- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.601
buguün keratinim elime gecti persembe de sampuan gelır... hafta sonu yapacagım soucları sızlrle paylasıcam :))
işte bu benim aldığpım keratindir... kılıçbalığı dogru urun deılmı yanls falan almamısımdır umarım
Eki Görüntüle 417271
birde saclarım suan kızıl 2 gun once boyadım zarar vermez degılmı bu arada onunda fotosunu koyuyum :))
Eki Görüntüle 417272
camm...merhaba canim,
keratini denedin mi? bizleri de bilgilendirirsen sevinirim. duman koku var miydi? sonuctan memnun musun?tesekkurler..
kızlar bakın bu keratınden oncekı hal dıgerıde keratınlı halı suan duzlestrdım 4 gun beklıcem nasıl sızcee :))Eki Görüntüle 422208 Eki Görüntüle 422209
merhaba canim,
keratini denedin mi? bizleri de bilgilendirirsen sevinirim. duman koku var miydi? sonuctan memnun musun?tesekkurler..
xxxx BURADAN ALABLRSN BN BURDAN ALDM
"mltmsl" arkadaşım bu yaptığının altında artık iyi niyet aramıyorum.. sana kılıçbalığı izin vermyor böyle şeylere dedikçe yapıyorsun ne laftan anlamaz insanlar var ya resmi kaldırmadığın gibi bir de site adı veriyorsun ayıp valla ya
ilk koyduğun fotoğrafa göre saç renginde baya açılma mı olmuş sanki? bana mı öyle geldi?
canım saclarım kızıl oldugu ıcın akıyor sureklı ondandır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?