• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

foto yükleyemiyorum kızlar yaaaa...
iki saatttir uğraşıyorum hata veriyor sürekli :14:

kılıçbalığı bana özelden mailini gonderirsen sana yollarim foto'yu

linkini sana özelden attım canım.
ben bu ürünü aldığımda 80 yada 90 tl ödemiştim sen incele bi bakalım

bendekı fotonun ustunde natura keratin certified organic ingrediente yazıyor diğer tarafında baska bı acıklama varmı bılmıyorum tek foto çekmiştim :)

linkini sana özelden attım canım.
ben bu ürünü aldığımda 80 yada 90 tl ödemiştim sen incele bi bakalım

bendekı fotonun ustunde natura keratin certified organic ingrediente yazıyor diğer tarafında baska bı acıklama varmı bılmıyorum tek foto çekmiştim :)

Tamam doğru ürün... Bir bakalım benim denemelerim nasıl sonuç verecek...

Birde kuzu, ben özellikle yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirici ile düzleştirip keratini öyle sürün demiştim, direkt kurutup mu sürdün yoksa kurutup düzleştirip mi sürdün hatırlıyor musun yok ürün gelince ona göre uygulama yapmayı planlıyorumda, acaba ürün kullanım taarifine göre mi yapayım yoksa kendi bildiğim gibi mi yapayım diye düşünüyorum...

Bende burayi aylarca okudum sonra keratinimi aldim, tam yapicam derken once bi kuafore gideyimde saclarimi biraz kestireyim dedim. Sonuc kuaforden neredeyse erkek trasi ciktim :30:

Kilic baligi tekrar donmussun seni gordugume cok sevindim. Ben keratini aldim ama uygulayamadim ve keratini Turkiye de evde birakip yurtdisina ciktim. Yaza kadar insallah bozulmaz diye umid ediyorum cunki evimiz pek sicak oluyor. Yaza kadar da benim tras biraz uzar insallah, kutumsu boylara gelse bana yetecek zaten. Herkese kolay gelsin.

Bende burayi aylarca okudum sonra keratinimi aldim, tam yapicam derken once bi kuafore gideyimde saclarimi biraz kestireyim dedim. Sonuc kuaforden neredeyse erkek trasi ciktim :30:

Kilic baligi tekrar donmussun seni gordugume cok sevindim. Ben keratini aldim ama uygulayamadim ve keratini Turkiye de evde birakip yurtdisina ciktim. Yaza kadar insallah bozulmaz diye umid ediyorum cunki evimiz pek sicak oluyor. Yaza kadar da benim tras biraz uzar insallah, kutumsu boylara gelse bana yetecek zaten. Herkese kolay gelsin.

Kuaförlerin 1 santimi bizim 10 santimimize tekabül ediyor bunu artık anlamak zorundayız :5:

Bozulacağını sanmıyorum, serin bir yerde sakla :)

Tamam doğru ürün... Bir bakalım benim denemelerim nasıl sonuç verecek...

Birde kuzu, ben özellikle yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirici ile düzleştirip keratini öyle sürün demiştim, direkt kurutup mu sürdün yoksa kurutup düzleştirip mi sürdün hatırlıyor musun yok ürün gelince ona göre uygulama yapmayı planlıyorumda, acaba ürün kullanım taarifine göre mi yapayım yoksa kendi bildiğim gibi mi yapayım diye düşünüyorum...

Kutunun ustunde bidr aloe vera extra straight thick, curly and damaged hair yaziyo canim.
Ben senin dedigin sekilde kurutp duzlestirip keratini uyguladim ....

umarim guzel bi keratin bulursunda onunla yola dewam ederiz. Keratinli sacin tadini aldim alali boyle dolastikca kendimi bakimsiz hissediyorum kizlar yaaa :(

Kutunun ustunde bidr aloe vera extra straight thick, curly and damaged hair yaziyo canim.
Ben senin dedigin sekilde kurutp duzlestirip keratini uyguladim ....

umarim guzel bi keratin bulursunda onunla yola dewam ederiz. Keratinli sacin tadini aldim alali boyle dolastikca kendimi bakimsiz hissediyorum kizlar yaaa :(

Bu konuda artık hepimize iş düşüyor tatlım, malum bazı şeyleri tek başına denemek ve paylaşmak pek iç açıcı sonuçlar doğurmuyor, tecrübe ile sabit:9::9::9:

Brezilya fönü kullanmaya başladığım ilk zamanı biliyorsunuz, saçlarım kazaya kurban gitmişti ve bu yüzden bu yöntemi araştırıp sizinle paylaşmıştım... Forumdan ayrı kaldığım zamana ait geçmiş mesajlara göz attım ve özellikle bu işlemin saça zarar verip vermediği, dökülme yapıp yapmadığı sorulmuş... Brezilya fönü yaptırdım saçlarım döküldü diyenler için önce ve sonra fotoğraflarımı ekliyorum...

$kýlýç.jpg
Yanlış hatırlamıyorsam yaptığım 2. veya 3. uygulamaya ait bu fotoğraf... Gördüğünüz gibi saçlarım cılız...

$saç.jpg

Bu ise şu anki hali... Aradan geçen süre zarfında saçlarımdaki yoğunluk artışı anlaşılmayacak gibi değil... Bunun iki sebebi var,

1-Saçlarımdaki hasar giderildi ve keratin ile kaplanmış saç telleri sayesinde saçlarım sağlıklı uzamaya başladı ve bende yavaş yavaş keserek hepsini aynı boya getirdim, sonra da kat attım...

2-Sığır iliği kürü yaptım 8 hafta boyunca, hem saçlarım beslendi hemde tembel tembel yan gelip yatan saç köklerim uyandı...

Bu arada saçlarımın ne kadar mat, saman gibi göründüğü herhalde fotoğrafta anlaşılıyordur... Sahte ürün kullandım, sonuç bu... En kısa zamanda o eski parlak haline kavuşmayı planlıyorum...

Sığır iliği kürü de neyin nesi diyenler lütfen aşağıdaki linke tıklasın

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096

balığım sen en kısa sürede toparlarsın o güzel saçlarını... :nazar::nazar:
ayrıca şu haliyle bile benim saçlarımdan çok daha iyi durumda seninkiler. belimdeki saçlarımı bi hevesle ensede öne doğru uzun küt kestırdım. şimdi uğraş dur. ne toplayabılıyosun ne fönsüz gezebiliyosun kışın göbeği yağmur camur şapka bere derken saç paçozlaştı iyice

Kılıçbalığı senin konunun üzerine keratin uygulamıstım style marka, çok güzel sonuc aldım ama kendi hatam sonucu bozuldu :1:
Tekrardan sipariş verdim şampuanda watsonstan nude şampuan aldım umarım yanlıs yapmamısımdır :16:
Uygulamadan sonra fotoğraf paylasacagım :21:
Buarada natura keratin fiyatları nasıl alan vardı ama cvp verirse sevinirim :34:

balığım sen en kısa sürede toparlarsın o güzel saçlarını... :nazar::nazar:
ayrıca şu haliyle bile benim saçlarımdan çok daha iyi durumda seninkiler. belimdeki saçlarımı bi hevesle ensede öne doğru uzun küt kestırdım. şimdi uğraş dur. ne toplayabılıyosun ne fönsüz gezebiliyosun kışın göbeği yağmur camur şapka bere derken saç paçozlaştı iyice
Niye böyle bir şey yaptın anlamadım ki :( Saça verilen hasarı bir şekilde dışarıdan tamir etmeye uğraşıyoruz, bir nebze başarılı da oluyoruz ama kesilmiş saçın çaresi yok :( Sabırla uzatacaksın başka bir yol gelmiyor aklıma...

Kılıçbalığı senin konunun üzerine keratin uygulamıstım style marka, çok güzel sonuc aldım ama kendi hatam sonucu bozuldu :1:
Tekrardan sipariş verdim şampuanda watsonstan nude şampuan aldım umarım yanlıs yapmamısımdır :16:
Uygulamadan sonra fotoğraf paylasacagım :21:
Buarada natura keratin fiyatları nasıl alan vardı ama cvp verirse sevinirim :34:

Canım, Nude bu işlem için uygun ama ben artık Nude kullanamıyorum, hem yağlanma sorunu,hem kaşıntı hem kepeklenme yapıyor bende o yüzden bir kaç şampuan arasında dönenip duruyorum... Eğer sende de benimki gibi bir sıkıntı olursa hemen değiştir...

Natura keratinin fiyatlarını kendi sitesinden öğrenebilirsin tatlım deneme setleri 120 civarı...

Niye böyle bir şey yaptın anlamadım ki :( Saça verilen hasarı bir şekilde dışarıdan tamir etmeye uğraşıyoruz, bir nebze başarılı da oluyoruz ama kesilmiş saçın çaresi yok :( Sabırla uzatacaksın başka bir yol gelmiyor aklıma...

Canım, Nude bu işlem için uygun ama ben artık Nude kullanamıyorum, hem yağlanma sorunu,hem kaşıntı hem kepeklenme yapıyor bende o yüzden bir kaç şampuan arasında dönenip duruyorum... Eğer sende de benimki gibi bir sıkıntı olursa hemen değiştir...

Natura keratinin fiyatlarını kendi sitesinden öğrenebilirsin tatlım deneme setleri 120 civarı...
Tamam canim cok tesekkur ederim. Doa markada var elimde olmadi ona gecis yaparim ozaman. Sen natura kullanmismiydin yorumunu merak ediyorum ona gore birdahali sefere ondan alirim bende :) birde watsons balli maskesi keratinden sonra kullaniliyormuydu hatirlayamadim canim.

Kızlar, Natura Keratin'in deneme setleri bu gün elime geçti...

Sağolsun Erkan Bey, harika bir bakım pakedi hazırlamış benim için... Ben sadece brezilya fönü yani Keratin Extra Deneme Seti beklerken,Keratin Free Plus Me formaldehit içermeyen saç botoxu seti, Argan Yağı ve Durulanmayan sprey saç bakım kremi de çıktı kutu içerisinden tabii nasıl sevindiğimi anlatamam...

Bu durulanmayan sprey saç kreminin tek özelliği bakım yapmak değil aynı zamanda mesela, havuza denize girmeden önce kuru saça sıkılarak saçın ürünü iyice emmesi sağlanıyor, bu şekilde saç tellerini sararak dış etmenlerin saç tellerine zarar vermesini ve yaptığınız bakımların uçup gitmesinide engelliyor... Tabii sadece Brezilya fönü veya saç botoxu kullananlar için değil, normal şartlarda havuz,deniz,güneç vs den yıpranma ihtimali olan tüm saçlar için bir koruma kalkanı oluşturma özelliği var... Eğer ürün vaadini yerine getiriyorsa benim vazgeçilmezim olabilir :9:

$1.jpg
$es.jpg

Bunlar da ürünlerin toplu halde fotoğrafları...

Not: Bu ürünler, firmadan benim talebim üzerine, ürün çeşitleri ve işlevi hakkında bilgi sahibi olmamız amacıyla gönderilmiştir ve ürünler hakkında tarafsız bir şekilde gözlem yapılacaktır...

Not 2: Sahte Amerikan Fönü uygulamamdan sonra saçlarım şu an sert,mat ve fırça gibi... Banyoda normalde saç kremi kullanmayan ben her çeşit ürünü deniyorum şu sıra yinede taranmıyor, sirke falan da hak getire...Üstelik saçlarımı 40 dakika kurttuğum halde kurumuyor, mahvolmuş durumdayım ve ağlamaklıyım...Eğer çözüm bulamazssam uçlardan çıtır çıtır kopmalar başlayacak gibi görünüyor:2:

Bu akşam Keratin ekstra deneme setini kullanacağım gözünüz, kulağınız bende olsun...

Tamam canim cok tesekkur ederim. Doa markada var elimde olmadi ona gecis yaparim ozaman. Sen natura kullanmismiydin yorumunu merak ediyorum ona gore birdahali sefere ondan alirim bende :) birde watsons balli maskesi keratinden sonra kullaniliyormuydu hatirlayamadim canim.

İlk defa bu akşam kullanacağım Natura'yı konuyu takip edersen hep beraber bir sonuca ulaşabiliriz diye düşünüyorum... Watsons ballı maske candır, kullanabilirsin. Zaten normal saç kremlerinin içeriğinde sülfat ve sodyum bulunmaz tatlım...

İlk defa bu akşam kullanacağım Natura'yı konuyu takip edersen hep beraber bir sonuca ulaşabiliriz diye düşünüyorum... Watsons ballı maske candır, kullanabilirsin. Zaten normal saç kremlerinin içeriğinde sülfat ve sodyum bulunmaz tatlım...

Tamam caniiim takipteyim ben :)

Kilicbaligi saclarin harika gorunuyor, dolgunlugu inanilmaz. Mat hali bile saglikli bence. :nazar: takipteyim.

Uzaktan sağlıklı görünüyor galiba, hayır tatlım birazdan uygulama öncesi-sonrasını karşılaştırmak için foto ekleyeceğim uçlarının ne kadar kötü ve yoluk yoluk göründüğünü anlarsın zaten, sadece mat olsa iyi bildiğin kütük! Hani böyle çok boya yaparsın saç sertleşir ya öyle bütün parlaklığı nemi gitmiş gibi...

Tamam caniiim takipteyim ben :)

:kkk:

Son düzenleme:
Söylediğim gibi ilk uygulamayı yaptım. Kısaca görüşlerimi paylaşacağım...

Arındırıcı Şampuan:
Şampuanı çok sevdim, saçı kazık gibi taranmaz hale getiren bir arındırıcı değil.Bu işlemi yaparken saç kremi vs kullanamayacağım için nasıl tarayacağımı kara kara düşünüyordum, neyse ki korktuğum gibi olmadı :9: Ayrıca çok güzel kokuyor,elma gibi...

$malzeme.jpg

Keratin Extra:
Ürün orta akışkanlıkta ve beyaz renkli.

Sürümü kolay, orta akışkanlıkta olması ürün kaybına sebep olmadan rahat sürülmesini sağlıyor.Benim için 70 ml fazla fazla yetti.Sürdüğümde belli belirsiz bir koku aldım ama bu benim rahatsız etmedi.Göz yaşarması yapmadı, gözlerimi kızartmadı veya burnum akmadı. Vantilatör kullanmak durumunda kalmadım.Ürünü saça uyguladıktan sonra saç kendi kendine ürünü emmeye başlıyor,bekleme süresinin sonuna geldiğimde bir çok bölgenin tamamen kuruduğunu gördüm, ürünün bu özelliği saçları saç kurutma makinesi ile 6-7 dakikada tamamen kurutmamı sağladı ki bu benim açımdan çok iyi çünkü kullandığım diğer ürünler tamamen kurumuyordu ve kalıp gibi yağlı bir görüntü oluşturuyordu...

Saçlarımı kuruttuktan sonra düzleştirme işlemine başladım bu da yaklaşık 20 dakika kadar sürdü, elim alışkın olduğu için hızlı ve dikkatli bir biçimde yaptım.Düzleştirme işlemi sırasında çok çok az bir duman çıktı, koku yine beni rahatsız etmeyecek kadar azdı.

Düzleştirme işlemini bitirdiğimde saçlarım diğer kullandığım ürünlerdeki gibi yağlı bir görüntüye sahip olmadı, tam tersi fön çekilmiş gibi yumuşak bir dokunuş bıraktı hatta bu açıdan benden tam puan aldı çünkü 3 gün yağlı görünen bir saçla dolaşmak korkunç bir durum.

Şimdi bir kaç foto ekleyelim...

İşlemden önceki yoluk saç uçları
$uç.jpg

İlk aşamadan sonraki saç uçları
$son-uc.jpg

İşlemden önceki genel görüntü

$saç.jpg

İlk aşamadan sonraki genel görüntü
$son.jpg

Şu an tabii ki biraz tortulu ve mat görünüyor, şimdiye kadar yaptığım tüm uygulamalarda zaten ilk aşamada aldığım sonuç buydu, yıkadıktan sonra sağlıkla parlamasını umud ediyorum...

Kısaca:

Buraya kadar ürün uygulama kolaylığı, kokmaması,göz yaşartmaması, yumuşak bir dokunuş bırakması ve yağlı görüntü oluşturmaması açısından benden tam not aldı diyebilirim...Uygulama yapmak için tatil günlerini beklemek zorunda kalmayacak olmak güzel bir artı benim için...

Saçlarımı Pazartesi Akşamı geç vakit veya Salı Sabahı yıkamayı planlıyorum. Bu süre zarfında saçımda bozulma olsun veya olmasın günde 1 defa yeniden düzleştirici ile üzerinden geçeceğim...

Not: Benim saçlarımda şu an kimyasal işlemlerden dolayı bir yanma, erime vs gibi bir hassasiyet olmadığından ben 220 derece düzleştirici uyguladım ama ince telli,hassas saçları olanlar ve kimyasal işlem görmüş saçlar için ısı düşük tutulmalı.

İlk yıkamayı Pazartesi akşamı veya Salı sabahı yapacağım...

Görüşlerim şimdilik bunlar...

968836[/ATTACH]

Keratin Extra:
Ürün orta akışkanlıkta ve beyaz renkli.

Sürümü kolay, orta akışkanlıkta olması ürün kaybına sebep olmadan rahat sürülmesini sağlıyor.Benim için 70 ml fazla fazla yetti.Sürdüğümde belli belirsiz bir koku aldım ama bu benim rahatsız etmedi.Göz yaşarması yapmadı, gözlerimi kızartmadı veya burnum akmadı. Vantilatör kullanmak durumunda kalmadım.Ürünü saça uyguladıktan sonra saç kendi kendine ürünü emmeye başlıyor,bekleme süresinin sonuna geldiğimde bir çok bölgenin tamamen kuruduğunu gördüm, ürünün bu özelliği saçları saç kurutma makinesi ile 6-7 dakikada tamamen kurutmamı sağladı ki bu benim açımdan çok iyi çünkü kullandığım diğer ürünler tamamen kurumuyordu ve kalıp gibi yağlı bir görüntü oluşturuyordu...

Saçlarımı kuruttuktan sonra düzleştirme işlemine başladım bu da yaklaşık 20 dakika kadar sürdü, elim alışkın olduğu için hızlı ve dikkatli bir biçimde yaptım.Düzleştirme işlemi sırasında çok çok az bir duman çıktı, koku yine beni rahatsız etmeyecek kadar azdı.

Düzleştirme işlemini bitirdiğimde saçlarım diğer kullandığım ürünlerdeki gibi yağlı bir görüntüye sahip olmadı, tam tersi fön çekilmiş gibi yumuşak bir dokunuş bıraktı hatta bu açıdan benden tam puan aldı çünkü 3 gün yağlı görünen bir saçla dolaşmak korkunç bir durum.

Şimdi bir kaç foto ekleyelim...

İşlemden önceki yoluk saç uçları
Eki Görüntüle 968800

İlk aşamadan sonraki saç uçları
Eki Görüntüle 968801

İşlemden önceki genel görüntü

Eki Görüntüle 968804

İlk aşamadan sonraki genel görüntü
Eki Görüntüle 968807

Şu an tabii ki biraz tortulu ve mat görünüyor, şimdiye kadar yaptığım tüm uygulamalarda zaten ilk aşamada aldığım sonuç buydu, yıkadıktan sonra sağlıkla parlamasını umud ediyorum...

Kısaca:

Buraya kadar ürün uygulama kolaylığı, kokmaması,göz yaşartmaması, yumuşak bir dokunuş bırakması ve yağlı görüntü oluşturmaması açısından benden tam not aldı diyebilirim...Uygulama yapmak için tatil günlerini beklemek zorunda kalmayacak olmak güzel bir artı benim için...

Saçlarımı Pazartesi Akşamı geç vakit veya Salı Sabahı yıkamayı planlıyorum. Bu süre zarfında saçımda bozulma olsun veya olmasın günde 1 defa yeniden düzleştirici ile üzerinden geçeceğim...

Not: Benim saçlarımda şu an kimyasal işlemlerden dolayı bir yanma, erime vs gibi bir hassasiyet olmadığından ben 220 derece düzleştirici uyguladım ama ince telli,hassas saçları olanlar ve kimyasal işlem görmüş saçlar için ısı düşük tutulmalı.

İlk yıkamayı Pazartesi akşamı veya Salı sabahı yapacağım...

Görüşlerim şimdilik bunlar...

Kilicbaligi oncelikle cok tesekkurler deneyimini bizimle acikca paylaştığın icin. Saçların gercekten cok yipranmis ama uygulamadan sonra gayet iyi gorunuyorlar. Bakalim yikamadan sonra Nasil olacak takipteyim canim

Back