Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kuzu editle mesajını, link vermek yasak... Ayrıca bu başlıkta zaten marka adı paylaşmıyoruz...

Verdiğim linkte 1 Mart 2011 yazıyor,kusura bakmayın ben tarihi 2012 diye görmüşüm,boşuboşuna heyecan yaptım şimdi .Ama yinede sorayım aklıma takıldı yakında saçta 1 saat kalan ve düzleştiren keratin çıkartırlarmı acaba?ne dersin kılıçbalığı bu konuda bilgi sahibi olan sensin.

Canım 6 saatte düzleştiren bir ürün olduğunu biliyorum aslında ama tedavi özelliği yok, muhtemelen hem hızlı biçimde düzleştirip hem bakım yapan bir keratini muhakkak çıkartır birileri çünkü birbirleri ile yarışıyorlar...

Linki sildim tekrardan kusura bakma link vermenin yasak olduğunu bilmiyordum.

Rica ederim canım...

kızlar bende braun s2 var 200 derece tabiki keratin için yetersiz ısısı ama düzleştiricimden gerçekten memnunum aslında bu yüzden uygun yollu 230 derecelik bir maşamı alsam yoksa biraz daha para verip iyi bişey mi alsam karar veremedim remington s6500 çok güzel görünüyor dalgada yapıyor kılıçbalığında vardı sanırım maşa görevini görür mü?eğer görüyorsa onu alayım diyorum

kesinlikle görür hatta benin babyliss den daha iyi iş yapıyo
daha doğal hoş dalgalar ve saçı bi kez geçdüzleştiriyo
bende braun es2 var o bunun kadar başarılı değil
saçın üzerinden ne kadar az geçersen o kadar iyi

öncesi göründüğü üzere kadayıf gibi kupkuru
ilk 2 foto öncesine ait

sonrası yoruma bile gerek yok yumuşacık yatışmış saçlar

amonra saçların çok güzel olmuş canım o ilk duygu süper bişey ellerimi saçımın arasından geçiremezdim hep takılırdı ellerim kayıp gittikçe insan nasıl mutlu oluyor.ellli kere yerimden kalkıp gidip aynaya baktığımı bilirim ilk yaptığım zaman

teşekkür ederim canım
evet ne ellerimi ne gözlerimi alamıyorum hala saçlarımdan

Sevgili kılıçbalığıı gönderdiğin keratinden arta kalanı arkadaşıma yapıcam .. benim saçlar misler gibi hiç özlemedim bile kıvırcıklarımı yine her fırsatta çok teşekkür ederim sana.
konuya geleyim; arkadaşıma kuaför inatla röfleli saça yapma elinde kalır saçların demiş.benim saçlarım boyasız olduğu için daha önceki sayfaları okurken hiç bu duruma dikkat etmedim.hatırladığım kadarıyla senin saçlarında sarı röfleliydi ve hatta yanan saçlarını tedavi etmişti.bu durumda bi sakınca yok diimi? ben olmadığına emin gibiyim ama sonuçta saçlar benim değil riske girmemek adına kesin emin olmak adına tekrar sana sorayım dedim.

Canım hemen aşağıda saçları benden betr yanık olan bir arkadaşımızın uygulamasını göreceksin...

O kuaför ya brezilya fönü ile defrizeyi karıştırdı veya biraz beceriksiz yaparken insanların saçını yakıyor

Kızlar, biriniz bana bu gün bir başlıkta şampuanın içine su katıp katamayacağını sormuştu, o an yanıt veremedim şimdide başlığı ve mesajı bulamıyorum... Soruyu kim sorduysa lütfen kusura bakmasın... Cevabım evet katabilirsin istersen...

ozel msj atma hakkım yokmus ( ühü ühüüü ( 45 msj daha yazarsam atabılırmısım ( burdan soleyemezmısın ltf

Canım KılıçBalığı buradan link ya da marka paylaşımı istemiyor. Bu bölümün altında brezilya fönü için keratin almak isteyen var mı? diye bir başlık var, oradan bakabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…