968836[/ATTACH]
Keratin Extra:
Ürün orta akışkanlıkta ve beyaz renkli.
Sürümü kolay, orta akışkanlıkta olması ürün kaybına sebep olmadan rahat sürülmesini sağlıyor.Benim için 70 ml fazla fazla yetti.Sürdüğümde belli belirsiz bir koku aldım ama bu benim rahatsız etmedi.Göz yaşarması yapmadı, gözlerimi kızartmadı veya burnum akmadı. Vantilatör kullanmak durumunda kalmadım.Ürünü saça uyguladıktan sonra saç kendi kendine ürünü emmeye başlıyor,bekleme süresinin sonuna geldiğimde bir çok bölgenin tamamen kuruduğunu gördüm, ürünün bu özelliği saçları saç kurutma makinesi ile 6-7 dakikada tamamen kurutmamı sağladı ki bu benim açımdan çok iyi çünkü kullandığım diğer ürünler tamamen kurumuyordu ve kalıp gibi yağlı bir görüntü oluşturuyordu...
Saçlarımı kuruttuktan sonra düzleştirme işlemine başladım bu da yaklaşık 20 dakika kadar sürdü, elim alışkın olduğu için hızlı ve dikkatli bir biçimde yaptım.Düzleştirme işlemi sırasında çok çok az bir duman çıktı, koku yine beni rahatsız etmeyecek kadar azdı.
Düzleştirme işlemini bitirdiğimde saçlarım diğer kullandığım ürünlerdeki gibi yağlı bir görüntüye sahip olmadı, tam tersi fön çekilmiş gibi yumuşak bir dokunuş bıraktı hatta bu açıdan benden tam puan aldı çünkü 3 gün yağlı görünen bir saçla dolaşmak korkunç bir durum.
Şimdi bir kaç foto ekleyelim...
İşlemden önceki yoluk saç uçları
Eki Görüntüle 968800
İlk aşamadan sonraki saç uçları
Eki Görüntüle 968801
İşlemden önceki genel görüntü
Eki Görüntüle 968804
İlk aşamadan sonraki genel görüntü
Eki Görüntüle 968807
Şu an tabii ki biraz tortulu ve mat görünüyor, şimdiye kadar yaptığım tüm uygulamalarda zaten ilk aşamada aldığım sonuç buydu, yıkadıktan sonra sağlıkla parlamasını umud ediyorum...
Kısaca:
Buraya kadar ürün uygulama kolaylığı, kokmaması,göz yaşartmaması, yumuşak bir dokunuş bırakması ve yağlı görüntü oluşturmaması açısından benden tam not aldı diyebilirim...Uygulama yapmak için tatil günlerini beklemek zorunda kalmayacak olmak güzel bir artı benim için...
Saçlarımı Pazartesi Akşamı geç vakit veya Salı Sabahı yıkamayı planlıyorum. Bu süre zarfında saçımda bozulma olsun veya olmasın günde 1 defa yeniden düzleştirici ile üzerinden geçeceğim...
Not: Benim saçlarımda şu an kimyasal işlemlerden dolayı bir yanma, erime vs gibi bir hassasiyet olmadığından ben 220 derece düzleştirici uyguladım ama ince telli,hassas saçları olanlar ve kimyasal işlem görmüş saçlar için ısı düşük tutulmalı.
İlk yıkamayı Pazartesi akşamı veya Salı sabahı yapacağım...
Görüşlerim şimdilik bunlar...