Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu arada tatlım senin saçlarda zaten güzelmiş

Saçların cok güzelmiş hakkaten diplerinde var sanırm biraz turunculuk

cook tesekkurler kızlar bu onden gorunun kısmı arkası daha uzun ve gur yanı fon cekmem baya ezıyetlı oluyor.ama bı turlu rengımı bulamadım.acık renklerı sevyıorm ama yakısmıyo galıba.ne yapcam sasrdım.keratınımı yapmak ıcınde artık rengını adam etmem lazım kızlar.tenımde pembe beyaz bısey varmı önerınız?

kılıçbalığı anneciğinin saçlarına bittim maşallah maşallahrengi bir yana bu yaşta bu kadar canlı saç zor bulunur benceboyuda oldukça uzunmuş saçlarının.sen tam olarak kaç ml kullandın annen için?80 yeterli oldumu canım bu boydaki saça?

megan fox saç rengi bence sana cok yakışır :)

bnde keratinde önce saçlarımı boyasam mı diyorum saç rengimle istediğim saçın resimlerini koydum nasıl olur sizce?

megan fox saç rengı sıyah sankı canım ya sıyahla zeyna gıbı oluyorum valla zaten onun gıbıde ırı yarıyım:))

aslında siyah değil koyu kahve aklın açık renklerdeyse öle yap ama kaşların koyu gibi geldi bana ondan dedim meganın saçını, gerçi koyu renklernde sert ifade vermesi gibi bir dezavantajı var o konuda haklısın :)

ay ne guzelmıs sac rengın canm ya ne renk kendınmı boyuyosun?bende acık renkler ıstyorum yaaaaa

yok canım yok saçımı perişan ettim kendim boyayarak dediğim gibi en az 20 kez boyadım son 6ayda en sonunda kuaföre gitmeyi akıl ettim artık boya işlerini evde yapmıcam cok memnunum kuaförmden boya konusunda biraz pahalı öğrenci için ama olsun boşuna yıprattım saçlarımı ://

nerde otruyorsun canım?ankarada guvenebılecegm bı kuafor bulursam bende gıdıcem ama bulamıyorum.kac lıraya boyatıyosun canım?ve ne renk ıstıyosun bu renk ıcın

nerde otruyorsun canım?ankarada guvenebılecegm bı kuafor bulursam bende gıdıcem ama bulamıyorum.kac lıraya boyatıyosun canım?ve ne renk ıstıyosun bu renk ıcın

istanbula gidiyorum boyatmak için annemin gençliğinden beri gittiği kuaför resimden gösterdiğim rengi yapıyor saçım bu renktten çevirdi.şimdiki haline. evde yapmak zor oluyor açık renkleri ama güvenmediğin bir kuaföre sakın gitme bursadaym ben burda bilmediğim bir kuaföre gittim saçımı berbat etti üstünede ben boyadım 5 -6 kez annem görünce saçımın son halini kendi kuaförüne götürdü

anladım canım bıde benım sacımda renk farklılıkları var onlarada cozum olur kuafor degılmı canım evde asla tek renge cevıremıyorum.ay ınsallah ankarad kızılay taraflarında ıyı bı kuafor onerısı yapan bırı cıkarda bende kurtulurum bu ızdıraptan

kuaför iyiyse halleder bence cunku ben evde saçlarımı ilk koyu kahve tonlarına boyamıştım sıkıldım tarçın bakır yapayım dedim saçları açınca diplerimdeki kendi saçlarım baya açıldı rezalet bi görüntü oldu dipler çırt turuncu ortalar bakır uçlar koyu bişi oldu kuaför düzellti rengi istediğim tonda yaptı ama ben tabii gene sıkıldım kumrala boyattım kuaföre haliyle saç dayanmıyor.Renk farkı varsa yani evde sakın kendi başına deneme derim daha kötü oluyor çünkü bilmeyince :/

haklısın canım kendım boyamamaya karar verdıgıme gore sımdı gerıye kaldı ıyı kuaforu bulmakta.kızılayda şenel kuaforu onerenler olmus bı bakayım nasıl acaba

Merhaba Kılıçbalığı,
Sana özel mesaj attım, umarım hala elinde keratin vardır, son bir iki günde çok isteyen olmuş. Bende yine kaçırmak istemiyorum, elimde çok az keratinim kaldı, varsa banada gönderebilir misin. Yarın sabahtan ödemeyi yapabilirim.

maşallah nazar değmesin annneciğinin saçlarına. Şimi sen bu saçı gerçekten 80 ml ile mi yaptın??? Yetmez sanki :44:

Son düzenleme:

Şimdiki saç rengin çok güzelmiş bence değiştirme, kuaförünün kim olduğunu söyleyebilir misin sakıncası yoksa. Aklımızda bulunsun belki ihtiyaç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…