- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.161
Kızlar sorum şu keratin bakımı uygulayanlar keratini nerden ne kadara aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffff 617 sayfabi kacina goz attim ama hepsini okumam mumkun degil, ben de denemek istiyorum bunu ama cesaret edemiyorum kizlar yaa , saclarim dalgali benim ve saglikli diyebilirim , tek derdim saglikli uzamasi ve de banyodan cikinca direk hic bise yapmadan sokaga cikabilmek :) sik sik kestirmek istemedigim icin ne fin cekiyorum ne de duLestiriyorum, bunu uygularsam daha rahat ve kolay kulanirim saclarimi ama skintili bi asama 4 gun yikamama falan , ise nasi gitcem oyle
![]()
kızlar elimde fix nano keratin şampuan ve loreal expert pro-keratin refill şampuan var hangisini kullanırsam fönüm bozulmaz?
içeriğini incele hangisinde sülfat yoksa onunla yıkayınca fönün bozulmaz:)
canım memnunmusun saçından?
Çok memnunum canım valla gelecek ay tekrar yapacağım uçlarım çok toparlandı, herkes saçıma övgüler yağdırıyor çok sağlıklı diye halbuki keratin sağolsun
Ben bigudi sardım ıslakken de falan hiç dikkat etmedim o yüzden dümdüz değil ama doğal bir dalgası oldu önceki gibi karışık karışık kıvırcık da değil :)
bende yapmak istiyorum yaaa malzemeleri nereden aldın?
kılıcım balığım sana tülaaaaaaaay geri dön çağrısı yapmak istiyorum. lakin yardımın lazım artık
bu natura keratini pek sık duymaya başladım son zamanlarda. senin bir bilgin vs var mıdır? deneme şansım haliyle yok. e ürünü bilmeden de satın almak istemiyorum. en azından senin bir fikrin vardır diye düşünüyorum.. nolur var de![]()
Sen sormadan ben yazmış bulundum, gerçi zaten özelden de konuştuk, bende kullanmadım ama bakalım deneme şansı olursa ne ala...
Döndüm döndüm rahat olunYine de belli olmaz zira hiç vaktim yok
![]()
evet evetgeri dönmene inanılmaz sevindim. bu konudaki akıl hocamızsın çünkü =) daha çok başını ağrıtıcaz yavrum, bi yere kaçamazsın
![]()
Şuan ofisteyim, ambalaja bakma şansım yok ama kızlar sanırım ben natura kullandım bir defa. ve pek memnun kaldıgımı söyleyemiycem. hatta şişenin yarısı duruyor olmasına ragmen tekrardan yapmadım. kılıçbalığının daaha önce bize paylaştırdıgı çikolata kokulu gibi birşey beklerseniz hayal kırıklığı olur diyebilirim. akşam evde ürünün fotosunu çeker, markasını tekrar kontrol ederim.
üstünde yazan talimatlara göre yapmıştım ama yinede memnun kalmadım. ben beceremiyorum desem.... daha öncekilerde çok başarılı sonuçlar almıştım![]()