vererek uygulasak olur mu bubu deneyen oldu mu? Goruslerinizi ve yorumlarinizi merakla bekliyorum :)

Olmuyor canım denedim :KK1:

Evet, benden sonra deneyenlerde oldu ama sonuç alamadık...

Kılıçbalıgı ben dıger baslıktan sormustum ama markayı buradan öğrendım :)
natura keratını alıp saçlarıma bakım amaçlı kullanabılır mıyım?
saçlarıma sürüp bekletsem yada ısı versem fayda sağlar mı?
kuaforlerde yapılan keratı yuklemesıyle aynı olur mu evde de çok merak edıyorum
düzleştırmek istemıyorum ve ucları yanık :KK5:

Saçlarım yine kabarmaya başladı 6 aydır uzağım sohbetlere kıvırcık kalın telli saç için hangi markayı öneriyorsunuz ? Şimdiye kadar pek çok marka denedim en son ne ile yaptım onuda hatırlamıyorum

Kılıçbalıgı ben dıger baslıktan sormustum ama markayı buradan öğrendım :)
natura keratını alıp saçlarıma bakım amaçlı kullanabılır mıyım?
saçlarıma sürüp bekletsem yada ısı versem fayda sağlar mı?
kuaforlerde yapılan keratı yuklemesıyle aynı olur mu evde de çok merak edıyorum
düzleştırmek istemıyorum ve ucları yanık :KK5:

Natura free plus me formaldehidsiz olan keratin yükleme amaçlı kullanılıyor, saçını yıkayıp ürünü sürüp bekletip sonra sadece su ile durulayıp spreyini sıkıp fön çekiyorsun. Düzleştirme istemiyorsan düzleştirici kullanmana gerek yok, Bir kere komple uygulayıp kalan ürünü de belirli periodlarda sadece uçlara kür olarak uygulayabilirsin bence.

Saçlarım yine kabarmaya başladı 6 aydır uzağım sohbetlere kıvırcık kalın telli saç için hangi markayı öneriyorsunuz ? Şimdiye kadar pek çok marka denedim en son ne ile yaptım onuda hatırlamıyorum

Vallahi canım ben en son naturayı denedim ve beğendim ama benim saçlarım düz biliyorsun o yüzden kıvırcık kalın telli saçta nasıl sonuç alacağını inan ki bilemiyorum bence en çok hangisinden memnun kaldıysan ona bak derim...

Natura free plus me formaldehidsiz olan keratin yükleme amaçlı kullanılıyor, saçını yıkayıp ürünü sürüp bekletip sonra sadece su ile durulayıp spreyini sıkıp fön çekiyorsun. Düzleştirme istemiyorsan düzleştirici kullanmana gerek yok, Bir kere komple uygulayıp kalan ürünü de belirli periodlarda sadece uçlara kür olarak uygulayabilirsin bence.

Vallahi canım ben en son naturayı denedim ve beğendim ama benim saçlarım düz biliyorsun o yüzden kıvırcık kalın telli saçta nasıl sonuç alacağını inan ki bilemiyorum bence en çok hangisinden memnun kaldıysan ona bak derim...

teşekkürler canım senin sayende tanıştım ben keratinle yaklaşık 4 yıldır rahatım 3-4 ay gidiyor keratin çok aman aman düz olmuyor (ki benim saçım çok kıvırcık gayet normal böyle olması ) ama rahat bir şekilde saçlarımı açıp kabarmadan bir gün geziyorum. Bir sürü marka denedim style i denemedim . Bana en uyan o galibada formaldehit çok olur diye tedirgin oluyorum

teşekkürler canım senin sayende tanıştım ben keratinle yaklaşık 4 yıldır rahatım 3-4 ay gidiyor keratin çok aman aman düz olmuyor (ki benim saçım çok kıvırcık gayet normal böyle olması ) ama rahat bir şekilde saçlarımı açıp kabarmadan bir gün geziyorum. Bir sürü marka denedim style i denemedim . Bana en uyan o galibada formaldehit çok olur diye tedirgin oluyorum

Style'ın 0 formaldehidi var artık, zaten o zamandan başlamışlardı oranları düşürmeye bir araştır istersen ama bildiğim kadarıyla küçük boyu yok normal olanı da malum kokulu bir arkadalş, yine de kullandıklarım arasında en iyilerden biri diyebilirim.

merhaba canım ben erkek kardeşim saçları kalın, dalgalı ve kıvırcık arası. Keratini saçlarına uygulamam için saçlarının kaç cm olması gerekiyor? Saçının düzlüğü kaç ay gider? Kaç ml keratin almamız gerekir?

merhaba canım ben erkek kardeşim saçları kalın, dalgalı ve kıvırcık arası. Keratini saçlarına uygulamam için saçlarının kaç cm olması gerekiyor? Saçının düzlüğü kaç ay gider? Kaç ml keratin almamız gerekir?

Düzleştirici ile düzleştirebiliyorsanız bir sıkıntı olmaz.

Kullanım süresi ve miktarı markaya göre değişiyor ben en son kendi saçıma 60 ml kadar kullandım, diğer markalarda 80 ml kullandım mesela... Markaları biraz araştır istersen ona göre fikir verelim.

merhaba canım benim saçlarım da hem yanık hem lastik gibi sünüyor. keratin bakımı yapmayı düşünüyorum, daha doğrusu ben ürünü alacağım kuaföre yaptıracağım. bir kaç sorum olacak sana zahmet cevaplarsan şimdi benim için saçlarımın düzleşmesi çok önemli değil zaten saçlarım düz amacım bakım. yanık lastik gibi saçlarımın onarılmasını istiyorum yinede bu fön kısmını yaptırmam gerekiyor mu eğer gerekmiyorsa bakımı evde kendim ne şeklinde nasıl yapabilirim, birde bakım için dahi olsa şampuanı kremi vs falan var galiba, set halinde mi almam gerekir yoksa sadece keratini almam yeterlimi. eğer bakımı kendim yapabilirsem miktar olarak ne kadar almalıyım ve kaç defa uygulamalıyım. kuaföre yaptırırsam eğer ki fön kısmı gerekli ise o kısmını ben tek başıma halledemem çünkü, riskli olur mu fönle yanma falan vs olur mu kendim mi yapmalıyım sence cevapların için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba canım benim saçlarım da hem yanık hem lastik gibi sünüyor. keratin bakımı yapmayı düşünüyorum, daha doğrusu ben ürünü alacağım kuaföre yaptıracağım. bir kaç sorum olacak sana zahmet cevaplarsan şimdi benim için saçlarımın düzleşmesi çok önemli değil zaten saçlarım düz amacım bakım. yanık lastik gibi saçlarımın onarılmasını istiyorum yinede bu fön kısmını yaptırmam gerekiyor mu eğer gerekmiyorsa bakımı evde kendim ne şeklinde nasıl yapabilirim, birde bakım için dahi olsa şampuanı kremi vs falan var galiba, set halinde mi almam gerekir yoksa sadece keratini almam yeterlimi. eğer bakımı kendim yapabilirsem miktar olarak ne kadar almalıyım ve kaç defa uygulamalıyım. kuaföre yaptırırsam eğer ki fön kısmı gerekli ise o kısmını ben tek başıma halledemem çünkü, riskli olur mu fönle yanma falan vs olur mu kendim mi yapmalıyım sence cevapların için şimdiden teşekkür ederim.

bu arada natura keratin almayı düşünüyorum bilgine

Set olarak alman yararına olur arındırma için şampuan da var içinde çünkü,her halukarda 2 kere civarı çıkartmaya bak, ürünü iyice yedirirsen bunu başarırsın.Fön kısmının ne olduğunu anlamadım,ürünü sürüp bekleme süresi bittikten sonra saçlarını kurutman gerek, sonra zaten düzleştirici ile düzleştirme faslına başlıyorsun ama yok benim saçlarım çok kıvırcık diyorsan kuruturken ince dişli tarakla tarayarak kurutursan zaten düzeliyor saçlar geri kalan iş de düzleştiriciye kalır. Setin içinde kullanma talimatı var gayet basit bir şekilde evde halledersin ve saç kurutma makinesinin saçı yaktığını şimdiye kadar hiç duymadım, başaran varsa bravo...

Arkadaşlar merhaba.İlk Brezilya fönümü evde kendim yaptım ve 4 gün sonunda az önce saçlarımı yıkayıp kuruttum. Tam istediğim gibi olmadı. ben dümdüz olmasını hayal etmiştim. Çok yumuşak oldu, kabarmıyor ama arada hafif dalgalar var, uygulamada bir hata yaptığımı düşünüyorum.2.uygulamayı hemen yapabilir miyim, hemen yaparsam yine arındırıcı şampuandan başlayarak aynı adımları mı izlemeliyim yoksa etkisinin geçmesini beklemem mi lazım? tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim aradım benzer bir soru denk gelmedi

Style'ın 0 formaldehidi var artık, zaten o zamandan başlamışlardı oranları düşürmeye bir araştır istersen ama bildiğim kadarıyla küçük boyu yok normal olanı da malum kokulu bir arkadalş, yine de kullandıklarım arasında en iyilerden biri diyebilirim.

tatlım ben düz saçlıyım ama saçlarım sanırım zamanla yapısı bozuldu biraz düzleştiriciden falan olabilir. bende bu uygulamadan yapmak istiyorum kafama takılan seylerden biri bu bakımdan sonra sülfatsız şampuan zorunlu mu ?
bulmam zor olacak çünkü marketlerde falan diye sorun yapıyorum daima netten de alışveriş veremem malum .

X