Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

$099.jpg

Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...

Olsun gür saç iyidir, ya kedi kuyruğu gibi olsaydı ne yapacaktın?

herşeyin normali iyi yahu gür saçı olanlar anlarlar beni özellikle kısa oldugunda aşırı uğrastırıcı :)))) braun satin hair 7 colour düzleştirici var bende onun son ayarında kullanıcam 200 derece uygun olur mu?

herşeyin normali iyi yahu gür saçı olanlar anlarlar beni özellikle kısa oldugunda aşırı uğrastırıcı :)))) braun satin hair 7 colour düzleştirici var bende onun son ayarında kullanıcam 200 derece uygun olur mu?

O biraz sakat işte, 230 derece düzleştiricisi olan birinden bir kullanımlık ödünç al derim... Çünkü saçların kalın telli, kesinlikle 200 derece tutmaz... Diğer günlerde 200 derecelik olanı kullanabilirsin ama canım...Yalnız çok yıpranmış kısımlara 230 derece kullanamazsın maksimum 210 derece olacak bunu burada bir kere daha yazayım, bazen insanların kafası karışıyor çünkü hani 230 derece değil miydi diye:1::1::1:

O biraz sakat işte, 230 derece düzleştiricisi olan birinden bir kullanımlık ödünç al derim... Çünkü saçların kalın telli, kesinlikle 200 derece tutmaz... Diğer günlerde 200 derecelik olanı kullanabilirsin ama canım...Yalnız çok yıpranmış kısımlara 230 derece kullanamazsın maksimum 210 derece olacak bunu burada bir kere daha yazayım, bazen insanların kafası karışıyor çünkü hani 230 derece değil miydi diye:1::1::1:

canım saçlarım ince telli ama cok fazla :)) internette baktım kaç dereceye kadar ısındıgına bir yerde 200 yazmış diğerinde 230 şimdi bnde emin olamadım 220-240v ve 170w yazıyor üstünde bunların ısınmayla alakası olabilr mi O.o

kılıççım bende de braun satin hair 7 boyalı saçlar için olanı var... saçlarım çok kalın telli sayılmaz... çok incede değil ama düze yakın... tutmaz mı... birde babyliss var 10 tane ısı ayarı var ama derece göstermiyor.... ikisinden biri olmazmıki....:18:

canım saçlarım ince telli ama cok fazla :)) internette baktım kaç dereceye kadar ısındıgına bir yerde 200 yazmış diğerinde 230 şimdi bnde emin olamadım 220-240v ve 170w yazıyor üstünde bunların ısınmayla alakası olabilr mi O.o

Ben şimdi araştıracağım canım, inşallah 230 dur... Benimde ince telli tatlım sorunsuz kısımlarda 230 kullanıyorum...

slm kılıçbalığıı ancak girebildim nete yarın parayıı göndereceğim sana inşallah keratinim bitmemiştirr

Yok canım, sen zaten geç geleceğini belirtmiştin.

200 derece ama bu biraz farklı gibi istersen ilk uygulamayı bununla 200 derece yap, eğer tutmazsa artık birinden ödünç alırsın ne diyeyim...Demokrasilerde çareler tükenmez... Tabii kalıun telli olsaydı saçların olmaz diyecektim biliyorsun değil mi:1::1::1:

200 derece ama bu biraz farklı gibi istersen ilk uygulamayı bununla 200 derece yap, eğer tutmazsa artık birinden ödünç alırsın ne diyeyim...Demokrasilerde çareler tükenmez... Tabii kalıun telli olsaydı saçların olmaz diyecektim biliyorsun değil mi:1::1::1:

ben hangisiyle yapsam ki... babyliss mi yoksa baraun satin hair 7 nin boyalı saçlar için olanıyla mı????

Eki Görüntüle 324678

Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...
binbir kere masallah ay ne hos sacları var anne kııcın:nazar:eeee anasına bak kızını al dıye bosa dememısler tam hayallerımdekı sac.galıba annenınde dogal sacı degılmı kuzum

Çok teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için buarada annenin saçlarını şimdi gördüm çok güzel olmuşlar eline sağlık :)

ben hangisiyle yapsam ki... babyliss mi yoksa baraun satin hair 7 nin boyalı saçlar için olanıyla mı????

Babyliss 230 ise babyliss tabii ki... Kişiye özgü fikir veriyorum, başkası için söylediğim bir başkasına uygun olmayabilir kuzular...ama seninde düze yakın olacağı için 200 derecede belki yutar ama riske de atmamak lazım sen babayliss in modelini bir yaz bakalım...

binbir kere masallah ay ne hos sacları var anne kııcın:nazar:eeee anasına bak kızını al dıye bosa dememısler tam hayallerımdekı sac.galıba annenınde dogal sacı degılmı kuzum

Evet canım kendi saçları anneminde...Çok teşekkür ederiz, mesajları okuyorum evde saçlarını savura savura geziyor şu sıra:1::1::1:

Çok teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için buarada annenin saçlarını şimdi gördüm çok güzel olmuşlar eline sağlık :)

Rica ederim canım ayrıca teşekkür ederiz:)

Son düzenleme:
Kızlar şimdi çıkıyorum, gece görüşürüz...Öptüm hepinizi...
öptüm şekerim ama ben sımdıden sorumu yazayımda gırınce cevaplarsın tatlım.evet soru su:ben bu sacla ne yapıcaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm???bırazdan resımde ekleyecegım canım ban bı renk bulalım ya yoksa keratınlerım orda hep boynu bukuk kalacak:(((

canım babyliss type C67c yazıyo... fiiii tarihinde almıştım ama güzel düzleştiriyor... 10 kademesi var ama derece göstermiyor...

Eki Görüntüle 324678

Tek kelimeyle şahane:nazar:

Kızlar bir de genel bir sorum var,
malum balıkesir küçücük bir yer burada nude bulmam imkansız galiba bilen yoktur dimi:1:
Ankara da Şule arkadaşımız tarif etmiş bir yerler ama oradan arkadaşa baktırcam artık,
bir siteye sipariş verdim bir hafta önce tedarik sürecinde deyip duruyor, iptal ettim onuda.
Bakıcam bir çaresine:31:

Son düzenleme:
Back