• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sayfanın başında vantilatör olsun ciğerlerinize yazık denmiş eğer kullandığınız keratin yakıcı kötü kokulu ise içinde kesinlikle kanserojen madde vardır . marcia kötü kokulu değilmiş aksine güzel kokuyormuş ve aynı gün içinde yıkıyormuşsun . tecrübeli olmadığım için açıkçası karar veremedim

Ben an itibari ile uygulamış bulunuyorum. Daha öncede yapmıştım ama bu kadar keskin koku ve göz yaşartması olmuyordu . Pişman oldum ama başına geçmiş bulundum.. Ciğerlerimin be ses tellerimin zarar gördüğünü çok net hissettim.. Style marka aldım bu defa bu sıkıntıya umarım iyi olur bir daha tövbe ..;)

kızlar cok yakın bi arkadasım kuaför. asla brezilya fönü yaptırmamam gerektigini söyledi. keratin bakımdır ama brezilya fönü farklı. aylarca saçlarınız düz bırakacak bir şeyde tabikide kimyasal vardır. aylarca saçlarnz düz kalıcak hoş güzelde sadece iyi yönünden bakmayın. kötü tarafı kimyasal oldugu icin kökten kopmalar olabiliyor saçlarınız yanabiliyr. saçlarınızdan olucagınıza kıvırcık saçlarla gezin kat kat iyi. ayrıca kuaförlern lafınıda hemen inanmanızı istemem. biz kadınlar hemen herşeye inanıyoruz. yok brezilya fönü yapalm raht edersn derseler istemeyin ve asla kanınıza girmesine izin vermeyin kızlarrr. kesinlikle cok zararlııııı.

selam hanımlar:)

bu size ilk yazım daha yeni üyeyim:) hep okurdum ama şimdiye nasipmiş... hatta evde keratin bakım fikrini bana bu sayfa verdi

şimdi size sorum bilen biri var mı acaba keratin bakımlı saçtan boya silici ile boya kusturulursa keratin bozulur mu?

[]

ben global keratin alacağım 1000 ml bana çok arakadaşlar isteyen olursa gönderebilirm özelden yazarsanız arkadaşlarr en iyisi global ben style marka ile yaptım 6 ay öncee kokudan ölüyordum

selam hanımlar:)

bu size ilk yazım daha yeni üyeyim:) hep okurdum ama şimdiye nasipmiş... hatta evde keratin bakım fikrini bana bu sayfa verdi

şimdi size sorum bilen biri var mı acaba keratin bakımlı saçtan boya silici ile boya kusturulursa keratin bozulur mu?

büyük ihtimal bozulur:44:

[]

ben global keratin alacağım 1000 ml bana çok arakadaşlar isteyen olursa gönderebilirm özelden yazarsanız arkadaşlarr en iyisi global ben style marka ile yaptım 6 ay öncee kokudan ölüyordum

mesaj atamdım özelden yeni üye olduğum için siz yazabilirmisinz?

[]

Kardeş ben de yazamıyorum özelden bir zahmet bana da ulaşabilir misin ? en fiks nano, çok style ve global keratinden söz ediliyor. ben de denemek istiyorum global keratini. 2 şubatta ankara tunalu kokoş kuaförden randevu aldım, kendi ürünümle yaparım ismini de veremem diye tutturdu ama, bi şansımı deneyeceğim ve yanımda bi marka ile gitmek istiyorum

benim saçımda yandı açtırdım.normelde saçım dalgalı kuruyunca bi acyip oluyr.süreki düzleştici kullanmaktanda yıprandı daha çok, bakıp yağı kullanıyorum bu yüzden,bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ve bana yardım edecek kimse yok tek başıma zor yaparım bebeğim var.kuaföre güvenmiyorum.napacam bilmiyorum.

merak ediyorum kalıcı oldu mu bu bakım yoksa saç eski haline döndü mü
uygulayan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim..

Bende etkisi şöyle oldu bi kere uygularken koku duman falan olmadı nanoydu yani tek başımada rahatlıkla yaptım tabi biraz kollar yoruluyor işçilik istiyor ama tek yapılmayacak bişy değil benm yanık görüntü tamanen gitmedi tabiki ama yarıyarıya düzelme oldu 2 3 hafta aralıklarlada sadece yanık kısımlara yaptım hatta şuanda 3. sü kafamda pazartsi yıkayacağım 2. uygulamda etkisi daha fark edilir olmştu bakalım bu sefer nasıl olacak :)

Bende etkisi şöyle oldu bi kere uygularken koku duman falan olmadı nanoydu yani tek başımada rahatlıkla yaptım tabi biraz kollar yoruluyor işçilik istiyor ama tek yapılmayacak bişy değil benm yanık görüntü tamanen gitmedi tabiki ama yarıyarıya düzelme oldu 2 3 hafta aralıklarlada sadece yanık kısımlara yaptım hatta şuanda 3. sü kafamda pazartsi yıkayacağım 2. uygulamda etkisi daha fark edilir olmştu bakalım bu sefer nasıl olacak :)

canım kullandığın ürünleri ve maliyetini özelden yazman mümkün mü ha tabi kullandığın araçlar noldu çoğusu ısı seviyesi yüksek düzleştirici diyo kimisi de fön :44:

yeterli mesaj sayım olmadığı için yazdım ama atamıyorum canım :(

tamam canım uğraşman yeter neyse hani bi geçicilik olacak mı yoksa çok mu memnun kaldın bu konudada ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen çok sevinirim inşallah kalıcı olur..canım en azından ne kadar tuttu bu işlem onu öğreneyim senden..

tamam canım uğraşman yeter neyse hani bi geçicilik olacak mı yoksa çok mu memnun kaldın bu konudada ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen çok sevinirim inşallah kalıcı olur..canım en azından ne kadar tuttu bu işlem onu öğreneyim senden..

Arkadaşkende mesj atılamyrmş :( 100 lira gibi bşye aldım canm ben 3 kere uyduladım 1 i tam 2 si kısım kısım. 2 3 haftada 1 yaptığım için şuana kadar kalıcılk süresi için bşy diyemiyorm :(

Arkadaşkende mesj atılamyrmş :( 100 lira gibi bşye aldım canm ben 3 kere uyduladım 1 i tam 2 si kısım kısım. 2 3 haftada 1 yaptığım için şuana kadar kalıcılk süresi için bşy diyemiyorm :(

inşallah iyi bi sonuç alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum..:40:

Back