- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.141
malzemeler için kime mesaj attıysam cevap gelmedi bunu söylemek çok mu zor kii????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malzemeler için kime mesaj attıysam cevap gelmedi bunu söylemek çok mu zor kii????????
kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr lütfen biri bana cevap versin yaaa.....geçen senenin nisan mayıs ayından kalma kiloluk aldığımı keratin i şimdi uygulamak olsam bir sıkıntı olur mu sizce....
bozulduktan belli bir süre sonra kendime gelmiyor mu..memnun muydun havuz öncesinde.çok sorum var msj yazamıyorum
kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr lütfen biri bana cevap versin yaaa.....geçen senenin nisan mayıs ayından kalma kiloluk aldığımı keratin i şimdi uygulamak olsam bir sıkıntı olur mu sizce....
Brezilya fonu kanser riski tasiyormus diye birkac haber okudum. Malzemelerimi almistim ama yapip yapmamakta kararsizim su an.
kokuyla alakali bir sey sanirim, havaya yuksek icerikli kanserojen madde yayiyormus. pazartesi yaptiricam bakalim ama kararsizim da.nasıl yani kanser riski saça uygulamada mı yoksa bu uygulama esnasında keratinin yoğun rahatsız edici kokusu yüzünden mi? araştıracağım ben de şimdi kararsız kaldım:44:
keratin bakımını yapmadan hemen önce boya yapsak bir zararı olur mu bide sülfatsız şampuanı her zaman mı kullanacağız yoksa sadece bakım yaparken mi cevaplarsanız sevinirim:)
Vuhuuu yıkıyorum çıkıyorum :) 180 derecede yapmama rağmen hem de![]()