• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bozulduktan belli bir süre sonra kendime gelmiyor mu..memnun muydun havuz öncesinde.çok sorum var msj yazamıyorum

yani bozuluyor derken kastım şuydu, kıvırcıklaşıyor. onun dışında bir havuz şaça ne kadar zarar verirse o kadar zarar gördü benimkide. kendine geliyor bakarsan, ama görüntüsü elbette düzleşmez (tekrardan keratin kullanmadığın sürece tabi)

kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr lütfen biri bana cevap versin yaaa.....geçen senenin nisan mayıs ayından kalma kiloluk aldığımı keratin i şimdi uygulamak olsam bir sıkıntı olur mu sizce....

Benim aldığım markanın üzerinde 2017 son kullanma tarihi yazıyordu. Bu sana referans olur mu bilmem. Yine de kullan diyerek sorumluluk alamam :)

Brezilya fonu kanser riski tasiyormus diye birkac haber okudum. Malzemelerimi almistim ama yapip yapmamakta kararsizim su an.

nasıl yani kanser riski saça uygulamada mı yoksa bu uygulama esnasında keratinin yoğun rahatsız edici kokusu yüzünden mi? araştıracağım ben de şimdi kararsız kaldım:44:

keratin bakımını yapmadan hemen önce boya yapsak bir zararı olur mu bide sülfatsız şampuanı her zaman mı kullanacağız yoksa sadece bakım yaparken mi cevaplarsanız sevinirim:)

nasıl yani kanser riski saça uygulamada mı yoksa bu uygulama esnasında keratinin yoğun rahatsız edici kokusu yüzünden mi? araştıracağım ben de şimdi kararsız kaldım:44:
kokuyla alakali bir sey sanirim, havaya yuksek icerikli kanserojen madde yayiyormus. pazartesi yaptiricam bakalim ama kararsizim da.

keratin bakımını yapmadan hemen önce boya yapsak bir zararı olur mu bide sülfatsız şampuanı her zaman mı kullanacağız yoksa sadece bakım yaparken mi cevaplarsanız sevinirim:)

bildigim kadariyla arada 15 gun olmasi gerekiyor boya icin. ya 15 gun onceden boyayacaksiniz sacinizi ya da 15 gun sonrasinda.
sulfatsiz sampuan da devamli kullanilmasi gerekiyor, sulfatli olan diger market sampuanlari yasak.

bu da benim keratin uygulamam :)

Eklentiler

• $1395246_444956348948775_950377783_n.jpg
    $1395246_444956348948775_950377783_n.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba arkadaşlar ne zamandan beri bu konuyu okuyorum.Sonuçta tam bilgili olmayınca, cevaplarda çok olunca ,birde benim tez canlılığımda işin içine girince iyice sıyırdım.
Kılıçbalığı arkadaşım bu brezilya fönü başlıklı konuyu açtığında bayağı takip ettim.Ama evde tek başıma yapmayada cesaret edemedim.Ancak saçlarımı boyarken yakıpta ,kestiremediğim için de geçen ay kuaföre paraları bayılıp yaptırdım.Sonra saçın özel şampuanla yıkanması konusu aklıma gelip kuaförden şampuan istedim.Sanırım hayatımın hatasını yaptım.Gerçi kullandığı fix nano keratindi ve şampuanınıda aynı verince kullanmaktan çekinmedim.Sonuçta kullandığı keratinin şampuanı diye düşündüm.AMMMMMaaaaaa bunca sayfayı okuyupta şampuanı elime alınca içindekiler bölümünde başımızın belası sodium laureth sulphate,sodium lauryl sulphate,sodium chlorıde, sodium benzoate,sodium citrate, sodium xylene sulfonate,tetrasodium edtahani içinde bilimum sodyum bileşeni var.Şimdi ben bu şampuanı ne edeyim?
1 aydır kullanıyorum.Eğerki föne zararlıysa kullanmayayım.Nude marka şampuandan bahsetmişsiniz ancak bu şampuan içinde bir süre sonra şikayetler yazılmış.Kafa derisinde kaşıntı ve egzema kepeklenme yapıyor demişsiniz.
Buarada 6 ay önce saçlarım aşırı döküldüğü için cilt doktoru Plantur diye bir şampuan vermişti.Onun içindeki sülfat bileşenlerinide yazayım sodium laureth sulfate,sodium chloride,sodium citrate,sodium benzote. bunu da kullanmamda sakınca varmı?
Ayrıca sayfaların başında Gliss ultimate repair with liquid keratin complex kullanılabilir demişsiniz ama bunun içinde de sodium benzote ve sodium sulfate var?.....Gerçi ben kullanmaya bir türlü cesaret edemedim o da ayrı mesele:52:
Ne kullanayım şimdi ben yazmaya başladığımda belirtiğim gibi sıyırma aşamasına geldim.:35::37::35:Kafam uyuz gibi kaşınıyor.2.gün sabahına saçlar yağlanıyor.saçlarımı banyodan sonra fönle kurutmazsam bir garip uçuşuyor,kabarıyor.Islakken kurutursam fön çekmiş gibi gayet güzel.

Keratin tedavisinden sonra kullanılacak ürünler bölümüne epeyidir birşey yazılmamış olmasından dolayı cevap gelmez diye endişe ettiğim için, buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.

Ben uygulamak istiyorum ama saçlarım düz olsun istemiyorum sadece bakım olsun istiyorum, yani düz görüntü gidince bu sağlıklı parlak görüntü devam ediyor mu?

Back