- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.101
Bende hafta sonu brezilya fönünü denedim. Hiç bir kötü koku vs çıkmadı ancak yaklaşık 120 ml kullanmışım biraz çok olduğu için saçımda yağlı bir görüntü kaldı ve işe gitmem gerektiği için 1 gün beklettim saçımda. Saçlarım ince telli bu yüzden 210 dereceyle düzleştirdim ama keşke daha düşük yapsaydım diyorum çünkü bahsedildiği gibi yıkadığımda sert saçlarım kuruttukça yumuşadı ama biraz zarar görmüş uçlarındaki çatallaşmalar artmış gibi geldi bana.
Saçım bakım yapılmış gibi parlak ve yumuşak ama ikinci bir uygulamaya ihtiyacım var saçımda daha uzun bekleterek yapmak daha etkili olur.
Deneyenler için; ikinci uygulama ne zaman yapılmalı yardımcı olabilir misiniz? Bu saçın alt kısımlarındaki yıpranmışlık görüntüsü 2. uygulamada gider mi?
Saçım bakım yapılmış gibi parlak ve yumuşak ama ikinci bir uygulamaya ihtiyacım var saçımda daha uzun bekleterek yapmak daha etkili olur.
Deneyenler için; ikinci uygulama ne zaman yapılmalı yardımcı olabilir misiniz? Bu saçın alt kısımlarındaki yıpranmışlık görüntüsü 2. uygulamada gider mi?