merhaba arkadaşlar,ben kulüpte yeniyim,sırf bu başlık için üye oldum.brezilya fönünü 4 ay kadar önce duydum ve biraz araştırdım.Ama keratin markaları konusunda çok bişey bulamadım,biçok sitede aynı keratin çıkıyor zaten.Çok iyi olduğunu düşünmediğim halde,merakımdan en kolay ulaşabildiğim keratini ve şampuanını sipariş verdim.Uygulamayı yaptım,saçlarım çok yıpranmış ve röfleli olduğu için bakım yaptı gerçekten,ama vaadedilen kadar düzlük olmadı,parlaklık neredeyse hiç olmadı.
Özellikle kılıçbalığına sormak istiyorum,yeni olduğum için özelden meaj hakkım yok cevaplarsanız çok sevinirim.100 ml lik keratini iki kerede uyguladım,yarı yarıya değil tam ilkinde fazla kullandım.düzleştiriciyi röfleli saçlarda 160-170 C kullanın yazıyodu,ben de makimum 200 de presledim.sizce tam başarılı olamama nedenim keratin markası olabilirmi.
Bir de meajlarda içilebilir keratin diye bişi gördüm,o nasıl oluyo yani bu işiçin kullanılabilen aynı zamanda içilebilen keratin??Nasıl ulaşabilirim?şu sıralar sıkıntı çekmeme rağmen keratine para verdim o da boşa gitti,saçlarım parlasın istiyoruuum.