• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende hafta sonu brezilya fönünü denedim. Hiç bir kötü koku vs çıkmadı ancak yaklaşık 120 ml kullanmışım biraz çok olduğu için saçımda yağlı bir görüntü kaldı ve işe gitmem gerektiği için 1 gün beklettim saçımda. Saçlarım ince telli bu yüzden 210 dereceyle düzleştirdim ama keşke daha düşük yapsaydım diyorum çünkü bahsedildiği gibi yıkadığımda sert saçlarım kuruttukça yumuşadı ama biraz zarar görmüş uçlarındaki çatallaşmalar artmış gibi geldi bana.

Saçım bakım yapılmış gibi parlak ve yumuşak ama ikinci bir uygulamaya ihtiyacım var saçımda daha uzun bekleterek yapmak daha etkili olur.

Deneyenler için; ikinci uygulama ne zaman yapılmalı yardımcı olabilir misiniz? Bu saçın alt kısımlarındaki yıpranmışlık görüntüsü 2. uygulamada gider mi?

Bende hafta sonu brezilya fönünü denedim. Hiç bir kötü koku vs çıkmadı ancak yaklaşık 120 ml kullanmışım biraz çok olduğu için saçımda yağlı bir görüntü kaldı ve işe gitmem gerektiği için 1 gün beklettim saçımda. Saçlarım ince telli bu yüzden 210 dereceyle düzleştirdim ama keşke daha düşük yapsaydım diyorum çünkü bahsedildiği gibi yıkadığımda sert saçlarım kuruttukça yumuşadı ama biraz zarar görmüş uçlarındaki çatallaşmalar artmış gibi geldi bana.

Saçım bakım yapılmış gibi parlak ve yumuşak ama ikinci bir uygulamaya ihtiyacım var saçımda daha uzun bekleterek yapmak daha etkili olur.

Deneyenler için; ikinci uygulama ne zaman yapılmalı yardımcı olabilir misiniz? Bu saçın alt kısımlarındaki yıpranmışlık görüntüsü 2. uygulamada gider mi?

bence en az 2 hafta yada 1 ay bekle. 2. uygulamada daha da güzel olur, tam oturur istediğin görüntü.

ah canım çok bilmiyorum bende ama okuduğum kadarıyla yıpranmış, kopma durumuna gelmiş, naylonlaşmış saçları sağlıklı görünüme kavuşturuyor. helede 2. uygulama tam oturtur tahminimce. bence kestirmek zorunda kalmazsın.

arkadaşlar bende keratinimi sipariş ettim. önümüzdeki hafta yapamam ama sonraki hafta mutlaka yapmaya çalışcam. gelişmeleri yazarım. :46:

Cevap için teşekkürler, peki bu saçın alt taraflarında yıpranmış görüntüye ikinci uygulamamnın bir faydası olur mu? yoksa kesitirmek zorunda mı kalıcam :( bu konuda durum nedir?

Ben 2 ayda bir diplerini 4 ayda bir de tamamını yapıyorum, uçlardaki yıpranmış görüntü tam olarak iyileşmiyor ama düzelme oluyor (benim uçlarda aşırı yıpranma vardı) Size tavsiyem, doa kozmetiği biliyorsunuzdur, forumda konuşuluyor. buradan alacağınız "saç derisi bakım şampuanı"nın içine yine aynı siteden alabileceğiniz "e vitamini"nin yarısını koyun, normal günlük yıkamanıza devam edin, saç kremi kullanmayı ihmal etmeyin, saç kremini sevdiğiniz herhangi bir marka kullanabilirsiniz, hemen etkiyi fark edeceksiniz. Eğer yine de yeterli gelmediyse doa'nın keratinli saç maskesini de haftada 1 yapabilirsiniz. Ayrıca hint yağı, nar çiçeği yağı da saça çok iyi geliyor. Ama başta dediğim doa şampuanın içine e vitamini koyup kullanmak tek başına bile harika yapıyor. e vitamininin kalan yarısını da fesleğen kreminin içine karıştırıp, bunu da yüzünüze gece kremi olarak kullanın. Sonra bana teşekkür etmeyi unutmayın :)

Son düzenleme:
uzun zamndır bu konuyu araştırıyorum, her gördüğüm yeri, tüm yorumları okuyorum. deneme amaçlı organik olduğu iddaa edilen fda onaylı bir marka aldım internetten ama fön amaçlı değil sadece bakım amaçlı. uygulama sonunda saçlarım kalıp gibi ve sanki yapışık bi his verir gibi oldu. sevmedim yıkadım. şimdi uzun zamandır beğendiğim ama ulaşamadığım bir markanın internet sitesinde online satış başlayacağı yazıyor. çok sevindim. satış başlar başlamaz alıp yapıcam fön işlemini. resimli olarak paylaşırım.

Niye yıkadınız, zaten bekleme süresinde herkesin öyle oluyor, bu yanlış bir durum değil. Bunu yazmak istedim çünkü ilk kez yapanlar "aa benim de yapışık yağlı gibi oldu yıkayayım" demesinler, bu normal.

Ben 2 ayda bir diplerini 4 ayda bir de tamamını yapıyorum, uçlardaki yıpranmış görüntü tam olarak iyileşmiyor ama düzelme oluyor (benim uçlarda aşırı yıpranma vardı) Size tavsiyem, doa kozmetiği biliyorsunuzdur, forumda konuşuluyor. buradan alacağınız "saç derisi bakım şampuanı"nın içine yine aynı siteden alabileceğiniz "e vitamini"nin yarısını koyun, normal günlük yıkamanıza devam edin, saç kremi kullanmayı ihmal etmeyin, saç kremini sevdiğiniz herhangi bir marka kullanabilirsiniz, hemen etkiyi fark edeceksiniz. Eğer yine de yeterli gelmediyse doa'nın keratinli saç maskesini de haftada 1 yapabilirsiniz. Ayrıca hint yağı, nar çiçeği yağı da saça çok iyi geliyor. Ama başta dediğim doa şampuanın içine e vitamini koyup kullanmak tek başına bile harika yapıyor. e vitamininin kalan yarısını da fesleğen kreminin içine karıştırıp, bunu da yüzünüze gece kremi olarak kullanın. Sonra bana teşekkür etmeyi unutmayın :)

Kesinlikle denicem teşekkürler.

Ama istenen marka saç kremi kullanılabildiğini bilmiyordum. şampuan için aranan özellikler krem için geçerli değil mi? Bu mantıkla gliss keratinli bakım spreylerini kullanabilir miyim?

Kesinlikle denicem teşekkürler.

Ama istenen marka saç kremi kullanılabildiğini bilmiyordum. şampuan için aranan özellikler krem için geçerli değil mi? Bu mantıkla gliss keratinli bakım spreylerini kullanabilir miyim?

Evet istediğiniz saç kremi kullanılıyor, ama dediğiniz ürünü denemedim, kesin bir şey söyleyemem (mesela mavi su bozuyormuş, içeriğinde bozacak bir şey olmadığı halde, bu nedenle denemeden bir şey diyemem) ben kurutmadan ya da uçlarına şekil vermeden önce elidor keratinolojinin speyini kullanıyorum, çok memnunum.

Ben de dün yaptım. 3. kez bu. ilkinde kuaför yapmıştı. ben ikincisinde ve bunda 180 derece ile yaptım. o kadar yağlı bir görünümü var ki ısıyı yükseltince sanki saç elimde kalacak diye korkuyorum :((

Niye yıkadınız, zaten bekleme süresinde herkesin öyle oluyor, bu yanlış bir durum değil. Bunu yazmak istedim çünkü ilk kez yapanlar "aa benim de yapışık yağlı gibi oldu yıkayayım" demesinler, bu normal.

çok teşekkürler canım yorumun için. yarın yeni keratinim gelecek, hemen uygulayamayacağım ama uyarman çok iyi oldu. bu sefer düzleştirme amaçlı yapıcam. :12:

Benim brezilya fönüm hepi topu 3 hafta kadar dayanabildi.belki ürünüm ucuz olduğundan, belki de ertesi gün dayanamayıp yıkadığımdan,bilemiyorum.bu 'marka yazmama hassasiyetimizi' bir kenara bırakıp memnun kaldığımız markaları paylaşalım da hepimiz deneme yanılma yapmaktan kurtulalım diyorum.en azından özel mesaj yollayın nolur memnun kaldığınız markaları.

Ilk olarak kilicbaligi sana sonsuz tesekkurler. Cok guzel anlatmissin.

Kizlar bende Amerikadan getirilen bi urun deniyecegim. Fiyati baya uygun ama gumruk parasi istiyorlarmis, 120 dolar tuttu. Bakalim nasil olacak, insallah kel olmam :) Burdan paylasirim gidisati..

Benim brezilya fönüm hepi topu 3 hafta kadar dayanabildi.belki ürünüm ucuz olduğundan, belki de ertesi gün dayanamayıp yıkadığımdan,bilemiyorum.bu 'marka yazmama hassasiyetimizi' bir kenara bırakıp memnun kaldığımız markaları paylaşalım da hepimiz deneme yanılma yapmaktan kurtulalım diyorum.en azından özel mesaj yollayın nolur memnun kaldığınız markaları.

henüz özelden yollayamıyorum. buradan deneyen arkadaşların yorumları üzerine style marka kullandım ve ben de memnunlar kervanına katıldım ;)

ben de çok yalvarmıştım burda marka verin lütfen diye. sanırım sorumluluktan korkuyoruz. birine iyi gelir tavsiye eder, sonra yapanın saçı kopar tavsiye edeni suçlar falan filan :)) yaşanan şeyler bunlar. marka yazılmaması konusunda haklılık payı var yani ;)

yine de araştır ;) yaparken ruhumu teslim ediyordum kokudan ve yanmadan ama sonuç harika ;)

Yakında tatile çıkıcam. Denizden boneyle korumaya çalışıcam saçlarımı. Havuz ne yapar bilmiyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı acaba. Hiç bonesiz girdiniz mi havuza, sonuç ne oldu ?

Yani bu yöntem saça zarar vermiyor aksine sağlıklı yapıyor? bu arada antioksidanlı saç kremi zararlı mı saçları açar demişsiniz? teşekkürle r:):56:

Back