- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #6.241
canım benim çok sağol çok incesin
işte o yüzden ben de kuaförümün dediğine şaşırıp nasıl yaa tam tersi değil mi dedim ama var başka bir bildiği heralde. ben de yenilemek istiyorum fönümü ya bakalım, ne kısa zamanda o rahatlığa tekrar kavuşmak için can atıyorum =)
Yukarıda yazdığımı görmüşsünüzdür
"Yalnız bakım ürünü için diyor ki; eğer saçınıza yakın zamanda brezilya fönü yaptıysanız uygulamanın üzerinden 3 ay geçtikten sonra bakım ürününü kullanın aksi halde saçlarda sertleşme ve matlık yapabilir diyor..."
Şimdi bu durum benim biraz aklıma takıldı... Eğer yukarıda yazıldığı gibi bir sonuç oluşuyorsa bu biraz sıkıntılı bir durum.Bunun için çözüm düşünüyorum... Saç boyamak, oksidan su bunlar normalde brezilya fönünü bozan şeyler acaba saçlar komple boyandıktan sonra saçta ne kadar brezilya fönü kalıyor. Yani saçına diyelim ki 1 ay önce brezilya fönü yaptırmış hatunun biri saç renginden sıkıldı gitti önce boyattı sonra röfle yaptırdı, kuaförün eli biraz yavaşmış saçı yaktı diyelim, şimdi bu kuaför mağduru ablamız bakım ürününü uygulamak için 2 ay daha beklemeli mi yoksa zaten keratin zinciri kırıldığı için uygulama yapabilir mi?
Düşünüyorum, siz ne diyorsunuz?
Acaba evdeki atıl gerçek saç çıtçıtlarla deneme yapayım mı kızlar?
balkonda yapsaydınız keşke.bizde arkadaşımla aldık pazar günü bana yapacağız.bakalım ne olacak haberdar ederim kızlar.Az once sacima keratin uyguladik simdi bekliyorum sonra presleme işlemine gecicezzz. Ama aklima su takildi bu style marka keratinde formaldehit yok diye biliyorum ama gözleri yakan bir kokusu var buda formaldehitle alakali degilmiydi? Cami actik ama gözleri yakiyor biraz
balkonda yapsaydınız keşke.bizde arkadaşımla aldık pazar günü bana yapacağız.bakalım ne olacak haberdar ederim kızlar.
inşallah güzel olur canım.evet ilk yapıcam inş.bende memnun kalırımBalkonda isik yoktu mecbur odada yaptik canim ya. Sonuc iyi olsunda cekecez artik:) daha once yaptigimda sonuc supersdi fonlu gibiydi saclarim vede yipranmasi duzelmisti insallah yine ayni sonucu alirim. Senin ilk yapisinmi?
inşallah güzel olur canım.evet ilk yapıcam inş.bende memnun kalırım
doğru diyosun bakalım görcez.haberdar ederim bendeInsallah canim preslemede bitse yatsam uykum geldi :)) en zoruda 4 gun beklemek insan sabirsizlaniyor yikayip o değişimi gormek icin.
Baligim o kadar bilmem ama aklima gecen sene izmitin en iyisi denebilecek bi kuaforde keratin bakimi yaptirdigim geldi. Saclarimin dogal dalgasi bozulmadan, sadece bakim amacli olacak hayalleriyle gidip, sert, mat, kuru, zor taranir bi halde kuaforden cikmistim.bi dunya da para vermistim. oncesinde sacinda keratin var miydi diyeceksin ama yoktu. Bakim diyince tuylerim kalkiyo
Az once sacima keratin uyguladik simdi bekliyorum sonra presleme işlemine gecicezzz. Ama aklima su takildi bu style marka keratinde formaldehit yok diye biliyorum ama gözleri yakan bir kokusu var buda formaldehitle alakali degilmiydi? Cami actik ama gözleri yakiyor biraz
balkonda yapsaydınız keşke.bizde arkadaşımla aldık pazar günü bana yapacağız.bakalım ne olacak haberdar ederim kızlar.
Balkonda isik yoktu mecbur odada yaptik canim ya. Sonuc iyi olsunda cekecez artik:) daha once yaptigimda sonuc supersdi fonlu gibiydi saclarim vede yipranmasi duzelmisti insallah yine ayni sonucu alirim. Senin ilk yapisinmi?
inşallah güzel olur canım.evet ilk yapıcam inş.bende memnun kalırım
Insallah canim preslemede bitse yatsam uykum geldi :)) en zoruda 4 gun beklemek insan sabirsizlaniyor yikayip o değişimi gormek icin.
doğru diyosun bakalım görcez.haberdar ederim bende
Telefondan foto paylasamiyormuyuz benmi goremedim:)
Ben de bir şey görmüyorum tatlım
kilicbaligi free plus me olan urun icin durulayip fonlenecek demissin orda bi yanlis yok mu ? durulamadan fonleyip sonra yikanicak diye biliyorum ben.
Ben varim kilicbaligim :) fotolarimi ekleyeyimde gor
Bu arada benden de brezilya bakimini bekliyorsunuz lakin uygulayamayacagim. Cunku boya yapsam buna yetmiyor bakimi alsam boya yapamiyorum. :)
Eki Görüntüle 977856
Eki Görüntüle 977859 Eki Görüntüle 977861
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?