- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #6.121
3 yıl içinde 4 röfle 5 de boya gören saçlarım takdir edersiniz ki perişan haldeler..Allahtan dayanıklı bi yapısı var da kopmayıp direnmeye çalışıyorlar..saçından muzdarip her bayan gibi bende bütün yazılanları okudum ezberledim..bi gün ben bunu evde yaparım dedim bi gün uğraşamam kuaföre gideyim dedim..nihayetinde mahalle kuaförüne girip forumlarda adını duymadığım diora markasıyla keratin yüklemesi yaptırdım dün..kullandığı ürün yag yada serum yoğunluğunda değil sıvı saç kremi gibiydi..hoş bi kokusu vardı..kuaföre "bunun şuan kötü koku vermesi gerekmiyor mu" dedim preslerken kokar dedi..benim kokudan kastım kimyasal buhardı ama ona dair tek bi rahatsızlık yaşamadım.sonuç olarak daha 24 saat olmadı saçlarım düzleştirildiği için düzgün duruyor biraz da yumuşak.ben daha kremsi daha ağırlaşmış bi saç bekliyordum.sanki yıkandıktan sonra etkisi geçecek gibi duruyor.bakalım nsl olucak
kızlar merhaba,
kılıçbalığım buralardamı bilmiyorum çünkü epeydir siteye giremiyorum...benim elimde geçen senenin nisan - mayıs aylarında aldığım keratin var...şimdi uygulamak istiyorum...süresi geçmişmidir, herhangi bir sıkıntı doğurur mu sizce ne dersiniz?
birkaç arkadaşla beraber toptan almıştık o zamanlar.pet su şişesinde ve ağzı kapalı halde duruyor hala....
en kısa zamanda bana bir cevap verirsenz çok sevinirim canlar...sağlıcakla...:)
Bi saat önce yıkadım.. Korktuğum gibi pek bi etkisi yok.
1–herkesin saçları çabuk kuruyordu ben kaç dakika dön tuttum hala nemli
2– saçta kabarma olmuyordu ben şuan baya volumle geziyorum
3- dümdüz olması gerekiyordu benim saçlarım dalgalı değil zaten ordan anlayamadım ama perçemlerimde bi sıra dalga var
4-yumuşacık olması gerekiyordu eski durumundan hallice diyebilirim. Tek artısı belli belirsizde olsa bu biraz yumuşadı sanki
Yarın Kuaföre gidip neden böyle olduğunu sorucam. Aslında sebepleri biliyorum.hatasını telafi etsin diye için gidicem.
kesinlikle git söyle kuaförüne, tekrar geçsinler. benim bir arkadaşım kuaförde yaptırdı, fix nano ile onda da sorun oldu, kuaförü yenilemişti.
Test ettim onayladım ki havuz saçı bozuyor :)
selam ben birşey sormak istiyorum, geçen sene nisan, mayıs demişsin o zamandan beri uygalamıyorsun sanırım. keratinin etkisi geçince saçlar nasıl oluyor? yapısı bozuluyor mu? bikaç yerde saçın eskisinden çok daha kötü olduğunu okudum, doğru mu acaba? bende yapıcam, elimde keratinim var ama saçlarım kötü durumda yenilemezsem etkisi geçince daha kötü olur diye korkuyorum.
adet durumu keratine engel midir acaba..abdest konusunda yada kalıcılık açısında bi sakıncası var mıdır
ben boya da yaptırmam o dönemde..eğer yanlış biliniyorsa abdeste mani olmadığı bu riski göze alamam hem muayyen dönemde boyanan saçın renginde ve kalıcılığında sorun oluyor..keratinde saçta uzun süre kalacak ..en iyisi bi hafta fazladan beklemeksanmam. boya ile aynı ayarda çünkü.
ben boya da yaptırmam o dönemde..eğer yanlış biliniyorsa abdeste mani olmadığı bu riski göze alamam hem muayyen dönemde boyanan saçın renginde ve kalıcılığında sorun oluyor..keratinde saçta uzun süre kalacak ..en iyisi bi hafta fazladan beklemek
tarihlerden bahsettiklerini okumuştum en başta..iyi oldu söylediğin ..bakayım hemenregl dönemi bu işler için uygun değil doğru. ama siyah boya haricinde abdeste mani olan bi durum yok eğer yanlış bilmiyorsam. dolunay epilasyonu diye bir konu var bu forumda. bende oradan takip ediyorum saç boyama, bakım vb. gibi işlemleri hepsinin her ay tarihi var. saça en kalıcı en verimli tarihler konuda geçiyor bi göz at istersen. bende bayramda yapmayı düşünüyorum brezilya fönümü ama tarihlere daha bakmadım.
kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr lütfen biri bana cevap versin yaaa.....geçen senenin nisan mayıs ayından kalma kiloluk aldığımı keratin i şimdi uygulamak olsam bir sıkıntı olur mu sizce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?