• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Keratinm geldi bugunnn bir an önce uygulayasım geliyorrr. bide sampuan edinmem lazzım live clean yada nude nasıl cnmm ?

2sinide kullanmadım ama diğerlerinden duyduğum kadarıyla nude iyiymiş benim kuaförüm bana hediye etmişti başka marka. Bence sen nude al ama dikkat et iyice oku arkasını içinde sodyum sülfat varmı yok mu :31: üstünde yazana kanma

2sinide kullanmadım ama diğerlerinden duyduğum kadarıyla nude iyiymiş benim kuaförüm bana hediye etmişti başka marka. Bence sen nude al ama dikkat et iyice oku arkasını içinde sodyum sülfat varmı yok mu :31: üstünde yazana kanma

hadi bakalımmmm :) sağolasın cnm

Bakın 100 lerce sayfa arasındaki en önemli mesaj bence bu..Bir ara bende yaptırmayı düşünmüştüm..Konuda uzman arkadaşlarım çok ciddi bir şekilde uyarmışlardı..Tencereden çıkan dumanla özdeşleştirmeden ciddiye almanızı ve verilen linki okumanızı öneririm...

Ben tamamını okudum ve çok kez araştırma yaptım. Bilgim var aradan aradan laf sokuşturmanız ne kadar ayıp. Bu benim düşüncem sizi ilgilendirmez. Benim ciddiye alıp almadığımı tartışmakta size kalmış bir durum değil.

bakın 100 lerce sayfa arasındaki en önemli mesaj bence bu..bir ara bende yaptırmayı düşünmüştüm..konuda uzman arkadaşlarım çok ciddi bir şekilde uyarmışlardı..tencereden çıkan dumanla özdeşleştirmeden ciddiye almanızı ve verilen linki okumanızı öneririm...

linki muhtemelen herkes okudu zaten. Konu hakkında buradaki birçok arkadaşımız bilgi sahibi kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Ayrıca bu keratin olayı annelerimizin anneannelerimizin döneminde yer aldı mı ki onları kanser yapsın. Keşke bir tek keratinin içinde yer alsa kanserojen maddeler..

yeni çıkan ürünlerde kanserojen madde yok diye biliyorum. marcia denen üründe yokmuş mesela siz evde yaparken hangi ürünü kullandınız marciayı kullanan var mı

yeni çıkan ürünlerde kanserojen madde yok diye biliyorum. marcia denen üründe yokmuş mesela siz evde yaparken hangi ürünü kullandınız marciayı kullanan var mı

kafam çookk karışık arkadaşlar kuaför 500 tl istiyor. siz evde hangi ürünü kullandınız

Marka ismi verilmiyor burada. :ssz: Benden söylemesi 500 tl çok istemiş gerçi saçınla da doğru orantılı ama bana fazla geldi. Saçlarınız nasıl ?

Son düzenleme:
oncekı mesajları okuyamadım .keratın olark onerdıgınız bı marka varmı bıde ben kıbrısta yasıyorum nasıl bulabılırm keratını ve sulfatsız sampuanı.cok tecrubesızım evde bu uygulamayı yapsam sacıma zarar verırmıyım?

bı soru daha konunun sahıbı sacları sadece duzlestrmek ıcın deıl bakım amaclıda yapıldıgını soyledı.saca ne gıbı bı yararı var bu ıslemın sonucta kımyasal deıl mı bılgı sahıbı olanlar lutfen cevaplayabılırmı?

Back