Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sayfaları baştan sona malesef okuyamadım ama gördüklerim bana yetti fakat özel mesaj atamıyorum KILIÇBALIĞI ne almam gerekiyor adını ve fiyatını bana atarsan çok sevinirim saçlarım benim içinde çok önemli ve düz kullanmaya bayılıyorum .brezilya fönü yaptırmayı düşünürken denk geldi size danışayım dedim .yardımcı olursan çok sevinirim en yakında ama :))şimdiden tşkler...

Baştan sona okumayı bırakın ilk mesajı bile okumamışsınız... Lütfen sizi ilk sayfanın ilk mesajına alalım...

Son düzenleme:
Sevgili kılıçbalığıı gönderdiğin keratinden arta kalanı arkadaşıma yapıcam .. benim saçlar misler gibi hiç özlemedim bile kıvırcıklarımı yine her fırsatta çok teşekkür ederim sana.
konuya geleyim; arkadaşıma kuaför inatla röfleli saça yapma elinde kalır saçların demiş.benim saçlarım boyasız olduğu için daha önceki sayfaları okurken hiç bu duruma dikkat etmedim.hatırladığım kadarıyla senin saçlarında sarı röfleliydi ve hatta yanan saçlarını tedavi etmişti.bu durumda bi sakınca yok diimi? ben olmadığına emin gibiyim ama sonuçta saçlar benim değil riske girmemek adına kesin emin olmak adına tekrar sana sorayım dedim.
:16:

Canım hemen aşağıda saçları benden betr yanık olan bir arkadaşımızın uygulamasını göreceksin...

O kuaför ya brezilya fönü ile defrizeyi karıştırdı veya biraz beceriksiz yaparken insanların saçını yakıyor:1:

Hahahaa bu benim bu benimm :))) Ewet saçlarım gerçekten beter durumdaydı.Asıl bu brezilya fönü bizler için yapılmış sanki.Saçlarım çok sağlıklı ipek gibi şuanda. Brezilya fönünün asıl amacı saça bakım ve onarım yapmak,saç keratinle kaplandığı için, düzlük bunun yan etkisi.

Son düzenleme:
Hahahaa bu benim bu benimm :))) Ewet saçlarım gerçekten beter durumdaydı.Asıl bu brezilya fönü bizler için yapılmış sanki.Saçlarım çok sağlıklı ipek gibi şuanda. Brezilya fönünün asıl amacı saça bakım ve onarım yapmak,saç keratinle kaplandığı için, düzlük bunun yan etkisi.

Ama yani seninde hakkını yememek lazım, çok ince işçilik yapmışsın:46:

Baştan sona okumayı bırakın ilk mesajı bile okumamışsınız... Lütfen sizi ilk sayfanın ilk mesajına alalım...

haklısın ya ben yanlışlık yaptım ve sadece sanırım 100 den başladım ve o anda bebişimle uğraşmaktan aklıma bile gelmedi hemen bakıcam çok tşk ederim yinede sağol:)

kılıcbalıgı canım bi sorum olacak
arkadasım almıs kargoyu ama benim keratinimi almam heralde bi kaç ay surecek gibi gozukuyor. boyle uzun beklemesinde sorun olur mu? bir de evi kaloriferli yani boyle balkona felan soguk bi yere koysun mu yoksa normal içerde kalsa sıkıntı olur mu acaba, bozulma filan sozkonusu mu?

kılıcbalıgı canım bi sorum olacak
arkadasım almıs kargoyu ama benim keratinimi almam heralde bi kaç ay surecek gibi gozukuyor. boyle uzun beklemesinde sorun olur mu? bir de evi kaloriferli yani boyle balkona felan soguk bi yere koysun mu yoksa normal içerde kalsa sıkıntı olur mu acaba, bozulma filan sozkonusu mu?

Işık görmeyeceği şekilde sarıp banyo dolabına falan koysun canım.

arkadaşlar bişey sorucam bu uygulamadan sonra normal şampuanları kullanabiliyormuyuz yoksa yine sülfatsız şampuan mı kullanmamız gerekiyor

arkadaşlar bişey sorucam bu uygulamadan sonra normal şampuanları kullanabiliyormuyuz yoksa yine sülfatsız şampuan mı kullanmamız gerekiyor

Sülfatsız ve sodyumsuz şampuan olacak, hatta kendi sağlığın ve ekolojik yaşama saygı açısından da bunu alışkanlık haline getir derim...

Sülfat hem insan sağlığına hem çevreye son derece zararlı bir madde...

Son düzenleme:
arkadaşlar işlemin aynısını ki en ince detayı bile es geçilmemiş tebrik ederim, kuaförde yaptırdım ve 350 tl bayıldım..Benim saçımda çok iyi sonuç verdi ve 6 ay kullandım..Memnundum, gerçekten saç bakımı yerine de geçiyor..
Ama hem ucuz hem güvenilir keratini nerden bulur, nasıl sipariş ederiz acaba? Şu reklamları verilen markayı kullanan var mı? Fiyatı uygun mu? ev seti saçlarım uzun ve gür acep yeterli olur mu?

arkadaşlar işlemin aynısını ki en ince detayı bile es geçilmemiş tebrik ederim, kuaförde yaptırdım ve 350 tl bayıldım..Benim saçımda çok iyi sonuç verdi ve 6 ay kullandım..Memnundum, gerçekten saç bakımı yerine de geçiyor..
Ama hem ucuz hem güvenilir keratini nerden bulur, nasıl sipariş ederiz acaba? Şu reklamları verilen markayı kullanan var mı? Fiyatı uygun mu? ev seti saçlarım uzun ve gür acep yeterli olur mu?

Eftelyacığım hoş geldin, ben burada sadece bu işlemin nasıl yapılacağını anlattım, markalar ve ürünler ile alakalı görüşler diğer brezilya fönü başlıklarında paylaşılıyor. Burada marka ve ürünlere ait kişisel görüş paylaşımı yapmıyoruz tatlım, bu yüzden soruna cevabı bu başlıkta bulamayacaksın, istersen diğer başlıkları araştır...

Işık görmeyeceği şekilde sarıp banyo dolabına falan koysun canım.

tamam canım tesekkur ederim soyluyorum simdi.
bir de benim ogrenmek istedigim bisey daha var. bu uygulamada keratin, sac telinin içine mi nufuz ediyor, yoksa sacın ustunu mu kaplıyor, yani oje ustunu tırnagın ustunu kaplar, kına içine nufuz eder ya, normal sac boyaları da kına gibi diye biliyorum ben, keratin de nasıl oluyo acaba?

bende dayanamadım evde brezilya fönünü uyguladım.daha yeni bitirdim.aynen anlatılan şekilde yaptım.bakalım sonuç ne olacak.fakat bende öyle aşırı duman çıkmadı 230 derecede uyguladım.çok duman çıkmaması olumsuz bişeymi acaba yinede olurmu?

kılıçbalığı ben birazcık kızımdan kalma kısa vakitle araştırdım keratini st...g mavi şişe acaba ondan mı alsam bari onu söylede rahat rahat siparişimi vereyim senin saçları gördükçe bende aynından istiyorum:D şimdiden tşk ederim ..hı bu arada keratinden sonrada nu.e şampuan alıcam doğru anlamışım dimi??

balıkçım yine ben :)

keratinden anneme de bahsettim ona da uygulayacağız..ancak bir sorun var..
annem tesettürlü ve çalışıyor..
haftasonu evde..cumadan yapacağız keratini..pazartesi günü de saçlarını toplamadan şalla kapatsa, keratini etkiler mi?
ya da pazartesi sabahı yıkasa erken mi yıkamış oluruz? annnem için nasıl bir yol izleyelim..

Son düzenleme:
balıkcım daha once nudeyle yıkıyıp keratın uygulaması yapmıstık ya,sımdı doayla yıkadıktan sonra yapabılıyormuyuz acaba?bıde benım uygulamadan sonra sacımı bazı bazı yakmısım farkettım:1::1:ama azcık:1:sanırım bekleme surecındede dumduz olsun dıye epey beklete beklete duzlestırdım hemde 230 derecede ondan oldu.sımdı o yanık yerlere surup fırcayla kurutup ertesı gun yıkayıp asıl ıslemı yapmayı dusunuyorum uygunmudur tatlım:54:

herkese merhaba,
kılıçbalığı yada bilgisi olan diğer arkadaşlar size birşey sormak istiyorum konuyu takip ettiğim kadarıyla bazı serumlar brezilya fönüne zarar wermiyor.
nevacare nutritive glossing adlı serum bir çok blog'da tavsiye ediliyor kullananlar memnun fakat föne zarar werirmi emin olamadığım için size sormakta fayda gördüm. ürünü kullanan yada içeriğinden anlayan arkadaşlar bi bakıp fikrinizi söylerseniz çok sewinirim

Cyclopentasiloxane, dimethiconol, c 12 15 alkyl lactate, isopropylparaben, isobutylparaben, butylparaben.

Back