- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.141
herkese merhaba,
kılıçbalığı yada bilgisi olan diğer arkadaşlar size birşey sormak istiyorum konuyu takip ettiğim kadarıyla bazı serumlar brezilya fönüne zarar wermiyor.
nevacare nutritive glossing adlı serum bir çok blog'da tavsiye ediliyor kullananlar memnun fakat föne zarar werirmi emin olamadığım için size sormakta fayda gördüm. ürünü kullanan yada içeriğinden anlayan arkadaşlar bi bakıp fikrinizi söylerseniz çok sewinirim
Cyclopentasiloxane, dimethiconol, c 12 15 alkyl lactate, isopropylparaben, isobutylparaben, butylparaben.
Canım, fönü bozabilecek bir ürün gibi gözükmüyor ama iyi bir ürün değil bu içerik olarak bakıyorum son derece kötü...
balıkcım daha once nudeyle yıkıyıp keratın uygulaması yapmıstık ya,sımdı doayla yıkadıktan sonra yapabılıyormuyuz acaba?bıde benım uygulamadan sonra sacımı bazı bazı yakmısım farkettımama azcık
sanırım bekleme surecındede dumduz olsun dıye epey beklete beklete duzlestırdım hemde 230 derecede ondan oldu.sımdı o yanık yerlere surup fırcayla kurutup ertesı gun yıkayıp asıl ıslemı yapmayı dusunuyorum uygunmudur tatlım
![]()
balıkçım yine ben :)
keratinden anneme de bahsettim ona da uygulayacağız..ancak bir sorun var..
annem tesettürlü ve çalışıyor..
haftasonu evde..cumadan yapacağız keratini..pazartesi günü de saçlarını toplamadan şalla kapatsa, keratini etkiler mi?
ya da pazartesi sabahı yıkasa erken mi yıkamış oluruz? annnem için nasıl bir yol izleyelim..
Bir şey olmaz herhalde canım...
bende dayanamadım evde brezilya fönünü uyguladım.daha yeni bitirdim.aynen anlatılan şekilde yaptım.bakalım sonuç ne olacak.fakat bende öyle aşırı duman çıkmadı 230 derecede uyguladım.çok duman çıkmaması olumsuz bişeymi acaba yinede olurmu?
Üürne göre değişir, yani her ürünü bilmediğim için bir yorum yapam... Sen şimdi bu yorumumun üzerine marka adını yazıp bunu kullandım demeyi düşünüyorsan bence deme :) Ben sorun olacağını sanmıyorum olmuştur herhalde...
Vallahi hiç bir şey anlamadım ama sen uygun görüyorsan al canım... Böyle sansürlü veya açık paylaşım yapmıyoruz...kılıçbalığı ben birazcık kızımdan kalma kısa vakitle araştırdım keratini st...g mavi şişe acaba ondan mı alsam bari onu söylede rahat rahat siparişimi vereyim senin saçları gördükçe bende aynından istiyorumşimdiden tşk ederim ..hı bu arada keratinden sonrada nu.e şampuan alıcam doğru anlamışım dimi??
tamam canım tesekkur ederim soyluyorum simdi.
bir de benim ogrenmek istedigim bisey daha var. bu uygulamada keratin, sac telinin içine mi nufuz ediyor, yoksa sacın ustunu mu kaplıyor, yani oje ustunu tırnagın ustunu kaplar, kına içine nufuz eder ya, normal sac boyaları da kına gibi diye biliyorum ben, keratin de nasıl oluyo acaba?
Canım saç telinin yüzeyini kaplıyor ek olarak saç katiküllerindeki çatlaklarıda dolduruyor ama eğer saçında hasar yoksa sadece dışını kaplar...