- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.101
1- Saçına brezilya fönü sürmeden önce sadece kurutup fön çekmeyeceksin, düzleştirici ile preslemen lazım bunu atlamışsınız sanırım, bu durumda sorun burda...
2- Diğer ihtimal yüksek ısı kullanmışsındır ve saçlarının uçları yanmıştır, veya ısı normaldir ama arkadaşın çok yavaş geçmiştir tutamların üzerinden yanmıştır yani söyleyebileceğim bunlar...
Ölçü kabının 80 ml olduğuna emin misin? 80 gr olmasın? Muhtemelen 80 gr dir birde çok fazla kullanmışsınız...
hımmm ilk sayfadaki açıklamada sadece fırca yardımı ile kurutun diyordu ve öyle yaptım bende. Keratini sürmeden önce saçlarım çok fazla düz değildi kabarıktı. Sanırım bu yüzden peki keratin bakımını sürdükten sonra önce fön sonra pres yapsam ne olurki.
hımmm ilk sayfadaki açıklamada sadece fırca yardımı ile kurutun diyordu ve öyle yaptım bende. Keratini sürmeden önce saçlarım çok fazla düz değildi kabarıktı. Sanırım bu yüzden peki keratin bakımını sürdükten sonra önce fön sonra pres yapsam ne olurki.
Canım tabii 500 kusur sayfa olunca hepsini okuyamadın mesajların ama ilk sayfada şu şekilde yazmışım
"eğer saçlarınız kıvırcık veya dalgalı ise fön çekmeniz veya tamamen kuruttuktan sonra saç düzleştirici ile düzeltmeniz 3. aşama için büyük kolaylık sağlayacaktır."
Dediğin şekilde tam olmuyor tatlım, sen keratinden önce yine fön ve fırça ile kurutp düzleştir, sonra keratini sür sonra yine fön ve fırça ile kurut düzleştir sonra yine ince ince presle, bu şekilde daha keisn sonuç oluyor...
Verdiğim linkte 1 Mart 2011 yazıyor,kusura bakmayın ben tarihi 2012 diye görmüşüm,boşuboşuna heyecan yaptım şimdi.Ama yinede sorayım aklıma takıldı yakında saçta 1 saat kalan ve düzleştiren keratin çıkartırlarmı acaba?ne dersin kılıçbalığı bu konuda bilgi sahibi olan sensin.
Linki sildim tekrardan kusura bakmalink vermenin yasak olduğunu bilmiyordum.
kızlar bende braun s2 var 200 derece tabiki keratin için yetersiz ısısı ama düzleştiricimden gerçekten memnunum aslında bu yüzden uygun yollu 230 derecelik bir maşamı alsam yoksa biraz daha para verip iyi bişey mi alsam karar veremedim remington s6500 çok güzel görünüyor dalgada yapıyor kılıçbalığında vardı sanırım maşa görevini görür mü?eğer görüyorsa onu alayım diyorum
canım saçların harika olmuş.Bende ilk yaptığımda ellerim sürekli saçlarımdaydı:) güle güle kullan :))
öncesi göründüğü üzere kadayıf gibi kupkuru
ilk 2 foto öncesine ait
sonrası yoruma bile gerek yok yumuşacık yatışmış saçlar
amonra saçların çok güzel olmuş canım o ilk duygu süper bişey ellerimi saçımın arasından geçiremezdim hep takılırdı ellerim kayıp gittikçe insan nasıl mutlu oluyor.ellli kere yerimden kalkıp gidip aynaya baktığımı bilirim ilk yaptığım zaman
Sevgili kılıçbalığıı gönderdiğin keratinden arta kalanı arkadaşıma yapıcam .. benim saçlar misler gibi hiç özlemedim bile kıvırcıklarımı yine her fırsatta çok teşekkür ederim sana.
konuya geleyim; arkadaşıma kuaför inatla röfleli saça yapma elinde kalır saçların demiş.benim saçlarım boyasız olduğu için daha önceki sayfaları okurken hiç bu duruma dikkat etmedim.hatırladığım kadarıyla senin saçlarında sarı röfleliydi ve hatta yanan saçlarını tedavi etmişti.bu durumda bi sakınca yok diimi? ben olmadığına emin gibiyim ama sonuçta saçlar benim değil riske girmemek adına kesin emin olmak adına tekrar sana sorayım dedim.
ESKİ HALİ (sadece uçları değil saçımın hepsi böyle püsküllüydü)
Eki Görüntüle 335468 Eki Görüntüle 335469
YENİ HALİ (fön yok kendi halinde kurudu:)
Eki Görüntüle 335477 Eki Görüntüle 335475 Eki Görüntüle 335479
keratını nerden alıoruz kızlar?
Biz alacağız canım. İstersen bana özel mesaj atabilirsin.
ozel msj atma hakkım yokmus( ühü ühüüü ( 45 msj daha yazarsam atabılırmısım ( burdan soleyemezmısın ltf
sen bana ozelden yazamıo musun?pekı tskr ederım yınedeCanım KılıçBalığı buradan link ya da marka paylaşımı istemiyor. Bu bölümün altında brezilya fönü için keratin almak isteyen var mı? diye bir başlık var, oradan bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?