Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

allah ıyılıgınızı versın kadayıfmı:1::1:aksam aksam guldurdunuz kızlar demınde aycangulun topıgınde bı arkadas yazmıs maya maskesıne yag ve yumurta katmayı dusunuyorum pogaca olurmuyum dıye:1::1:

Hahahahaha bu da iyiymiş :1:

fotograflara iyi yansıtamadığımı düşünüyorum ama
cidden harika oldu ya o yanık uçlar feciydi şimdi 100 kat daha iyi haldeler
ama bi kez daha yapsam daha süper olur eminim
benim derdim düzleştirme değildi zaten
keşke düzleştirmeden bu bakımı yapmanın bi yolu olsaydı
kesinlikle o şekilde yapardım
ama düzlüğü bile güzel ve doğal oldu:66:

Düzleştirmeden bakım yapan keratin... Aslında olması gereken bir şey çünkü dalgaları çok güzel ama saçları yanık olan insanlar var, ya dalgalardan vazgeçiyorlar, ya sağlıklı görünen saçlardan zor bir durum...

Hahahahaha bu da iyiymiş :1:

Düzleştirmeden bakım yapan keratin... Aslında olması gereken bir şey çünkü dalgaları çok güzel ama saçları yanık olan insanlar var, ya dalgalardan vazgeçiyorlar, ya sağlıklı görünen saçlardan zor bir durum...

evet belki ileri nesil keratinlerde böyle bi yöntem geliştirirler
o zaman çok güzel olur
bu bakım sadece fön amaçlı kullanılmayacak kadar harika çünkü
ay saçlarımı elleyip duruyorum inanamıyorum:27:

balığım keratinim var braaunun 200 derecelik saç düzleştiricisi de var seneler önce almıştım , ama o keratini sabitlemek için yeterli ısıya sahip değil senin de bildiğin gibi , bana 230 dereceye kadar çıkabilelen iyi bir saç düzleştirici marka ve modelini verirsen çok memnun olurum , bir aksilik olmazsa ay sonu istanbula gelince ordan alırım , şimdiden teşekürler

Amonra muhteşem olmuş saçların, darısı başıma.
Çok sağ ol KılıçBalığı.
Allah hayırlı güzel bi' iş,sana çok değer veren bi' eş versin inşallah. Kalma annenin başına :1:

balığım keratinim var braaunun 200 derecelik saç düzleştiricisi de var seneler önce almıştım , ama o keratini sabitlemek için yeterli ısıya sahip değil senin de bildiğin gibi , bana 230 dereceye kadar çıkabilelen iyi bir saç düzleştirici marka ve modelini verirsen çok memnun olurum , bir aksilik olmazsa ay sonu istanbula gelince ordan alırım , şimdiden teşekürler

Remington sleek and curl canım, hem düzleştirir hem bukle yapar kendileri, ben bunu kullanıyorum memnunum...

Amonra muhteşem olmuş saçların, darısı başıma.
Çok sağ ol KılıçBalığı.
Allah hayırlı güzel bi' iş,sana çok değer veren bi' eş versin inşallah. Kalma annenin başına :1:

Çok teşekkür ederim canım, amin :1::1::1::nazar:

çok sağol balığım ben bu düzleştiriciyi büyük alışveriş mağzalarında bulabilirmiyim , istnbulada çok kısa bir süre kalacağım kadıköyde kalacağım orda nerelerde bulabilirim biliyorsan yönlendir beni lütfen

çok sağol balığım ben bu düzleştiriciyi büyük alışveriş mağzalarında bulabilirmiyim , istnbulada çok kısa bir süre kalacağım kadıköyde kalacağım orda nerelerde bulabilirim biliyorsan yönlendir beni lütfen

bir de canım seninkinin modeli S6500 müydü, sanıram birkaç modeli var bunun

Canım s1051 benimki s6500 de diğer seçenek hangisinin fiyatı uygunsa onu seçersin birbirleri ile aynılar çünkü sadece model değişikliği var... Muhtemelen Darty, Saturn, Teknosa ve bilimum yerde vardır canım...Ben o yakayı pek bilmem :(

arkadaşlar bişey sorucam komik olabilir ama yeşil sabun olmaz mı acaba ondada sülfat yok sonuçta saçı temizlemek değilmi olay bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim

sağol balığım hepsi ayni işi yapıyorsa senin dediğin gibi en uygun fiyatlısını alayım zaten evde birtane var ikincisine de çok fazla para vermeye gerek yok. çok teşekürler beni aydınlattığın için, herşey gönlünce olsun :)

sodyum olursa olmaz mı

yani hen sodyum hem sülfat mı olmayacak

Evet canım hem sülfat hem sodyum olmamalı...

sağol balığım hepsi ayni işi yapıyorsa senin dediğin gibi en uygun fiyatlısını alayım zaten evde birtane var ikincisine de çok fazla para vermeye gerek yok. çok teşekürler beni aydınlattığın için, herşey gönlünce olsun :)

Rica ederim canım, bilmukabele...

Hayır canım olmaz, içerikte başka maddelerde var ama likit keratin saçına güzel bir bakım yapar bak, istersen dene...

peki tşkkr ederim :) bi kaç yerde okudum bu sıvı keratinide ısıyla sabitliyolarmış saça.bakım için. bende öyle yapayım bari. brezilya fönü yapana kdr bunla idare edeym.

evet belki ileri nesil keratinlerde böyle bi yöntem geliştirirler
o zaman çok güzel olur
bu bakım sadece fön amaçlı kullanılmayacak kadar harika çünkü
ay saçlarımı elleyip duruyorum inanamıyorum:27:

canım saçların harika olmuş.Bende ilk yaptığımda ellerim sürekli saçlarımdaydı:) güle güle kullan :))

Merhaba kılıçbalığı ben çok uzun zamandır mesaj yazmıyordum sadece arasıra mesajları okuyordum,internette şöyle bir linke rastladım.Umarım link vermek yasak değildir.Sitede formaldehitsiz f.x n..o markalı keratinin yakında çıkarıcağı ürünün 1 saat içinde dümdüz yaptığı yazıyor.Daha önce hatırladığım kadarıyla bu marka keratini denemiş ve hiç beğenmediğini hatta saçı asfalt gibi yaptığını söylemiştin.Yinede sen verdiğim şu linke bir bakabilirmisin.

Son düzenleme:
Back