• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

offffff 617 sayfa :( bi kacina goz attim ama hepsini okumam mumkun degil, ben de denemek istiyorum bunu ama cesaret edemiyorum kizlar yaa , saclarim dalgali benim ve saglikli diyebilirim , tek derdim saglikli uzamasi ve de banyodan cikinca direk hic bise yapmadan sokaga cikabilmek :) sik sik kestirmek istemedigim icin ne fin cekiyorum ne de duLestiriyorum, bunu uygularsam daha rahat ve kolay kulanirim saclarimi ama skintili bi asama 4 gun yikamama falan , ise nasi gitcem oyle :30:

offffff 617 sayfa :( bi kacina goz attim ama hepsini okumam mumkun degil, ben de denemek istiyorum bunu ama cesaret edemiyorum kizlar yaa , saclarim dalgali benim ve saglikli diyebilirim , tek derdim saglikli uzamasi ve de banyodan cikinca direk hic bise yapmadan sokaga cikabilmek :) sik sik kestirmek istemedigim icin ne fin cekiyorum ne de duLestiriyorum, bunu uygularsam daha rahat ve kolay kulanirim saclarimi ama skintili bi asama 4 gun yikamama falan , ise nasi gitcem oyle :30:

Ben aldım keratinlmi hazırladım her şeyi az sonra uygulamaya başlayacağım :)

$image.jpg
Kızlar keratin öncesi
$image.jpg
Bu da keratin sonrası

Şu an 4 gün boyunca yağlı gibi hissi var, yıkamadığımdan sanırım. Yıkadıktan sonra da fotoğraf yükleyeceğim
Ben düz sevmediğimden bu gece sarıp yatmayı düşünüyorum sizce nasıl fikir?

$image.jpg
Brezilya gönü öncesi
$image.jpg
Yaptıktan hemen sonra
$image.jpg
Bu da yıkadıktan sonra, düz istemediğim için dikkat etmedim topladım yıkadıktan sonra,
Namaz kıldığım için de ister istemez ıslandı gün içinde,
Tekrar düzleştirmedim bozulan yerleri ona rağmen bu kadar düz kaldı
Bir daha yaptığımda bigudi ile sarıp bekleyeceğim :)

Kılıcbalıgı seni tebrik ediyorum hem evde uygulamıssın hem de istikrarla insanlara yardım ediyorsun :29:

600 sayfa e ben girişe döneyim o zaman :ssz:

canım memnunmusun saçından?

Çok memnunum canım valla gelecek ay tekrar yapacağım uçlarım çok toparlandı, herkes saçıma övgüler yağdırıyor çok sağlıklı diye halbuki keratin sağolsun :9::9::9:
Ben bigudi sardım ıslakken de falan hiç dikkat etmedim o yüzden dümdüz değil ama doğal bir dalgası oldu önceki gibi karışık karışık kıvırcık da değil :)

Çok memnunum canım valla gelecek ay tekrar yapacağım uçlarım çok toparlandı, herkes saçıma övgüler yağdırıyor çok sağlıklı diye halbuki keratin sağolsun :9::9::9:
Ben bigudi sardım ıslakken de falan hiç dikkat etmedim o yüzden dümdüz değil ama doğal bir dalgası oldu önceki gibi karışık karışık kıvırcık da değil :)

bende yapmak istiyorum yaaa malzemeleri nereden aldın?

kılıcım balığım sana tülaaaaaaaay geri dön çağrısı yapmak istiyorum. lakin yardımın lazım artık :D

bu natura keratini pek sık duymaya başladım son zamanlarda. senin bir bilgin vs var mıdır? deneme şansım haliyle yok. e ürünü bilmeden de satın almak istemiyorum. en azından senin bir fikrin vardır diye düşünüyorum.. nolur var de :D

Özelden 200 kusur mesaj atmışsınız kızlar, hepiniz marka soruyorsunuz...

Lesamol Amerikan Keratini
Natura Keratin
Beox
Global

özellikle sorulan bunlar lakin bunların hiç birini kullanmadığım için iyidir veya kötüdür diyemiyorum... Natura Keratin'e mail attım eğer uygun görüp tester gönderirlerse deneyip yorumumu yaparım...

Şimdilik lesamol ile flört ediyoruz lakin ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumuna düşüp çok meşhur satış sitesinden alışveriş ettim, ürünler geldiğinde bir şey anlamadım tabii hemen denemediğim için ancak kullandığımda bir terslik olduğunu anladım.Aynı ürün,aynı kutu üzerinde ayırd edici hiç bir işaret veya yazı yok ama içeriklerden biri pembe biri beyaz...Satıcı iki çeşit ürünümüz var biri beyaz biri pembe diyor, distribütör hayır tek çeşit ürün var elinizde ki sahte kullanmayın biz sorunu çözmek için size elimizden geldiğince yardımcı oluruz diyor.4 set almış bulundum malesef birini de kullandım saçlar el değmemiş ağaç kadar sert ki bilen bilir saçlarım parlak ve yumuşaktır...

Herneyse, merak ettiğiniz başka marka varsa yazın... Bundan sonra marka adı paylaşacağım aksi durumda art niyetli kişiler tarafından taciz ediliyorum biliyorsunuz...

Foruma çok sık girme şansım yok o yüzden ara ara yanıtlayacağım... Ayrıca yeni şampuanlar keşfettim konunun ilk mesajını güncelliyorum...

kılıcım balığım sana tülaaaaaaaay geri dön çağrısı yapmak istiyorum. lakin yardımın lazım artık :D

bu natura keratini pek sık duymaya başladım son zamanlarda. senin bir bilgin vs var mıdır? deneme şansım haliyle yok. e ürünü bilmeden de satın almak istemiyorum. en azından senin bir fikrin vardır diye düşünüyorum.. nolur var de :D

Sen sormadan ben yazmış bulundum, gerçi zaten özelden de konuştuk, bende kullanmadım ama bakalım deneme şansı olursa ne ala...

Döndüm döndüm rahat olun :1: Yine de belli olmaz zira hiç vaktim yok :9:

Sen sormadan ben yazmış bulundum, gerçi zaten özelden de konuştuk, bende kullanmadım ama bakalım deneme şansı olursa ne ala...

Döndüm döndüm rahat olun :1: Yine de belli olmaz zira hiç vaktim yok :9:

evet evet :D geri dönmene inanılmaz sevindim. bu konudaki akıl hocamızsın çünkü =) daha çok başını ağrıtıcaz yavrum, bi yere kaçamazsın :p

Natura Keratin, Erkan Bey ile görüştüm,beni kırmadı ve ürünlerini test etmem için en kısa zamanda göndereceklerini belirtti... Sizin adınıza sabırsızlıkla bekliyorum...

Son düzenleme:
Şuan ofisteyim, ambalaja bakma şansım yok ama kızlar sanırım ben natura kullandım bir defa. ve pek memnun kaldıgımı söyleyemiycem. hatta şişenin yarısı duruyor olmasına ragmen tekrardan yapmadım. kılıçbalığının daaha önce bize paylaştırdıgı çikolata kokulu gibi birşey beklerseniz hayal kırıklığı olur diyebilirim. akşam evde ürünün fotosunu çeker, markasını tekrar kontrol ederim.

üstünde yazan talimatlara göre yapmıştım ama yinede memnun kalmadım. ben beceremiyorum desem.... daha öncekilerde çok başarılı sonuçlar almıştım :21:

Şuan ofisteyim, ambalaja bakma şansım yok ama kızlar sanırım ben natura kullandım bir defa. ve pek memnun kaldıgımı söyleyemiycem. hatta şişenin yarısı duruyor olmasına ragmen tekrardan yapmadım. kılıçbalığının daaha önce bize paylaştırdıgı çikolata kokulu gibi birşey beklerseniz hayal kırıklığı olur diyebilirim. akşam evde ürünün fotosunu çeker, markasını tekrar kontrol ederim.

üstünde yazan talimatlara göre yapmıştım ama yinede memnun kalmadım. ben beceremiyorum desem.... daha öncekilerde çok başarılı sonuçlar almıştım :21:

Senin beceremediğini sanmıyorum açıkçası :18: Yalnız anladığım kadarı ile iki tane ürünleri var biri bizimki gibi düzleştiren ve bakım yapan, biri galiba sadece bakım yapan acaba sen hangisini aldın? Birde formaldehitli miydi formaldehitsiz mi? Sana zahmet fotoları paylaşırsan çok iyi olur...

Bu arada Beox içinde kullanmadım demişim ama denemiş ve saçıma uygun bulmamıştım...

Son düzenleme:
Back