• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar merhaba ben suanda 2. uygulamamı yapıyorum sadece saçlarımın preslenmesi kaldı :3:
ilk Uygulamam gayet basarılıydı saçlarım harika olmustu hatta konu açmıstım fotoğraflarımda var
ama style marka şampuan bozmustu saçalrımı almaz olaydım onu ya :2:
Neyseki akıllandım simdi nude şampuan aldım krem zaten farketmiyor marka :9:
S.... markada keratin kullandım ilkindede bundada inş sonuclarım yine güzel olacak herkese tavsiye ederiiimmmm
düzgün yapıldıktan sonra saçlar dümdüz oluyor :51:

Arkadaşlar keratni nerde bulbilirm..??? we saçım uzun we qür kaç kutu almalıyım.. arkdaşımla birbirmizin saçlarını yapacağızz..

1 sene önce sanırım kuaförde yaptırmıştım tekrar istiyorum.Yurtdışına çıkmadan önce almam lazım sanırım internet siparişi yapmak gerekiyor :50: hiç güvenemiyorum ama genede havale işlemi yapan buldum deneyeceğim. Çok teşekkürler paylaşım için

Canım saçların çok çok çok güzel olmuş bayıldım güle güle kullan :16: Ben de çok istedim yapmak ama ben hayatta beceremem bu işlemi kuaföre de yaptırınca baya bi tuzlu oluyomus galiba su aralar culsuzum :27:Bu arada saç rengine bayıldım yaa bej sarı mı oo :6:

kızlar bu işlemden sonra kırık yanık sertlik falan filan kalmıo mu yani :44: bu bi onarım mı yoksa uzun süreli bi şekil vermemi ben hala çözebilmiş değilim..mesela yıkayınca bozulmuyo mu :1:

kızlar bu işlemden sonra kırık yanık sertlik falan filan kalmıo mu yani :44: bu bi onarım mı yoksa uzun süreli bi şekil vermemi ben hala çözebilmiş değilim..mesela yıkayınca bozulmuyo mu :1:

Hem bakım hemde uzun süreli şekillendirme. Sertlik tamamen kalkmıyor ortadan ya da yanıklar yok olmuyor sadece eskisine nazaran çok daha iyi, yumuşak ve uysal oluyorlar. Sodyum sülfatsız şampuan kullandığınız sürece 6 ay kadar düz bir şekilde o saç kalıyor. Yıkanınca bozulmuyor.

Hem bakım hemde uzun süreli şekillendirme. Sertlik tamamen kalkmıyor ortadan ya da yanıklar yok olmuyor sadece eskisine nazaran çok daha iyi, yumuşak ve uysal oluyorlar. Sodyum sülfatsız şampuan kullandığınız sürece 6 ay kadar düz bir şekilde o saç kalıyor. Yıkanınca bozulmuyor.

hımm..teşekkürler cevap için uygun yapan bi yer bulursam deneyebilirim..

Kesinlikle canım, sığır iliği çok çok faydalı bir yöntem zamanında kuaförde bu bakımı yaptıkları için saç yoğunluğumda epey artış olmuştu bundan dolayı işe yarayacağını biliyorum ama düzenli kullanacaksın...

merhabalar bende özelden mesaj gönderemiyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım bende evde uygulamak istiyorum malum birçok marka var magdur olanıda var memnun olanıda yalnız marcia diye bir ürün var oda parakende satış yapmıyor... ben uyguladığınız markanın adını ve nereden temin ettiğinizi ögrenmek istiyorum.. saçlarınız çok hoş olmuş güle güle kullanın şimdiden teşekkur ederim..

merhabalar bende özelden mesaj gönderemiyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım bende evde uygulamak istiyorum malum birçok marka var magdur olanıda var memnun olanıda yalnız marcia diye bir ürün var oda parakende satış yapmıyor... ben uyguladığınız markanın adını ve nereden temin ettiğinizi ögrenmek istiyorum.. saçlarınız çok hoş olmuş güle güle kullanın şimdiden teşekkur ederim..

marka söylenmiyor :31:

Arkadaşlar brezilya fönünü çok araştırdım en sonunda yaptırmaya karar verdim. Saçlarım kıvırcık ve kabarıktı. Dün saçlarımı tuzsuz şampuanla (bu arada kuaförün bana satmak istediği şampuan 60 tl di ama ben aynısını internetten araştırıp sipariş verdim ve 20 tl ye aldım,saç serumunuda 35 tl demişti onuda 20 tl ye aldım) yıkadım ve kuruttum ama istediğim gibi dümdüz olmadı hatta kuaför bana sadece fön tutman yeterli demişti ama maalesef öyle olmadı kuruttuktan sonra fırçayla düzeltmek zorunda kaldım öyleyken bile saçım fönlü gibi dümdüz olmadı. Saçlarımın parlaklığına ve dökülmesinin azalmasına diyecek yok ama fönlü gibi olmadı. kuaförde bana senin saçını tutmayabilir o zaman ikinci kez yaparız demişti. Bugün tekrar gitmek istemiyorum çok kararsız kaldım ikinci kez aynı işlemin uygulanması saça zarar verirmi ? Birincisinde tutmayan fön ikincisinde tutarmı? yoksa biraz zaman geçse evde kendim yapabilirmiyim bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun sizce ne yapmalıyım..

merhaba cnm bende evde kuzenime yaptırdım 6 ay oldu ve çok rahat ama sen sanki yanlış yapmışsın gibi bende internetten aldım şampuan ve keratini şampuanla önce yıkayıp arındırdım tuzdan sonra saçı önce düm düz saç düzleşticisi ile düzleştirdik daha sonra keratini aynen saç boyar gibi ince ince saçlara sürdük yalnız saç dibine 2cm kala sürdük yakmasın die daha sonra bone ile yarım saat 40 dk falan beklettik daha sonra kuruttuk ama tam kurumuyor yağlı gibi oluyor daha sonrada düzleştirici ile en yüksek ısıda 230 derecede düzelttik 4 gün beklettim saçı bozulan yerleri arada düzelttim düzleştirici ile 4.günün sonunda düm düz pırasa gibi hiç kabarmayan bakımlı bi saçın oluyor sen bence yanlış uygulamışsın

kızlar merhaba.ben brezilya fönünü evde 2 kez yaptım saçlarım kıvırcık düz değil hala açamayacağım gıbı ama dalgası kırılmış oluyo ama yıne de benı rahat ettırıyo ama 3 hafta:((şampuanda doa kullanıyo olmama rağmen 2 seferdede 3 hafta yumuşadı güzl durdu şimdi yıne bozuıldu..sizin nasıl aylarca gıdıyo ben nerde yanlış yapıyorumö:((3 haftada 1 de yapamam kı..

meraba cnm bende evde yaptırdım kuzenime yalnız saçım çok kıvıkcık değil biraz sık dalgalı ama çok kabarıyordu ben 6 aydır kullanıyorum senin nasıl 3 haftada bozuluyor ne kadar kıvıkcık tam açılmıyormu saç düzleştrici ile acaba ben ilk önce tuzdan arındırmak için işlem öncesi şampuanla yıkadım daha sonra kurutup düm düz pırasa gibi düzelttim keratini sürmesi kolay olsun die sonra keratini saç boyar gibi yalnız saç diplerine 2cm kala ince ince tarayarak sürdük 40 dk felan bekletip daha sonra fönle kurutuyoruz ama tam kurumuyor böyle yağlı gibi oluyor daha sonra başlıyor çile saç 230 derece düzleştirici ile başlıyoruz düzeltmeye hem ağlayıp hemde düzelttik çok yakıyor gözünü, boğazını, burnunu ama değiyor bide 4 gün beklemesi zor oluyor ama 4.günün sonunda yıkayınca dünyalar senin oluyor umarım işe yarar yazdıklarım :21:

kızlar benimde saçlar sarı yanık hergün düzleştirmesem malum tiftik tiftik kabarıyor bu fönü yaptırsam düzleştirmeden düz gezebilirimiyim tavsiye ediyormusunuz

kızlar benimde saçlar sarı yanık hergün düzleştirmesem malum tiftik tiftik kabarıyor bu fönü yaptırsam düzleştirmeden düz gezebilirimiyim tavsiye ediyormusunuz

Daha önce 592 sayfa var burada zaten tavsiye eden veya etmeyenler var azıcık gözünüz yorulacak ama okusanız beklemenize gerek yok :ssz:

illaki bu soruyu soran ve cevabını alan vardır ama sona doğru sayfalara göz gezdirdim bulamadım bir türlü.

benim saçlarım gerçekten kötü, işlem görmemiş boyasız falan ama başa çıkılmaz. her bir zerresini jölelemeden dışarı çıkamam. jölesiz de saçlarım koyun yünü gibi, kıvırcık bile değil olsa brezilya fönünü düşünmem bile. tiftik tiftik.

acaba alsam yapsam ya da yaptırsam benim saçlarım da düz olur mu, denemeye değer mi. yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü kışın bu soğuğunda saçlarımı jöleleyip çıkmaktan artık migren olucam :(

o kdar okudum araştırdım ama güvenemiyorum herhangi bir keratin markasına yaa kuaförün yapmasımı daha sağlıklı ki saçlarım orielden yandı henuz yeni toparlıyor. saçmasapan bir marka alıp saçlarımı elime almak istemiyorum yardımcı olacak biri yok muuuu lütfennnnnn :(

illaki bu soruyu soran ve cevabını alan vardır ama sona doğru sayfalara göz gezdirdim bulamadım bir türlü.

benim saçlarım gerçekten kötü, işlem görmemiş boyasız falan ama başa çıkılmaz. her bir zerresini jölelemeden dışarı çıkamam. jölesiz de saçlarım koyun yünü gibi, kıvırcık bile değil olsa brezilya fönünü düşünmem bile. tiftik tiftik.

acaba alsam yapsam ya da yaptırsam benim saçlarım da düz olur mu, denemeye değer mi. yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü kışın bu soğuğunda saçlarımı jöleleyip çıkmaktan artık migren olucam :(

Çok kıvırcıksa ilk yapmanda tutmaya bilir 2 bilemedin 3 kez yaptırır isen tutar ki zararı yok aksine yararı var tek sorun para :31:

Back