Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tatlımm yoksun buralarda sana danışacaktım birşeyler kesin kararı verdim :)

Ben aknetret tedavisi görüyorum suan ama saçlarım çok aşırı kuru uygulasam saçlarım elimde kalmaz değil mi :) Çok dalgalı ya da kıvırcık değil düz saçlarım zaten ama dümdüz olsun isterim birde kuruluktan dolayı koparak dökülüyor bir sürü bakım yağı maskesi denemem rağmen faydası yok bunu denesem mi öneriyor musunuz

Evet canım sls var maalesef, etiket yanlış basılmış olamaz zira 3 senedir aynı etiketi kullanmaları mümkün değil, biz kullanmadık bu şampuanı.
En azından ben hatırlatma yapmış oldum Çünki firma (kuaförsepeti) iade alma konusunda sorun yaratıyor ve iade kargo parası yine sizden çıkıyor.

Şikayet var sitesinde şikayet et canım.

sarı papatyam ben brezilya fönü yapmaya karar verdim siparişi vereceğim sana özelden mesaj atcam bir sorum var bakar mısın?

Sorun görüldü ve yanıtlandı kuzum.

Kuzum, bakım amaçlı bir üründe ille düzleştirme olacak diye bir şey yok demek ki tedavi özelliği bu tarz saçlarda çok olmuyor bu ürünün ben free plus me yi henüz kullanmadım ve biliyorsun benim ilk kullandığım ürün bu değildi, bence sen bir daha yap bakalım değişiklik olacak mı...

Kafe derimize sürmüyoruz canım, bu yüzden en azından kökten elinde kalmayacağının garantisini verebilirim, eğer ısı olayını da kuralına uygun yaparsan bir şey olmaz.

Teşekkür ederim peki sizden bir şey daha istesem kullandığınz ürünlerin isimleirni ve nerden aldığınızı söyleyebilir misini lütfewn

Teşekkür ederim peki sizden bir şey daha istesem kullandığınz ürünlerin isimleirni ve nerden aldığınızı söyleyebilir misini lütfewn

En son kullandığım natura keratin oldu, sachane veya kendi sitelerine bakabilirsin, ilk kullandığımız ise style markaydı, kuaforsepeti sitesine bakabilirsin, direkt firmasına ualaşabilirsin veya Eminönüne yolun düşerse zaza han'a bakabilirsin.

kılıçbalığı merhaba canım ben gelebildim sonunda keratin free plus me almıştım en son hatırlarsan set halinde sitelerinde stokta olmadığı için başka bir siteden sadece keratini aldım tabi ben sülfatsız şampuan bulana kadar stoklara geldi ama neyse bir daha ki sefere artık. şimdi organxin keratin şampuanı varmış sülatsız onu buldum netten keratini uygulamadan önce onunla yıkadım keratini kullanma talimatına göre uyguladım farklı olarak set halinde olanda sonradan durulanmayan krem kullanılıyor ben hiç bir şey kullanmadım elimde bc nin senin önerdiğin yoğun bakım kürü vardı durulanmayan kullanıp kullanmamak arasında kaldım keratinin etkisini görmek için kullanmadım. keratini uyguladım bekledim duruladım kuruttum ve düzleştirdim. biraz zor oldu ama kendim yapabildim 125ml yarısı benim saçlarıma yetti diğer yarısını 1 ay sonra yapabilirim. uygulamadan sonra saçlarımın lastik gibi sünmesi kısmende olsa azalmıştı ama sanırım tam etkili olması için ya bir kaç defa daha free plus me ya da normal brezilya fönü yapmak gerek onun haricinde pek yumuşak olması sanırım krem vs kullanmadığım için 1 ay sonra birdaha yapacağım ve eğer yapabilirsem normal brezilya seti alacağım. gelelim organix şampuana kokusu güzel beğendim fazla köpürmüyor benim saçlarım kurttuktan sonra elektriklenir kabarır sadece şampuan biraz azalttı gibi tabi kesin yargı için bir süre kullanmak gerek ayrıca senin tavsiye ettiğin selective keratin maskesini de aldım nemli saçıma geceden sürdüm sabah şampuanla yıkadım kullanmaya devam edip etkisini göreceğim inşallah işe yarar. keratin öncesi ve sonrası olarak resim ekliyorum bakalım işe yaramış mı görüntü olarak öncesi saçımın şekli ve rengine bakmayın acemi bir kuaför hatırası toparlansın diye bakıyorum şu an düzelsin biraz halledeceğim inşallah

Organix şampuanın içinde sodyum yok mu? Derdimiz sadece sülfat değil yalnız sodyuma da dikkat etmeli...

Gelelim uygulamana, saçların güzel görünüyor ama seninde lastiklenen kısımların pek iyileşmemiş olması şu an kafamda soru işareti oluşturdu, azee isimli arkadaşımızda aynı ürünü kullandı onda da pek etkili olmadığını yazmış zaten. Bu durumda diyebileceğim saçında yanma, lastiklenme olan arkadaşların saçlarının tedavisi için keratin free plus me yeterli gelmiyor.

Yeniden arayışa geçiyoruz kısaca...

canım sen öyle deyince koşup şampuana baktım tekrardan çünkü netten almıştım acaba ben mi yanlış gördüm diye sodyum sülfat içermez yazıyor zaten brezilya keratini için üretilmiş serini şampuanı. evet canım ya ben daha olumlu sonuç bekliyordum ne diyorsunuz brezilya fönü mü yapmalıyız acaba bizde lastiklenme ve yanıklar var hala yada bilmiyorum bu free plus me acaba bir kaç kez yapınca mı etki ediyor bilemedim. arayışlarınızı buradan paylaşın canım belki faydalı bir şey olur offf bu saçlar offf bezdirdi beni umutsuz mu acaba?

Son düzenleme:

Canım, açıkçası eski deneyimlerimi göz önünde bulundurduğumda bende kesinlikle olumlu sonuç bekliyordum ama dediğim gibi benim saçlar düz olduğu için ürünlerin düzleştirme özelliğini anlayamıyorum, şu an saçımda bir problem olmadığı için tedavi özelliğini de anlayamıyorum benim gördüğüm sadece pırıl pırıl parlayan yumuşacık saçlar oluyor bu yüzden sadece benim yorumuma güvenmeyin demiştim yinede çok üzgünüm tabii

Benim buradan anladığım en iyi seçenek hala bol kokulu ve dumanlı style oluyor ama onunda kokusu çekilecek gibi değil, ha evet severek kullandım ve kullandık ama sonra dumansız kokusuz ürünlere geçince insan anlıyor daha evvel çektiği eziyeti Yine de demek ki en sağlam seçenek oymuş...

neyse ürünün yarısı kaldı 15-20 gün sonra onu da yaparım bakım amaçlı artık ne yapalım. sonrasında duruma göre artık elimde bir sürü maske şampuan serum birikti rutin bakımlarıma devam ederim onlarla elimdekiler bitince belki bende brezilya keratini yaparım siz de farklı bir şey keşfederseniz buradan takipteyim.

Evet bir kullan bakalım ne olacak, hatta bence o kadar bekleme bile...

ne yazıkki keratinim haftaya gelcekmiş amerikadan uçak kalkmadığı için elimize ulaşamamış didiler ah gelse de yapsam kılıçbalıkımın topiğini hatim ettim

ne yazıkki keratinim haftaya gelcekmiş amerikadan uçak kalkmadığı için elimize ulaşamamış didiler ah gelse de yapsam kılıçbalıkımın topiğini hatim ettim

Geç olsun da güç olmasın kuzum açıkçası o güzel saçlarında nasıl olacağını bende çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…