Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok kıvırcıksa ilk yapmanda tutmaya bilir 2 bilemedin 3 kez yaptırır isen tutar ki zararı yok aksine yararı var tek sorun para

130 tl ye aldımmm style marka 250 ml atay kozmetikten gayet uygun fiyata fda onaylı .. hadi bakalm hayırlısı sıra uygulamada kuaför uygulama sonrası boya yapılabilir dedi araştırmalarda uygulama öncesi öneriliyor. boya yaptıktan sonra bozulmalar oluyormuş. sizce boya öncesi mi sonrası mı? deneyenler ?

Çok kıvırcıksa ilk yapmanda tutmaya bilir 2 bilemedin 3 kez yaptırır isen tutar ki zararı yok aksine yararı var tek sorun para

çokkk teşekkür ederim neredeyse saat başı bakıyorum cevap yazan olmuş mu diye :) bu arada ne sıklıkla yapmalıyım haftada bir ya da ayda bir. bir de saçlarım bayağa uzun belimi geçiyor katlı bir kesimi var 250-500-750 ve 1000 ml olanları var sanırım ne kadar almalıyım acaba :)

selam ben bastan sona nerdeyse tum sayfaları okudum:) kendimde yapmak sitiyorum ama benım sacım duz zaten hem daha bakımlı olsun hemde fönlu dursun dıye yapmayı planlıyorumkm ben. okuduğum yorumlardan dolayı naçizane benım fikrim; sacınız cok kıvırcık ve gürse ilk işlemı mutlaka kuaforde yaptırın iyi bir marka olmasına özen gösterin sonrakı dönemler kendınız yapabılırsınız hem sızın için de uygulama daha kolay olur. marka tavsiyesi yapılmıyor ama sayfada ilginç yorumlarda varörneğin f.x n..o markasına kimi çok iyi derken kımı bın pişman yanı kişiden kişiye sactan saca değişiyor. umarım yardımcı olabılmışımdır:)

Benden alıntı yaptığınız için cevaplıyorum. Boyayı daha önce yapın.

Rica ederim. Açıkçası ben kuaförde yaptırdığım için ne kadar ml lazım olur bilmiyorum ama normal saçlarda 80 ml yetiyor. Sizin için 250 yeter diye düşünüyorum ama bir kaç kullanım için 1000 ml ideal olacaktır. Hem daha ucuza geliyor 1 hafta ara ile yaparsanız hem daha güzel tutar hemde kafanız dinlenmiş olur.

teşekkurler cnmm ama kerarini uygulrken açılma olmaz mı siyaha boyayacağm çıtçıt da kullanıyorum nişanım olucak çıtçıtlarla ton farkını istemiyorum

Valla daha hiç renk tonunda farklılık yarattı diyeni duymadım bende de olmadı açıkçası

sağoll cnmmm bende br hafta öncesi boyayı yapaym madem sonra uygulama nasıl memnun musun saçlarında yaglanma daha çabuk oluyor mu?

İşte o 4 gün bekleme sürecinde bir tek yağlanma yaşadım o kadar yoksa yağlanma normal seyretti yani. Çokta memnun kalmıştım tek eksi yanı benim saçlarım bukleliydi brezilya fönünün vakti geçtikten sonra buklelerim bir daha kendine tamamen gelemedi 2-3 kez daha yaptırırsam herhalde saçlarım tamamen düz kalacak Belkide benim saçlarımın çok yıpranık olmasıyla da alakalı olabilir. Yoksa keratin bakımı mükemmel yani saçlarımda ki kırık görüntü gitti ve güzellik gelmişti

ayyy bunları duyunca heyecanlanıyorum vallaha bir an önce yapasım geliyorrrrr. şu inat saçlardan kurtulacagım günü sabırsızlıkla bekliyorummm. konuyu okumak büyük cesaret verdi açıkcası

ayyy bunları duyunca heyecanlanıyorum vallaha bir an önce yapasım geliyorrrrr. şu inat saçlardan kurtulacagım günü sabırsızlıkla bekliyorummm. konuyu okumak büyük cesaret verdi açıkcası

Açıkçası hayatımda bir sürü şey okudum saçla ilgili keratin bakımı falan filan dediklerinde de gülüp geçmiştim yaptırmamım tek amacı saçımı düzleştirmekten kurtarmaktı. Saçlarım çok incedir düzleştirmeden bile kırılan bir yapısı vardır ama yaptırdığım zaman öyle yumuşak oldu ki saçlarım, kırıklarda da gözle görülür bir azalma vardı. Açıkçası para biriktirebilirsem tekrar yaptırmayı düşünüyorum zarar vermiyor olması en güzel yanı bence bütün bayanlar vakit kaybetmeden yaptırmalı Sana tavsiyem eğer nişanın için yaptırıyorsan evde deneme ilk seferi kuaförde yaptır ne olur ne olmaz

sadece nişan için değil aslında cnm daha tarih belirlemedik ama bir iki ay içerisinde olucak nasipse. saçlarımı kızıldan sarıya boyattım haliyle oriel denen o illet mafetti saçlarımı şuan koyu kahve yeni yeni toparlanıyr. kestirmekten uzamaya fırsat kalmıyor aklıma geldikçe aglayasım geliyor. saçlrmı tarayazdım sarıyken neler denemedm neler neleerr ahhh..
şimdi kalıcı hasar olarak saçlarım çok inaatlaştı şekil tutmuyor düzleştiriyorum bir saat sonra duştan çıkmş gibiyimm. e bide çalışıyorum öyleherzmn topla çık kesinlikle olmuyor. kalıcı bi çözüm lazım dedm. kuaför dediğinde 300-400 den aşagı fiyat vermiyor. iş başadüştü araştırınca da cesaretlendim .neler denemiyoruz saç içinn bir ara hergün saçlarıma çay sürüyordum tam bir işgenceydi saatlerce beklet o soguklarda, 4 günlük zahmet çok koymayack eminim... :)

Saçların bu kadar yıpranmışken üstüne birde siyaha boyatma bence Bende sinemaki kullanıyordum uzasın diye çıldırmalık bilirim hemde üstüne kafada pis bir koku :44:

Saçların bu kadar yıpranmışken üstüne birde siyaha boyatma bence Bende sinemaki kullanıyordum uzasın diye çıldırmalık bilirim hemde üstüne kafada pis bir koku :44:

şuan boyalı zaten cnmm değişikik istiyorum sarı yıpratacak en mantıklısı siyah :/

kızlar merhaba brezilya fönünü arastırdım bi kuaför kansorejen madde içerdigini söyledi cok istiyordum bunu duyunca korkttum...

kızlar merhaba brezilya fönünü arastırdım bi kuaför kansorejen madde içerdigini söyledi cok istiyordum bunu duyunca korkttum...

Biraz boşvermişlik gibi olacak fakat neyde yok ki artık ? Yemekten çıkan buharda bile varmış :44:

çok çok teşekkür ederimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…