- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.041
Arkadaşlar keratin bakımını perşembe günü yaptırdım bugünmü yıkama gerekiyor yoksa yarın mı. Lütfen bilen varsa paylaşabilir mi?[/QUOTE
Perşembe işlem kaçta bittiyse bu gün o saatten itibaren yıkayabilirsin... 3 tam gün olmalı 24 x 3= 72 saat[/
Teşekkür ederim Kılıçbalığım cevabın için. Saçlarımı ben pazar günü sabah yıkadım. Tüm kurallara uymama rağmen saçlarım hala sert ve uçları çalı gibi özelliklede uçlara özen göstermiştim acaba neden kaynaklanıyordur bu durum. İkinci bir uygulama yapsam acaba durum değişirmi?
Canım neler yaptın bir yaz bakalım... Bazen doğru yapmışsınız gibi geliyor ama ufacık bir şey işi bozuyor, mesela yıkadıktan sonra saç kremi kullanmak gibi...
benim keratinim harika olduu saçlarım kıvercık olmasın arağmen düz ve kabarmayann saçlara sahip oldumm kılıçbalığının gönderdiği keratinl yapmışştım
ama şimdi boyam geldi.Saçlarım kızll boyammam gerekk keratinim bozulurmu acabaa.Keratin yapan arkadaşlar saçlarınızı boyuyormuusnuzzz
Dip boyası yaparsan bozulmaz korkma...
kılıçbalığım babyliss st26 düzleştirici
remington s2014 düzleştirici
rowenta sf4412 lisspurl düzleştirici
yukarıdaki düzleştiriciler nasıl sence, fiyatları uygun bunları buldum
Remington derim...
remington tabiki.
Kesinlikle...
bende keratin yapmak istiyorum saçıma. valla kk da ne okursam faydalı oluyor :). saçlarım lastik gibi uçları ztn normalde de kabarık kuru ve mat. tam benlik yani bu iş. en kısa zamanda keratini almalıyım. önce saçlarımı boyatıcam sonra uygulucam büyük ihtimal.
Haydi bakalım :)