Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Arkadaşlar keratin bakımını perşembe günü yaptırdım bugünmü yıkama gerekiyor yoksa yarın mı. Lütfen bilen varsa paylaşabilir mi?[/QUOTE

Perşembe işlem kaçta bittiyse bu gün o saatten itibaren yıkayabilirsin... 3 tam gün olmalı 24 x 3= 72 saat[/

Teşekkür ederim Kılıçbalığım cevabın için. Saçlarımı ben pazar günü sabah yıkadım. Tüm kurallara uymama rağmen saçlarım hala sert ve uçları çalı gibi özelliklede uçlara özen göstermiştim acaba neden kaynaklanıyordur bu durum. İkinci bir uygulama yapsam acaba durum değişirmi?

Canım neler yaptın bir yaz bakalım... Bazen doğru yapmışsınız gibi geliyor ama ufacık bir şey işi bozuyor, mesela yıkadıktan sonra saç kremi kullanmak gibi...

benim keratinim harika olduu saçlarım kıvercık olmasın arağmen düz ve kabarmayann saçlara sahip oldumm kılıçbalığının gönderdiği keratinl yapmışştım
ama şimdi boyam geldi.Saçlarım kızll boyammam gerekk keratinim bozulurmu acabaa.Keratin yapan arkadaşlar saçlarınızı boyuyormuusnuzzz

Dip boyası yaparsan bozulmaz korkma...

kılıçbalığım babyliss st26 düzleştirici
remington s2014 düzleştirici
rowenta sf4412 lisspurl düzleştirici
yukarıdaki düzleştiriciler nasıl sence, fiyatları uygun bunları buldum

Remington derim...

remington tabiki.

Kesinlikle...

bende keratin yapmak istiyorum saçıma. valla kk da ne okursam faydalı oluyor :). saçlarım lastik gibi uçları ztn normalde de kabarık kuru ve mat. tam benlik yani bu iş. en kısa zamanda keratini almalıyım. önce saçlarımı boyatıcam sonra uygulucam büyük ihtimal.

Haydi bakalım :)

kızlar hayrınıza banada kullanıp memnun kaldığınız bir marka ismi verirmisiniz özelden günlerdir araştırıyorum bir arpa boyu ilerleyemedim hangisi orjinal hangisi çakma çözemedim lastik gibi saçlarla kaldım ortada salonların tavsiyelerinede güvenemiyorum en güvenilir yer burası ..:)))

kızlar bu arada özelden mesaj yazıp keratinle ilgili soru soran arkadaşlar var.sorularınız hepsinin cevabı sayfada var zaten burdan okuyabilirsiniz.markaya gelince kılıçbalığı isim vermiyor.

merhaba herkese,ben bi şey sorabilirim:
tamam marka ismi yok,onu anladım,bari dumansız çeşitleri çıkmış onlardan sipariş versek olur mu,aynı sonuç elde edilir mi,lütfen yardım:kkk:

Arkadaşlar, forumda brezilya fönü ile alakalı tek başlık bu değil, bunun gibi bir çok başlık mevcut markaların açık açık konuşulduğu, hala ısrarla burada marka adı istemenize bir anlam veremiyorum.

Canım neler yaptın bir yaz bakalım... Bazen doğru yapmışsınız gibi geliyor ama ufacık bir şey işi bozuyor, mesela yıkadıktan sonra saç kremi kullanmak gibi...

Saçlarımı sülfatsız bir şampuanla yıkadım. (loreal delicate color sulfate free). Yıkama işlemini evde yaptım hafif nemli şekilde arkadaşıma gittim. Bu arada banyodan çıkmamla arasından iki saat geçti. Arkadaşım saçıma fön çekti ve kuruttu. Daha sonra keratini saçımı iyice sürdü. Seksen mililitre ölçer vardı onda ama seksen mililitreyi doldurunca şişede az bişey kaldı. Surdukten sonra saçıma streç film ve havlu sardık kırkbeş dakika bekledik. Daha sonra yine tarak yardımı ile saçımı düzler gibi kuruttu. Ve ince ince pres yaptın. Ama zaten prese rağmen uçlar tırtır tırtır kalmıştı. Yıkayana kadarda böyleydi. Keratini özellikle uçlara sürdük. Ama sonuç çok hoşuma gitmedi. Daha önce bir defa kuaföre yaptırmıştım onda ilk gün fön çekilip göndermişti ikinci gün pres yapılmıştı hatta presler çok kalın tutamlar halinde yapılmıştı onda bile daha iyi ssonuç aldım acaba sornu nerdedir?

ivet geldim
saçımı boyadım yıkadım kuruttum
kuruturken fönledim biraz
sonrasında saç düzleştiricisiyle dümdüz yaptım
keratinimi aheste ahsete sürdüm tüm saçıma
kafamda streç bone yazma ve havlu var abarttım sanırım:1:
şimdi bekliyorum 40-45 dk beklicem
sonra asıl iş başlıyo bakalım
ay çok heyecanlıyım:66:

kılıçbalığı seni sonunda ikna edebildi yani :))) yıkayınca sonuçları hemmmeennn paylaş :))

Saçlarımı sülfatsız bir şampuanla yıkadım. (loreal delicate color sulfate free). Yıkama işlemini evde yaptım hafif nemli şekilde arkadaşıma gittim. Bu arada banyodan çıkmamla arasından iki saat geçti. Arkadaşım saçıma fön çekti ve kuruttu. Daha sonra keratini saçımı iyice sürdü. Seksen mililitre ölçer vardı onda ama seksen mililitreyi doldurunca şişede az bişey kaldı. Surdukten sonra saçıma streç film ve havlu sardık kırkbeş dakika bekledik. Daha sonra yine tarak yardımı ile saçımı düzler gibi kuruttu. Ve ince ince pres yaptın. Ama zaten prese rağmen uçlar tırtır tırtır kalmıştı. Yıkayana kadarda böyleydi. Keratini özellikle uçlara sürdük. Ama sonuç çok hoşuma gitmedi. Daha önce bir defa kuaföre yaptırmıştım onda ilk gün fön çekilip göndermişti ikinci gün pres yapılmıştı hatta presler çok kalın tutamlar halinde yapılmıştı onda bile daha iyi ssonuç aldım acaba sornu nerdedir?

presleme işleminde saçının üzerinden kaç defa geçtiniz.her gün sabah akşam düzleştirme işlemini tekrar ettin mi canım ?

Son düzenleme:

1- Saçına brezilya fönü sürmeden önce sadece kurutup fön çekmeyeceksin, düzleştirici ile preslemen lazım bunu atlamışsınız sanırım, bu durumda sorun burda...
2- Diğer ihtimal yüksek ısı kullanmışsındır ve saçlarının uçları yanmıştır, veya ısı normaldir ama arkadaşın çok yavaş geçmiştir tutamların üzerinden yanmıştır yani söyleyebileceğim bunlar...

Ölçü kabının 80 ml olduğuna emin misin? 80 gr olmasın? Muhtemelen 80 gr dir birde çok fazla kullanmışsınız...

Saçı yukayıp kuruttuktan sonra keratin sürme işlemine geçmeden önce saçlar dümdüz preslenecekti. Bir kaç kişinin daha bu şekilde tutmamıştı saçları, Kılıçbalığı özellikle fön değil, düzleştiriciyle jilet gibi düzleştirip ondan sonra keratin sürmeye başlanmasını söylemişti. Sanırım sıkıntı burdan doğmuş olabilir.

Ben yazarken balığım da yazmış cevap :D:D Sözünün üstüne söz söylemiş gibi oldum canım kusura bakma :):):)

Balıkcım bir şey sorucam. Bu ürün brazilya fönümü bozar mı acaba? Fönden önce mavi su kullanıyordum,içeriğinde sls varmış.Ablama verdim gitti.Okadar da para bayılmıştım şu saç bakım ürünlerine.Kuaförler saç zafımı kullanıp kakaladılar hep :2: Bari şu ürünü kullanayım da boşa gitmesin

INGREDIENTS:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl, Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cocodimonium Hydroxypropyl, Stearamidopropyl, Dimethylamine, Cetyl Palmitate, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Isopropyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Panthenol, Proplene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzyl Salicylate, PPG-1 Trideceth-6, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin.

Eklentiler

• $acil_kurtarma_krem_şampuan_200ml.png
    $acil_kurtarma_krem_şampuan_200ml.png
    140 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
arkadaşlar malum balık artık keratin göndermiyor bende kendim 1 lt almak istiyorum bana ortak olacak olan var mı kızlar biran önce bende keratinleneyim 17 aylık oğlum var sürekli uğraşmak zor oluyor saçımla

arkadaşlar biz şimdilik iki kişi olduk ortaklaşa keratin alıyoruz..
almak isteyen olursa A&S duyuru amaçlı bir topik açtı..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...zilya-fonu-iin-keratin-almak-isteyen-var.html
ilgilenenler olursa topiğe bakabilirler..

bugün büyük gün aslında
ama doğalgazımızı kestiler dün akşam
apartmanda doğalgaz kaçağı varmış
elektirk topraklamamız da iyi olmadığı için
dün gece komşunun evi yanıyomuş az kalsın
nasıl yıkanıcam bilmiyorum
zaten bi de kulağım ağrıyo zonk zonk:43:

Mesajı düzenledim tatlım.

Bu içeriğe göre sorun yok kullanılabilir...

arkadaşlar biz şimdilik iki kişi olduk ortaklaşa keratin alıyoruz..
almak isteyen olursa A&S duyuru amaçlı bir topik açtı..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...zilya-fonu-iin-keratin-almak-isteyen-var.html
ilgilenenler olursa topiğe bakabilirler..

Haydi bakalım hayırlı olsun, diğer brezilya fönü başlıklarınada yazın...

bugün büyük gün aslında

Şaka gibi, vah kuzuma :43:

bugün büyük gün aslında

hakikaten şaka gibi ya :(
bir gün daha bekleyin, eh olmadı bir hamama filan gidersiniz artık :)

merhaba arkadaşlar,ben kulüpte yeniyim,sırf bu başlık için üye oldum.brezilya fönünü 4 ay kadar önce duydum ve biraz araştırdım.Ama keratin markaları konusunda çok bişey bulamadım,biçok sitede aynı keratin çıkıyor zaten.Çok iyi olduğunu düşünmediğim halde,merakımdan en kolay ulaşabildiğim keratini ve şampuanını sipariş verdim.Uygulamayı yaptım,saçlarım çok yıpranmış ve röfleli olduğu için bakım yaptı gerçekten,ama vaadedilen kadar düzlük olmadı,parlaklık neredeyse hiç olmadı.
Özellikle kılıçbalığına sormak istiyorum,yeni olduğum için özelden meaj hakkım yok cevaplarsanız çok sevinirim.100 ml lik keratini iki kerede uyguladım,yarı yarıya değil tam ilkinde fazla kullandım.düzleştiriciyi röfleli saçlarda 160-170 C kullanın yazıyodu,ben de makimum 200 de presledim.sizce tam başarılı olamama nedenim keratin markası olabilirmi.
Bir de meajlarda içilebilir keratin diye bişi gördüm,o nasıl oluyo yani bu işiçin kullanılabilen aynı zamanda içilebilen keratin??Nasıl ulaşabilirim?şu sıralar sıkıntı çekmeme rağmen keratine para verdim o da boşa gitti,saçlarım parlasın istiyoruuum.

Back