• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kuaföre gittim saçıma tekrar fön çekti yarın akşam yıka dedi yani toplam 3 gün krem saçımda kalmış olacak:12:

bu konuyu okuyunca anında bulduğum ilk yerden sipariş verdim.sonra diğerlerine göre oldukça ucuz olduğunu farkettim.canım sıkıldı kötü bir ürün mü aldım diye.sonra ürünün yorumlarına bakınca memnun kalındığını öğrendim.rahatladım.hatta kokusu da azmış.astımıma rağmen yapacaktım ne kadar kokarsa koksun.yarına gelir kargom.resimleri paylaşırım yapınca kızlarr :)

Hayır canım olmaz, içerikte başka maddelerde var ama likit keratin saçına güzel bir bakım yapar bak, istersen dene...

Selam KilicBaligi :) Uzun zamandır bu konuyu takip edemiyordum. Bende sayende Keratin fönü deneyenlerdenim Maşallah mesajlar almış başını gitmiş. Senden ricam var :) Özel mesaj atamadım . 2 Kız arkadaş var Keratin bul bize diye başımın etini yiyorlar Hoş bende yapıcam tekrar ama uzun zamandır konudan ayrı kaldığımdan Markalarda bir değişiklik varmı bilemedim sana sormamın en kısa yol olduğunu düşündüm. Müsait olduğunda bana mesaj atıp Hangi keratin markasını ve bakım ürünlerini almamı tavsiye edersin yazarsan sevinirim :)

Son düzenleme:
sevgili kılıçbalığı,
sana teşekkür etmek için yazıyorum.çooook teşekkürler.konuyla tesadüfen karşılaştım ve anlatımın bana çok cesaret verdi.saçlarımın yıpranmışlığı ve lastikleşmesi beni çok üzüyordu.kestirmek istemediğim için çoook sayfa okuyarak ürünleri satın aldım ve bir gün esintili balkonda arkadaşımla birbirimize uyguladık.yazdığın aşamaları tek tek yaptık.4 günü heyecanla geçirdik hafif yağlı ama jilet gibi saçla.herkes saçlarını mı kestirdin diye sordu ki öncesinde saçlarını uçlarından aldırsana çok yıpranmış diyorlardı.hemen keratin etkisini gösterdi.heyecanlı bekleyiş ardından yıkama sonrası kuruttum ve inanamadım.düzleştirici ile saatlerce uğraşırdım bu kadar iyi olmasdı bile.süper sonuç elde ettik.saçlarım yumuşacık ve kuruluktan eser kalmadı.boyadan dolayı inanılmaz kuru olan ve kabaran saçlarım şimdi kuaförde fönlemiş gibi ve kestirmeden yeni kesilmiş gibi.
sana tekrar çooooookkkk teşekkür ederim.bizi bu işlemle tanıştırdığın ve anlatımındaki yalınlıkla cesaretlendirdiğin için.
düzenli keratin kullanıcısıyım artık sayende.başarmanın verdiği gurur da cabası...
sevgilerimle.....

Herkese iyi akşamlar öncelikle bende kabarık saç mağduruyumm :( bu sene aralık ayında fön yaptırdım fakat artık saçım eskı haline döndü tabi ki bu durumdan hiç memnun kalmadım saçlarımı da oreal ile sarı yaptım bir kuaförden duymuştum oreal kullanılan saça fön tutmuyor diye bu konuda tecrübeli olan varsa benimle paylaşabilir mi bende evde yapacağım şimdiden teşekkürler

Merhaba ben yeniyim burda arkadaslar..yazilanlari okuyunca cok heveslendim belimi gecen kivircik saclarim var aslinda cok guzeller lule lule saclarimi cok seviyorum ama bebegim olunca wc ye bile gitmeye vakit bulamayan ben saclarima jole surememekten hep topladim ve cok dokuluyolar.bende yapsam evde emzirdigim icin bebegime zarari dokunurmu....bide hangi markayi almaliyim cok arastirdim ama iyice kafam karisti :((( lutfen yardimmmmm...

Bu dediginiz bakim icinmi??ben brezilya fonu dusunuyorum ama burda marka ismi verilmiyor bende hangi markayi kullancagimi bilemiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz.ozel msj atiliyomus ama ben nasil okunacagini bilmiyorum :(

Arkadaslar yardimci olacak kimse yokmu? :( siparis vermeyi dusunuyorum bugun.hangi keratin markasini almaliyim.galiba gecen arkadasin yanlislikla yazdigi kilicbaliginin kizdigi markayi alicam insallah dogru karar vermisimdir cok merak ediyorum saclarim nasil olcak...

selam :) haftalarca takipten sonra ben de bugün brezilya fönümü yaptım :) röfleli, iri dalgalı ve hayli yıpranmış saçlara sahibim.yaptığımdan beri saatler bile geçmez oldu, bu günler nasıl geçecek bilmiyorum :) sevgili kılıçbalığı; konu ve bilgilendirmeler harika, bu topic olmasa hayatta cesaret edemezdim.şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.marka yazmama prensibi birçok arkadaş gibi beni de marka seçimi konusunda sıkıntıya soktu.evime yakın kuaför malzemeleri satan bir kozmetikçi var, sonunda oradaki 2 farklı üründen ambalajı küçük ve fiyatı daha uygun olanda karar kıldım.diğeri 1000ml idi çünkü.umarım iyi bir ilaçtır ve güzel sonuç alırım.yapan arkadaşlar 'x marka kullandım, memnunum', veya 'y marka kullandım,önermem' gibi yorumlar da yapmış olsalar seçerken bu kadar zorlanmayız ve benim şu an yaşadığım 'acaba ne olacak' korkusu yaşamayız.tek bir marka adı geçmeyeceği için kimse de reklam yapmakla suçlayamaz diye düşünüyorum.açıkçası önceden uygulamış olup da memnun kalan birinin kullandığı markayı kullanabilmeyi çok isterdim.saçımı yıkadığımda sonucu bildirir, fotoğraf da paylaşırım.en büyük ve tek korkum saçımın düzleşmemesi değil, daha da yıpranması.umarım böyle bir sonuçla karşılaşmam.sevgiyle kalın :)

Bu işlemi beceremezsen saçlarını mahvetme riskin %100 canım, el becerin yoksa sakın sakın deneme...200 dereceyi kaldırabilecek saça 230 uygularsan veya üzerinden 10 kere geçmen gereken saç tutamının üzerinden 11 kere geçersen saçların naylon gibi erir...[/QUOTE]

bu yprumu okuyunca kanım dondu :S bugün yaptım, kafam keratinli hala.ya fazla ısıda yaptıysam, ya da fazla geçtiysem tutamlardan...yıkayana kadar anlaşılmıo mu yandığı? bi de kalıp gibi şu an benim saçım, keratin hala üzerinde olduğu için midir? hiç öyle yumuşacık olacakmış yıkanınca gibime gelmiyor.sizin de sert miydi yıkayana kadar :( ay kafayı yicem yıkayana kadar...

Dün sabah yapmıştım, akşam tekrar presledim, bugün öğlen yine presledim ve yıkadım.yıkarken sanki naylon yıkıyordum, ki bu şampuandan değil , ben öncesinde de kullanıyordum live clean.kremleyince o naylonluk gitti.banyodan çıkınca taranmaz benim saçım, mutlaka bişeyler sürerim,özellikle sürmedim.kolayca tarandı saçım.fırçalayarak kuruttum, önce ılık, sonra soğuk fönle.saçımın dalgası çok olmadığından tarayarak kuruttuğumda zaten düz olur benim saçım, yine düz oldu.daha soğuk ayarla ve daha kısa sürede.saçımda bir İpeksilik var evet, yeni bakım yapmışım da serum sürmüştüm gibi.benim tecrübem bu şekilde.dışarıdan bakanın çok da anlayacağı bir fark yok, sadece daha kısa sürede ve daha düşük ayarda şekillendirdim saçlarımı.bir de yeni bakım yapılmış ya da serum sürülmüş gibi oldu.öyle 3-4 gün bekleyemedim, belki beklesem daha iyi olurdu bilemiyorum.benim kullandığım üründe 12-24-48 saat bekletin saçın durumuna göre diyordu.ben 27 saat kadar bekletmiş oldum.saçımda yağlı veya yapışık bir görüntü mevcut değil bu arada,tel tel,tane tane ahenkle dans ediyorlar.çok da ucuz bir ürünle yapmıştım, 150ml 40 liraydı, ben yarısını kullandım sadece.kendi kurulduğunda neye benzeyecek onu merak ediyorum şimdi de.onu da haber veririm.özetle: iyi ki yapmışım. Yaparken de öyle çılgın bir kökü ve duman olmadı. Az bir duman ve hafif kimyasal bir koku.temizlik yaparken veya saç boyarkenkinden daha rahatsız edici değil.

Selam millet..Ben de internetten bir ürün aldım.kuaförüme sordum en iyisi değil ama idare eder dedi.benim evdeki düzleştiricim en fazla 200 dereceye çıkıyor ama kaliteli bir düzleştirici bununla yapsam olur mu ki?bir de hamileyken yapılabilir mi?hamile değilim ama olma riskim var..bir zararı olur mu diye düşünmekteyim:44:

Selam millet..Ben de internetten bir ürün aldım.kuaförüme sordum en iyisi değil ama idare eder dedi.benim evdeki düzleştiricim en fazla 200 dereceye çıkıyor ama kaliteli bir düzleştirici bununla yapsam olur mu ki?bir de hamileyken yapılabilir mi?hamile değilim ama olma riskim var..bir zararı olur mu diye düşünmekteyim:44:
açıkçası ben yapmadım
biliyormuşçasına gelecek belki bu konuşmam ama uyarmak istedim
ilk sayfada da yapan arkadaş kesinlikle maske kullanılmasını söylüyordu
kokusu ağır onu içinize çekmemekten başka bi zararı var mıdır bilmiyorum
bu yöntem diplere de uygulanıyorsa yine de dikkat etmekte fayda var
bi kuaförünüzle konuşun isterseniz hamile olabilrim bi sorun olur mu diye
malum hamilelikte saç boyanmıyor da kaldı ki bu keratin :44:
birde aldığınız ürün en kalitelisi değilse en azından düzleştiricinizin tam teşekküllü olması lazım
bence söylenen ısıda bi makinayla yapın/yaptırın

açıkçası ben yapmadım
biliyormuşçasına gelecek belki bu konuşmam ama uyarmak istedim
ilk sayfada da yapan arkadaş kesinlikle maske kullanılmasını söylüyordu
kokusu ağır onu içinize çekmemekten başka bi zararı var mıdır bilmiyorum
bu yöntem diplere de uygulanıyorsa yine de dikkat etmekte fayda var
bi kuaförünüzle konuşun isterseniz hamile olabilrim bi sorun olur mu diye
malum hamilelikte saç boyanmıyor da kaldı ki bu keratin :44:
birde aldığınız ürün en kalitelisi değilse en azından düzleştiricinizin tam teşekküllü olması lazım
bence söylenen ısıda bi makinayla yapın/yaptırın
ben de açıkçası beklemeyi yeğliyorum..eğer hamile değilsem yaptırırım..
saçlarım ne kıvırcık ne düz zor taranan bir saç..hamilelikte rahat ederim diye düşünüyorum..ama sonrasında saçlar daha kötü oluyormuş diye duydum..bu da beni biraz korkuttu açıkçası..

çok kararsızım:44::44:

ben de açıkçası beklemeyi yeğliyorum..eğer hamile değilsem yaptırırım..
saçlarım ne kıvırcık ne düz zor taranan bir saç..hamilelikte rahat ederim diye düşünüyorum..ama sonrasında saçlar daha kötü oluyormuş diye duydum..bu da beni biraz korkuttu açıkçası..

çok kararsızım:44::44:

bence de beklemekte fayda var
saçınız zor tarandığına göre ince telli çabuk dolaşan bi saç sanırım
isterseniz saç maskesi kullanın yada durulanmayan spreyler filan
biraz olsun rahatlatır sizi

bence de beklemekte fayda var
saçınız zor tarandığına göre ince telli çabuk dolaşan bi saç sanırım
isterseniz saç maskesi kullanın yada durulanmayan spreyler filan
biraz olsun rahatlatır sizi
çok şey denedim ama saçım hem çok fazla hem de çok ince telli..küçüklüğümden beri aynı sorundan bıktım vallahi:) denemediğim şey kalmadı..
öyle ki bir keresinde hiç baş edemeyeceğimi anlayınca belimdeki saçlarımı kısacık kestirmiştim..bir o zaman rahat etmiştim:9: o zaman da oğlan çocuğuna dönmüştüm:52::52:

uzun zamndır bu konuyu araştırıyorum, her gördüğüm yeri, tüm yorumları okuyorum. deneme amaçlı organik olduğu iddaa edilen fda onaylı bir marka aldım internetten ama fön amaçlı değil sadece bakım amaçlı. uygulama sonunda saçlarım kalıp gibi ve sanki yapışık bi his verir gibi oldu. sevmedim yıkadım. şimdi uzun zamandır beğendiğim ama ulaşamadığım bir markanın internet sitesinde online satış başlayacağı yazıyor. çok sevindim. satış başlar başlamaz alıp yapıcam fön işlemini. resimli olarak paylaşırım.

çok şey denedim ama saçım hem çok fazla hem de çok ince telli..küçüklüğümden beri aynı sorundan bıktım vallahi:) denemediğim şey kalmadı..
öyle ki bir keresinde hiç baş edemeyeceğimi anlayınca belimdeki saçlarımı kısacık kestirmiştim..bir o zaman rahat etmiştim:9: o zaman da oğlan çocuğuna dönmüştüm:52::52:

bunu iyi bilirim aynısı benim kafamda da mevcut :9:
umarım işinize yarayan bi ürüne mutlaka rastlarsınız ve kurtulursunuz bu sorundan
kısa kestirmek de hiç çözüm olmuyor hele de bizdeki ince saçlarda :31:

Back